2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555307 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

peki ruiz kesin mi? Bizim Başkan hala pazarlık yapmaya çalışıyor olmasın. Sonsuz pazarlık  :D transfer dönemi bitiyor hala pazarlık yapıyor bizimkiler

Çevrimdışı ALI RIZA

Lanzinin geleceğine inanıyor muydunuz :) ben şahsen hiç inanmadım :) Fikret bey bırakın sadece stadı yapsın...! orta sahaya güçlü iyi oyuncu alsın...!

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Adamlar Töre fiyatına Yasin'i aldılar  :kop: :kop:

Bu gsnin yediği kazıkları saysak burdan köye yol olur  :D

Çevrimdışı Çağrı

Bjk tv'yi 4 saattir izliyorum baya bir izlenesi hali var artık size de tavsiye ederim
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bir şeyi  atlmayın bu Arjantinliyi biz ve araplardan başka isteyen yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu gsnin yediği kazıkları saysak burdan köye yol olur  :D
alt tarafı gese günahım kadar sevmiyorum. kendilerine bir komodin borcumuz var.öderiz  :D

Çevrimiçi Samet Ç

peki ruiz kesin mi? Bizim Başkan hala pazarlık yapmaya çalışıyor olmasın. Sonsuz pazarlık  :D transfer dönemi bitiyor hala pazarlık yapıyor bizimkiler
3 milyon Euro bonservis bedeli anlaşıldı bir aksilik çıkmazsa. Ruiz'ede 1 milyon 800 bin avro yıllık maaş verilecek.

Haberi veren kanallar Lig Tv ve Ntvspor

Çevrimdışı Çağrı

Veli Kavlak Mustafa Pektemek ve Ersan ile de bir an önce sözleşme yenilenmeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arasında yenilenecek diye duymuştum.

Çevrimdışı ilhan mansız

3 milyon Euro bonservis bedeli anlaşıldı bir aksilik çıkmazsa. Ruiz'ede 1 milyon 800 bin avro yıllık maaş verilecek.

Haberi veren kanallar Lig Tv ve Ntvspor
alsalar da rahatlasak

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Özdem:Lanzini 10 milyon dolar karşılığında El Cezire'ye satıldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu adamları kacırmamalıyız gs fb alırlar pektemekte gözü var zaten fenerin  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Övünç Özdem:Lanzini 10 milyon dolar karşılığında El Cezire'ye satıldı.
pasta kesip kutlarsın artık  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kemal

Yalnız bişeyi atlamamak lazım, şimdi ben Fulham yerinde olsam bu gelişmeler üzerine Ruiz fiyatını 2m euro yukarı çekerim, madem Lanzini bekliyodunuz Belhanda için fahiş fiyat zaten var , öyle ekmeğe böyle köfte derim , ardından da eklerim, yersen ..

Çevrimdışı karakartalım

veli 25 yaşında takımın yedekte asta ihtiyacını görür koşar çalışır,mustafa 25 yaşında sakat olmasın canıyla başıyla oynar yapar bişeyler çalışır yatmaz ersan 27 yaşında eğer oda sakatlanmazsa kesinlikle formayı vermez yenilenmesi takım için muhakkak lazım
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı boreas

Çok uzun zamandir bu forumu misafir olarak takip ediyordum okumak daha hoşuma gidiyordu ama ts den Emre Güral ın kadro dışı kaldığını öğrenince dayanamadım bence çok kaliteli bir oyuncu olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Arjantin medyasını biraz araştırdım,3 teklif varmış lanzini için.1.si suudlardan 6 mil.$,2.si beşiktaşımız 4,5 mil.$,3.sü Fransa'dan metz,3mil.$.River Araplara anlaşmış ama lanzini daha belli değil.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 23:55:51 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız bişeyi atlamamak lazım, şimdi ben Fulham yerinde olsam bu gelişmeler üzerine Ruiz fiyatını 2m euro yukarı çekerim, madem Lanzini bekliyodunuz Belhanda için fahiş fiyat zaten var , öyle ekmeğe böyle köfte derim , ardından da eklerim, yersen ..

Fahiş değil abi 8 milyon istiyor adamlar zaten 7 ye kadar çıktık Lanzini de zorlarsaak olmayacak şey değil
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre 3.5 m euro 4 taksitmis malum site haberi

Çevrimdışı karakartalım

bende okudum şimdi sadece yuh diyorum yok galatasaray yok beşiktaş bize 5-6 vercekler derken 3,5 helal olsun başkana dönem başında başkan 3,5 bağlar bu işi diyoduk dalgasına hakiketen bağladı helal olsun başkana sudan ucuz töre  :kop: :icool:

Çevrimdışı karakartalım

hayır 3,5 alıyoruz bide 4 taksit yapıyoruz başkan bu pazarlıkla ronaldoyu 10 milyona 20 taksite getirir bune ya helal olsun valla  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende okudum şimdi sadece yuh diyorum yok galatasaray yok beşiktaş bize 5-6 vercekler derken 3,5 helal olsun başkana dönem başında başkan 3,5 bağlar bu işi diyoduk dalgasına hakiketen bağladı helal olsun başkana sudan ucuz töre  :kop: :icool:
aynen yasinle yakın paraya aldık aradaki kalite farkı cok iyi valla güzel transfer ruizle sağ bek aldık mı bu sene yeter  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

İlk defa bir haberin altında bu kadar pozitif yorumlar okuyorum bu sitede sanırım insanlar yavaş yavaş düzelmeye başlıyorlar. Demba Ba geldiğinde bile haberin altında birçok eleştiri vardı. Şaşırdım ne diyeyim. :D

Çevrimdışı Çağrı

Bakın başkanı seversiniz sevmezsiniz bilemem ama bu iş tecrübesi örneğidir. Gs medyasının gazına geldiğinden beri gelmiyoe başkan. Alamayacakları belliydi sırf kasadan fazla para çıksın diye 6 diye haber yaptılar. Tıpkı Quaresma Gs'ye imza atacak tıpkı ALmeida imza atacak haberleri gibi.

Çünkü bunları tutalım tuttukça batalım istediler ama başkan hiçbirini yemedi en az 20 milyon kar yaptık bu durumlardan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli