2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553103 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Bugün biraz Ruiz videoları izledim,tarzını birine benzettim ama aklıma gelmemişti sonunda buldum YUSUF ŞİMŞEK.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Bilet sayısı 18 bin olmuş 6 bin kombine var 24 bin toplam maça gidecek taraftar sayısı. Maç günü alanlar çok olur 55-60 bin arasında oluruz.

Çevrimdışı okansosa

Bugün biraz Ruiz videoları izledim,tarzını birine benzettim ama aklıma gelmemişti sonunda buldum YUSUF ŞİMŞEK.
ben Guti ye benzetiyorum tarzını
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilet sayısı 18 bin olmuş 6 bin kombine var 24 bin toplam maça gidecek taraftar sayısı. Maç günü alanlar çok olur 55-60 bin arasında oluruz.
inşallah ama zor geliyo bana 40 45 bin en fazla olur bir dahaki turda ama 70 bini buluruz.

Çevrimdışı okansosa

inşallah ama zor geliyo bana 40 45 bin en fazla olur bir dahaki turda ama 70 bini buluruz.

biletixe verilmedi iyi güzel ama herkesi bilgilendireceksin bu konuda daha bir çok bilmeyen var nerede satıldığını madem öyle kartal yuvalarında sat vodafone arenaya ulaşamayan da var uzak olan da var biraz da bu yüzden biletlerin durumu
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı EagleForce

Oğuzhan 1 yılda bahsettiğin genç oyuncuların kaç yıldır yaptığı işten kat kat fazla iş yaptı. Oğuzhan'ı bu oyuncularla kıyaslamak ferrari ile murat 131'i kıyaslamak gibi olur.

Oguzhan'in onlardan iyi olmasi dedigimi degistirmiyor. Sonu onlar gibi olacak derken soylemek istedigim potansiyelin altinda kalacagi. Ayni sey Sergen icin de gecerli. Bu takimi sampiyon yapti ama kendini isine tam olarak vermedigi icin kariyeri potansiyelinin altinda kaldi. Oguzhan daha yetenekli oldugu icin belki Serdar ve Batuhan gibi anadolu kuluplerini dolasmaz ama isine gerekli onemi vermezse Besiktas'ta rotasyon oyuncusu olup yetenegiyle arada bikac mac kurtaran, devamli sakatlikla ugrasan, buyuk maclarda agarligini koyamayan bir futbolcu olur. Bu fizikle, iki mucadeleden kacarak Besiktas'i sirtlayacak lider futbolcu olamaz. Keske isine gerekli onemi verse ve yillarca 10 numaramiz olsa.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oguzhan'in onlardan iyi olmasi dedigimi degistirmiyor. Sonu onlar gibi olacak derken soylemek istedigim potansiyelin altinda kalacagi. Ayni sey Sergen icin de gecerli. Bu takimi sampiyon yapti ama kendini isine tam olarak vermedigi icin kariyeri potansiyelinin altinda kaldi. Oguzhan daha yetenekli oldugu icin belki Serdar ve Batuhan gibi anadolu kuluplerini dolasmaz ama isine gerekli onemi vermezse Besiktas'ta rotasyon oyuncusu olup yetenegiyle arada bikac mac kurtaran, devamli sakatlikla ugrasan, buyuk maclarda agarligini koyamayan bir futbolcu olur. Bu fizikle, iki mucadeleden kacarak Besiktas'i sirtlayacak lider futbolcu olamaz. Keske isine gerekli onemi verse ve yillarca 10 numaramiz olsa.
erken konusuyosun bence hocam fizik güc kondisyon istikrar vs zamanla ve yaşla oturabilecek şeyler su andaki kadroda en gelecek vaadeden oyuncu bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gündüz yazmıstım görülmedi heralde rizeden sağ bek koray altınay nasıl olur benim düşüncem olumlu

Çevrimdışı EagleForce

erken konusuyosun bence hocam fizik güc kondisyon istikrar vs zamanla ve yaşla oturabilecek şeyler su andaki kadroda en gelecek vaadeden oyuncu bence

Hemen hersey cok iyi olsun demiyorum ama geldiginden beri biraz olsun gelismesi gerekmez miydi? Yoksa potansiyeli cok yuksek dedigim gibi. Olmasa deger verip uzerine bu kadar yazmam zaten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hemen hersey cok iyi olsun demiyorum ama geldiginden beri biraz olsun gelismesi gerekmez miydi? Yoksa potansiyeli cok yuksek dedigim gibi. Olmasa deger verip uzerine bu kadar yazmam zaten.
sutları gelişti hocam eksigi cok yeterli değil tabiki ama cok sık sakatlanıyo bunu atlatması lazım artık.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam 60 bin rahat olur işte çalışıp bilet alamayanlar , tatilde olup bu maçın oynandığı tarihte gelenler var, benim gibi binlerce insan şehir dışından gelecek bu maça ben Samsun'dan 4 arkadaşımla geleceğim maç günü sabahı bilet alacağım.

Çevrimdışı okansosa

Hocam 60 bin rahat olur işte çalışıp bilet alamayanlar , tatilde olup bu maçın oynandığı tarihte gelenler var, benim gibi binlerce insan şehir dışından gelecek bu maça ben Samsun'dan 4 arkadaşımla geleceğim maç günü sabahı bilet alacağım.

Samsunlu musun abi Samsunluyum ben de :D eğer öyleyse hemşehriyiz :D
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 23:46:12 okanmaden55 ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

samsulu musun abi samsunluyum ben de :D eğer öyleyse hemşehriyiz :D
Evet kardeşim Samsun'luyum sen Samsun' da mı oturuyorsun ?

Çevrimdışı okansosa

Evet kardeşim Samsun'luyum sen Samsun' da mı oturuyorsun ?
yok abi ben istanbul da oturuyorum bu yaz gitmedim ama çoğu yaz gidiyorum Samsun'a
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

yok abi ben istanbul da oturuyorum bu yaz gitmedim ama çoğu yaz gidiyorum samsuna
Tamam kardeşim. Sana hayırlı geceler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanılırım inşallah 70 bin olur :D

Çevrimdışı okansosa

Tamam kardeşim. Sana hayırlı geceler.
  hayırlı geceler
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Lig Tv haber yapmış şu ana kadar 60 bin forma satılmış.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kartal-yuvalari-para-basiyor

Buyrun haberin linki burda.

Çevrimdışı cinque

Toraman Sivasspor'da hayırlı olsun. Maaşa yer açılıyor..

Çevrimdışı Efe

Feyenoord maçı ya da eleme turunda kimin çıkacağına göre belli olacak bence kimi alacağımız.

maç geçsin 2 transfer kapa bildirilecek görürsünüz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

TRANSFER | İbrahim Toraman, sezon sonuna kadar Sivasspor'a kiralandı. (SporX)

500.000 euro + 1.000.000euro ömer = 1.500.000 euro

keşke eneramo ve holoskodan da kurtulsak, Eneramoyu keşke bedelsiz Karabüğe verseydik , kimse almaz o adamı 1.2m euro net maaşla , hem evinde oturtup hem para ödeyecez bu gidişle.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

TRANSFER | İbrahim Toraman, sezon sonuna kadar Sivasspor'a kiralandı. (SporX)

500.000 euro + 1.000.000euro ömer = 1.500.000 euro

keşke eneramo ve holoskodan da kurtulsak, Eneramoyu keşke bedelsiz Karabüğe verseydik , kimse almaz o adamı 1.2m euro net maaşla , hem evinde oturtup hem para ödeyecez bu gidişle.
inşallah giderler rahatlarız hemde 2 yabancı hakkımız olur müthis olur.

Çevrimdışı Kemal

gitseler messiyi almış kadar sevinecem 1.1 m holosko 1.2 m eneramo alıyo = 2.3m euro

Uğur boral = 700.000 euro + Gökhan Süzen 550.000 euro = 1.25m euro da bunlar

3.5 m euro eder yav yazıktır günahtır , 3.5m euro maaşa yıldız getirtir oynatırız Demba BA 'nın arkasında ama bu safralardan sözleşmeleri bitene kadar kurtulamayız.

Holosko + Boral + eneramo =  Sözleşme bitiş tarihi= 30.06.2015

Çevrimdışı Çağrı

Forma satışları çok çok iyi gidiyor yalnız Vodafone ile yapılan anlaşma daha devreye girmedi bu sene 400.000 gerçekten bulacak sanırım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Adidas ile anlaşma da pazar payı da var unutmayın Fener ve Gs'den farklı bizim anlaşmamız forma başı ücret de alacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli