2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553569 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence bu sene cok yabancı almayalım sağ bek yerli olabilirse iyi olur rizede koray altınay iyi bi oyuncu alınabilir bence  seneye daha kaliteli yabancı isimleri alabiliriz

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Feyenoord'u Allah'ın izniyle bir geçsek de. 8 ağustosu beklesek bombalar bekliyorum 8 ağustosta ard ardına.

Çevrimdışı pascal26

hadi ya :alala: benide bayağı inandırmıştın :evillol:
Valla ben inanmıştım. Çok da iyi olurdu. Olimpiyattaki iç saha maçlarında çok iş yapardı. Orada baskı kurulamıyo bi türlü. Onun için duran top ve uzun pasları çok iş yapardı. Ruiz falan gelirse çok sıradanlaşır o stadta. Neyse artık.

Zaten bana göre gelecekteki 10 numaramız Gökhan Töre olacak. Bir iki maçta ortaya çekmişti hoca kısa süreli. Oyun görüşü ve dik pasları çok iyi.

Çevrimdışı okansosa

övünç özdem ruiz ile bonservis konusunda 3,5 milyon euro ya anlaştığımızı söyledi ruiz ile de anlaşılmış B planı olarak bekletiliyormuş
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

övünç özdem ruiz ile bonservis konusunda 3,5 milyon euro ya anlaştığımızı söyledi ruiz ile de anlaşılmış B planı olarak bekletiliyormuş
malum site baya komedi 4 katı fiyat söylemişler 14 m euro nedir ya bu kadar mı saçmalanır.

Çevrimdışı okansosa

Belhandayı bekleyelim derken ruizi de elimizden kaçırmayalım başka takıma giderse kötü olur sadece marin kalır elimizde alternatif
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı cinque

Transfer rövanş maçından önce yapılmaz. Resmen turu geçmemizi bekliyorlar transfer yapmak için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer rövanş maçından önce yapılmaz. Resmen turu geçmemizi bekliyorlar transfer yapmak için.
diğerleri bekler gökhan töre oldu artık cok büyük sürpriz olur olmazsa

Çevrimdışı pelops

Bu ruiz denen adama bi tek ben mi ısınamadım ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hocam ben izledim baya bi net kararım ciddi katkı sağlar oğuzhan form tutarsa kanatta oynayabiliyo iyi bi tercih olur.

Çevrimdışı cinque

diğerleri bekler gökhan töre oldu artık cok büyük sürpriz olur olmazsa

gökhan transferinin de rövanş maçından önce olacağını zannetmiyorum. eğer ki bu turu geçersek 2.1 milyon euro garanti para var. o paraya güvendikleri aşikar.

Çevrimdışı hic2222

Üstad ben de transferi düşünülenler arasında en çok Ruizi isteyenlerdenim.
Nedeni ise fizik gücü yüksek iki yönlü deniliyor.
Taknik kapasitesi tabiki ne Bir Lanzini, ne bir fernandes nede diego ribas kadar yok ama;
1-İki yönlü orta saha (Ozi ve Kerime katkısı olur birlikte oynayabilir ama diğerleri olursa ozi ve kerimi kesmek zorundasın defans çöküyor)
2-Fizik gücü yüksek, devamlılığı var (sezonda 25-30 maç garantisi var neredeyse)
3-Tecrübeli ve kaptanlık bilincine sahip (Bizimkisi gibi genç bir takıma abilik edebilir, olgun ve anlayışlı bir şekilde takım moralmen düştüğü anlarda destekleyebilir.)
Tabi bunlar tutarsa ve işini benimserse ve bu riskler listedeki herkeste var ama en az Ruizde var.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı karakartalım

ben  bu gidişle ne belhandanın nede ruizin geleceğini düşünmemeye başladım  marine kalacağımızı düşünmeye başladım inşallah öyle bi durum olmaz marin gelirse bi 10 numarayla gelmeli ve holosko gönderilmeli tekbaşına 10 numara olmaz marinden. ben lanzini diyen birisiydim fakat ruiz daha fazla katkı yapar net baya bi izledim olursa güzel olur. belhanda gelirse hepsinden  daha iyi olur her türlü inşallah gelir ama bu gidiş hayra gidiş gibi gemiyo bana feyenordu bi geçsek hayırlısıylla...
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben  bu gidişle ne belhandanın nede ruizin geleceğini düşünmemeye başladım  marine kalacağımızı düşünmeye başladım inşallah öyle bi durum olmaz marin gelirse bi 10 numarayla gelmeli ve holosko gönderilmeli tekbaşına 10 numara olmaz marinden. ben lanzini diyen birisiydim fakat ruiz daha fazla katkı yapar net baya bi izledim olursa güzel olur. belhanda gelirse hepsinden  daha iyi olur her türlü inşallah gelir ama bu gidiş hayra gidiş gibi gemiyo bana feyenordu bi geçsek hayırlısıylla...
marin en son tercih ruiz gelir iyi olur holosko ve eneramonun kiralanması şart

Çevrimdışı Oğuzhan

Ruiz'in takıma liderlik edebileceği fikirlerine katılıyorum.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı karakartalım

marin en son tercih ruiz gelir iyi olur holosko ve eneramonun kiralanması şart
katılıyorum hocam. keşke ferdi böyle bi yamuk yapmasaydı bizede kalsaydı vidiyolarını izliyorumda oda iyidi gerçekten belhanda eğer gelirse fernandes ayarında belki daha yetenekli aynı kumaş adam koymuş olucaz ruiz daha görev adamı gibi duruyo bana delgadoyu andırıyo gerçi o sağ ayaktı ama olsun ruizde olabilir ama 10 numara diye sadece marin gelirse o zaman yandık çünkü o adam alman 10 numara illa alcaksak huntu almalıydık marin 10 olmaz gelsin yetenekli kanat oynar ama 10 numara olmaz yani ihtimal dahi vermiyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

katılıyorum hocam. keşke ferdi böyle bi yamuk yapmasaydı bizede kalsaydı vidiyolarını izliyorumda oda iyidi gerçekten belhanda eğer gelirse fernandes ayarında belki daha yetenekli aynı kumaş adam koymuş olucaz ruiz daha görev adamı gibi duruyo bana delgadoyu andırıyo gerçi o sağ ayaktı ama olsun ruizde olabilir ama 10 numara diye sadece marin gelirse o zaman yandık çünkü o adam alman 10 numara illa alcaksak huntu almalıydık marin 10 olmaz gelsin yetenekli kanat oynar ama 10 numara olmaz yani ihtimal dahi vermiyorum
aynen bencede olmaz marin doğru düzgün oynamıyor ki istikrarlı daha iyi oyuncular lazım büyük beklentiler olan birisi olmadı simdiye kadar bize gelmesin öyle adam artık  :D

Çevrimdışı karakartalım

istatistiklere bakıp karşılaştırma yapıyodum sizede sunayım uzun süre oynadıkları takımlarda ferdi BEŞİKTAŞ 112 maçta 20 gol 41 asist belhanda HSC Montpellier 144 maç 29 gol 21 asist ruiz 3 takımda 80 maç üstü oynamış 1. fulham 87 maç 9 gol 23 asist 2. kaa gent 87 maç 28 gol 19 asist 3. twente 95 maç 42 gol 24 asisst ben bu istatistiklerden şunu anlıyorum fernendes bizdetam iyi zamanında oynadı ve sadece bizde dikiş tutturdu 24-27 yaşları arası en verimli zamanı. belhanda ise daha 24 yaşında oldunu düşünürsek çok yetenekli yaşına göre eğer bu yaşta böyleyse 24-28 yaş arası bizde neler yapar neler. 3. olarak ruiz ise oynadı tüm takımlarda dikiş tutmuş istikrarlı bi futbolcu bekledimizi alırız 2-3 sene net yani. bence 10 numara adaylarımız çok iyi ikiside yönetimin elini çabuk tutması lazım belhandayı b.leverkusen ruizide psv takipteymiş marine kalmayız inşallah..

Çevrimdışı karakartalım

aynen bencede olmaz marin doğru düzgün oynamıyor ki istikrarlı daha iyi oyuncular lazım büyük beklentiler olan birisi olmadı simdiye kadar bize gelmesin öyle adam artık  :D
aynen katılıyorum bıktım artık dikiş tutturamayan yıldız adaylarından yada yaşlanmış tarihi geçmiş yıldızlardan bize bişeyler verebilecek azimli yetenekli adamlar lazım sistem ve yetenek aynı anda oldumu her şey gelir sistem şuan iyi gidiyo ama kaliteyi arttırmamız sisteme bağlı yetenekli futbolcuları almamız şart bu bakımdan 10 numara adayları gerçekten iyi marin hariç inşallah belhanda yada ruis gelir çünkü rakiplerimizin 10 numaraları senjider ve diego ribas gerçekten kaliteli isimler mali açıdan kötü oldumuz şu dönemde bile olsa önemli bölge o bölgede ve forvette iyi isim olursa hem gündemde kalır takım hemde maç kazanmasını etkiler iyi bi 10 numara lazım azimli ve yetenekli net yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

diego da iyide snejider gibi adam olsa keske arkadas adam ne vuruyo topa ya uzaktan acayip golleri var.Bizim velide gelişti sağ sol mesafe demeden affetmiyor valla

Çevrimdışı karakartalım

mesela bak ismen baktımızda diego snejider bizde veli diyoruz ne kadar kötü duruyo demi olcay diyoruz mesela ama bu adamlar çalışıyo oynuyo takıma katkısı iyi olan adamlar tamam çok yetenekli deil ama kötüde deil takım oyuncusu. fbde yada cinconda oynayıp bu katkıyı sağlasaydı nasıl haber edilirlerdi düşünmemiz lazım. şuan geçiş döneminde olduğumuz aşikar ve bu adamlara sahip çıkmamız lazım bak evimiz yok sürttük dışarlarda halada sürtüyoruz ferdi durdumu mukabelesi bitti ğibi gitti.

Çevrimdışı karakartalım

ya örneğin umut bulut iyi bi savaşçı oyuncu gsde nasıl konuşuluyodu haberlerde yedek oldu halde bizde pektemek holosko yedek duruyodu isimleri nerde umuttan çok daha iyi değillermi.şu geçiş dönemini iyi atlatıp iyi futbolcularla sahamıza döndümüz gün bu muhanet basında bakalım bizi haber yapmamak ikinci plana atmak için nereye kaçacak

Çevrimdışı EagleForce

Oguzhan'in kafa yapisi degismedikce maaalesef Batuhan, Serdar Ozkan gibi olacak sonu. Ayni sey Muhammed icin de gecerli. Yeteneklerine ihanet ediyorlar. Bu sartlarda 10 numara transferi sart. Belhanda super olur cok ucuk fiyatlar istemezlerse.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mesela bak ismen baktımızda diego snejider bizde veli diyoruz ne kadar kötü duruyo demi olcay diyoruz mesela ama bu adamlar çalışıyo oynuyo takıma katkısı iyi olan adamlar tamam çok yetenekli deil ama kötüde deil takım oyuncusu. fbde yada cinconda oynayıp bu katkıyı sağlasaydı nasıl haber edilirlerdi düşünmemiz lazım. şuan geçiş döneminde olduğumuz aşikar ve bu adamlara sahip çıkmamız lazım bak evimiz yok sürttük dışarlarda halada sürtüyoruz ferdi durdumu mukabelesi bitti ğibi gitti.
katılıyorum q7 olcay misal aradaki maliyete baksan isme baksan ucurum var ama kağıt üzerinde oynanmıyo futbol malesef

Çevrimdışı karakartalım

katılıyorum q7 olcay misal aradaki maliyete baksan isme baksan ucurum var ama kağıt üzerinde oynanmıyo futbol malesef
aynen q7 de başka bi yara ah disiplinli çalışkan takım oyuncusu olsaydı şopar sevdim bi oyuncuydu delgado bide q7 geldine ne sevinmiştim varya :D takım oyuncusu olamadı diiplinli olamadı  olsaydı belki ronaldodan çok onun adını duymuş olurduk bize gelmiyo anca böyle konuşuruz sahada istatistik yapıcak adam lazım q7 de yapıyodu kötü deildi yani iyidi baya  73 maç 18 gol 27 asist ama takım oyuncusu deildi takımın dengesini dağıtıyodu  ama o başkaydı valla :D