2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4785072 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

biraz geçmişe gidelim. 1 dk lık efsane bir konuşma. anlayana çokşey anlatır.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sanmam

Linnesin isminden başka ilgi çekici bir yanı yok..

nereden çıkıyor bu saçma isimlere rağbet anlamam..

1 milyon euroluk sıradan bir isim..

joao ile karşılaştırılması bile adama küfür.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Linnesten çok daha kaliteli bir oyuncu. Bence son derece iyi transfer olur kiralık yada çok ucuz alınırsa

Bedelsiz kiralanırsa gelsin ama bonservis verilip alınacaksa Linnes alınsın daha mantıklı ayrıca geçmiş dönemde Portekiz'li oyunculardan çektiğimiz dert belli.

Çevrimdışı Efe

Hocam kaynağın sağlam mı ?

Heralde sağlamdır bi gidip durtelim :D bu gelismeler cok degisken belhanda ismi cok gecti ama heran degisebilir pazartesi sonlanacagini umuyorum zaman kalmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Sanmam

Linnesin isminden başka ilgi çekici bir yanı yok..

nereden çıkıyor bu saçma isimlere rağbet anlamam..

1 milyon euroluk sıradan bir isim..

joao ile karşılaştırılması bile adama küfür.
bonservis verilmeden alıncaksa kimsenin kıkı cıkmaz zaten
30 yaşındaki adama bonservis verilmez tek sıkıntı bu valencia da maddi sıkıntı
içinde bedavaya vericeğini sanmıyorum portekiz milli takımı sağbekini
hee bide nacizane fikrimdir  katılırmısınz bilmem ne güzel portekizlilerden kurtulduk
diyordum bir tane daha çıktı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

yanlız çok hızlı paslarıda iyi ama maçın bütününde görmek lazım ama gelişmeye açık gibi duruyor
sanki biraz düşünmeden oynuyor gibi sağ tarafı yıpratır ama sonuç pasları iyi değil gibi geldi

Çevrimdışı TØLGA

bu takıma 10 numara sağbek elzem stoperde yedeklemek için şarttı ama akşam atınçı
izledikden sonra  4.stoper olarak takımda tutulucak bence beğendim ben fena değildi
tek sıkıntı orta sahaya kalıyor atiba veli olmazsa olmazımız bir yedeği yok malesef
en azından devre arası oraya bir box to box alınırsa devre arasınıda güzel bi yerde bitirirsek bu
sene şampiyonluk gerçekden hayal değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

Belhanda dinamo kiev in lig maçında ilk 11 de
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

yanlız çok hızlı paslarıda iyi ama maçın bütününde görmek lazım ama gelişmeye açık gibi duruyor
sanki biraz düşünmeden oynuyor gibi sağ tarafı yıpratır ama sonuç pasları iyi değil gibi geldi
abi maçlarını izlemeden anlaşılmıyor birşey ben iki üç maçını izledim adı geçmeye başladıkdn sonra
zımba gibi adrese teslim açıyor ortaları defansıda fena değil biraz daha geliştirebilir tabi hücumsal olarak bize büyük
katkı verir heee norveç ligi ile türkiye ligini karsılaştırmam bir risk ancak tutma oranı yüksek bir risk diğer konusulan
adamda iyi portekizli ancak tercih meselesi bu para yok diyip 30 yaşındaki adama bonservis vermeyiz heralde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

martin linnesi begenmeyen futbolu izlemesin diye klişe bir laf yazayım:D

adamı 1 senedir takip eden birisi klübe oneriyor begeniliyor ve girişim var en azından satabiliceğimiz en azından serdardan daha iyi savunması idare ama ileriye desteği yuksek bir arkadasımız bir yazı vardı bunun artıları eksileri ama bulamıyorum bulursam atarım:)) baya faydalı olur bu transfer olursa

lanzinin arap klübüne girdiğinin bir fotosu var cook uzuldum cook kırılganım bu konuda benim damarım oldu yeminle:)) bu transfer hakkında kimlerin mucadele verdiğini ve baskanın cok istediği ozendiği ugrastıgı bir amazon messisiydi ama kısmet olmadı:(((
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 19:42:32 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

akşam fenerbahçe maçında özeti izleyin tekrar alperin boş kaleye kaldığı pozisyonda iki saatte bir adamı tutamadılar
bide cenkin halini begenmedim inş. düzelir pedronunda moralimi bozuktur feyenoord maçındada böyle kafası maçda
deil gibiydi var o cocugun bir sıkıntısı cok uyuşuk gene böle acık hızlı olsa süper olacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

akşam fenerbahçe maçında özeti izleyin tekrar alperin boş kaleye kaldığı pozisyonda iki saatte bir adamı tutamadılar
bide cenkin halini begenmedim inş. düzelir pedronunda moralimi bozuktur feyenoord maçındada böyle kafası maçda
deil gibiydi var o cocugun bir sıkıntısı cok uyuşuk gene böle acık hızlı olsa süper olacak
Pedronun bir sorunu olduğunu sanmıyorum aksine bizim hiç alışık olmadığımız kadar temiz ve sakin bir oyuncu bana daha çok fazlasıyla sorunsuzmuş gibi geliryor. kesinlikle çirkef bir oyuncu da değil sakince işini yapıyor.

Çevrimdışı TØLGA

adamı 1 senedir takip eden birisi klübe oneriyor begeniliyor ve girişim var en azından satabiliceğimiz en azından serdardan daha iyi savunması idare ama ileriye desteği yuksek bir arkadasımız bir yazı vardı bunun artıları eksileri ama bulamıyorum bulursam atarım:)) baya faydalı olur bu transfer olursa
bumu abi  :icool: http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/04/martin-linnes.html
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Pedronun bir sorunu olduğunu sanmıyorum aksine bizim hiç alışık olmadığımız kadar temiz ve sakin bir oyuncu bana daha çok fazlasıyla sorunsuzmuş gibi geliryor. kesinlikle çirkef bir oyuncu da değil sakince işini yapıyor.
hayır o anlamda demiyorum ilk feyenoord maçında gayet iyiydi ikinci maçda bir sıkıntısı var gibiydi
geçen sene buca maçındada sakatlıgı vardı ona ragmen söylememiş oynamak için onun gibi mesela
soğukkanlılığına lafımız yok çirkef olmasın ama gerektiği yerdede yapışsın adama sert olsun biraz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı berk_bjk

Linnes hücumda çok iyi gözüküyor defans için videodan bir şey söylemek zor ama ligde serdardan kat kat iş yapar

Çevrimdışı ozan062

bumu abi  :icool: http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/04/martin-linnes.html

hee aynn:))

pedro 3 maçtır kafasını one egiyor  o sekilde maçları bitiriyor,, bunun bircok sebebi olabilir adaptasyon sureci basa sarmıs olabilir,,ozguveni yerlerde olabilir,, takım için sıkıntısı yada kendi içinde sıkıntıları olabilir,,,aslında onun faydalı olacagı on liberoda dun cok berbattı zaten agır bu biliniyor ama hamleleriyle ve oyunu oynayısıyla bunu kapatırken bu sezon acılısı berbat yaptı duzeltir umarım kendisini yoksa zor işi,,,

Çevrimdışı TØLGA

analizini okuyun linnesin arkadaşlar hücumsal olarak çok katkı verir defansıda serdardan daha iyi yapar topu taça atar en azından :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

lanzinin arap klübüne girdiğinin bir fotosu var cook uzuldum cook kırılganım bu konuda benim damarım oldu yeminle:)) bu transfer hakkında kimlerin mucadele verdiğini ve baskanın cok istediği ozendiği ugrastıgı bir amazon messisiydi ama kısmet olmadı:(((
boş ver adam küçük düşünüyormuş arap ligine gidecekte kendini gösterecek avrupanın büyük kulüplerinden birine transfer olacak
buna hangi dünyada yaşıyorsun diye sormak lazım büyük ihtimalle kulübü tarafından kandırılmıştır, yada para tatlı gelmiştir Bir sene sonra yuvasına geri döner :D
bu kafada oyuncu bize zaten lazım değil

Çevrimdışı ozan062

belhandanın macı

linki vermiştim ama sanırım bu bazı sorunlar yaratıyordu onun için vermeyim isteyen pm atsın ama belhandayı simdiye kadar sahada yok:):))
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 20:05:03 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

boş ver adam küçük düşünüyormuş arap ligine gidecekte kendini gösterecek avrupanın büyük kulüplerinden birine transfer olacak
buna hangi dünyada yaşıyorsun diye sormak lazım büyük ihtimalle kulübü tarafından kandırılmıştır, yada para tatlı gelmiştir Bir sene sonra yuvasına geri döner :D
bu kafada oyuncu bize zaten lazım değil

zaten abi misyon vizyonu farklıymıs onun kariyerini belirleyen zekayı cok merak ediyorum,,, valla kendine yazık etti,, ama oda hakediyormus haklısın abicim bu tiplere ihtiyac yok aslında bu sekilde ogrenmekte baya fayda oldu:))

Çevrimdışı TØLGA

bence lanziniyi seni iyi oynarsan manchester city'e alcaz diye kandırdılar o takımın sahibi aynı zamanda citynin sahibi
:D benim aklıma gelen ilk o oldu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bence lanziniyi seni iyi oynarsan manchester city'e alcaz diye kandırdılar o takımın sahibi aynı zamanda citynin sahibi
:D benim aklıma gelen ilk o oldu

zaten o ihtimal agır basıyor,, cnk aynıseyi newyorktan kiralayarak lampard için yaptılar niye çnk avrupanın belirlediği mali kriterler sebebiyle:)) bizim pedroyu ve lanziniyi zaten scout ekipleri bayadır takip ediyor ama tabi baska yollarla kazandırarak takımına ilerliyorlar,,,

Çevrimdışı TØLGA

tek istediğim su demba ba ya ayak uydurabilicek bir on numara yaa
istediği pasları alamıo adam feyenoord maçında flen çıldırdı  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Belhanda transferi büyük ölçüde yattı , şeklinde bende ciddi bir duyum aldım , inşallah doğru değildir... gerçekten üzüldüm.