2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554083 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Atiba'yı unuttun kardeşim Motta Atiba tercihi olacak işte malesef

ismail bence daha iyi ama bilic öyle düşünmüyor sanırım

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kesinlikle katılmıyorum. Yapamaz kimse böyle tavır almaya kimsenin hakkı yok. Fikret Orman değil Beşiktaş var armada. Beşiktaş'a olan sevgisini ölçerim ben buradan o taraftarın Fikret Orman'a olan nefretini değil.

Özel bir tavır alınmıyor..

Küskünlük oluşuyor..

Yine siyasete girmek istemiyorum ama başka örnek aklıma gelmiyor.. Devlet milli varlıklarını kendi cebinden yaptırmış gibi konuşanların Marmaraya binerken duydukları hissi duymuyor taraftar ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismail bence daha iyi ama bilic öyle düşünmüyor sanırım
mottadan ismail daha iyi değil bence motta kesinlikle daha kaliteli ismailin hızı dısında iyi oldugunu düsünmüyorum tabi benim düşüncem

Çevrimdışı Volkan Başaran

motta yada sağ bek yedek olur..

fazla düşünmeye gerke yok..

sakatlık yada cezalı durumda değişir işler ama herkes tamsa önce motta yedek kalır
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

motta yada sağ bek yedek olur..

fazla düşünmeye gerke yok..

sakatlık yada cezalı durumda değişir işler ama herkes tamsa önce motta yedek kalır
ben mi cok abartıyorum mottayı dengesiz hareketleri var ama kesilcek adam değil bence

Çevrimdışı Çağrı

Aklıma gelmişken yazmak istedim bu arada. Futbolcu  dediğin Scholes gibi olacak. Adam bir kez bile bir menajer ile anlaşmamış hep kendi görüşmüş kulüp yöneticileriyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

İyide Milli Varlıkları faydalı kullanabilmek için seçilir iktidar, Marmarayıda tabii ki cebinden yaptırmaz Devletin başındadır, bunuda yaptırınca gurur duyar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yeni nesil Beşiktaş taraftarı çok çocukça davranıyor. Başkan önemli değil as olan Beşiktaş'tır. Yazıklar olsun böyle taraftara. Süper lig oynanmaya başladığında bütün tribünlerin dolu olacağını göreceğiz bizim taraftarda federasyona zara vermiyecekler Beşiktaş'a zarar verickler. Kimyamız bozuldu taraftar olarak. Vallahi yazık bu durma bir çare bulmak lazım bu tribün liderleri neden bir araya gelip bunları konuşmuyorlar da durmadan Beşiktaş'a zarar verecek hareketleri destekliyorlar veya görmezden geliyorlar bir türlü cevabını bulamadığım kafamda oluşan bir soru.

Çevrimdışı TURKahvesi

aynen btb alınması planda yok galiba özen orta saha sağ kanat stoper belki sağ bek dedi
hiç bir yöneticidende farklı birşey duymadık hatta çoğu sağbekten bahsetmedi bakalım ne  olacak oturduk izledik bugün maçı :)

o btb (box to box) dediğin futbolcu elinde bonservisi olan portekizli Tiago'ydu (Atletico Madrid'de oynayan çok iyi oyuncu benim de çok beğendiğim bir futbolcu)

bunu alamadılar alsalardı çok iyi olurdu

32 yaşında ama bize böylesine tecrübeli oyuncu(lar) lazim özellikle ş.ligi için.

Çevrimdışı Çağrı

Bilic Atiba'yı ölse kesmez. Olacak olan dediği gibi Ya Motta ya Linnels kesilir bir ihtimal BA Olmazsa Pektemek oynarsa iki bek de yabancı olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic Atiba'yı ölse kesmez. Olacak olan dediği gibi Ya Motta ya Linnels kesilir bir ihtimal BA Olmazsa Pektemek oynarsa iki bek de yabancı olur.
Hocam Ba'yı oynamadan kesmeye kalkıyorsunuz takımdan. :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Atiba'yı nasıl unuturum.Motta-İsmail arasında tercih olacaktır maçtan maça o zaman.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam Ba'yı oynamadan kesmeye kalkıyorsunuz takımdan. :D

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:kop: :kop: :kop:
Ba kesilmez hocam valla böyle dedin içime kurt düştü. Olmaz öyle bir şey inşallah.  Ba'nın sahada olması bile rakipleri tedirgin eder.

Çevrimdışı ALI RIZA

Olcay'a haksızlık etmişsiniz, Olcay eforunun yarısını kendi kanadının savunmasına yardım etmek için harcıyor ve ona rağmen tabelaya müthiş katkı sağlıyor.Evet göze hoş gelen bir tarzı yok zaman zaman insan çileden çıkabiliyor ama doğru yerde doğru zamanda bulunmasını biliyor.Hem takım savunmasına bu kadar katkı sağlayıp hem de böyle istatistikler(derbileri de boş geçmiyor) tutturmak kolay değil bende çok beğenmesemde Olcay'ı kesebilecek adamımız yok şu an.Bir kanatta Olcay, diğerinde Töre oynar.
gecen senenin 34 haftasından bahsediyorum ondan evvelki 34 haftaki olcay demiyorum ilk geldiginde 90 dk oynayan olcay...! gecen sezon ligin 2. yarısı son 8-10 maçındaki olcay dikkat et düşüklük var tepki var isteksizlik var oynamıyordu...! doğru yerine oyuncumuz yok klas degil yerinde oldumu atıyor attıryor...! ama olcay gecen seneki gibi bir yere kadar olcayı çıkartıp oyuncu koy dersem yok...!

Çevrimdışı okansosa

afrika uluslar kupası ne zamana denk geliyor bilen var mı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

afrika uluslar kupası ne zamana denk geliyor bilen var mı ?
Ekim aylarının ortasına denk geliyor diye biliyorum hocam yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Oğuzhan

BTB için Cambiasso nasıl?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimiçi Necmi

Roni gelmeyecek galiba  :by2:
hadi ya :alala: benide bayağı inandırmıştın :evillol:

Çevrimdışı Anıl

hadi ya :alala: benide bayağı inandırmıştın :evillol:
Necmi abi senin her kötü oynadığı maçı senden bilirim tehdidinden sonra gelmemesi iyi oldu sanırım :kop::kop:

Çevrimdışı Anıl

Bu hafta içi bütün transferler bitse çok mükemmel olur  :super:

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Belhanda'nın menajeri yarın İstanbul'a gelebilirmiş. Duyumdur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beyler Belhanda'nın menajeri yarın İstanbul'a gelebilirmiş. Duyumdur.

lanzini icin koz olarak kullanıyolar hocam lanziniyi alıcaz  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Deme öyle hocam Lanzini olmaz inşallah. :D

Çevrimdışı Anıl

Pek sanmıyorum Belhanda'yı daha çok istiyorlar gibi :alala: Hangisi olursa olsun farketmez yeter ki bu haftaiçi bitsin  :tabe: