2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554691 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

akmaz mı yağıyodur onlara  :D ama tutmaz kolay değil onur cok iyi kaleci ama yan toplar ciddi zayıf hatalı biton gol yiyo cok zorları cıkartıyo ama öyle yedikten sonra ne farkeder ki konu birden kaleciye dönmüs nerden estiyse   :bandit: :bandit:  avrupada olurdu yoksa onur yan top zaafiyeti olmasa
:kop: :kop: :kop:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Kartal Ç

Futbol tekniğine bişey demiyorum ama umarım şu belhandayla ilgilendiğimiz haberleri yalandır yada yönetimin hedef saptırma hareketleridir. 2013'teki penaltı olayı hala akıllarda. ben şahsen böyle bir şike organizasyonu içinde bulunmuş birini Beşiktaş armasıyla birlikte görmek istemiyorum (hele de bahsedilen paralar verilerek). bu arada kalede de dünya kupasındaki ted mosby var.

http://www.dailymotion.com/video/xzetuf_penalty-de-belhanda-ajaccio-montpellier-2013_sport

Çevrimdışı Efe

kombine alacak arkadaşlar indirimli kombineler için son 20 gün ... :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Futbol tekniğine bişey demiyorum ama umarım şu belhandayla ilgilendiğimiz haberleri yalandır yada yönetimin hedef saptırma hareketleridir. 2013'teki penaltı olayı hala akıllarda. ben şahsen böyle bir şike organizasyonu içinde bulunmuş birini Beşiktaş armasıyla birlikte görmek istemiyorum (hele de bahsedilen paralar verilerek). bu arada kalede de dünya kupasındaki ted mosby var.

http://www.dailymotion.com/video/xzetuf_penalty-de-belhanda-ajaccio-montpellier-2013_sport

İYİDE belhada bir çok penaltı böyle atmış

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Birazcık Bryan Ruiz videoları izledim, Belhanda olmayacaksa Ruiz'e razıyım ben tamamdır :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Birazcık Bryan Ruiz videoları izledim, Belhanda olmayacaksa Ruiz'e razıyım ben tamamdır :lol:

şimdi gel yanıma doğru Anılcım  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

şimdi gel yanıma doğru Anılcım  :biggrinking:
:kop::kop: Yanlız birtek şeyi anlayamadım videolardan hızlı mı yani seri mi ?

Çevrimdışı pelops

hangi topçu solu gösterip üstüne atar ki ? onu geçtim o attığı penaltıdan 10 tane atmış.dışarı attığı da olmuş.

unutma dostum en kolay penaltı kaçırmak dışarı atmaktır.bunu en amatör topçu bile yapar.

Çevrimdışı Çağrı

O zaman buyrun buradan kafanız netleşsin. Karakteri sahiplenişi ile çok seveceksini bu adamı çok çabuk alışacak.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

İYİDE belhada bir çok penaltı böyle atmış

zaten mesele belhandanın penaltıyı kullanış tekniği değil, kaleciyle anlaşması, şike soruşturmaları geçirmesi, o zamanki takımının şikeyle adının çok anılır olması vs vs. yoksa dediğin gibi bissürü kullandığı penaltı var öyle dibine girip. Formamızı giymeye uygun olmaması tamamen benim şahsi fikrim zaten. Ama tabi şimdiye kadar takımdan kimler geldi kimler geçti yakışmayan. Diğer yandan renkliler ve onlara pek sadık medyamız da bu konuyu sürekli deşeceklerdir. hem yönetimi hem klübü çok yıpratırlar.

Çevrimdışı Çağrı

O zaman buyrun buradan kafanız netleşsin. Karakteri sahiplenişi ile çok seveceksini bu adamı çok çabuk alışacak.

Gollerine dikkat edin yay üzerinden hep doksanlara. Bize tam bu lazım Oğuzhan tam bunu yapamıyor.

Bir de içeri dalıp kafa golleri var Alexvari.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

kafa gollerini bende çok sevdim..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Haldun

ruiz de kaliteli kumaş belhanda da her ikisi de 1.kumaş topçular ben başından beri luizciydim inşallah hayırlısıyla yarın olmadı en geç p.tesi ikisinden biri imzayı atar

Güçlü Yönleri

Bryan Ruiz saf yetenek demektir. Sol ayağı ile zaman zaman eşsiz işler yapabilen, kolay adam eksiltebilen ve iyi şutlar çıkarmanın yanı sıra iyi de bir bitirici. Sağ kenardan içe kat edip kolay skor üretebilme niteliğini hala yitirmedi. İşler sıkıntıya girdiğinde beklemediğiniz anda araya bir top bırakarak maç bitirecek kadar yeteneklidir. Kolay skor üretir, kolay top kullanır ve kolay attırır. Zeki bir oyuncu ve boş alanı, boş koşuyu ve boş arkadaşını görmekte oldukça mahir bir oyuncudur. Bu yetilerine Kosta Rika’nın ihtiyacı olacaktır.

Zayıf Yönleri

Güncel bir zayıf yönü; inanılmaz derecede formsuz ve amiyane tabirle ”bitik” olması. Mesafe kat etmekte zorlanıyor, eski bacak gücü yok ve süratlenip hareketlenmede ciddi anlamda sorun yaşıyor. Enerji sıkıntısı yaşıyor diyebiliriz buna kısaca. Ayrıca kilit anlarda ortadan kaybolması zihinsel olarak çok güçlü bir oyuncu olmadığını gösterir. Gent döneminde son dakikalarda Sinan Bolat’a karşı kaçırdığı bir penaltıdan beri bu hiç değişmedi. Fiziksel olarak zaten sürekli aktif olmayı seven, savunmayı ve presi seven bir isim değildi, şimdi bunları iyice yapamaz hale geldi. İnanılmaz formsuz ve Kosta Rika’nın ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsa öncelikle fizik kalitesini ve form düzeyini yükseltmesi gerekecek.

Nasıl Kullanılır?

Bryan Ruiz ileride her yerde kullanılabilecek bir isim, son yıllarında ağırlıklı olarak sağ kanat forvetinden içeriye hareketlenmesi tercih edilse de. Gent döneminden aşina olduğu sol forvet ve forvet arkası bölgelerinin yanı sıra Fulham döneminde olduğu gibi ileri uçta da görev alabilir, ancak o bölgedeki kötü performansı ve sertliğe karşı zaafının bulunması sonucu sırtı dönük oyununun kısıtlı olması sebebiyle bu pek tercih edilir bir ihtimal değil gibi.

Transfer Durumu

Fulham küme düştü ve Ruiz hem iyi para kazanan hem de performans olarak bekleneni çok da veremeyen bir isim. Satılma ihtimali bana göre yadsınamaz, hatta maliyetinin de çok yüksek olacağını düşünmüyorum.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Aslında bekleneni veremedi çok ağır olur. Adam geldi sağ kanada koydu Ruiz'i ve şişirme top oynadılar. Zaten adam 6 ay dayanamadı bu sisteme beni gönderin dedi Ölüsü Psv'de 3 maçta 1 gol attı.

Ve bir aşey var. Bu adam latin. Latinler taraftarla coşar. Bu adam henüz taraftar görmedi biz çok fena gazlarız bunu.

Bence RUİZ demek ZEKA demek.

Adam romantik biz romantik aşı tutar.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 02:01:34 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yabancı yorumları da okursanız bir tane olumsuz yok hakkında herkes çok seviyor adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gollerine dikkat edin yay üzerinden hep doksanlara. Bize tam bu lazım Oğuzhan tam bunu yapamıyor.

Bir de içeri dalıp kafa golleri var Alexvari.
oğuzhanıda ateşler ruiz alternatifi yoktu daha iyi olur bizim icin

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  1 sa.
3)Lanzini'nin bu hafta 2 kez Bjk yöneticilerini telefonla aradığını ve "beni alın" dediğini biliyoruz..Bişey ifade eder mi?..Oyuncuya bağlı.

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  59 dk.
8)Ruiz'le ilgili çıkan haberlerin tamamı doğru..Fulham,Bjk'nin istediği rakama geldi..Anlaşma sağlandı..Bjk diğerlerinden haber bekliyor..

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  56 dk.
9) Belhanda zor..Dinamo Kiev'le Bjk arasında uçurum var..Oyuncu tamam ama kulübü ikna etmek kolay gözükmüyor..

10) Sağ bek..Enteresan bi durum var..Sefa Yılmaz..
Kayserispor Trabzonspor'a vereceğim diyor..
Oyuncu Bjk'yi istiyor..
Ne olacak göreceğiz..

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  49 dk.
11) Kayserispor'un Trabzonspor'u istemesi normal..
Ts ciddi para harcıyor transfere..Sefa Yılmaz için de Bjk'den iyi bir teklif yaptılar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

erdem ulus ‏@erdemulus  36 dk.
O ligi anlatan biri olarak samimi söylüyorum. Lanzini'nin Oğuzhan'dan tek farkı Arjantinli olması.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

bryan ruiz fulham ın oyuncusu ama twitter adresinde psv yi göstermiş
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Yarın Lanzini olmazsa ertesi gün RUİZ Açıklanacak çok bariz artık. umarım gider arabistana ya da River vermez bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Geovani

Yarışmacı ve kafaya oynayan takımlarda al sat olayı çok kolay olmaz heleki türkiye gibi bir ortamda...Her futbolcu videolardan izlenince iyi gözüküyor ama olayı birde takımımız üzerinden okumamız lazım...Feyenoord maçını canlı izledik sanırım biliç bu sezon tam italyan stiline döndürecek bizi topun bizde kalması çok önemsenmiyor gibi geldi bana ya da bu maçlar için geçerli bi taktikti...Bu bağlamda ani çıkışlar büyük önem kazanıyor ya çok seri paslaşmalar ya da driplinglerle,gökhan töre ve hücumcu bir sağ bek can olacak bize...bryain ruiz izlediğimiz kadarıyla ayaklarına çok hakim ama koşu ivmelenmesinde yavaş gibi geliyor bana alınabilirse belhanda cuk olur bizim takıma ve sisteme isabetli pas,özellikle dripling araya saldığı zehirleri  :) ve sağ ayağına oturttuğunda şutları çok iyi..sanırım ikisinden biri alınacak ikiside büyük katkı yapacaktır ama inş belhanda olur  :ok:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Çağrı

:kop::kop: Yanlız birtek şeyi anlayamadım videolardan hızlı mı yani seri mi ?

Adam hızlı uzaması da çok iyi o boya rağmen Yalnız Ba gibi çok ihtiyaç duymuyor hep yayın önünde alıyor topu ama dönüşleri sıkıntılı ayaklar uzun olduğu için. Ruiz'in fix yaptığı topu önde alıp yüzünü dönmeye çalışmak yüzünü dönerse çok fena adam geçiyor
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 03:17:06 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda da neredeyse her şey mükemmel ama benim ürktüğüm tek şey var. Lider karakter değil. Oğuzhan gibi oyununa bakıyor yani agresifliği yönlendirmesi liderliği yok. RUiz en çok bununla öne çıkıyor benim gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quentine83

siz buna ruiz demişsiniz ama bu bildiğin delgado +bi tık...
İsmet Yarkın ONUR