2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562470 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı CanEmre

Mücadele sonrasında oldukça keyifli gözüken Hırvat teknik adam, basın mensuplarına takılmadan da geçmedi. Deneyimli çalıştırıcı, “Başkan Fikret Orman, Valbuena ve Belhanda için Fransa’ya gitti” sözlerine gülümseyerek, “Başkan Fransa’ya gittiyse, Zlatan İbrahimovic’i almıştır. Süper transfer!” cevabını verdi.
-------------------------------------------------------------
Yukarıdaki yazı gerçek mi arkadaşlar ? Bu diyalog bir çok yerde yer almış.
İnşallah Bilic ile Başkan arasında bir sorun yoktur.Çok kaygı verici geldi bu diyaloglar bana nedense
bana daha çok basını ti'ye almış gibi geldi  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı hic2222

bana daha çok basını ti'ye almış gibi geldi  :alala:
Söylediğiniz gibi olmasını yürekten dilerim,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Deniz

Adama zamanında ronaldinho der dany nounkeu yu alırsan bu tepkiyi vermesi doğal..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Adama zamanında ronaldinho der dany nounkeu yu alırsan bu tepkiyi vermesi doğal..
Dany i kendisi istedi ama  :bandit:

fransadaki piyasa düşük değil lanzini den falan vazgeçildiğine değecek fiyatta adam bulabileceklermi bakalım. belhandayı bize 6-7 milyon € dan aşşağı satmazlar. valbuena belki yaşından dolayı düşük fiyata alınabilir.

Çevrimdışı Deniz

Dany i kendisi istedi ama  :bandit:
tüttürme o yaşta yersin Necmi abi den tokadı  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

tüttürme o yaşta yersin Necmi abi den tokadı  :tabe:
Benim ki sadece sanalda  :tabe: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ömer Şişmanoğlu Eskişehir veya Feyenoord'a kiralık olarak verilecekmiş . Bu akşam belli oluyormuş yeni takımı Feyenoord'a giderse haftaya bize gol atar demedi demeyin.  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Ömer Şişmanoğlu Eskişehir veya Feyenoord'a kiralık olarak verilecekmiş . Bu akşam belli oluyormuş yeni takımı Feyenoord'a giderse haftaya bize gol atar demedi demeyin.  :bandit:
ben olsam göndermem yeri geldi mi çift forvet oynarız yedek kulübesinde 2 forvet kalır türkiye kupası falanda var bence bir şekilde oynar diye düşünüyorum tabi kendisi gitmek istiyorsa önünü de tıkamamak lazım.gidecekse de kesinlikle feyenoorda gitmeli hem yurt dışı tecrübesi yaşamış olur hem de hollanda liginde forvetler çok rahat gol atabiliyor bu şekilde kendine güveni gelir golcü özelliğini de geliştirme fırsatı bulmuş olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

ben olsam göndermem yeri geldi mi çift forvet oynarız yedek kulübesinde 2 forvet kalır türkiye kupası falanda var bence bir şekilde oynar diye düşünüyorum tabi kendisi gitmek istiyorsa önünü de tıkamamak lazım.gidecekse de kesinlikle feyenoorda gitmeli hem yurt dışı tecrübesi yaşamış olur hem de hollanda liginde forvetler çok rahat gol atabiliyor bu şekilde kendine güveni gelir golcü özelliğini de geliştirme fırsatı bulmuş olur.
Hocam Bilic'in istediğini düşünmüyorum Ömer'i inşallah Feyenoord'a gider dediğin gibi baya bir gol atar Hollanda'da.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi biz böyle duygusal davranmaya devam edersek daha çok kaybederiz. Belhanda gibi yetenekli bir oyuncuyu sırf o olaydan dolayı almayacak mıyız ? Peki biz böyle adamları almazsak nasıl güçleneceğiz ?
Anıl Cordoba gibi bize gelmiş en iyi kaleci apar topar neden göderildi
bir oyuncu şike denen ahlaksızlığı yapmışsa bak yaptı demiyorum yapmışsa gene yapar.
biz öyle ağır bir durumu kaldıramayız belki dediğiniz gibi yanlış anlaşılmadır ama akıllı bir
oyuncu böyle yanlış anlaşılmalara neden olacak şeyler yapmaz futbol laubalilik kabul etmiyor
artık düşün şl oynuyoruz Belhanda penaltı atıyor diyelim aynı şeyi yaptı şikeyle damgalandık
bize bedeli ne olur onu düşünüyormusun böyle şeylerin şakası yok bir kulüp biter tek oyuncu
yüzünden

Çevrimiçi Necmi

Hemen göndersinler :D

Çevrimdışı Tolga

Anıl Cordoba gibi bize gelmiş en iyi kaleci apar topar neden göderildi
bir oyuncu şike denen ahlaksızlığı yapmışsa bak yaptı demiyorum yapmışsa gene yapar.
biz öyle ağır bir durumu kaldıramayız belki dediğiniz gibi yanlış anlaşılmadır ama akıllı bir
oyuncu böyle yanlış anlaşılmalara neden olacak şeyler yapmaz futbol laubalilik kabul etmiyor
artık düşün şl oynuyoruz Belhanda penaltı atıyor diyelim aynı şeyi yaptı şikeyle damgalandık
bize bedeli ne olur onu düşünüyormusun böyle şeylerin şakası yok bir kulüp biter tek oyuncu
yüzünden
düşüncelerime tercüman olmuşsun necmi abi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Benim ki sadece sanalda  :tabe: :evillol:
iyi bende sanal bir tokat atarım o zaman :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Adam sadece espri yapmış biraz da dokundurmuş acele edin diye iyice hassaslaştık bu ara gerilmeyin sakin olun  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

yanlız belhanda oğuzhana çok benziyor alınırsa mevkilerde aynı olimpiyatta kimse hangisi oynuyor anlayamaz :D

Çevrimiçi Necmi

Adam sadece espri yapmış biraz da dokundurmuş acele edin diye iyice hassaslaştık bu ara gerilmeyin sakin olun  :)
Espiri de denmez resmen basınla dalga geçmiş :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Espiri de denmez resmen basınla dalga geçmiş :evillol:

Şimdi bundan haber de yaparlar Bilic İbrahimovic gelmezse turu geçemeyiz dedi diye  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

transfer konusunda ruiz ismi kuvvetle muhtemel fiyatını düşürmeye çalışıyorlar bana göre gelecek hafta bu transfer biter ama gökhan transferi olmayacak gibi görünüyor parasal konularda orda anlaşma sağlanamayacak bana göre o yüzden başka isinlerde orataya çıkacaktır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Play off turu 19 ağustos ilk maç. 5 Ağustosa kadar transferler bitmek zorundaki 2 haftada takıma adapte olsun oyuncular özellikle de Oğuzhan'ın sakatlığından sonra 10 numara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Play off turu 19 ağustos ilk maç. 5 Ağustosa kadar transferler bitmek zorundaki 2 haftada takıma adapte olsun oyuncular özellikle de Oğuzhan'ın sakatlığından sonra 10 numara.
inşallah biter 5 ağustosa kadar ben gelecek hafta içi netleşek diyorum ruizin gelmesi bize daha çok katkı sağlayacak bana göre hayırlısı bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Çevrimdışı Q

Ömer Şişmanoğlu kiralık gidiyor

Beşiktaş geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiği Ömer Şişmanoğlu'nu kiralık gönderiyor. Siyah beyazlı yönetim Ömer Şişmanoğlu için başta Eskişehirspor olmak üzere Süper Lig ve Almanya kulüplerinden gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı. Demba Ba ve Cenk Tosun transferi ile birlikte takımda 4. santrafor konumuna düşen Ömer Şişmanoğlu ise sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek için kiralık gitme teklifine olumlu yaklaşıyor. Almanya'da yapılan birinci kamp döneminde sakatlanan ve sezon başı çalışmalarını kaçıran Ömer Şişmanoğlu geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynadığı 11 maçta 3 gol atmıştı. Hiç bir maçta 90 dakika forma giyemeyen Ömer sezonun 13 haftasında ise sakatlığı sebebi ile kadroda yer alamamıştı.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ömer Şişmanoğlu,Antalyaspor'da oynadığı sürece sakatlık geçirdimi? Bize geldiğindinden beri bir türlü idman yapamadı yahu,hep sakat hep sakat neden böyle oluyor halbuki iyi oyuncu.