2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561441 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hocam en azından fb gibi fazla sıkıntıya düşmeyiz bundan eminim. Ama Ömer kalsaydı oynatmazdı Bilic gidip pişmesi bizim için daha iyi olacaktır.
inş dediğiniz gibi olurda aramayız ömeri çünkü ben pektemek ile cenke pek güvenmiyorum her an sakatlanabileceklermiş gibi geliyor bana
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

inş dediğiniz gibi olurda aramayız ömeri çünkü ben pektemek ile cenke pek güvenmiyorum her an sakatlanabileceklermiş gibi geliyor bana
Cenk'e bende güvenmiyorum hocam bizde o patlamayı yapamayacak gibi ama Mustafa bu sene yeniden doğmuş gibi hiç sevmem Mustafa'yı ama şu anda performansı çok iyi inşallah böyle devam eder.

Çevrimdışı Tolga

Cenk'e bende güvenmiyorum hocam bizde o patlamayı yapamayacak gibi ama Mustafa bu sene yeniden doğmuş gibi hiç sevmem Mustafa'yı ama şu anda performansı çok iyi inşallah böyle devam eder.
inş o dönem bir sıkıntı yaşamayız

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, 10 numara için “İlk hedefimiz Belhanda. Sonra sırasıyla Lanzini, Ruiz ve Marin geliyor. Belhanda ve Lanzini olasılığı yüzde 50” dedi. 
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, 10 numara için “İlk hedefimiz Belhanda. Sonra sırasıyla Lanzini, Ruiz ve Marin geliyor. Belhanda ve Lanzini olasılığı yüzde 50” dedi.
Kaynak nedir hocam? Ayrıca ANÇ transferlere baya bir para koyacak gibi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bizim transferler rövaştan sonra İnşallah.Oscar Cardozo,Ts'de ikinci Malouda vakası olur şimdiden söylüyorum.

Kaynak nedir hocam? Ayrıca ANÇ transferlere baya bir para koyacak gibi

Hurriyet gazetesi idi..

Buda başka haber

Alıntı
"Transferde kısa sürede sürpriz yapacağız"
Metin Albayrak, transfer konusunda da kısa sürede sürpriz yapacaklarını dile getirdi. Şu an takımda iyi bir ivme yakaladıklarını kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "6 Ağustos'taki Feyenoord maçı bizim için çok önemli. Takımda iyi bir hava var. Başkanımız Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi yakın işbirliği içinde çalışıyorlar. Bundan sonra Feyenoord'u eleyip, ikinci turla beraber daha güçlü Beşiktaş'ı oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kombineler için ilgi bekliyoruz"
Vodafone Arena bitene kadar Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olacaklarını vurgulayan Metin Albayrak, şunları söyledi: "Vodafone Arena için kombine alandan Atatürk Olimpiyat Stadı için ekstra ücret almıyoruz. Şu ana kadar 6 bin kombine satışımız var. Kombine alanların Vodafone Arena'daki yerleri belli. Locaların da normal tribünden alanların da koltukları hazır. Nerede oturacakları belli. Yavaş yavaş satışı toparlıyoruz. Herkesin transferde beklentisi vardı. Demba Ba transferiyle camiada olumlu enerji oldu. Feyenoord maçının kazanılması da pozitif gelişme yaşattı. Bundan dolayı bir hareketlenme var. Ancak yeterli değil ve ilgi bekliyoruz."

Feyenoord ile oynayacakları ikinci maçta Atatürk Olimpiyat Stadı'nın dolmasını beklediklerini belirten Albayrak, "Beşiktaş uzun aradan sonra Avrupa arenasına çıkıyor. İki sezondur katılmıyorduk. Bundan dolayı ayrı bir hasret var. Takımımız Hollanda'da pozitif görüntü verdiği için taraftarlar memnun. İkinci maçı da düğün havasına çevirmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

trabzon bir transfer daha yaptı

Son dakika! Trabzonspor Cezayirli futbolcu Carl Medjani ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.. (LigTv)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

İki stoper koydular Cezayirli göbeğe. Sezon başlayınca göreceğiz ya herro ya merro. Süper lig Dünya kupasına benzemez. Orada katı savunma yapıyorlardı yaslanıyorlardı burada hucum yapmak zorundalar o stoperler kontralarda çok ağır kalacak gibigeliyor bana. Trabzon'un adamı Dany aslında tam olarak Olcan'ı verirken onu almalılardı.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 14:45:15 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

inş o dönem bir sıkıntı yaşamayız

Sakatlık olmazsa yaşamayız forvet son nokta. Ortasah iyi çalışırsa skınıtı olmaz. Artı olarak Ruiz gelirse o ara Ozi 10 numaraya RUİZ Forvete geçer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Zaten tek santrafor oynarız. Sıkıntı olmaz..

Lanzini gelecek Ruiz felan almaz Beşiktaş..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Zaten tek santrafor oynarız. Sıkıntı olmaz..

Lanzini gelecek Ruiz felan almaz Beşiktaş..

Ben sanmıyorum onu 8-9 milyona okutacak onlar bizi basamak yapıyorlar adamın Avrupa pasaportu var bize gelmeyecek o. En yakın Aday Ruiz.

Edit : Yanlış hatırlamışım bu saf Arjantinli  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Valla Fikret Orman'ın bir kaç canlı açıklamasını çok net hatırlıyorum..

Biz oraya oyuncu alacaksak satabilerceğimiz oyuncu alacağız dedi..

Ruiz alınacak olsaydı bence çoktan alınırdı..

Başkanın en çok istediği isim Lanzini..

Aslında tarafsız bakacak olursakta bize en çok Lanzini lazım..

Herkes tutturmuş Lanzininin ne vereceği belli değil diye..

Peki Ruiz ne verecek ? 29 yaşına gelmiş daha adını 1 ay önceye kadar duymadığımız birisi..

Diğeri 21 yaşında..

River Plate gibi Futbolun Cenneti olan bir ülkenin en iyi takımlarının birisinde 10 numara almış birisi..150 ye yakın profesyonel maç oynayıp o numaranın layıkı olmuş bir adamdan şüphe duyuyoruz..

Bu risk alınmaya her türlü değer..

Lanzini yada Belhanda tranferi dışındaki her transfer bende hayal kırıklığı olur. Çünkü diğerine zaten para verip çok rahat alınabilirdi bu kadar beklemenin anlamı yoktu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

LigTv'nin haberine göre Belhanda üzerine yoğunlaşılmış anlaşma sağlanamazsa Lanzini diyorlar.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Valla Fikret Orman'ın bir kaç canlı açıklamasını çok net hatırlıyorum..

Biz oraya oyuncu alacaksak satabilerceğimiz oyuncu alacağız dedi..

Ruiz alınacak olsaydı bence çoktan alınırdı..

Başkanın en çok istediği isim Lanzini..

Aslında tarafsız bakacak olursakta bize en çok Lanzini lazım..

Herkes tutturmuş Lanzininin ne vereceği belli değil diye..

Peki Ruiz ne verecek ? 29 yaşına gelmiş daha adını 1 ay önceye kadar duymadığımız birisi..

Diğeri 21 yaşında..

River Plate gibi Futbolun Cenneti olan bir ülkenin en iyi takımlarının birisinde 10 numara almış birisi..150 ye yakın profesyonel maç oynayıp o numaranın layıkı olmuş bir adamdan şüphe duyuyoruz..

Bu risk alınmaya her türlü değer..

Lanzini yada Belhanda tranferi dışındaki her transfer bende hayal kırıklığı olur. Çünkü diğerine zaten para verip çok rahat alınabilirdi bu kadar beklemenin anlamı yoktu..

Ben Belhanda'yı tercih ederim çünkü ikisinede verilecek bonservis ücreti sanırım çok farklı olmayacak,hiç Avrupa görmemiş bir oyuncuya 7 milyon vermek yerine Belhanda'yı almak daha mantıklı olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Sakatlık olmazsa yaşamayız forvet son nokta. Ortasah iyi çalışırsa skınıtı olmaz. Artı olarak Ruiz gelirse o ara Ozi 10 numaraya RUİZ Forvete geçer.
zaten ben sakatlık açısından dedim hocam ikisi de o açıdan güven vermiyor bana yoksa formda olan cenk ve mustafa bu ligte zaten iş yaparlar

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda, Dinamo Kiev'den ayrılmak istiyor.Faslı oyuncunun Beşiktaş'la 3 veya 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. (L'ÉQUIPE) Umarım doğrudur sabah paylaşılmış görmemiştim yenilemiş olayım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Belhanda, Dinamo Kiev'den ayrılmak istiyor.Faslı oyuncunun Beşiktaş'la 3 veya 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. (L'ÉQUIPE)
zaten belhanda bize gelmek ister orası ayrı da bonservisi yüksek alabileceğimizi sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

zaten belhanda bize gelmek ister orası ayrı da bonservisi yüksek alabileceğimizi sanmıyorum

Hocam  dün yazdım bu adamı 8 milyona aldı Kiev. Biz Lanzini'ye 7 milyon verdik. Arada fark neredeyse yok Kiev 15 filan istemiyorsa ki isteyemez o rakamı etmez Belhanda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Belhanda en çok 5 veririz..

Çünkü sıkıntılı bir yer. oYuncular fifaya başvurup bedava gitme durumları olur..

kaça çıkarabilirse çıkaracaktır bence
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Lanzini için 6.7 veren,Belhanda için 7.5'da verir.Demba Ba transferinde olduğu gibi iyi bir ödeme planıyla bu iş halledilir.Bu işin sonunda sadece gruplara kalarak yaklaşık 10 milyon Euro nakit kasaya girebilir.Şampiyonlar Ligi'nden devam edemesek bile şimdiki kadro üzerine Gökhan Töre ve Belhanda'yı da eklersek UEFA'da iyi bir yere kadar gelebiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Hocam  dün yazdım bu adamı 8 milyona aldı Kiev. Biz Lanzini'ye 7 milyon verdik. Arada fark neredeyse yok Kiev 15 filan istemiyorsa ki isteyemez o rakamı etmez Belhanda.
valla ukraynalılar bu konularda alabildiğini almak ister o yüzden sürekli pazarlık yaparlar aynı r.plate gibi olursa vay halimize ayrıca ben lanzini için yönetimin o ücretlere çıkabileceğini sanmıyorum zaten çıkabiliyorlarsa lanziniden daha iyisini alırsın lanzini ile uğraşmazsın.tabi belhandanın bonservisi için taksitlendirerek anlaşmaya kalksak diyecem de onu da d.kievin çok kabul edeceğini sanmıyorum nedense.

Çevrimdışı Çağrı

valla ukraynalılar bu konularda alabildiğini almak ister o yüzden sürekli pazarlık yaparlar aynı r.plate gibi olursa vay halimize ayrıca ben lanzini için yönetimin o ücretlere çıkabileceğini sanmıyorum zaten çıkabiliyorlarsa lanziniden daha iyisini alırsın lanzini ile uğraşmazsın.tabi belhandanın bonservisi için taksitlendirerek anlaşmaya kalksak diyecem de onu da d.kievin çok kabul edeceğini sanmıyorum nedense.

En son bonuslarla 6.7 verildi River'a resmi ona hala yant gelmedi. Rakam kesin. Bence alınır da ANÇ Muslukları açması gerek. YTönetim belli ki kredi filan almamış yalan çıktı o 75 milyon dolar alınsa zaten Töre de Lanzini de oynamıştı geçen maçta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

En son bonuslarla 6.7 verildi River'a resmi ona hala yant gelmedi. Rakam kesin. Bence alınır da ANÇ Muslukları açması gerek. YTönetim belli ki kredi filan almamış yalan çıktı o 75 milyon dolar alınsa zaten Töre de Lanzini de oynamıştı geçen maçta.
gökhanın bonservisini büyük ihtimal turu geçtikten sonra uefadan gelecek 2.1 m euro ile peşinatı ödeyip alacaz gibi 10 numara ise nasıl halledilecek merak ediyorum ve sağ bek konusu ise tam bir muamma

Çevrimdışı Çağrı

gökhanın bonservisini büyük ihtimal turu geçtikten sonra uefadan gelecek 2.1 m euro ile peşinatı ödeyip alacaz gibi 10 numara ise nasıl halledilecek merak ediyorum ve sağ bek konusu ise tam bir muamma

Uefa nakit ödemiyor anında diye biliyorum ben o beklniyorsa sıkıntı olabilir bence hala Tam anlaşılamadı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli