2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561128 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Uefa nakit ödemiyor anında diye biliyorum ben o beklniyorsa sıkıntı olabilir bence hala Tam anlaşılamadı
benim düşüncem o belli ki nakit ödemeyi bile yapabilecek gücümüz yok maalesef
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

Uefa nakit ödemiyor anında diye biliyorum ben o beklniyorsa sıkıntı olabilir bence hala Tam anlaşılamadı
factoringe temlik edilip nakde dönüştürebilirler onu bir ihtimal.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Belhanda adı geçen isimler içinde bana en sıcak gelen futbolcu. bize 10 pasının 10 u yerini bulacak değil takımın koşu temposuna ayak uydurabilecek birisi lazım gibi geliyor.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyonluk sayıları da 19 19 13 şuan. Çok geride değiliz anca 3-4 yıl daha böyle giderse başarı anlamında kaybederiz imaj hem de çok ağır olur. Bize 3 senelik bir seri gerekiyor bu farkın mutlaka 3 şampiyonluğa inmesi gerek yoksa adımız çok daha az lanse edilecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk sayıları da 19 19 13 şuan. Çok geride değiliz anca 3-4 yıl daha böyle giderse başarı anlamında kaybederiz imaj hem de çok ağır olur. Bize 3 senelik bir seri gerekiyor bu farkın mutlaka 3 şampiyonluğa inmesi gerek yoksa adımız çok daha az lanse edilecek.
şuan da bile durum öyle zaten ve maalesef türkiyedeki sistem bir takımı en fazla 2 sene üst üste şampiyon olmasına izin veriyor ki konu biz olunca gerisini siz düşünün

Çevrimdışı Çağrı

Aslında sistem filan yalan olur iyi yapılanan bir takımda da malesef işte. Ezer geçersin normalde sahaya bomba atacak halleri yok ama bizde o güç yok hala. Herkesin üstünde ölü toprağı var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aslında sistem filan yalan olur iyi yapılanan bir takımda da malesef işte. Ezer geçersin normalde sahaya bomba atacak halleri yok ama bizde o güç yok hala. Herkesin üstünde ölü toprağı var.
bizde o güç olsaydı 101.yılda da vermezdik o şampiyonluğu ve şuan tek büyük olurduk şampiyonluk sayımız 17-18 olurdu çok rahat

Çevrimdışı karakartalım

belhanda gelir inşallah çok iyi transfer olur takıma şartların zorlanıp kesinlikle alınması lazım 7.5 - 7.0 bağlarız biz o işi kendisinede yıllık 2.5 milyondan 3 sene bide töre gelsin sağbek  olmasa bile sırıtmaz ama şener alınırsa iyi olur ve bize yeter bu üç transfer ve eğer marin düşünülüyosa holoskonun gönderilmesi şart 10 numara olarak marinin olması olmaz rakiplerimizin 10 numaraları sneijder ve diego ribas bizede eğer belhandadan aşağı topçu gelmemesi lazım lanzini bi küçük ihtimal olabilir ama ronaldinho yu almak gibi bi hata yaparsa fikret ormanı her platformda destekleyen biri olarak gerçekten gözümde bi beşiktaş başkanı imajı asla kalmaz biz şuan sebanın yolunda yürüyo diyoruz fikret orman tutupda eger tükürdüğü kelimeleri yalarsa ona yakışmaz ama ondan önce beşiktaş kulübünün imajına ve büyüklüğüne leke sürer beşiktaş klübü her zaman büyüktür ama böyle bi durum esinlikle olmaması lazım.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Sedat

Eneramo'dan bonservis kazanmak istediğimiz için Karabük vazgeçmiş. (Yok artık öyle beleşe)
Sezer-Toraman-Süzen de kadroda değiller zaten. Yıllık garanti ücretleri kaç kombineye denk gelir buyrun hesaplayın. Yönetim bu şişkinliği gidermeli acilen  :help:

Michael Eneramo 1.200.000 Avro garanti
Sezer Öztürk 1.000.000 Avro garanti
Gökhan Süzen 550.000 Avro garanti
Toraman 1.500.000 TL garanti
handikaplı çArşı  

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Eneramo'dan bonservis kazanmak istediğimiz için Karabük vazgeçmiş. (Yok artık öyle beleşe)
Sezer-Toraman-Süzen de kadroda değiller zaten. Yıllık garanti ücretleri kaç kombineye denk gelir buyrun hesaplayın. Yönetim bu şişkinliği gidermeli acilen  :help:

Michael Eneramo 1.200.000 Avro garanti
Sezer Öztürk 1.000.000 Avro garanti
Gökhan Süzen 550.000 Avro garanti
Toraman 1.500.000 TL garanti

Yönetimde tek sevmediğim şey bu,gereksiz adamlara fazla para veriyorlar kadro derinliği için alınmış bu futbolcular yerine 1 tane nokta atışı transfer yapılsaydı keşke.Eneramo,Sezer ve Gökhan üç tanesinin yıllık ücreti 2.750 bu paraya sağ bek'in kralını alabilirdik her neyse geçen sene bu hatalar yapıldı en azından bu yıl böyle transferler görmedik demekki yönetim hatalarından ders çıkarmasını biliyor.

Çevrimdışı Q

Stoper Belli Oldu !

STOPERE transfer yapmayı düşünen Beşiktaş, bu istediğinden vazgeçti. Bunun nedeni ise Atınç Nukan.
Takımla birlikte Almanya ve İngiltere kamplarına giden 21 yaşındaki stoper, gösterdiği performans ile Teknik Direktör Slaven Bilic’in gözüne girdi. İdmanlarda hırslı yapısı ve etkili oyunu ile Hırvat Hoca’yı etkileyen Atınç, takımda kalacak.

STOPERİN 4’LÜSÜ BELLİ OLDU
Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşen Bilic, "Stopere transfer yapmaya gerek yok. Çünkü Atınç, bize yeter. Çok iyi oyuncu. Sezon içinde onu kullanırız. Katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Bu görüşme sonrası da stoper transferi rafa kaldırıldı. Bilic, stoper bölgesinde Pedro Franco, Ersan Gülüm, Tomas Sivok ve Atınç Nukan ile sezona devam edecek.

Kaynak; Akşam

Çevrimiçi Samet Ç

1 hafta içinde KAP bekliyorum. Hadi hayırlısı.

Çevrimdışı Tolga

Stoper Belli Oldu !

STOPERE transfer yapmayı düşünen Beşiktaş, bu istediğinden vazgeçti. Bunun nedeni ise Atınç Nukan.
Takımla birlikte Almanya ve İngiltere kamplarına giden 21 yaşındaki stoper, gösterdiği performans ile Teknik Direktör Slaven Bilic’in gözüne girdi. İdmanlarda hırslı yapısı ve etkili oyunu ile Hırvat Hoca’yı etkileyen Atınç, takımda kalacak.

STOPERİN 4’LÜSÜ BELLİ OLDU
Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşen Bilic, "Stopere transfer yapmaya gerek yok. Çünkü Atınç, bize yeter. Çok iyi oyuncu. Sezon içinde onu kullanırız. Katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Bu görüşme sonrası da stoper transferi rafa kaldırıldı. Bilic, stoper bölgesinde Pedro Franco, Ersan Gülüm, Tomas Sivok ve Atınç Nukan ile sezona devam edecek.

Kaynak; Akşam
atınç oynarsa bence çok faydalı olur elimizdekilere şu zamanlarda bile şans veremeyeceksek ne zaman verecez

Çevrimdışı salih

zaten boy ortalaması az diyorduk savunma için bence ideal kalması atınçın .bi escude bi dany den kötü olmayacağı kesin üstelik pedro ve ersanın yedeğii ..+türk olması

Çevrimdışı Çağrı

Yoklukta 4. stoper olarak beklesin ama Atınç'tan stoper olursa ben futboldan hiçbir şey anlamıyorum demektir.

Atınç Hasan Türk bunlar 2. lig futbolcusu bile olamayacak kadar potansiyelleri az. Her adama genç diye bizden çıktı diye şans verilmez.

Mevcut altyapıdan Yukarıya çıkacak sadece Ümit Karaal vardır potansiyel olarak o da çok çalışırsa. Gerisi çöp herkes 2-3 seneye görmüş olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cinque

zaten boy ortalaması az diyorduk savunma için bence ideal kalması atınçın .bi escude bi dany den kötü olmayacağı kesin üstelik pedro ve ersanın yedeğii ..+türk olması

yapmayın etmeyin arkadaşlar. la ligada 165, fransa ligue 1'de 111 maça çıkan escudeyi atınçtan kötü yaptınız. Stoper pozisyonu dünya genelinde yaş ortalaması olarak baktığımızda diğer pozisyonlara göre kalecilerden sonra en yüksek ortalamaya sahip. Bunun tek nedeni tecrübedir. Atınç Beşiktaş gibi bir takımda 18'e bile giremeyecek kadar tecrübesizdir. Bu saatten sonra da bir gelişim göstermesini  zor olarak görüyorum. umarım yeniden bir takıma kiralanır.

Çevrimdışı salih

yoklukda iyidir olmayan beke... sağ açığa ve 10 numaraya adam alamayıp olan defansa yedeğe adam alırsak vay halimize derimmm...

Çevrimdışı brci

Belhanda nasıl yakışır Beşiktaşa .. eğer alırsak yemişim marini lanziniyi adam kendinden çok emin oynuyor

Çevrimdışı aa.aslan

Bende belhanda diyorum inşallah o olur.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Oğuzhan

Belhanda'yı sevememiştim ben hiç.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı brci

Belhanda'yı sevememiştim ben hiç.

tipi tarzı bana Quaresmayı hatırlattı ordan ısındım belkide :)

Çevrimdışı Çağrı

Fanatik nasıl yalan haber pompalıyor akıl almaz. Almeida yüzde 90 Gs'ye imza atacak sırf bunu bizim başarısızlığımız Gs^nin başarısı olarak empoze etmek için Frankfurtun 2.5 milyon euro Katar'ın 3.5 milyon eurosunu reddedip Gs'ye beklemeye devam edeceğini ifa etti diye haber yapmışlar rezil herifler. Franfurt 800 bin euro önerdi Almeida'ya o da vergiler Almeida'ya ait olmak üzere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

tipi tarzı bana Quaresmayı hatırlattı ordan ısındım belkide :)

Quaresma'ya benzese ben nefret ederdim ama ben de seviyorum demek ki bakış açısı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli