2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580132 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Karakartal ünvanımla tüm üyeleri selamlıyorum :bigstar:
vuuuu tebrikler  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 01:51:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Karakartal ünvanımla tüm üyeleri selamlıyorum :bigstar:

:You_Rock_Emoticon:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok abi öyle değil :) Bilic bunları Lokomotiv Moskovada da yaptı. Sezonu 9. bitirmişlerdi. Şimdi daha iyi durumda Lokomotiv. Bu komisyon iddiaları orada da varmış...
Olabilir Samet geldiğinde 2012-2013 sezonunda da 3 olduk fark var mı acaba_? Samet gitti Biliç geldi gene 3. olduk ! 

Çevrimdışı Anıl

Çok güzel bir duyguymuş ya  :bandit:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bryan ruizin yararlı olacağını düşünmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Anıl

Olabilir Samet geldiğinde 2012-2013 sezonunda da 3 olduk fark var mı acaba_? Samet gitti Biliç geldi gene 3. olduk ! 
Heh işte bende onu diyorum :) Samet Aybaba ve Bilicin kadroları arasında epey fark vardı. Ve Galatasarayın çok kötü geçirdiği bir sezona rağmen 3. olduk...

Çevrimdışı Anıl

Lanzini olmuyorsa Marin gelsin bence  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

bende öyle düşünüyorum olursa da bekleyip görecez.marin daha iyi olur gibi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 01:56:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yarar tartışılır ama 10-15 tane arası bırakır 5-10 tane arası bıraktırır bu size göre yararsa yararlı olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

marini seyrettim şimdi bize yararlı olacak tipte taraftarın seveceği tip oyuncu inşallah yarın açıklanır :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

en az 10 golü ve 7-10 arası asisti olur kanaatindeyim.

Çevrimdışı sallapati

bryan ruizi dünya kupasında seyrettim.. orta sahayı çekip çevirecek temposu yok açıkçası.. Marko Marin de beklenen patlamayı yapamadı bir türlü ama çok yetenekli

Çevrimdışı Anıl

marini seyrettim şimdi bize yararlı olacak tipte taraftarın seveceği tip oyuncu inşallah yarın açıklanır :ok:
Bekliyoruz Efe abi  :lol:

Çevrimdışı hic2222

Bence fizik gücü lanziniden daha yüksek ve iki yönü olan bir orta saha.
Sanki luiz lanziniden de marindende daha faydalı olacak biri gibi.
Fabian Ernstin biraz daha kreaitf olanı olarak tanımlıyorlar.
Fizik gücü yüksek ve kreatif.Ben en çok onu istedim hep.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

demba baya az top gelmesine rağmen bi kaç pozisyonda çok iy top tuttu fiziğini iyi kullanıyor yan toplarda tehlikeli olacak atiba dembaba sivok ersan gibi çok uzun oyunculara sahibiz gol oranı yan toplarda yükselir bu sene marin ortaladı demba ba golü attı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Ben tam aksine çok yararlı olacağını düşünüyorum. Şu 2-3 senedir doğru dürüst derbi kazanamamızın, bazı maçlarda saçma sapan yenilmemizin sebebi "lider" ve "tecrübe" eksikliği. Yetenekli bir takımız ama bocalıyoruz. Bu açıdan gayet takımı toplayabilecek bir isim, hem de 10 numarada. Ayrıca tabelası da var, yani gol atıyor asist yapıyor. Adam hayatı boyunca çıktığı 283 maçta    84 gol atmış 69 asist yapmış. Yani 153 maçta skora katkıda bulunmuş. Bu oynadığı her iki maçın birinde skora etki etmiş demektir. Bu iki özelliği ile lanzininin tam aksi bir oyuncu. Formsuz diyenler var ama daha dünya kupasında gördük adamı nasıl oynadı. Sorumun bu kısmı size cevaptı kendi görüşümle. Diğer kısmında ise Lanzini var sizin sorunuzu kullanarak Lanzini hakkında kendi görüşümü belirteyim. Yahu bu adam tabela mı yapmış, ne kadar tecrübeye sahip? Yetenekli tamam ama aşırı da bir pohpohlama var, yok yeni Messiymiş bilmem ne. O yüzden mi bir tek biz talibiz? Lanzini nasıl Ruiz'den iyi olabiliyor mesela bazen gerçekten anlamıyorum. Umarım Ruiz'i alırız.

Çevrimdışı murat

bence marin kesin alınmalı olursa yanına ilerisi için lanzini eklenmeli.lanziniye bu yükü yüklersek  hayal kırıklığına uğrayabiliriz hemde lanziniyi kazanamayız.oğuzhanı beğenmeyip lanzini diye bu kadar ısrar edilmesini ben anlayamıyorum.bence başkan son kozunu oynuyor yarın olursa lanzini olmazsa marin olacaktır.gökhan töre konusundada jimmy durmaz kozunu kullanıyor gibi.gökhan töre 2 milyon civarı isterken başkan 1.5 civarı teklif ediyor.500 bin için değmez diyenler çıkacaktır ama yerli futbolcular içince cenk 1.7 ile en fazla ücret alan oyuncu sonraki senelerde azalarak daha düşük bir maaş ödenecek.oğuzhan olcak veli gibi oyunculardan fazla ücret verilmemek istenmesi gayet makul ve mantıklı.

Çevrimdışı Tolga

demba baya az top gelmesine rağmen bi kaç pozisyonda çok iy top tuttu fiziğini iyi kullanıyor yan toplarda tehlikeli olacak atiba dembaba sivok ersan gibi çok uzun oyunculara sahibiz gol oranı yan toplarda yükselir bu sene marin ortaladı demba ba golü attı :icool:
atacak adamlar varda duran top kullanacak adam yok takımda  :)

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı saricasi

Senelerdir td değiştirdikte noldu biliç geçen sene bir çok t.d gore başarılı olmuştur hakemlere ve olumsuzluklara rağmen artık istikrar yakalmalıyız biliç bu sene daha başarılı olacağına inanıyorum olmassa malesef sezon sonu bileti kesilir. Ama ilk onceden biz biliçi yıpratmaya çalışanların oyununa gelmeyelim.sağ bek para harcama lüksün yoksa oraya tecrübeli adam alıcan, seneyede duruma gore para basar alırsın
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Ben tam aksine çok yararlı olacağını düşünüyorum. Şu 2-3 senedir doğru dürüst derbi kazanamamızın, bazı maçlarda saçma sapan yenilmemizin sebebi "lider" ve "tecrübe" eksikliği. Yetenekli bir takımız ama bocalıyoruz. Bu açıdan gayet takımı toplayabilecek bir isim, hem de 10 numarada. Ayrıca tabelası da var, yani gol atıyor asist yapıyor. Adam hayatı boyunca çıktığı 283 maçta    84 gol atmış 69 asist yapmış. Yani 153 maçta skora katkıda bulunmuş. Bu oynadığı her iki maçın birinde skora etki etmiş demektir. Bu iki özelliği ile lanzininin tam aksi bir oyuncu. Formsuz diyenler var ama daha dünya kupasında gördük adamı nasıl oynadı. Sorumun bu kısmı size cevaptı kendi görüşümle. Diğer kısmında ise Lanzini var sizin sorunuzu kullanarak Lanzini hakkında kendi görüşümü belirteyim. Yahu bu adam tabela mı yapmış, ne kadar tecrübeye sahip? Yetenekli tamam ama aşırı da bir pohpohlama var, yok yeni Messiymiş bilmem ne. O yüzden mi bir tek biz talibiz? Lanzini nasıl Ruiz'den iyi olabiliyor mesela bazen gerçekten anlamıyorum. Umarım Ruiz'i alırız.
lanzini bence de gereksiz abartıldı gelmemesini kayıp olarak değerlendirmiyorum hatta daha da iyi olacağını düşünüyorum zaten en baştan beri karşıydım bu transfere
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 02:08:36 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Caner

Aslında var ya kanatta Marin 10 numara da Ruiz olacak. Yemin ediyorum bak durdurulamayız :)) Sağ beke saçma sapan yabancı alacağına bu şekilde kullansak neler olurdu.

Çevrimdışı Haldun

lanzininin gelmemesi iyi oldu, kedi ulaşamadıgı ciğere mundar der hesabı değil kesinlikle ,genelde arjantinliler duygusal oluyorlar 10 numara pozisyonunda oynayanlar ülkeden çıktıktan sonra bocalıyorlar, ortega riqualme  gibi...

Çevrimdışı murat

bryan ruizi dünya kupasında seyrettim.. orta sahayı çekip çevirecek temposu yok açıkçası.. Marko Marin de beklenen patlamayı yapamadı bir türlü ama çok yetenekli
sallapati patlama yapamamış adamın chelsea de ve sonrasında sevilla da işi ne.adam avrupa kupası da kaldırdı.belki ingiltere ligini kaldıramamış olabilir.oynadığı takım ingilterenin en iyi 4 takımından biri.o zaman demba ba da gerekli patlamayı yapamadı.mesela musa sow oda patlamayı yapamadı fenere geldi yada meirelles yada alex.

Çevrimdışı Tolga

Aslında var ya kanatta Marin 10 numara da Ruiz olacak. Yemin ediyorum bak durdurulamayız :)) Sağ beke saçma sapan yabancı alacağına bu şekilde kullansak neler olurdu.
ikisi birden gelse avrupa maçlarında çok etkili bir takım oluruz ama görünen o ki sadece biri gelecek