2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571570 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Roniye yıllık 2m euro kesin paradan 1+1 sözleşme maç başıda 10.000 euro verilecek en iyi paradır, bu dünyada başka kimse ona o parayı vermez. imza parasıdır- bonservistir-menajer parasıdır başka hiçbirşey yok tabi, reklam paraları falanda onun değil yada komisyonları.
anıl forza yı mı takip ediyorsun?

Çevrimdışı Anıl

anıl forza yı mı takip ediyorsun?
Yok @MURAT abi Forza'da üyeliğim yok yaşımdan dolayı  :by2:

Çevrimdışı ikay yusuf

Ruiz ve Marin her ikisi lazim sampiyonluk muhabbetine girebilmemiz icin..yoksa sene boyunca stad disinda konumuz olmaz..
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Ruiz ve Marin her ikisi lazim sampiyonluk muhabbetine girebilmemiz icin..yoksa sene boyunca stad disinda konumuz olmaz..

katılıyorum.ortasaha da zenginlik lazım.

Çevrimdışı Necmi

bence imkansız.başkan sözünü yemiş olur.he şöyle olabilir.2 milyon euro civarında olursa başkanda he der. :D
üstüne ketçap bile döker :D

Çevrimdışı murat

üstüne ketçap bile döker :D
başkan indirim görünce dayanamayan kadınlar gibi :D gerçi pazarlığı daha çok seviyor.

Çevrimdışı Anıl

başkan indirim görünce dayanamayan kadınlar gibi :D gerçi pazarlığı daha çok seviyor.
:kop::kop:

Çevrimdışı Tolga

herkese iyi geceler yarından sonra 1 hafta buraya giremeyecem tatile çıkacağımdan dolayı şimdiden herkesin bayramını kutluyorum görüşmek üzere :)
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2014, 03:33:17 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Demba ba gibi üst düzey oyuncular alınmayacaksa hiç alınmasın, onlara harcanacak parayı bir sonraki seneye saklamamız lazım çünkü seneye bomba gibi oyuncular almamız şart.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 11:10:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ronaldinho gelecekse Yıllık Net 100 Bin Euro Maç başı 100 bin euro alsın buyursun o zaman kapı açık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 11:10:58
  • Beşiktaş / Bodrum
herkese iyi geceler yarından sonra 1 hafta buraya giremeyecem tatile çıkacağımdan dolayı şimdiden herkesin bayramını kutluyorum görüşmek üzere :)

İyi tatiller dostum keyfinin çıkar  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 11:12:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında Fifa bunu yapsa futbol çok hızlı geilişir kulüpler batmaz sadece oynayan kazanır. Oyuncuya net para 100 bin euro dan fazla verilmeyecek geri kalanı maç kim oynarsa o kazanacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 11:18:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada yine söylüyorum bence Ronaldinho kesinlikle palavra bu kaosta millete oyalanacak bir şeyler veriyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bu arada yine söylüyorum bence Ronaldinho kesinlikle palavra bu kaosta millete oyalanacak bir şeyler veriyorlar.
Ciddi ciddi görüşüyorlar :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 11:56:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Ciddi ciddi görüşüyorlar :tabe:

Bir kaynağımız olaydı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 11:58:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Scouting benim işim diyorsanız buyrun araştırmalarınızı yazın kulübe düzenli olarak e-mail ile yollayacağım.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=448.0
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Salih A.

izlediğim videolarda marco marin kesinlikle lanziniden daha iyi tek kusuru belki de başkasına göre artısıdır topu ayağında tutmayı fazla seven bir adam ama bize ciddi katkıları olur
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

izlediğim videolarda marco marin kesinlikle lanziniden daha iyi tek kusuru belki de başkasına göre artısıdır topu ayağında tutmayı fazla seven bir adam ama bize ciddi katkıları olur
bir kaç sene önce şimdiki götze ve reus ne ise o zaman oydu.transfer oldu değeri düştü.türkiyede çok iş yapar marin.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı secospat

Marin alınmalı bence, Gökhan da alınmalı nasip olursa 3 kulvarda mücadele edeceğiz çünkü kerim tek başına kaldıramayabilir tüm sezon boyunca.
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 13:53:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Plaseye bak plaseye Shinji Kagawa  :evillol: 4) Ronaldinho  :bandit:

Kagawa İlhan Mansın Carlos'a yaptığı hareketten sonraki rövaşata golü olur ::D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Bir bakarsın valbuena gelir,sadece tahmin :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı karakartalım

ben umudu kestim bekle allah bekle inşaatı takip edemez oldum 1 hafta içinde transfer falan olmucak galiba  :s20: :s20: :s20: okuyamadığım inşaat sayfalarına devam  :) :icool: :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...