2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559772 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

River Plate Başkanı Roberto D'Onofrio: "Lanzini'yi Al-Jazira kulübüne 10 milyon dolara sattık.." ( DHA )

Çevrimdışı karakartalım

nabalım bize gitmezdi zaten oğushan var başta bende çok ümitliydim iyi diye ama vardır bundada bi hayır belhanda ruizlede ilgilenen takımlar var bi an önce kaptırmadan alsak birini iyi olucak
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

Son Dakik.a.Bjk hem Gokhan Töre hem de kukubu Rubin Kazan ile her konuda anlasti.Yarin Kap'a bildirim yapılacak. ANLASMA 5 SENELIK @LigTV

Kaynak: Atakan Kurt

Çevrimdışı Anıl

Açıkçası Lanzini gibi genç bir oyuncu Dubaiye gitmeyi tercih ediyorsa bize de hayırlısı olmuş demekten başka birşey düşmüyor. Umarım Belhanda gelir  :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Bana kalırsa Kiev'e yarın bir teklif yapılmalı kiralık ve bonservis için gün içinde haber beklenmeli olumsuz cevap alınırsa Ruiz'i hemen İstanbul'a getirmeliyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Açıkçası Lanzini gibi genç bir oyuncu Dubaiye gitmeyi tercih ediyorsa bize de hayırlısı olmuş demekten başka birşey düşmüyor. Umarım Belhanda gelir  :akuma:
Dediğime geldiniz Lanzini kaliteli bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Haldun

hocam açıkçası şekli banada itici geliyoda bişeyler biliyo galiba biçok sipikerin yaptığı haberler fos çıkıyo insan farklı isimler arıyo o zaman takip için anıl kardeşim demişti bende takip ediyorum benim için doğru haber yapması önemli
yok kardeş yok bırak o ergeni illa takip edeceksen fırat günayer ,atakan kurt gibi adamları takip et bu transfer işi profesyonel bi iş deneme yanılma işi değil

Çevrimdışı karakartalım

şuan dha lig tv malum site sevmesemde ntv spor ne varsa takipteyim belhanda gelir inşallah güzel olur  :D

Çevrimdışı Anıl

Dediğime geldiniz Lanzini kaliteli bir oyuncu değil.
Ne alaka, Lanzini gayet kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Ama demek ki kafa yapısı farklıymış buna da yapacak birşey yok.

Çevrimdışı ilhan mansız

belhanda da ruiz de lanziniden kat kat iyidir. Açıkçası bize gelmemesinin hayırlı olduğunu düşünüyorum. Yönetim tam da bu anda başarılı trnsferler yaparsa kombineler patlar, forma zaten süper gidiyor. en uygun an budur. Bir de şampiyonlar ligine girebilirsek mükemmel olur. yarın inşallah kap a birkaç bildirim yapabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir Belhanda gelirse var ya tadından yenmez. Cuk diye oturur takıma. Ruiz içinde aynısı geçerli Belhanda olmazsa.

Çevrimdışı Anıl

yok kardeş yok bırak o ergeni illa takip edeceksen fırat günayer ,atakan kurt gibi adamları takip et bu transfer işi profesyonel bi iş deneme yanılma işi değil
Fırat Günayer mi :kop: O deneme yanılma yapmıyor sadece yanılıyor :evillol:

Çevrimdışı karakartalım

haklısın kardeşim profösyonellik istiyo kesinlikle onlarıda takip ediyorum zaten ama fırat günayer yüzünden bi sürü adam takip etmeye başladım adam ne dediyse bişey oldu olmadı bi ara bakalım hepsine bakıcaz artık transfer olana kadar yapçak bişey yok  :D

Çevrimdışı Çağrı

Lanziniyi gerçekten Araplara satmış River Plate. Şuan ki moralimi ancak Belhanda düzeltir :bandit: Ruiz gelmesin lütfen  :by2:

Gelecek  :by2: :guitar:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ya Belhanda Ya Ruiz olacak artık rahatım kim gelse benden mutlusu yok  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gökhan Töre hayırlı olsun arkadaşlar yarın borsaya bildirilecekmiş.

Ayrıca Lanzini ve Ruiz konusunda da bir yorum yapmak istiyorum;

Lanzini;
-21 yaşında
-Avrupa görmemiş,Uefa ve Şampiyonlar ligi atmosferini bilmeyen
-Potansiyeli yüksek
-Oynadığı takımlar River Plate ve Fluminesse

Ruiz
-29 yaşında
-Tecrübeli,Avrupa kupalarında ter dökmüş
-Dünya kupasında oynamış
-Twente,Fulham,PSV gibi Avrupanın kalbur üstü isim yapmış takımlarında üst düzey oynamış şampiyonluklar yaşamış
-Gent ve Twente'de oynarken liginde sezonun en iyi oyuncusu seçilmiş

Ruiz'in tek dezavantajı yaşının 29 olması lakin bizim eksiğimiz yaratıcı oyuncu değil TECRÜBELİ yaratıcı oyuncu'dur bu yüzden ben Ruiz ismine sıcak bakıyorum.Her bölgede en az bir tecrübeli isimin bulunması iyidir.Forvette Demba Ba örneği ortada adam ilk 11'de çıktığı ilk maçta hat-trick yaptı duracağı yeri,pasın geleceği yeri çok iyi sezinliyor.Ruiz'in de orta sahada Oğuzhan ile beraber yükü çekebileceğini düşünüyorum İnşallah bu transferde en geç Pazartesi günü açıklanır.

Çevrimdışı Çağrı

Yarın Töre KAP Geliyor 4+1 yıllık
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

Fırat Günayer mi :kop: O deneme yanılma yapmıyor sadece yanılıyor :evillol:
hiç değilse trt gibi ligtv gibi profosyenel kurumda çalışıyorlar prim yapmak için tanınmak için saçma sapan şeyler yazmıyolar ; ama o takip ettiginiz yeni yetme gençlere bilgisayar başında vahiy mi geliyor acaba hergün transfer haberi yapıyorlar ??

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan Töre hayırlı olsun arkadaşlar yarın borsaya bildirilecekmiş.

Ayrıca Lanzini ve Ruiz konusunda da bir yorum yapmak istiyorum;

Lanzini;
-21 yaşında
-Avrupa görmemiş,Uefa ve Şampiyonlar ligi atmosferini bilmeyen
-Potansiyeli yüksek
-Oynadığı takımlar River Plate ve Fluminesse

Ruiz
-29 yaşında
-Tecrübeli,Avrupa kupalarında ter dökmüş
-Dünya kupasında oynamış
-Twente,Fulham,PSV gibi Avrupanın kalbur üstü isim yapmış takımlarında üst düzey oynamış şampiyonluklar yaşamış
-Gent ve Twente'de oynarken liginde sezonun en iyi oyuncusu seçilmiş

Ruiz'in tek dezavantajı yaşının 29 olması lakin bizim eksiğimiz yaratıcı oyuncu değil TECRÜBELİ yaratıcı oyuncu'dur bu yüzden ben Ruiz ismine sıcak bakıyorum.Her bölgede en az bir tecrübeli isimin bulunması iyidir.Forvette Demba Ba örneği ortada adam ilk 11'de çıktığı ilk maçta hat-trick yaptı duracağı yeri,pasın geleceği yeri çok iyi sezinliyor.Ruiz'in de orta sahada Oğuzhan ile beraber yükü çekebileceğini düşünüyorum İnşallah bu transferde en geç Pazartesi günü açıklanır.

En Güzel açıklaması budur

+1903
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Lanzini'yi çok istersek 2 sene sonra Araplardan 2 milyona alırız  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

ben de belhanda ve ruizciyim lanzini elde patlayabilirdi hem madem 6 milyon euroya dubaiye gitti o zaman bu avrupadaki inter dortmunda everton falan safmıydı da bu adamaı 6milyon eouro verip alamadılar

Çevrimdışı Çağrı

Manuel Lanzini, 6 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazira takımına transfer oldu.

Bir süredir Beşiktaş ile adı geçen ve Siyah-Beyazlı kulübün 7 milyon euro teklif götürdüğü söylenen River Plate'li futbolcu Manuel Lanzini sonunda kararını verdi. Lanzini, Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayacak.

Arjantin'de liglerin başlamasına iki gün kala River Plate Başkanı Roberto D'Onofrio, Lanzini'nin Al-Jazira kulübüne satıldığını duyurdu. "Bizim niyetimiz aslında kulüpte kalmasıydı. Menajeriyle konuşup kulüpün sahip olmadığı yüzdesini satın almayı önerdim, ancak Lanzini gitmek istedi" açıklamasını yapan D'onofrio, Al-Jazira kulübünün Lanzini için 10 milyon dolar ödeyeceğini, bunun 6 milyon dolarının kulüp kasasına aktarılacağını söyledi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

lanziniyi almadılar ilk isteğime kavuştum

10 numara (belhanda ruiz ikiside olur)
töre (yarın kapta deniliyor)
sağ bek
marin (bu adamı çok istiyorum genç + aşırı bireysel değil)

olursa birde stoper :) bu kadar transger yapmazlar ama olursa çok iyi olur hemde her pozisyonda alternatifimiz olur. türkiye kupasında gençlerle çıkıp küçük takımlara elenmeyelim

Çevrimiçi Samet Ç

Manuel Lanzini, 6 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazira takımına transfer oldu.

Bir süredir Beşiktaş ile adı geçen ve Siyah-Beyazlı kulübün 7 milyon euro teklif götürdüğü söylenen River Plate'li futbolcu Manuel Lanzini sonunda kararını verdi. Lanzini, Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayacak.

Arjantin'de liglerin başlamasına iki gün kala River Plate Başkanı Roberto D'Onofrio, Lanzini'nin Al-Jazira kulübüne satıldığını duyurdu. "Bizim niyetimiz aslında kulüpte kalmasıydı. Menajeriyle konuşup kulüpün sahip olmadığı yüzdesini satın almayı önerdim, ancak Lanzini gitmek istedi" açıklamasını yapan D'onofrio, Al-Jazira kulübünün Lanzini için 10 milyon dolar ödeyeceğini, bunun 6 milyon dolarının kulüp kasasına aktarılacağını söyledi.
:super: :super: :super: Gelsin Ruiz veya Belhanda. Dertler bitsin.

Çevrimiçi Samet Ç

lanziniyi almadılar ilk isteğime kavuştum

10 numara (belhanda ruiz ikiside olur)
töre (yarın kapta deniliyor)
sağ bek
marin (bu adamı çok istiyorum genç + aşırı bireysel değil)

olursa birde stoper :) bu kadar transger yapmazlar ama olursa çok iyi olur hemde her pozisyonda alternatifimiz olur. türkiye kupasında gençlerle çıkıp küçük takımlara elenmeyelim
Sanırım Türkiye Kupası finali Bursa'da bizi ister istemez elemeye çalışacaklardır.Kötü hakemler vs. verilir maçlarımıza elerler.