2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570167 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onatarkin

Bayram hediyesi lanzini olsa keske (bence hala ihtimal var ) olmazsa bryan ruiz ilk tercih  :claps: ronaldinho gelmesin oldu olucak sergeni futbola geri dondurelim yapmayin.

Çevrimdışı ahmetx

Süpriz bir isimle görüşülmüş hollandalı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş söyleye söyleye getireceksin :tabe:
her kötü oynadığında başına kakarım haberin olsun :bandit:
Razıyım abi gelsinde @Necmi abi

Çevrimdışı Anıl

Ronaldinho gelicek dertler biticek :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ronaldinho gelicek dertler biticek :bandit:
İnşallah yerite prekas ve beto gelmesin de  :super:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yayalım mı? :busted_cop:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

İnşallah yerite prekas ve beto gelmesin de  :super:
Yok yok Roni gelicek Roniii :super:

Çevrimdışı Haldun

ronaldinho gelmesin ne geregi var 34 yaşında oldu olacak romario bebeto gelsin :D

Çevrimdışı ALI RIZA

ronaldinho gelmesin ne geregi var 34 yaşında oldu olacak romario bebeto gelsin :D
Bebeto degil de prekas ve beto varmış genç

Çevrimdışı pascal26

Önemli olan eksik parçanın tamamlanması. 2009 da Yusuf geldiğinde de galiba 35 yaşındaydı, şampiyon yaptı.

Bu yemeğin bir iki baharatı en çok da tuzu eksik. O da hem çilingir olacak hem lider olacak, baskı altında sorumluluk almaktan kaçmayacak, rakip defansı tedirgin edecek rahat ileri çıkma fikrinden uzaklaştıracak bi oyuncu. Yani algısı da kuvvetli olacak bi oyuncu. Artık kim olabilecekse.

Çevrimdışı Anıl

Ya Bryan Ruiz için Fulham'a 6 milyon euro teklif etmişiz sanırım. Yazık günah valla. 6 milyon euro'ya Lanzini'yi alırdık  :akuma:

Çevrimdışı Haldun

Bebeto degil de prekas ve beto varmış genç
ilerde preka sagda beto solda hafriya ortada yton iyi iş yapar  :D

Çevrimdışı Haldun

Ya Bryan Ruiz için Fulham'a 6 milyon euro teklif etmişiz sanırım. Yazık günah valla. 6 milyon euro'ya Lanzini'yi alırdık  :akuma:
ruiz iyidir iyi lanzini saatli bomba nolacagı belli değil yarın birgün ortega riquelme gibi ben memleketime gidiyorum arkadaş diyebilir,geregi yok

Çevrimdışı ALI RIZA

ilerde preka sagda beto solda hafriya ortada yton iyi iş yapar  :D
Çözmüşsün artık aynen öyle bu olay budur bunlardan başkası gelmezzzz

Çevrimdışı okansosa

afellay deniyor ya da van der vaart. ruiz ikisinden de iyi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

bende marin olmazsa ruiz olsun diyorum.

marin olsun iyi futbolcu aralarında en yakını bence bayramdan sonra netleşir  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

fiyatı 4 e çekmişler diye duydum.ağzı olan konuşuyor.

Çevrimdışı murat

marin olsun iyi futbolcu aralarında en yakını bence bayramdan sonra netleşir  :icool:
bunlar şimdi milli takıma gidecek vs.marin milli takımda yok.olsada avrupada diğerleri dünyanın öbür ucu.gittimmi gelmezler.jetlak olurlar.

Çevrimdışı Anıl

ruiz iyidir iyi lanzini saatli bomba nolacagı belli değil yarın birgün ortega riquelme gibi ben memleketime gidiyorum arkadaş diyebilir,geregi yok
İyi de Ruizin ne olacağı belli mi veya ne kadar katkı sağlayacağı ? Bizim Ruize ödeyeceğimiz her kuruş çöp olabilir çünkü satma şansımız yok ama Lanzini'den kar etme şansımız bile var. Lanzini, Ruiz ve Marin'den en mantıklı tercih Lanzini para harcanacaksa ona harcanmalı.

Çevrimdışı Anıl

Neyse şimdi Ronaldinho haberleri gördüm twitterda, keyfim yerine geldi :bandit: Gelicek allahın izniyle  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ruiz veya Roni gelsin. Roni'yi bir tek kombine ve forma için istiyorum. Yoksa bir katkısı olmaz takıma.

Çevrimdışı murat

Neyse şimdi Ronaldinho haberleri gördüm twitterda, keyfim yerine geldi :bandit: Gelicek allahın izniyle  :lol:
anıl senin keyfinle benimki ters orantılı çalışmaya başladı :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Ruiz veya Roni gelsin. Roni'yi bir tek kombine ve forma için istiyorum. Yoksa bir katkısı olmaz takıma.
Katılmıyorum, oyunculara Ronaldinhoyla birlikte oynuyor olmak bile yeter, defansların yaşayacağı korku yeter, atacağı gol ve yapacağı asist sayısı da az falan olmaz. Senede 30 maç oynarsa eğer 10 asist 6-7 gol yapar ki bu da katacağı şeyler dışında yeter de artar :ok:

Çevrimdışı Anıl

anıl senin keyfinle benimki ters orantılı çalışmaya başladı :evillol:
Ronaldinho futbolu bizde bıraksın be Murat abi, ileride çocuklarıma torunlarıma anlatırım fena mı :kop:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum