2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559605 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

bilmem katılırmısınız ama takımımız akşam güzel bi galibiyet aldı, rakip hatalarını güzel değerlendirdi, güzel organizasyonlarımız vardı kesinlikle ama böyle hatalar bi üst turda bulmamız zor bi an önce oyun kurucu akıllı bi pasör şutör bi 10 numara almamız lazım takıma belhanda mı olur ruiz mi olur lanzinimi olur artık olsun ve takıma bi an önce uyum sürecini yakalayıp bi sonraki maçta hiç olmazsa ikinci maçta takımda yerini alsın çok aşırı lazım 10 numara sağ bek ve törede lazım ama 10 numara daha acil duruyo şuan için.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Özgür K.

PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Anıl

Töre tamam, sırada Lanzini ve Linnes var :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

günaydın sitenin değerli müdavimleri,

bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar

eminim benim gibi bu konuda bilmeyip merak edenler vardır

Beşiktaş'ımızın en büyük taraftar grubu olan çArşı'nın yeni stadımızdaki yeri belli oldu mu ?

belki kapalı kapılar ardında başkan ve yönetimle buluşup ortak bir noktada buluşmuşlardır diye aklımdan geçiriyorum

yani çArşı yeni açık tribününde özellikle kendilerine ayrılan bölümde bundan böyle artık sizin yeriniz burası dercesine mesken tutmuş olabilirlermi acaba

varmı bu konuda bir bilgisi olan

lütfen bizlerle paylaşırsa sevinirim.

Çevrimdışı Özgür K.

Çevrimdışı Özgür K.

DAHA ÖNCE SORULDU AMA YANIT ALINAMADI GALİBA. DÜNKÜ MAÇTA KAÇ BİLET SATILDI VE TAHMİNİ GELİR NE OLDU ?

Çevrimdışı karakartalım

60 bine yakın yazmış tiwetterdan bazı beşiktaşlılar ama tam rakamı bende merak ediyorum bilen arkadaş varsa yazarsa iyi olur
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı tayfun

DAHA ÖNCE SORULDU AMA YANIT ALINAMADI GALİBA. DÜNKÜ MAÇTA KAÇ BİLET SATILDI VE TAHMİNİ GELİR NE OLDU ?
kötümser hesap yaptım,kombine hariç 2 000 000 tl den az değil.benim tahminim toplam sayı 55 000 di,kombineyi çıkarsak 48 000 civarı bilet vardı (benim tahminim).
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 11:50:19 tayfun ]
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Özgür K.

kötümser hesap yaptım,kombine hariç 2 000 000 tl den az değil.benim tahminim toplam sayı 55 000 di,kombineyi çıkarsak 48 000 civarı bilet vardı (benim tahminim).
YANİ EN AZINDAN BİR TRANSFERİN PEŞİNATI ÇIKMIŞTIR.

Çevrimdışı berk_bjk

Takım zaten çok genç Lanzini gelse ne yapacak bize Ruiz gibi liderlik edebilecek bir adam lazım Lanzini alınırsa büyük hata olur...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Facebook ta bir arkadas yazmis...boyle dusunenlerde var transferlerle ilgili

"Ulan yıllarca bizi Malmeida kazmasına mahkum ettiniz .. Gidip ilk günden biletler kapışılsaydı Demba Ba gelmezdi.. Eyleme devam biraz daha bekleyelim adam gibi 10 numara bide sağbek alınsın .. ondan sonra Kombineye formaya Atkıya Herkes gücü neye yetiyorsa Hücummmm ..."

Almeidayı getiren (Hakaret Yasak)₂ başkanları,yetmez dedikleri başkan gelmiş Fikret Orman'a hesap soruyor şimdi demezlermi adama Almeida geldiğinde süper forvet diye bağıran kimlerdi diye.Ne boş adamlar var yahu.

Ben bugün ve yarın KAP bekliyorum.Artık top yönetimde transferleri bitirmeleri lazım.

60 bine yakın yazmış tiwetterdan bazı beşiktaşlılar ama tam rakamı bende merak ediyorum bilen arkadaş varsa yazarsa iyi olur

Bence 60 binin biraz üzerindedir. Ben maça 20 dakika geç kaldım, kuzey tribününe girdiğimde şaşırdım, tribünler arkaya doğru genişlenmişti ve beton zeminde yüzlerce kişi vardı, tüm merdiven aralıkları taşmıştı.
Kuzey tribününde en az 3000 kişi fazla vardı nedeni ise şu; batı tribününe girişte sorun yaşandığı için.

Çevrimdışı Çağrı

Lanzini olmazsa da üzülmeyeceğim bu arada Ruiz ilk geldiğinde kesinlikle daha fazla katkı verecek dün Ali Ece de Ruiz'i çok istediğini söyledi çünkü adam lider.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tayfun

Bence 60 binin biraz üzerindedir. Ben maça 20 dakika geç kaldım, kuzey tribününe girdiğimde şaşırdım, tribünler arkaya doğru genişlenmişti ve beton zeminde yüzlerce kişi vardı, tüm merdiven aralıkları taşmıştı.
Kuzey tribününde en az 3000 kişi fazla vardı nedeni ise şu; batı tribününe girişte sorun yaşandığı için.
@aktar_ismail sen adam sayacağına şu 107 blok çalışmalarını hızlandır. :D :kop:
12 tane boş koltuk kalmış ona göre.obitaşdan beklentimiz yüksek
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Çağrı

Resmi sayı 58,165 ti sanırım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

o zaman olimpiyat stadı seyirci rekorları listesinde ilk 10 içinde yerini almıştır  :ok:

http://en.wikipedia.org/wiki/Atat%C3%BCrk_Olympic_Stadium

bu arada İsmail maç bitimi ile birlikte bu seyirci sayısını hangi resmi site duyuyrmakta  :alala:

o zaman olimpiyat stadı seyirci rekorları listesinde ilk 10 içinde yerini almıştır  :ok:

http://en.wikipedia.org/wiki/Atat%C3%BCrk_Olympic_Stadium

bu arada İsmail maç bitimi ile birlikte bu seyirci sayısını hangi resmi site duyuyrmakta  :alala:

Beşiktaş resmi siteden açıklama yapar belki.

@aktar_ismail sen adam sayacağına şu 107 blok çalışmalarını hızlandır. :D :kop:
12 tane boş koltuk kalmış ona göre.obitaşdan beklentimiz yüksek
e
tamam bugün biraz hızlanırız hemen biter kalan 12 tane  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

günaydın sitenin değerli müdavimleri,

bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar

eminim benim gibi bu konuda bilmeyip merak edenler vardır

Beşiktaş'ımızın en büyük taraftar grubu olan çArşı'nın yeni stadımızdaki yeri belli oldu mu ?

belki kapalı kapılar ardında başkan ve yönetimle buluşup ortak bir noktada buluşmuşlardır diye aklımdan geçiriyorum

yani çArşı yeni açık tribününde özellikle kendilerine ayrılan bölümde bundan böyle artık sizin yeriniz burası dercesine mesken tutmuş olabilirlermi acaba

varmı bu konuda bir bilgisi olan

lütfen bizlerle paylaşırsa sevinirim.

Hocam kimse kimseye yer gösteremez. Parayı basarsa kapalıda basmazsa yyeni açıkta izlerler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Malum site haberine göre Rubin Kazan ile her türlü anlaşılmış Gökhan Töre transferi bugün bitebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre bitmiş gün içinde açıklanacakmış. Sıra 10 numara ve sağ bekte. Bilic dün basın toplantısında daha ileriye gitmek için tecrübeli oyuncuların gerekli olduğunu söyledi 10 numarda Lanzini'yi bekleyeceklerini sanmıyorum. River hala parayı peşin istiyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

Resmi sayı 58,165 ti sanırım
şöyle bir hesaplama yapalım.. doğu tribün kapasitesi 26.164 kişilik bunun 22.000 kişisi dolu desek batı tiribünü 27 bin 763 kişilik
batı da da 15.000 kişi dersek kuzey ve güney kapasitesi 13 bin 335 şer kişilik toplam kale arkaları 20,500
Toplam seyirci = 22.000+15.000+20.500 = 57.500 kişi  :D :D

Çevrimdışı smtcglr

Töre tamam diyorlar sırada LAzzini var o da geldimi sırada sağ bek  :icool:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Töre bitmiş gün içinde açıklanacakmış. Sıra 10 numara ve sağ bekte. Bilic dün basın toplantısında daha ileriye gitmek için tecrübeli oyuncuların gerekli olduğunu söyledi 10 numarda Lanzini'yi bekleyeceklerini sanmıyorum. River hala parayı peşin istiyor.

Lanzini için görüşmeler tekrar başlamış,bitirme ihtimalleri yüksek.