2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559231 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Linnes alınacka gibi duruyor Seda ile sap bekte olmazdı zaten..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yerli oyuncu kalitesini arttıracak oyuncu alamadık..

Sefa dan illaki sağ bek yaratma beklentisinde olmamak lazım..

Beşiktaşın ciddi anlamda sol kanat sorunu var ama kimse görmüyor. Sefa sağda olurdu gerekirse töre gelirdi sola felan .rotasyon ile..

halen kötü olcaya kaldık ve alternatifi motta yada ismail.. şaka gibi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaşın ciddi anlamda sol kanat sorunu var ama kimse görmüyor. Sefa sağda olurdu gerekirse töre gelirdi sola felan .rotasyon ile..
Yapma hocam sefa düsük kaliteli bi oyuncu olcayla kıyaslanmaz bile kayseride belli oynamayadı doğru düzgün

Çevrimdışı Çağrı

Çözmezdi ki orayı da. Olcay ile Sefa desen Olcay derim ben her türlü adam skor yapıyor.

3 tane yerli kanat olacak Töre ile birlikte kalite artırmak istiyorsak oraya seneye top class yabancı alacağız yerli sadece Olcan vardı o da malum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Ben olcayın yerine önde motta yada ismailin kötü alternatifler olduğunu düşünmüyorum. Tabiki Töre kadar kreatif değiller ama hız ve şut kabiliyetleri var ikisininde
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada twitterda tribün dergiye göre 50 bin asıldı mac saattinde fule yakın olması bekleniyo demiş ama cok iyimser abartı gibi geldi

Çevrimdışı KARTAL ADAM

Bu gece ki maçtan sonra Transferde bir hareketlenme bekliyorum. Oyuncuların konsantrasyonu bozulmasın diye beklettiler. Tabii Allah korusun elenme durumunda kadromuz yeterli diyebilecek angut yöneticilerimiz olduğuda aşikar , ancak BİLİC in o hataya düşüp kariyerini lekeleyeceğini sanmıyorum.   :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar maç ile ilgili her şey bu başlıktan devam edelim.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=468.0
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Bir ankaralı olarak sorması ayıptır,olimpiyatta taraftarın alınmayacağı tribün var mı varsa nedeni nedir?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı EagleForce

Beşiktaş Affelay'ı istiyor!

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111439/besiktas-affelayi-istiyor

Bu nerden çıktı ?

Dogru degildir umarim. Adam kronik sakat. Bize saglam gelen adam sakatlaniyor zaten.

Çevrimdışı frkndgnr

Lanzini hayırlı olsun

Çevrimdışı karakartalım

semih ersandan iyi diyenler ersanı izleyin  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

ersanın yanına gerçekten takfiye lazım yabancı sağlam bi defans oyuncusu franko çok eksik daha
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Kemal

Tolga
Linnes  Balanta Ersan Köybaşı
      Veli Atiba
Töre  Belhanda  Marin
       Demba Ba

bunu kurabilseydik playy-off ta kım gelırse gelsin gruplardaydık ve gruplardan çıkardık dıye dusunuyorum.Ligde de yedeklerle ayarlanıp 5 yabancıya duserdi ve şampiyonlugun en guclu adayı olurduk, ama işte nakit sorunu...

Çevrimdışı Sarp

Bu hafta (inşallah yarın) 2 transfer bekliyorum! Bence yönetiminde iştahı artmıştır galibiyet sonrası :)

Çevrimdışı saricasi

Bu aralar iş yoğunluğumdan dolayı foruma da fazla bakamıyorum bgnmçkü maçıda izleyemedim ama solediğim gibi bjk ın kadrosu feyenordu elemeye yeter demiştim ve olede oldu daha ilk günden biliçe sarmayın dedim ama sardınız  neyse sağlık olsun. herkese hayırlı uğurlu olsun tur.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ahmetx

Balanta ve lanzini ikisini alsaydık. GS BALANTAYI ALACAK GALİBA.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Yarin Kap aciklamasi olurmu siz ce?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töreyi bekliyorum artık yılan hikayesine dönecek o iş yoksa :)

Çevrimdışı Anıl

Fırat Günayer olabilir demiş, twitterda da Gökhan Töre ve Linnes bekleyişi var :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat Günayer olabilir demiş, twitterda da Gökhan Töre ve Linnes bekleyişi var :tabe:
lanzini olur belki :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Geovani

Çok şükür turu geçtik inş şu bi haftalık süreçte planlanan tüm transferler sonuçlanır...Forumdan katılanlarla maçtaydık güzel eğlenceli bi gündü mutlu sonla biten  :D ....Çok acil şekilde sağbek ve oyun kurucu lazım bu şekilde turu geçtiysek belirlenen takviyelerle arsenal hariç hepsini zorlarız...Ben yarın veya cuma günü KAP bekliyorum...TÖRE de biter inş o pozisyondada eksikliği hissediliyor..
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı cinque

Yönetime olan güvenimi o kadar yitirdim ki cuma günkü kuradan sonra transfer yapılacağını düşünüyorum. Arsenal,Napoli gelirse transfer beklemiyorum yani.