2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559367 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Sadece bir yıllık getirisi 7-8 milyon tl olur kendi alacağı çıkınca. Ben tamamen bu mantıkla istedim Ronaldinho transferini. Yoksa dediğim gibi önce Belhanda sonra Lanzini diğerlerini istemiyorum  :tabe:
valla söyleye söyleye en sonunda getirteceksin :D anlıyorum da gerçekten bizim için gereksiz kolej takımı gibi bir takımız bu saatten sonra bozmamak en iyisi bence

Çevrimdışı Kemal

Öncelikle teşekkür ederim :) Ama ben burada defalarca söyledim ben Ronaldinho gelsin bizi şampiyon yapar demedim hiçbir zaman. Ronaldinho transferi demek +10.000 kombine ve +100.000 forma demektir. Her ne kadar böyle olmaması gerekiyorsa da bu böyle malesef  :tabe: Ayrıca her sezonda en az 5 gol 10 asist yapabilecek bir oyuncu. Yani ben çoğunlukla saha dışı katkılarından dolayı istemiştim. Ki @SDemirsoy şahidimdir daha yarım saat önce konuştuk ben Belhanda'yı istiyorum. Belhanda olmassa da Lanzini gelmeli. Ruizi ise istemiyorum :lol:

boşver güzel kardeşim bak hesap yapıyolar 12.000 civarı kombineye yaklaşmışız, formalar zaten satışlar okadar güzel ki kartalyuvaları ve internet satışında hiç beden kalmamış .5 gol 10 asisti saydığın diğer isimler orta ayaklarıyla yaparlar. Roni zaten gece hayatıyla hpuse partyleriyle ünlü bide burda esmerlerin sarışınların tadına bakmasın pis dişleriyle, boşver salla gitsin.

Çevrimdışı Anıl

Bu arada hazır konu açılmışken Kartal Yuvası'nın açıklaması bir nebze forma satışları hakkında bilgi verebilir bizlere :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

boşver güzel kardeşim bak hesap yapıyolar 12.000 civarı kombineye yaklaşmışız, formalar zaten satışlar okadar güzel ki kartalyuvaları ve internet satışında hiç beden kalmamış .5 gol 10 asisti saydığın diğer isimler orta ayaklarıyla yaparlar. Roni zaten gece hayatıyla hpuse partyleriyle ünlü bide burda esmerlerin sarışınların tadına bakmasın pis dişleriyle, boşver salla gitsin.
onda bi yanlıslık var abi 6700 civarı dedi güncelleyen abide o civarlarda dedi 15 bin satacağız inşallah

Çevrimdışı ZEKI

Sam Kelly @HEGS_com  ·  17 sa.
Manuel Lanzini sold to Beşiktaş for US$7m. River Plate might well step up efforts to repatriate Pablo Aimar now...

Çevrimdışı Anıl

valla söyleye söyleye en sonunda getirteceksin :D anlıyorum da gerçekten bizim için gereksiz kolej takımı gibi bir takımız bu saatten sonra bozmamak en iyisi bence
Yok yok Belhanda gelsin şimdi ona yükleniyim öyle bir yeteneğim varsa eğer bari uzun süre işimize yarayacak adamı getireyim :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu arada hazır konu açılmışken Kartal Yuvası'nın açıklaması bir nebze forma satışları hakkında bilgi verebilir bizlere :ok:
gördüğün gibi bu taraftarın aslında roniye değil başka birşeye ihtiyacı varmış :ok: ne acaba?

Çevrimdışı Çağrı

Görende hergün Ruizi izliosunuz sanar yahu..

İşiniz gücünüz ezber..

aç bi 90 dk izle ikisinide..

sonra karar ver..

Ruiz iyi futbolcu olabilir ama artık oyuncu satmak gerekir..

5 milyon euro bonservis 29 yaşında adını daha  1 ay önce duyduğumuz adama vermek intiharınönde gideni

Bir tanesi Avrupa dışına hiç çıkmamış 19 yaşında gelecek vaadeden net başarısı olmayan bir çocuk.

Diğeri Hollanda liginde kral olmuş şampiyonlulklar yaşamış Dünya kupaları görmüş kupada iyi de form koymuş bir adam. Forum bilir bilmez ayrı konu Dünya futbolunu takip eden birisi Ruiz'e hayır diyebilmek için çok sağlam done koyması gerekir ortaya.

Oyuncu satmak ise Ba da tercih edilmemeli Raul Jimenez alınmalıydı ama yeterince genç potansiyel var takıma kesinlikle tecrübeli oyuncu gerekiyor 10 numaraya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Martin linens Moldenin Uefa macinda forma giydi, gelirse sanirim uefa veya sampiyonlar ligi maclarinda oynayamayacak  yanlisim varsa duzeltiniz.

Çevrimdışı Anıl

Kombine 10.000 seviyelerini bulacaktır lig başlayana kadar :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Açıkçası araplara satılsın diye dua ediyoeum çünkü o zaman Ruiz hemen imzalayacak ve sahay bugün koysan yarın tabela yapacak Demba Ba gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı salih

Karabük maçı 1-1 oldu , acaba turu geçerlerse şu Eneramoyu onlara kakalayabilir miyiz ne dersiniz?
olası bi mağlubiyet sonrası uefaya gidersekk karabuk gidemesse eneramonun takımdan ayrılmasından daha fazla kar sağlarızz

Çevrimdışı Çağrı

Martin linens Moldenin Uefa macinda forma giydi, gelirse sanirim uefa veya sampiyonlar ligi maclarinda oynayamayacak  yanlisim varsa duzeltiniz.

Oynayabiliyor Zeki abi eleme ile grup aşaması ayrı değerlendiriliyor Uefa elemesinde oynadığı için Şampiyonlar ligi elemesinde oynaması da engel değil diye biliyorum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

gördüğün gibi bu taraftarın aslında roniye değil başka birşeye ihtiyacı varmış :ok: ne acaba?
Yakaladığı pozisyonu gole çeviren bir golcü bence  :bandit: Formama isim yazdırmama kararı almıştım ama 9 numara Demba Ba yazdıracağım :super:

Çevrimdışı Anıl

Açıkçası araplara satılsın diye dua ediyoeum çünkü o zaman Ruiz hemen imzalayacak ve sahay bugün koysan yarın tabela yapacak Demba Ba gibi.
Çağrı abi Ruiz son tercih :tabe: Öncelik Belhanda sonra Lanzini  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Hala ortasahaya oyuncu bakmıyorlar sonunda Colman'ı filan kiralayacaklar diye korkuyorum Noboa ya da Nathko birini alsalar yetecek biri boşta biri en fazla 1-2 milyona boşta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı abi Ruiz son tercih :tabe: Öncelik Belhanda sonra Lanzini  :bandit:

Anılcım hepimizin tercihi Belhanda  :icool:

Ama o olmuyorsa Lanzini'yi sona atarım ben o yüzden alsın Katarlılar tepe tepe kullansınlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Fifa15 te Türkiye Ligi gelmiş:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı karakartalım

bencede belhanda ama sakatlanma sorunu yaşayabilir türkiyede 25 maçı çıkartamayabilir gibime geliyo q7 yi maf ettiler 28 yerinde ödem oluştu adamın   :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kemal

Karabüğün turu geçip geçmemesi bize nasıl bir mali durum yaratıyo arkadaşlar ?  ( tabi Beşiktaş play off ta elenip Avrupa Ligine giderse)  tam rakamlar nasıl ?

Çevrimdışı Çağrı

Anlaşılmıştır ki paralar 3E bölünecvek durumu yaratıyor  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

TRANSFER | İsmi uzunca bir süre gündemde kalan Manuel Lanzini, 6 milyon avro karşılığında B.A.E takımı Al-Jazira'ya satıldı.

gozünüz aydın kulaklarınız manisa :)

Çevrimdışı Çağrı

TRANSFER | İsmi uzunca bir süre gündemde kalan Manuel Lanzini, 6 milyon avro karşılığında B.A.E takımı Al-Jazira'ya satıldı.

:super: :guitar:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

21 yaşındaki adam B.A.E'de ne yapsın çok saçma geliyor gerçekten.Eğer bu olay gerçekse bizim teklifimiz daha yüksekti muhtemelen ödeme planlarından dolayı bize satmamış olabilirler Araplar parayı nakit basıp almış galiba  :D

Çevrimdışı Anıl

:super: :guitar:
Erken sevinme bence abi  :lol: 21 yaşında bir oyuncu BAE ne gitmez futbol oynamak için... Hemde Arjantin'in River Plate'inden.