2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546189 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

yanlıştır inş harbiden ruize kalmayalım :/ hazır adam lazım bu takıma sezon başı kampı yemiş adam lazım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

valla banada pazartesi gecesi salı sabahı bir transferin biticeği ki bu surede bitecek zaten cok normal,, ama o isim kim bakalım:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

akşam fener maçından  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa.aslan

Ne belhanda yattı mı? Duyum nereden? İnşallah doğru değildir.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş, Belhanda için Kiev'e 9 milyon avro teklifte bulundu. Kabul edilmezse, Bryan Ruiz'e imza attırılacak.(NTVSPOR)

demarkespor twitterda paylaştı şimdi bunuda :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Belhandaya 9 milyon euroluk son teklif yapılmış eğer kabul edilmezse Ruiz'e imza attıralacakmış. (NTVSpor)

Çevrimdışı ozan062

9milyon rakamı dogruymus yalnız cok buyuk rakam vallahi ben dusan tadici alır gecerdim bu rakamlar konusuluyorsa hakikaten yazık,,  :s20: :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

9milyon rakamı dogruymus yalnız cok buyuk rakam vallahi ben dusan tadici alır gecerdim bu rakamlar konusuluyorsa hakikaten yazık,,  :s20: :ebebe:
Gerçekten 9 milyon teklif edilmiş mi ? Kiev 8 milyon istiyor diye biliyordum ben :alala:

Çevrimdışı ozan062

Gerçekten 9 milyon teklif edilmiş mi ? Kiev 8 milyon istiyor diye biliyordum ben :alala:

8.5a aldılar hep demeclerde sunu diyordular aldıgımız paranın altına satmayız,, bizde onun yarım milyon arttırarak teklif ediyoruz:)) ama ne bileyim 7.5 sneijder belhanda 9 daha bircok kıyas ytapabiliriz fazla ben acırım o paraya valla:)) o parayı sanmam baskan vermez verirsede yakar kieviD

Çevrimdışı kahyaoglueren

8.5a aldılar hep demeclerde sunu diyordular aldıgımız paranın altına satmayız,, bizde onun yarım milyon arttırarak teklif ediyoruz:)) ama ne bileyim 7.5 sneijder belhanda 9 daha bircok kıyas ytapabiliriz fazla ben acırım o paraya valla:)) o parayı sanmam baskan vermez verirsede yakar kieviD
14 é aldılar diye biliyorum

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ozan062

14 é aldılar diye biliyorum

aklımda 8 kusur kalmıstı baktım evet senin dediğin gibiymiş hem yuzde 30 gibi bir oranıda montpelere gidicek 9ada tamam demiyebilirler

Çevrimdışı TØLGA

3milyonu montpeliere gidicekmiş abi galba direk öyle bir madde varmış
onu geçtim seneye hiç transfer ypmayabiliriz gençler gelecek sezonun transfer
bütçesinden kullanıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

14 değil 8 milyon Euro'ya alındı.

Çevrimdışı Tolga

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum önce arsenal için geçmiş olsun diyelim maalesef uefaya kaldık bir kere de kura şansımız olsa şaşarım zaten.töre transferi en sonunda bitti sağ bek ve 10 numara transferleri için ne oluyor çok bilgim yok açıkçası
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

3milyonu montpeliere gidicekmiş abi galba direk öyle bir madde varmış
onu geçtim seneye hiç transfer ypmayabiliriz gençler gelecek sezonun transfer
bütçesinden kullanıyor
Seneye gelirin artıcak ondan dolayı ne kadar kullansanda seneyi etkilemez taksitle alıyorsun zaten her sene taksitle alırsın.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TØLGA

Seneye gelirin artıcak ondan dolayı ne kadar kullansanda seneyi etkilemez taksitle alıyorsun zaten her sene taksitle alırsın.
taksitle transfer yapmak sıkıntı işte adamlar kolay kabul etmiyorlar belli bir peşinat istiyolar zor yani ama seneye
sözleşmesi bitecek çok güzel adamlar var devre arası bağlarsan bonservise gerek kalmaz zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

birde şöyle birşey var madem 9 milyon euro belhandaya verecedin diegoyu neden kaptırdın
derim eğer gelirse imza parasını maaşını flen hayli hayli verirdin ribasın  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

birde şöyle birşey var madem 9 milyon euro belhandaya verecedin diegoyu neden kaptırdın
derim eğer gelirse imza parasını maaşını flen hayli hayli verirdin ribasın  :bandit:
Şuanki ribas la belhanda kıyaslayamassın,belhanda gibi futbolcular 30 dan snra Türkiyeye geliyo şimdi almak büyük iş ama bana göre rüizi alıcaz,belhanda zor gibi.9 milyon doğruysa belki olur ama onlarda yuzde koydururlar belki satıştan.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

aynen öyle en azından o işi halletmiş olurduk çoktan takıma adapte olmuş olurdu işte böyle yönetiliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Furkan Sarper

aynen öyle en azından o işi halletmiş olurduk çoktan takıma adapte olmuş olurdu işte böyle yönetiliyoruz.

Adam sakat oynayamiyor ?

Çevrimdışı TØLGA

Şuanki ribas la belhanda kıyaslayamassın,belhanda gibi futbolcular 30 dan snra Türkiyeye geliyo şimdi almak büyük iş ama bana göre rüizi alıcaz,belhanda zor gibi.9 milyon doğruysa belki olur ama onlarda yuzde koydururlar belki satıştan.
şöyle söyliyim o zman abi ribas bedava imza parası artı maaş var
belhanda sallıyorum 9 milyon euro ba kadarda ücret alır 2 bucuk 3yıllık anlaşmadan 7 bucuk yapar
belhandanın ben daha fazla bonservise satılcagını sanmıyorum öyle böyle top oynaması lazımki anca öyle
4 5 taş çatlasa burdan satabilirsek oda ama sanmıyorum ya bizimkiler 9 milyon euro vermez bu transferde olmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Adam sakat oynayamiyor ?
:D fenerbahçeyide az çok takip ediyorum adam 1 hafta önce sakatlandı   4 5 güne antremanlara başlıyo
gene sakatlık bu ne zaman kim sakatlancağı belli olmuo kardeşim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

diegoyla belhandayı kıyaslamak doğru olmaz hemde yönetimin politikası gereği inatlaşıp fiyat artırmıyorlar doğrusuda bu zaten hem belhandanın avrupada piyasası taze kaça alsan en kötü geri o fiyata satarsın