2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579010 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında var ya kanatta Marin 10 numara da Ruiz olacak. Yemin ediyorum bak durdurulamayız :)) Sağ beke saçma sapan yabancı alacağına bu şekilde kullansak neler olurdu.
Hocam bunların aksine bir de şöyle düşünüyorum . Marin'i alacaksın kanata koyacaksın Ruiz'ide alacaksın kanata koyacaksın 10 numaraya Oğuzhan'ı koyacaksın. Hücumu geliştireceksi. Böyle bir durumda da Ozinin yüküde azalacaktır ve hücumda daha da kreatif oynamasına sebep olacaktır. Ben böyle düşünüyorum faydası olur mu ?

Çevrimdışı Tolga

aslında şimdi şu da aklıma geldi olcay sağ bek oynatılamaz mı valla yoklukta iyi gider diye düşünüyorum gökhan gönül etkisi yapabilir belki  :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

aslında şimdi şu da aklıma geldi olcay sağ bek oynatılamaz mı valla yoklukta iyi gider diye düşünüyorum gökhan gönül etkisi yapabilir belki  :bandit:
Hocam onu bende düşündüm de Olcay'ın topu ileri götürebileceğini düşünmüyorum. Olcay'ın bitirişleri iyi kanattan topu hücumu taşıyacak yeteneği yok.

Çevrimdışı Tolga

Hocam onu bende düşündüm de Olcay'ın topu ileri götürebileceğini düşünmüyorum. Olcay'ın bitirişleri iyi kanattan topu hücumu taşıyacak yeteneği yok.
serdar ya da 33lük yunanlı oynayacağına olcay oynasın daha fazla katkı verir takıma en azından temposu var :)

Çevrimdışı forzatunga

Marin'i alma gibi bir şansımız varsa hiç düşünmeden almak lazım zaten,2-3 sene önce şuanki Reus-Götze klasmanında bir oyuncuydu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 02:17:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Marin 10 numara değil yalnız Marin kanat gol sayısı çok çok düşük
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Caner

ikisi birden gelse avrupa maçlarında çok etkili bir takım oluruz ama görünen o ki sadece biri gelecek
i
İşte şimdi forum köşelerinden yazmak kolay denebilir, neler dönüyor, şaka değil milyon dolarlık işler, insan ilişkileri ve ciddi bir ticaret var. Fakat aklımın almadığı da bazı şeyler var. Gökhan Töre diye Lanzini diye bir taraflarımızı yırtıyoruz, ikisine verilecek parayla kanata marin orta sahaya ruiz alır, üstüne de para arttırıp kaliteli bir türk sağ bek alabiliriz. Yani o kadar açık bir durum. Ama biz daha ne olduğu belli olmayan bir arjantinliyle 2 ayımızı, bu kulüpte parlamış, bir o kadar da sansasyonel hayatı olmuş Töre için ciddi eforumuzu sarfetmişiz. Gökhan'ı da küçümsene niyetinde değilim, o hadi neyse, ama niye gereksiz işlerle bu kadar çok zaman kaybediyoruz? Gençler olsun, kolej havası olsun yehuu diye diye şimdiden 2-3 senemizi yedik. Ya da daha iyi bitirebilirdik. Üstelik daha az parayla. Bu Lanzini'nin gelişi de Dentinho'ya benziyordu, yok Lucesu çok gelecek vaat eden bir oyuncu demişte bilmem ne. Noldu gördük. Biraz da biz alsak şu işi bilen adamlardan. Bunu gayet parayı efektif kullanarakta yapabilirdik.

Çevrimiçi Samet Ç

serdar ya da 33lük yunanlı oynayacağına olcay oynasın daha fazla katkı verir takıma en azından temposu var :)
O da bir bakış açısı sadece kötünün iyisi olur olur da bir fark yaratmaz bence.Ama 33 lüğün gelmesinden iyidir dediğin gibi. :D

Çevrimdışı murat

Marin'i alma gibi bir şansımız varsa hiç düşünmeden almak lazım zaten 2-3 sene önce şuanki Reus-Götze klasmanında bir oyuncuydu
çok maçını seyretmiş biri olarak benimde ilk tercihimdir.ruiz daha yumuşak hollanda liginde belki asist ve gol sayıları daha yüksektir ama ikiside ingiltereye gitmiş ama gittiği takımlar kıyas götürmez.

Çevrimdışı Tolga

i
İşte şimdi forum köşelerinden yazmak kolay denebilir, neler dönüyor, şaka değil milyon dolarlık işler, insan ilişkileri ve ciddi bir ticaret var. Fakat aklımın almadığı da bazı şeyler var. Gökhan Töre diye Lanzini diye bir taraflarımızı yırtıyoruz, ikisine verilecek parayla kanata marin orta sahaya ruiz alır, üstüne de para arttırıp kaliteli bir türk sağ bek alabiliriz. Yani o kadar açık bir durum. Ama biz daha ne olduğu belli olmayan bir arjantinliyle 2 ayımızı, bu kulüpte parlamış, bir o kadar da sansasyonel hayatı olmuş Töre için ciddi eforumuzu sarfetmişiz. Gökhan'ı da küçümsene niyetinde değilim, o hadi neyse, ama niye gereksiz işlerle bu kadar çok zaman kaybediyoruz? Gençler olsun, kolej havası olsun yehuu diye diye şimdiden 2-3 senemizi yedik. Ya da daha iyi bitirebilirdik. Üstelik daha az parayla. Bu Lanzini'nin gelişi de Dentinho'ya benziyordu, yok Lucesu çok gelecek vaat eden bir oyuncu demişte bilmem ne. Noldu gördük. Biraz da biz alsak şu işi bilen adamlardan. Bunu gayet parayı efektif kullanarakta yapabilirdik.
aynı şeyi bende söyledim hocam lanzini diye diye gereksiz zaman kaybettik ki o kadar da üzerine düşülecek bir oyuncu değil bana göre en azından şimdilik.

Çevrimdışı Tolga

O da bir bakış açısı sadece kötünün iyisi olur olur da bir fark yaratmaz bence.Ama 33 lüğün gelmesinden iyidir dediğin gibi. :D
çünkü ben sağ bekten de ümidi kestim gelecek adamda 2-3 maç oynar daha da oynayamaz gibi gözüküyor o yüzden takım içinden alternatif yaratmak lazım gibi :D

Çevrimdışı Caner

Evet kanat ama gayet 10 numara olarak kullanılabilir. Werder Bremen'de de o şekilde oynadı. Gol sayısı düşük olması da çok büyük etken değil, kariyeri boyunca çıktığı 266 maçta 38   gol 72 asist yapmış. O asist yapsın zaten ileride Demba ba var. Yani oyun kurucu kumaşı olan asist yapan bir adam sırıtacağını düşünmüyorum. He kanatta oynasa, ortada ruiz olsa o zaman çok daha kaymaklı olurdu.

Çevrimdışı murat

marin iki bölgedede oynayabilen bir oyuncu ruiz daha çok 9.5 diye tarif edebileceğimiz alex in iki tık altı bir oyuncu.marin daha hareketli ruiz daha durağan bir oyuncu.

Çevrimiçi Samet Ç

çünkü ben sağ bekten de ümidi kestim gelecek adamda 2-3 maç oynar daha da oynayamaz gibi gözüküyor o yüzden takım içinden alternatif yaratmak lazım gibi :D
Aslında Molde'nin 21 lik oyuncusu olabilir. Pek bir fikrim yok ama oyunu hakkında Olcay'dan da 33 lükten de Serdar'dan daha iyi bir sağbek olacağı kanaatindeyim.

Çevrimdışı Tolga

Aslında Molde'nin 21 lik oyuncusu olabilir. Pek bir fikrim yok ama oyunu hakkında Olcay'dan da 33 lükten de Serdar'dan daha iyi bir sağbek olacağı kanaatindeyim.
onu da galiba bilic istemiyormuş diyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi

Çevrimdışı Anıl

Bilic ne yapmak istiyor bir bilsek :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yarın KAP'a dikkat edin :) Bu sessizlik iyi sessizlik değildir...!  :busted_cop: Beraberlik Arkasından hemen transfer beraberliğidir...!

Çevrimiçi Samet Ç

İstemiyor herhalde en azından basında böyle konuşuluyor. Ama keşke alınsa genç oyuncu potansiyel diyorlar 1 milyon Euro dur bonservisidir en fazla .

Çevrimdışı Caner

Hocam bunların aksine bir de şöyle düşünüyorum . Marin'i alacaksın kanata koyacaksın Ruiz'ide alacaksın kanata koyacaksın 10 numaraya Oğuzhan'ı koyacaksın. Hücumu geliştireceksi. Böyle bir durumda da Ozinin yüküde azalacaktır ve hücumda daha da kreatif oynamasına sebep olacaktır. Ben böyle düşünüyorum faydası olur mu ?

Öyle ya da böyle sağ kanadımız işliyor. Olcay hakkında çok atılıp tutuluyor ama 34 maç oynayan, aynı şekilde her iki maçta bir skora etki etmiş bir oyuncumuz. O olmadı Frei var. Yani bu durumda kanata Ruiz koymak Fuzuli olur. Zaten 10 numara pozisyonunda oynatılmasını istememin sebebi aslında daha çok tecrübesi ve liderliği. Oğuzhanda' da biraz daha eksik olan o. Tüm yükü ona bindirirsek sonu yine aynı olur. He yine de elbette oğuzhanın da "o" olacağı zamanlar gelecektir ama artık bize başarı lazım, o yüzden bu sene o şekilde oynatılamaz. Biraz daha geri de oynar.

Çevrimdışı Tolga

İstemiyor herhalde en azından basında böyle konuşuluyor. Ama keşke alınsa genç oyuncu potansiyel diyorlar 1 milyon Euro dur bonservisidir en fazla .
o oyuncu hakkında o ligi takip edenlerin yorumlarına göre baya hareketli,çabuk ve sürekli çizgiye doğru inip orta yapan özelliklere sahipmiş

Çevrimdışı Caner

Yarın KAP'a dikkat edin :) Bu sessizlik iyi sessizlik değildir...!  :busted_cop: Beraberlik Arkasından hemen transfer beraberliğidir...!

Zaten yarın gece kadroları teslim ediyoruz. Yarın ne oldu oldu. Olmadı elimizde olanla Feyenoord maçına çıkıcaz. Bana Ruiz ve Töre olacak gibi geliyor.

Çevrimdışı forzatunga

bugün feyenord-sociedad maçını izledim baya.feyenordda da pek bi cacık yok gibi duruyo tabi sonuçta hazırlık maçı ama adamların tek işleyen tarafı sol kanatlarıydı  :D yani bizim sağ bekimizin işi zor gibi duruyor.

Çevrimdışı Tolga

Zaten yarın gece kadroları teslim ediyoruz. Yarın ne oldu oldu. Olmadı elimizde olanla Feyenoord maçına çıkıcaz. Bana Ruiz ve Töre olacak gibi geliyor.
ben yunanlı sağ bek açıklanır diye düşünüyorum umarım onu almazlar :s20:

Çevrimdışı Gokhan_1903

bu senede işimiz çok zor malesef yine plansız bir sezona başlıyoruz. kamp döneminde önder özenin istifası geliyor. sözleşme yenilemediğin almeida yerine son dakikada transfer yapıyorsun. gönderdiğin fernandes yerine halen birini almıyorsun 1 hafta sonra şampiyonlar ligi eleme maçımız var hala sağ bekimiz serdar. gökhan töre desen muamma 7m euro bonservis çok para diyorsun ama geçen sene bu sözleşmeyi yine sen yaptın makul bir rakam yazsaydın da transfer bu zamana kadar uzamasaydı. yalçını alıyorsun kampa davet ediyorsun sonra geri gönderiyorsun. teknik direktör konusunda çatırtılar var offf offf  :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Valla Kap'ın sitesini takip ede ede Türkiye'de adını sanını bile duymadığım firmaların artık adını öğrendim. Daha da takip etmiyorum.