2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582645 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

göktan töre instegramda kartal fotosu paylaştı diye seviniyor herkes madem öyle niye hala imza atmıyor peki.geçsin bu taraftara şirin gözükme oyununu madem bjkta oynamak istiyor o zaman kartal resmi koyacağına imzayı atta ne kadar isteklisin anlayalım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

göktan töre instegramda kartal fotosu paylaştı diye seviniyor herkes madem öyle niye hala imza atmıyor peki.geçsin bu taraftara şirin gözükme oyununu madem bjkta oynamak istiyor o zaman kartal resmi koyacağına imzayı atta ne kadar isteklisin anlayalım

Bunu bilemeyiz ki ama..

Oyuncunun istediği rakam olur.

Beşiktaşın ne verdiğini bilmiyoıruz..

Adam sonuçta 4 senelik imza atacak..

Pazarlık elbette yapacak..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Bunu bilemeyiz ki ama..

Oyuncunun istediği rakam olur.

Beşiktaşın ne verdiğini bilmiyoıruz..

Adam sonuçta 4 senelik imza atacak..

Pazarlık elbette yapacak..
yav tamam da o zaman da çıkıp kartal fotoğrafı falan paylaşmasın şimdiden taraftarı beklentiye sokuyor.bizim taraftarda transfer gerçekleşti diye seviniyor yazık değil mi yani eğer bu kadar oynamak istiyorsa orta yolu bulup çoktan imza atardı.he yine de ben bu transferin er ya da geç olacağından eminim orası ayrı da çıkıp daha ortada resmi anlaşma yokken böyle bir paylaşım yapmak hiç mantıklı değil.

Çevrimdışı CanEmre

yav tamam da o zaman da çıkıp kartal fotoğrafı falan paylaşmasın şimdiden taraftarı beklentiye sokuyor.bizim taraftarda transfer gerçekleşti diye seviniyor yazık değil mi yani eğer bu kadar oynamak istiyorsa orta yolu bulup çoktan imza atardı.he yine de ben bu transferin er ya da geç olacağından eminim orası ayrı da çıkıp daha ortada resmi anlaşma yokken böyle bir paylaşım yapmak hiç mantıklı değil.
imzadan önce kap'a görüşmelere başladık diye açıklama yapılması gerekiyor. O prosedür süreyi uzatıyor olabilir  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

imzadan önce kap'a görüşmelere başladık diye açıklama yapılması gerekiyor. O prosedür süreyi uzatıyor olabilir  :D
hocam ne kap'mış be kap diye diye biz kap olacaz  :D :D

Çevrimdışı CanEmre

hocam ne kap'mış be kap diye diye biz kap olacaz  :D :D
valla beklemekten bekleyen yerlerimiz ağrıdı ama elden ne gelir  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Korkuyorum bu gidişle feyenord bizi çok kötü netleştirecek gibi. Bari tecrübeli bir orta saha ve Gökhan töreyi alsaydık

Çevrimiçi Samet Ç

Ruiz gelecek Lanzini çok uzadı. Adamlar sanki dünyada nadir bulunan bir mücevher satıyorlar gibi çok uzattılar. Bu kadar beklememiz bile hata.

Çevrimdışı Tolga

Ruiz gelecek Lanzini çok uzadı. Adamlar sanki dünyada nadir bulunan bir mücevher satıyorlar gibi çok uzattılar. Bu kadar beklememiz bile hata.
hep onu söylüyorum bir adamın peşinden aylarca koşmazsın sen öyle yaparsan adamlarda işi yokuşa sürerler öyle de yapıyorlar zaten.baktın olmuyor gidersin alternatiflerinden birini alırsın hani yerli bir oyuncu olsa anlarım bu kadar uğraşmalarına da yabancı bir oyuncu olmuyorsa yerine başka bir oyuncu bakarsın sonuçta zamanla yarışıyoruz bir yerde.

Çevrimdışı Kemal

Bu taraftara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok vallaha 24 saat KAP takip ediyorum yeter ya, başlayacam Lanzinisinede Töresinede örfünede adetinede, hayatımda duymadığım firmaların adını Kap'da ezberledim (Küfür Yasak)₆, Kandil Kandil adamı zivanadan çıkartıyolar.

Çevrimdışı Anıl

Bu taraftara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok vallaha 24 saat KAP takip ediyorum yeter ya, başlayacam Lanzinisinede Töresinede örfünede adetinede, hayatımda duymadığım firmaların adını Kap'da ezberledim (Küfür Yasak)₆, Kandil Kandil adamı zivanadan çıkartıyolar.
Benim de bu isyana katılmama çok az kaldı  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Töre para krizi varmış...! Hayt töre bu sene 4 gol 2 asist kazandırmış 2,5 istiyor 1.8 kabul etmiyor defansa katkısı ise %1 diyeyim...!

Çevrimiçi Samet Ç

İsyanlardayım transfer yok Lanzini çok sıktı artık alternatifere yönelmeliyiz

Töre para krizi varmış...! Hayt töre bu sene 4 gol 2 asist kazandırmış 2,5 istiyor 1.8 kabul etmiyor defansa katkısı ise %1 diyeyim...!

James Rodriguez Real Madrid'e bugün imza attı ve yıllık 7 milyon euro alacak, vergiler düştükten sonra net olarak eline 5 milyon euro felan geçer. Töre eğer o paraları istiyorsa yazıklar olsun ona. Beşiktaş'ın onun üzerinde çok büyük emeği var bu emeğe ihanet etmemeli. Oğuzhandan daha fazla ne yaptı ki ondan daha fazla para istiyor. Eğer doğruysa yazık.

Çevrimdışı ALI RIZA

James Rodriguez Real Madrid'e bugün imza attı ve yıllık 7 milyon euro alacak, vergiler düştükten sonra net olarak eline 5 milyon euro felan geçer. Töre eğer o paraları istiyorsa yazıklar olsun ona. Beşiktaş'ın onun üzerinde çok büyük emeği var bu emeğe ihanet etmemeli. Oğuzhandan daha fazla ne yaptı ki ondan daha fazla para istiyor. Eğer doğruysa yazık.
işte fark bu oluyor yabancı aldı mı laf sayıyoruz rezil kepaze ediyoruz ama Türk alınca emektir hak ediyor vs vs gibi göze gelmiyor...! Gökhan en fazla 1.250- 1.500 arası m€ oynar fazlası etmez...! 4 gol 2 asiste ne demek serdar bile belki ondan çok asisti var dır :)

Çevrimdışı Efe

transfer konusunda biraz fazla aceleciyiz diyeceksiniz şampiyonlar ligi var ama bence hedef o değil hedef lig o yüzden tüm transferlerin bu ay sonuna kadar biteceğini düşünmek bence hayalden öteye geçmez boşuna kendiniz üzmeyin bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

xuz

• Ziyaretçi

Bunun en büyük sebebi yabancı sınırı. Kalksa şu yabancı sınırı, bu Selçuklar, Buraklar, Gökhanlar o paraları rüyalarında göremezler.
Tabi onlar da farkında bu işin.

5 yabancıda diretmekte hata yaptık

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Bunun en büyük sebebi yabancı sınırı. Kalksa şu yabancı sınırı, bu Selçuklar, Buraklar, Gökhanlar o paraları rüyalarında göremezler.

geleceğe yatırım için kesinlikle 5 yabancı konusunda ısrar edilmeli gerekirse dahada düşürülmeli,
bizim eksiğimiz şuan için sadece bir sağ bek ve bir kanat oyuncusu, geriye kalan pozisyonlarda TÜRK oyuncu olarak çekirdeğimiz çok iyi.

Çevrimdışı Sedat

Ntvspor: Beşiktaş yönetimi yarın saat 24'e kadar transfer yapamazsa, daha sonra gerçekleştireceği transferlerden sadece birini Feyenord maçlarında kullanabilecek.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Kemal

Rodriguez net 5m alırken , Törenin 1.8 e burun kıvırması kesinlikle şımarıklık, işte kiralamanın pislikleri, alıyosun adamı vitrininde bir güzel parlatıyosun takıma hocaya alıştırıyosun 5+3 ü de kabul ediyosun akabinde adam Şamda Kayası olup çıkıveriyo. Sanırım CL düşünülmüyo, düşünülse transferde bukadar geç kalınmaz.

Bu arada alıntı yapacam gün ve tarihli bakın görün Biliç Efendi Feyenord maçında Demba Ba'yla başlamayacak,çünkü Yunana taktı gelmeyince Sırp inadını konuşturacak. Alıntı yaparım haftaya Çarşamba yada siz yaparsınız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 21:27:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sorun Töre ile değil Rubin ile hala benim aldığım bilgiye göre ödeme planında anlaşılamadı hala nakit istiyorlar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 21:28:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Haklısın ama şuan için bize çalışıyor u durum. 3 sene sonra bütçemizi rahat kullanınca full sınırsız olsun ama şuanda öyle bir şey olursa ezer geçerler bizi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

oğuzhanın ligde iki maç cezalı olğunuda unutmamalıyız.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Sedat

Konu Dışı ! Hazırlık maçına link buldum ayna gibi  :evillol:
Ancak burdan yasak olduğu için Twitter'dan Direk mesajla dönerseniz verebilirim
https://twitter.com/Polemick19o3
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Tolga

gene eski formayla sahaya çıkmışız forma lansmanı da yapıldı halbuki