2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562509 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

oğuzhana bel bağlanmaz...! Taraftarlarımızın anlaması lazım gecen sene ligin 1. yarından Gs maçından sonra tekrar açıp izlesinler 34 haftaya kadar yanı 28 29 hafta oğuzhan ne yaptın sorgulasınlar...! Fener maçında ne yaptı rövanşlarda ne yaptı...! anadolu takımlarına karşı 1 güzel hareket topla giderken vurup gol atmak tüm sezonu kurtarıyorsa Q7 trevelası ve 0 dan 90 takması diyecek birsey yok...!
ben bir katkısını göremedim kötü bir oyuncumu değil ama Beşiktaş orta sahasının yükünü kaldıracak bir oyuncuda değil en azından şimdilik
futbolu ve kendisi biraz olgunlaşırsa belki ama ışık verecek bir oyuncu olsa biz onu bu kadar kolay alamazdık kendisini geliştirse dünya çapında bir
yıldız olur bu kafayla giderse anadolu takımlarında futbol hayatını bitirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

ben bir katkısını göremedim kötü bir oyuncumu değil ama Beşiktaş orta sahasının yükünü kaldıracak bir oyuncuda değil en azından şimdilik
futbolu ve kendisi biraz olgunlaşırsa belki ama ışık verecek bir oyuncu olsa biz onu bu kadar kolay alamazdık kendisini geliştirse dünya çapında bir
yıldız olur bu kafayla giderse anadolu takımlarında futbol hayatını bitirir.
gidişatı bu kafayla gidecek hala kondisyonu zayıf 90 dk ayakta duramıyor kendini gizliyor ve en ufak darbede kendini yere atıyor bu da bizim hücüm kurmamızda ve ataklarda zaman kaybına yol acıyor...! futbol bilgisi yüksek yetenekleri  cabası ama geliştirmesi lazım kendini...!

Çevrimdışı Çağrı

Zaten 4 gün içinde gelecek dememin sebebi Feyenoord'a karşı oynaması değil. Turdan sonra almaya kalkarlarsa öbür tura da yetişmez oyuncu. 1 haftada adapte olamaz takıma şimdi alacaklar ki 2 haftada otursun takıma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Zaten 4 gün içinde gelecek dememin sebebi Feyenoord'a karşı oynaması değil. Turdan sonra almaya kalkarlarsa öbür tura da yetişmez oyuncu. 1 haftada adapte olamaz takıma şimdi alacaklar ki 2 haftada otursun takıma.
Öbür turun listesi 11 Ağustos'ta verilecek sanırım. Son ana kadar pazarlığı sürdürürler benim tahminim.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Play of turu için kadrolar 11 ağustosa kadar verilmek zorun. İlk 17-18 ağustos da bu yüzden en azından 10 numara transferini ayın 6 sına kadar yetişmesi lazım.

Çevrimdışı onurt

Turu geçersek fiyat arttırabilir istediğimiz oyuncular ve kulüpleri.
O yüzden bu hafta başında transferler bitmeli.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

FLAŞ | "Belhanda, Beşiktaş ile yakında 3 ya da 4 yıllık sözleşme imzalayacak"
(L'Equipe)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı saricasi

yaşlı kurt cardoza ve genç ishak tsda :)))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler ilgisiz olacak ama Trabzon Cardozo'yu borsaya bildirmiş.

Çevrimdışı Tolga

Beyler ilgisiz olacak ama Trabzon Cardozo'yu borsaya bildirmiş.
yalnız çok iyi 2 transfer birden yapacaklar gibi hem cardozo hem de ishak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız çok iyi 2 transfer birden yapacaklar gibi hem cardozo hem de ishak
Hocam İshak çok iyi transfer ama Cardozo için aynı şeyi söyleyemem.

Çevrimdışı Tolga

Hocam İshak çok iyi transfer ama Cardozo için aynı şeyi söyleyemem.
ts bizi ilgilendirmez tabi ama şu an onlarda maddi sıkıntıda şu şartlarda cardozodan daha iyisini alamazlardı ayrıca formda bir cardozo bu ligte iyi işler yapar diye düşünüyorum tabi onu beslemekte önemli

Çevrimiçi Samet Ç

ts bizi ilgilendirmez tabi ama şu an onlarda maddi sıkıntıda şu şartlarda cardozodan daha iyisini alamazlardı ayrıca formda bir cardozo bu ligte iyi işler yapar diye düşünüyorum tabi onu beslemekte önemli
Hocam doğru söylüyorsun Cardozu'yu maksimum 5 e almışlardır ama onlarda da bizim sıkıntının aynıları var Cardozu'yu kim besleyecek gördüğüm kadarıyla da orta sahaya lider olacak bir çalışma yok kim besleyecek Cardozo'yu Özer mi Bourceanu mu ? Tabi Trabzon yönetimi iyi bir iş başarmış ama Trabzona'da 10 numara şart.

Çevrimdışı Tolga

Hocam doğru söylüyorsun Cardozu'yu maksimum 5 e almışlardır ama onlarda da bizim sıkıntının aynıları var Cardozu'yu kim besleyecek gördüğüm kadarıyla da orta sahaya lider olacak bir çalışma yok kim besleyecek Cardozo'yu Özer mi Bourceanu mu ? Tabi Trabzon yönetimi iyi bir iş başarmış ama Trabzona'da 10 numara şart.
hocam ben de onu demiştim zaten onlarda da cardozoyu besleyecek bir oyuncu yok öyle bir adam almazlarsa zaten cardozodan birşey beklemesinler yoksa cardozo ceza sahası içinde bitiriciliği iyi olan bir oyuncu normalde iş yapar ama bakalım burada neler yapacak

Çevrimiçi Samet Ç

hocam ben de onu demiştim zaten onlarda da cardozoyu besleyecek bir oyuncu yok öyle bir adam almazlarsa zaten cardozodan birşey beklemesinler yoksa cardozo ceza sahası içinde bitiriciliği iyi olan bir oyuncu normalde iş yapar ama bakalım burada neler yapacak
İnşallah hayırlısı olur Trabzonspor için umarım iyi bir futbol oynarlar taraftarların üzülmeye hakkı yok hocam .

Çevrimdışı cinque

Maddi durumdan dolayı transfer yapamıyorsak eh be fikret orman;

çok iyi çocuktur sezer çok severim kendisini diye getirdiğin adama 2 senede 2 milyon euro yedirirken maddi durumumuz çok mu iyiydi? Bu gidişle 1 milyon daha yiyecek iyi çocuk sezer bakalım.
eneramo ortalıkta yok. menajere para yedirirken çok mu iyiydi maddi durumumuz? 1.3 milyon euro da burdan çöpe gidiyor bakalım.
şu durumda ben de isterim toramanın takıma dönmesini fakat teknik ekip bi karar vermiş istemiyorlar uzatmanın manası yok, ver kiraya bari kurtulalım maaş yükünden.

şu saydığım üç isimin maaşının üzerine bir de dany'nin maaşını koysak çıkmaz mıydı bir transferin bonservisi daha?

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon iyi kadro kuruyor akıllandılar.

Ofansif hat çok kuvvetli.

Solda Yusuf Erdoğan Sağda Barış Memiş Önde Cardozo. Ama hala ortasahası bomboş. En az 4-5 adam lazım o kadarını da alamazlar.

Ama bir ihtimal bu transfer Colman'ı hareketlendirebilir.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 13:38:03 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon iyi kadro kuruyor akıllandılar.

Ofansif hat çok kuvvetli.

Solda Yusuf Erdoğan Sağda Barış Memiş Önde Cardozo. Ama hala ortasahası bomboş. En az 4-5 adam lazım o kadarını da alamazlar.

Ama bir ihtimal bu transfer Colman'ı hareketlendirebilir.
Hocam sadece ofansif hattın iyi olması yetrli olmaz defans hattının da iyi olması lazım Berkalem'i aldılar İshak'ı aldılar bunlar iyi transfer ama hala daha ilk 11 de oynayacak bir stoper lazım onlara ayrıca ön libero ve insiyatif alacak oyuncu şart Trabzonspor'a.

Çevrimdışı Tolga

o değilde ömerin gitmesi iyi olmadı.elimizde şimdi 3 forvet kaldı ve demba ba da afrika kupasına gidecek.cenk ve mustafa yeterli olacak mı bence olmayacak

Çevrimdışı Volkan Başaran

o değilde ömerin gitmesi iyi olmadı.elimizde şimdi 3 forvet kaldı ve demba ba da afrika kupasına gidecek.cenk ve mustafa yeterli olacak mı bence olmayacak

O dönem devre arasına gelebilir ama:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

O dönem devre arasına gelebilir ama:
bazı maçlar tam o sırada oynanacak hatta fbliler bile napacaz diye kara kara düşünüyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

bazı maçlar tam o sırada oynanacak hatta fbliler bile napacaz diye kara kara düşünüyorlar
Hocam en azından fb gibi fazla sıkıntıya düşmeyiz bundan eminim. Ama Ömer kalsaydı oynatmazdı Bilic gidip pişmesi bizim için daha iyi olacaktır.