2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559279 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

Lanzini için görüşmeler tekrar başlamış,bitirme ihtimalleri yüksek.
LANZİNİ İçin Susuyorum  :bandit: :bandit: @anilt

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence 60 binin biraz üzerindedir. Ben maça 20 dakika geç kaldım, kuzey tribününe girdiğimde şaşırdım, tribünler arkaya doğru genişlenmişti ve beton zeminde yüzlerce kişi vardı, tüm merdiven aralıkları taşmıştı.
Kuzey tribününde en az 3000 kişi fazla vardı nedeni ise şu; batı tribününe girişte sorun yaşandığı için.
maça bende geç girdim. Kuzey tribünü tıklım tıklımdı. Kuzey ve Doğu tribünleri fazlasıyla doluydu. Güneyde bize ayrılan yer tamamıyla doluydu. Sadece batı üst boş sayılırdı. 55-60 arası garantidir

Çevrimdışı TURKahvesi

Hocam kimse kimseye yer gösteremez. Parayı basarsa kapalıda basmazsa yyeni açıkta izlerler.

orası öyle değil işte

hele bu durum yapılan yeni stadımız meydana çıkıyor iken

bak güzel kardeşim çArşı bir taraftar grubudur

yani grup olarak tribünlerde yerini alan bir taraftar topluluğudur

ve üstelik bu grup Beşiktaş'ımızın en ateşli taraftar grubudur

hal böyle iken yeni stadımızda kapalıda yerini alırsa çok abes kaçar

yeni stat beraberinde yeni düzeni getirir

çünkü kapalıda artık localar var

localarda sosyetenin önde gelen Beşiktaşlıları yerini alacak

şimdi o localarda (kapalıda) çArşı grup olarak eskisi gibi yerini almaya devam ederse buraya yazıyorum büyük olaylar çıkar

düzensizlik alır başını götürür

sonra bu durumu düzeltmek inan zor olur

buradan en büyük zararı yine Beşiktaşımız görür

ha dersin ki çArşı grubundan ayrılıp bireysel kapalıda yerini almak istiyorsa başımızın üstünde yeri var

özellikle altını çizerek belirtiyorum çArşı topluca bildiğimiz grup halinde yerini alacaksa ki ben açıkça istemiyorum kapalıya o zaman yeni stadımızın hiç bir değeri kalmaz

eski stadımızda kapalı çok uygundu çArşı için

ama yeni stadımızda orası açıkça görülüyorki uygun değil

yeni açık kale arkası bölümü ile üst kat orta bölüm çok uygundur çArşı için

devasa bir tribün yapılıyor oraya

yani yeni yapılan stadımnızın 4'de 3'ü localarla çevrilmiş olan yerler oturularak maç boyunca izlenen yerlerdir (burada tabiki aralıklarla da olsa ayağa kalkıp destekleyebilir ama geneli oturularak izlenmelidir)

yeni açık ise maç boyunca hoplayıp zıplayıp çılgınca desteklerini veren grup halinde olan yerlerdir (başta çArşı olmak üzere)

umarım stadımız açıldığında herşey Avrupai bir görüntüde olur.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 12:52:10 dbay41 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini için görüşmeler tekrar başlamış,bitirme ihtimalleri yüksek.
Hocam görüşmeler başladı evet 7 milyon dolar teklif edildi ama Beşiktaş en az 2 taksit halinde ödemek istiyor ama River parayı peşin istiyor. Ben dün Bilic'in basın toplatsında yaptığı konuşmadan Belhanda veya Ruiz'i istediğini anladım. Benim kanaatim bu.

Çevrimdışı ilhan mansız

Belhandayı klübü satıyorsa almalıyız. Mutlaka tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var

Çevrimiçi Samet Ç

orası öyle değil işte

hele bu durum yapılan yeni stadımız meydana çıkıyor iken

bak güzel kardeşim çArşı bir taraftar grubudur

yani grup olarak tribünlerde yerini alan bir taraftar topluluğudur

ve üstelik bu grup Beşiktaş'ımızın en ateşli taraftar grubudur

hal böyle iken yeni stadımızda kapalıda yerini alırsa çok abes kaçar

yeni stat beraberinde yeni düzeni getirir

çünkü kapalıda artık localar var

localarda sosyetenin önde gelen Beşiktaşlıları yerini alacak

şimdi o localarda (kapalıda) çArşı grup olarak eskisi gibi yerini almaya devam ederse buraya yazıyorum büyük olaylar çıkar

düzensizlik alır başını götürür

sonra bu durumu düzeltmek inan zor olur

buradan en büyük zararı yine Beşiktaşımız görür

ha dersin ki çArşı grubundan ayrılıp bireysel kapalıda yerini almak istiyorsa başımızın üstünde yeri var

özellikle altını çizerek belirtiyorum çArşı topluca bildiğimiz grup halinde yerini alacaksa ki ben açıkça istemiyorum kapalıya o zaman yeni stadımızın hiç bir değeri kalmaz

eski stadımızda kapalı çok uygundu çArşı için kapalı

ama yeni stadımızda orası açıkça görülüyorki uygun değil

yeni açık kale arkası bölümü ile üst kat orta bölüm çok uygundur çArşı için

devasa bir tribün yapılıyor oraya

yani yeni yapılan stadımnızın 4'de 3'ü localarla çevrilmiş olan yerler oturularak maç boyunca izlenen yerlerdir (burada tabiki aralıklarla da olsa ayağa kalkıp destekleyebilir ama geneli oturularak izlenmelidir)

yeni açık ise maç boyunca hoplayıp zıplayıp çılgınca desteklerini veren grup halinde olan yerlerdir (başta çArşı olmak üzere)

umarım stadımız açıldığında herşey Avrupai bir görüntüde olur.
Çarşı her zaman kapalıda yer aldı yeni stadda da kapalıda yer alıcaktır.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Töre tamam diyorlar sırada LAzzini var o da geldimi sırada sağ bek  :icool:

Aslında Lazzini işi önemli değil en önemli konu sağ bek bence.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı pelops

Çarşı her zaman kapalıda yer aldı yeni stadda da kapalıda yer alıcaktır.
parasını öderse tabiki de

Çevrimiçi Samet Ç

Öder merak etmeyin kardeşim.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhandayı klübü satıyorsa almalıyız. Mutlaka tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var
Hocam bende aynı düşüncedeyim . Bizim taraftarın Lanzini isteğini de anlamıyorum. Ne var bu adamda benim göremediğim. Oğuzhan'la aynı performansı verecek bir adama 7 milyon dolar vermek aptallıktır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam bende aynı düşüncedeyim . Bizim taraftarın Lanzini isteğini de anlamıyorum. Ne var bu adamda benim göremediğim. Oğuzhan'la aynı performansı verecek bir adama 7 milyon dolar vermek aptallıktır.
bizim şu anda kumar oynayacak paramız yok. Mutlaka tecrübeli oyuncu almalıyız. Bilic de söylemiş zaten. Allah büyük inşallah şampiyonlar ligine kalırız. Belhanda töre ruiz marin gibi oyuncular büyük güç katar takıma eğer Musa Muhammed Ekim'de takıma alınacaksa sağbek almasakta olur.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Ruiz'in geleceğini düşünüyorum umarım da Luiz gelir. Lanzini şuanda Oğuzhan 2 olur ikisinin de gelişmesini bekleriz bize tecrübeli adam lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

bizim şu anda kumar oynayacak paramız yok. Mutlaka tecrübeli oyuncu almalıyız. Bilic de söylemiş zaten. Allah büyük inşallah şampiyonlar ligine kalırız. Belhanda töre ruiz marin gibi oyuncular büyük güç katar takıma eğer Musa Muhammed Ekim'de takıma alınacaksa sağbek almasakta olur.
Hocam Bilic basın toplatışında bundan sonra daha zorlu rakiplerimiz var elimdeki oyuncuların potansiyeli çok yüksek ama bütün sezonu kaldıracak tecrübede değiller dedi. Aramıza bir kaç tecrübeli isim katmak istiyoruz dedi. Ben bu konuşmasından Ruiz veya Belhanda'yı istediğini çıkardım.

Çevrimdışı Çağrı

E-bilet varken parasını ödemeden orada bulunamazlar zate. Bir grubun bunu bu derece de istememesinin altında bu var. Sadece bedava bilet olayı değil bu. Bilet alıyorsun adamlar seni yerine oturtmuyor. Hırlarsan saldırıyorlar. Oturdun diyelim bu sefer oturrarak izlemene izin vermiyorlar. Bunların hepsi bitecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Ruiz'in geleceğini düşünüyorum umarım da Luiz gelir. Lanzini şuanda Oğuzhan 2 olur ikisinin de gelişmesini bekleriz bize tecrübeli adam lazım.
Aynen hocam Lanzini bizim için büyük kumar olur hele bir de tutmazsa vay yönetimin haline taraftar çok istedi ama Lanzini'yi tutmazsa yönetim sıkıntı yaşar.

Çevrimdışı KAP

Aslında ofansif ortasaha transferiyle oğuzhan'ı merkezi orta saha olarak kullanma şansı da oluyor, ekstra merkezi ortasaha transferine gerek kalmayabilir oğuzhan'ın 10 numara da değilde biraz daha geride defanstan pasla çıkmada iyi işler yaptığını yapacağını düşünüyorum.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Çağrı

Aslında ofansif ortasaha transferiyle oğuzhan'ı merkezi orta saha olarak kullanma şansı da oluyor, ekstra merkezi ortasaha transferine gerek kalmayabilir oğuzhan'ın 10 numara da değilde biraz daha geride defanstan pasla çıkmada iyi işler yaptığını yapacağını düşünüyorum.

Ollmaz hpcam Oğuzhan'dan 8 numara. Oğuzhan'ın 8 oynayacağı zaman Arena'nın açıldığı ilk 6 sıra dışındaki takımlarla oynadığımız maçlar olur sadece. Diğerleri ortasahyı hallaç pamuğu yapar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kim parasını verirse istediği yere oturur kimse ona karışamaz ama yeni açık bölümü taraftar grubu için özel olarak ayrılmış,loca yok,çıkış tüneli yok yani daha çok kapasite daha çok atmosfer böyle bir düzenleme yapıldığı için teşekkür edilmesi gerekirken bunu tartışma konusu yapmamak gerek.Tezahürat yapan taraftar sadece Çarşı değil ayrıca Beşiktaş taraftarının hepsi Çarşı'da değil.Beşiktaş taraftarı isterse locada otursun yine tezahürat yapar o yüzden fazla tartışmaya gerek yok stad hepimizin isteyen istediği yerden biletini alır maçını izler.

Çevrimdışı KAP

Ollmaz hpcam Oğuzhan'dan 8 numara. Oğuzhan'ın 8 oynayacağı zaman Arena'nın açıldığı ilk 6 sıra dışındaki takımlarla oynadığımız maçlar olur sadece. Diğerleri ortasahyı hallaç pamuğu yapar.

Son maçlarda dikkat ettiğim bir şey var defansın göbeğinden pasla çıkamıyoruz hiç. Beklere top gidiyor onlarda şişirme topla oyunu açmaya çalışıyorlar. Oğuzhan en azından ortada al ver yapıp oyunu yerden açabilir diye düşündüm de tabiki fiziken durumu kaldırmaz ciddi maçlarda. Atiba Veli kesici olarak iyi de pas oyununu yeterince yapamıyorlar.

Şimdi baktım da geçen senenin 0-3 lük şahane deplasman bursa maçında necip oğuzhan fernandes oynamış gayet de akıcı oynamıştık denenebilir öyle şeyler:) (atiba sol bekti o maçta)
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 13:25:35 KAP ]
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı onurt

dünkü maçtan sonra ihtiyaçlar konusunda fikrim biraz değişti.
Bence bize töre + sağ bek + BTB lazım.
Ama tecrübeli bir orta saha olmalı ve kaliteli olmalı.

10 numaranın takıma faydası tahmin ettiğimiz olmayabilir.
Kalbur üstü takımlar 10 numaralı sistemi bırakıyor, iyi 10 numaraların, sneider gibi ribas gibi TRye gelmesi de bununla ilgili olabilir dedi bir arkadaş. Hak vermeye başladım.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Aslında Lazzini işi önemli değil en önemli konu sağ bek bence.
Mesela Srna gelse   :super: zormu gelmesi  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Bilic bize kupalar getirecek mi bilmiyorum ama 3 yıl sonra Töre yıldız olduğunda Bilic'e teşekkür edeceğiz çünkü o bu kadar ısrarcı olmasa Töre'yi almayacaktı bizimkiler.

Şuan Gençlerdeki kanat oyuncusunu almış çoktan oynatıyorduk. Olcan'ı da iyi Gs aldı orada aynı poerformasın yarısını bile gösteremeyecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada transferlerin 4 gün içinde bitmesi lazım 11 ağustos son gün UEFA ya kadro bildiriminde.