2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570280 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

İddia: Ronaldinho 4-5 milyon euro civarında Beşiktaş'ta...

Çevrimdışı Necmi

bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş söyleye söyleye getireceksin :tabe:
her kötü oynadığında başına kakarım haberin olsun :bandit:

Çevrimdışı okansosa

Ronaldinho futbolu bırakmadı mı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş söyleye söyleye getireceksin :tabe:
her kötü oynadığında başına kakarım haberin olsun :bandit:
Yerlerimizde yakın, yandım ben  :ebebe:

Çevrimdışı quentine83

valla başkan kulüpten içeri giremez demişti yanlış hatırlamıyorsam.kalkıp gidip ronaldınho yu getirirse ve üstüne bide açıklama yaparsa şu yüzden bu yüzden getirdik diye Beşiktaşlılık duruşuna ters düşer.
haa büyük konuşmasaydı ben isterdim maç başı ile gelmesini .yaprak kıpırdatsa kardır.sonuçta ekol yani forma kombine reklam vs için biçilmiş kaftan.stad açılışında da iş yapar dı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı berk_bjk

Guti de geldiğinde 33 yaşındaydı gayet de başarılıydı bence istatistik olarak ve o zamanki şartlara göre. Ronaldinho her türlü iş yapar şuan takımda. Keşke gelse.

Çevrimdışı Efe

olmaz öyle bişey başkanın açıklaması netti ronaldinho için başka bi oyuncu alacaklar bence ağustos ayı ortalarına doğru
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gökhan Töre konusu ne durumda arkadaşlar? Bazı kaynaklar Gökhan ile anlaşılmış,Rubin ile görüşmeler devam ediyor diyor,bazıları tam tersi hangisine inanalım şaşırdık.

Çevrimdışı hic2222

Günlerce Lanzini geldi.
Şimdide Ruize sardı gazeteler hadi hayırlısı

http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2014/07/27/o-simdi-kartal

Gerçi totomaç haberide
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

hayatımda bu kadar sancılı bir transfer dönemi görmedim. yeminle alıyorsak alalım alamıyorsak almayalım da inşallah bitsin şu transfer dönemi artık.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı karakartalım

ya ronaldinho değilde robinho nun gelmesi daha iyi olur gelme ihtimali varmıdır acaba ?? :alala:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat

robinho nun bir mevkisi varmı? ne oynuyor ben anlamıyorum.beklentileri karşılayamayan oyuncular listesi yapılsa hatırı sayılır bir yerden giriş yapar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

robinho nun bir mevkisi varmı? ne oynuyor ben anlamıyorum.beklentileri karşılayamayan oyuncular listesi yapılsa hatırı sayılır bir yerden giriş yapar.
433'ün sağ açığı. biz genelde 4231 oynuyoruz. bizdeki ön üçlünün sağındaki adamın daha dinamik olması lazım. bizim kadroda yeri yok zaten.

Çevrimdışı murat

433'ün sağ açığı. biz genelde 4231 oynuyoruz. bizdeki ön üçlünün sağındaki adamın daha dinamik olması lazım. bizim kadroda yeri yok zaten.
433 ün sağınıda oynayamıyor 442 nin forvet inide oynayamıyor forvet arkasınıda beceremiyor.beceremiyor derken aldığı para oranında oyuncu değil.

Çevrimdışı murat

İstanbul'da Robinho zirvesi! Beşiktaş'a...
Demba Ba'yı alarak büyük sükse yapan Beşiktaş, bir Dünya yıldızıyla daha flört ediyor. Başkan Fikret Orman, Milan'ın gözden çıkardığı Robinho'yu Kartal yapmaya çalışıyor

27 Temmuz 2014 Pazar - 10:41
Fanatik

Sezon bitmeden Cenk Tosun’u kadrosuna katan, Ramon Motta’yı bonservisiyle aldıktan sonra Demba Ba ile bombayı patlatan Beşiktaş, yine Dünya’da konuşulacak bir transferin peşine düştü: Robinho...

Milan’ın gözden çıkardığı Brezilyalı yıldız konusunda bir dizi temas gerçekleştirildi. Vodafone Arena’nın açılışı için Milan’ı ikna eden ve böylece Başkan Fikret Orman’ın güvenini kazanan FIFA menaceri Marco Kırdemir, Robinho transferinde de başrolde...

İstanbul’a gelerek Orman ile görüşen Kırdemir, “Başkanım, bonservissiz yıldız istiyorsunuz. Yetki verin, size Robinho’yu getireyim” dedi. Kırdemir, Milan Kulübü ile görüştüğünü ve bonservis bedeli ödemeyeceklerini belirtirken, Robinho’nun da yıllık 3.5 milyon Euro istediğini, bu rakamı 3’e indirebileceklerini garanti etti.

İtalyanlar da haberdar

Çizme basını da gelişmelerden haberdar... Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Milan’ın yeni teknik direktör Filippo İnzaghi’yle yeni bir yapılanma içine girdiğini ve bu projede Robinho’ya yer olmadığını yazdı.

Gazete, İkinci Başkan Adriano Galliani’nin bu düşüncelerini Robinho’ya ilettiğini ve Sambacı’nın kulüp arayışlarına başladığı kaydedildi. Milan’ın, sözleşmesi 2016’da bitecek 30 yaşındaki Robinho’dan bonservis bedeli almayarak jest yapacağı; Sambacı’nın kariyerine Türkiye, Yunanistan veya Birleşik Arap Emirlikleri’nden birinde devam edeceği vurgulandı.

Çevrimdışı hic2222

Boşversenize ne robinhosu Allah aşkına.Herkesin tanıdığı bildiği ünlü ama ne işe yaradığı belirsiz birisi.İkisi arasında seçim yapsak ben istememde hadi mecburiyetten ronaldinho derim şahsen.
Bize orta alanda fizik gücü yüksek ve takımımızın genç kadrosu itibariyle tecrübeli ve olgun birisi tabiri caizse iş yapan bir abi lazım. Açıkçası nasıl biridir bilmiyorum hiçbir maçını da izlemedim ama okuduklarımdan anladığım buna en yakın kişi Ruizmiş.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 00:30:07 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

433 ün sağınıda oynayamıyor 442 nin forvet inide oynayamıyor forvet arkasınıda beceremiyor.beceremiyor derken aldığı para oranında oyuncu değil.
kesinlikle katılıyorum. zaten en baştan Biliç'ten veto yer robinho. Biliç'e koşan, çarpışan adam lazım.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Boşversenize ne robinhosu Allah aşkına.Herkesin tanıdığı bildiği ünlü ama ne işe yaradığı belirsiz birisi.İkisi arasında seçim yapsak ben istememde hadi mecburiyetten ronaldinho derim şahsen.
Bize orta alanda fizik gücü yüksek ve takımımızın genç kadrosu itibariyle tecrübeli ve olgun birisi tabiri caizse iş yapan bir abi lazım. Açıkçası nasıl biridir bilmiyorum hiçbir maçını da izlemedim ama okuduklarımdan anladığım buna en yakın kişi Ruizmiş.
Diego Ribas bize kandı ama en başından olamadı maalesef..

Çevrimdışı Necmi

Bende Ruiz diyorum robinho kim ya adamın kariyerinde yıldızlaştığı bir maç varmı bence şişirilmiş
bir oyuncu o olacağına Ronaldinho olsun en azından bir kaç maçı kurtarır varlığı defansın çıkmasını engeller
ama bizim ilacımız Ruiz olmazsa marin

Çevrimdışı murat

bende marin olmazsa ruiz olsun diyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Takımı çaylaklara doldurmayalım,ruiz iyi gider bu takıma 4 den fazla vermesinler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2014, 00:57:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Robinho gelecekse eğer Ronaldinho'yu tercih ederim o daha da kötü olur çünkü. Bunların hiçbiri gelmeyecek eminim de ayrı konu. Robinho için en iyi tanım '' neüdibelirsiz '' umarım böyle yazılıyordur  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Pato bizde çok iş yapardı getirebilseler, gerçi al Khouma Babacarı Dem BABA yla birlikte takımın gelecek 5-6 senelik forvet sorununu çözüp parada kazanırsın da neyse Bilic efendinin abisi Yunanı tavsiye etmiş 33 lüğe yönelelim

Çevrimdışı Sedat_BJK

inşallah marin o olmazsa ruiz olsun da biri olsun artık. gökhan için her yerde ayrı bir haber, sağ bekin adını anan yok.. çile kartalım çile..