2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586422 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Hiç kimse zaten kolay kolay Sergen olamaz. O bence bugüne kadar gelmiş en büyük futbolcuydu Türkiyede. Gerçek şu ki kabahat Muhammed de falan değil. Biz futbolcu yetiştiremiyoruz. Sadece futbolcu da değil birçok alanda insan yatırımımız yetersiz hatta berbat durumda
Oyuncunun birazda kendi istemesi lazım. Arda Galatasarayın alt yapıdan çıkardığı neredeyse tek oyuncu ama Arda kendisi istedi, çalıştı ve şimdi nerelere geldiğini görebiliyoruz. Tabi Arda'da bir kulübe kiralık gittikten sonra parladı. O yüzden Muhammed'in kiralık gitmesi lazım :ok:

Çevrimdışı Anıl

Ertuğrul Aytek ilk kez dedi ve benim için bitti. Lanzini Beşiktaş'ta :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

:)
Mabet var mı bilgi Lanzini veya başka oyuncular hakkında.

Çevrimdışı ilhan mansız

Oyuncunun birazda kendi istemesi lazım. Arda Galatasarayın alt yapıdan çıkardığı neredeyse tek oyuncu ama Arda kendisi istedi, çalıştı ve şimdi nerelere geldiğini görebiliyoruz. Tabi Arda'da bir kulübe kiralık gittikten sonra parladı. O yüzden Muhammed'in kiralık gitmesi lazım :ok:
İşte az önce yazdığım bir nokta. 40 yılda bir avrupaya gönderdiğimiz bir adam arda. ağlanacak halimize gülüyoruz maalesef. Futbolcu yetiştemediğimiz gün gibi ortada. Beşiktaşın kadrosunun yarısı gurbetçi yarısı yabancı neredeyse. Sence bu işte bir yanlış yok mu?

Çevrimdışı bjk_mabet

tüyo mabetten geldi %99 bitmiş  :D

resmi olarak bu duyumu yalanlıyorum böyle birşey demedim :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet var mı bilgi Lanzini veya başka oyuncular hakkında.

ben sadece çaydan anlıyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

ben sadece çaydan anlıyorum :)
Yapma hocam Demba Ba'ya Welcome yazdım ertesi gün geldi :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Yapma hocam Demba Ba'ya Welcome yazdım ertesi gün geldi :D

:) denk gelmiş :)

Çevrimdışı okansosa

her gün aynı şeyleri duymaktan bıktım vallahi 2 aydır lanzini yolda lanzininin klübüyle anlaşıldı lanzini geliyor yarın kapa bildirilecek diye diye 2 ay geçti ön eleme maçları geldi hala aynı şey
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

quote author=bjk_mabet link=topic=4.msg32712#msg32712 date=1406064912]
 :) denk gelmiş :)
[/quote] :tabe:

Çevrimdışı Tolga

ne lanziniymiş arkadaş sanki dünyada topçu kalmamış gibi 2 aydır aynı adamın peşinden koşuyoruz alamazsak tam rezillik olur onu da söyleyeyim
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

çay bahane beşiktaş şahane  :D bjk_mabet dayının anlamadığıda yok valla ispanyolcadan stada ordan transfere maşallah  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu arada Gökhan ne oldu? Ben artık karıştırmaya başladım Aldık mı? Almadık mı?

Çevrimdışı bjk_mabet

çay bahane beşiktaş şahane  :D bjk_mabet dayının anlamadığıda yok valla ispanyolcadan stada ordan transfere maşallah  :D

sadece Beşiktaş lıyım hepsi bu :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Gökhan ne oldu? Ben artık karıştırmaya başladım Aldık mı? Almadık mı?
hala ne olacağı belli değil gibi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ilhan mansız

hala ne olacağı belli değil gibi
gerçekten mi? o kadar çok haber okudum ki artık cidden karıştırıyorum. hala mı belirsiz  :uyucam:

Çevrimdışı quentine83

bir adama sabitlendikmi ondan başka gözümüz bişey görmüyor.olmayınca da(ki olmaması normal para bu ) dünya başımıza yıkılıyor.
ayrıca çok isterdim olmasını ama mami den maalesef bişey çıkmaz .olsa olsa en fazla yasin sülün olur...daha ileri gidemez.sadece yanındakine pas ,ileriye isabetsiz ara pasları vs.yok  o ışığı göremedim .
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

gerçekten mi? o kadar çok haber okudum ki artık cidden karıştırıyorum. hala mı belirsiz  :uyucam:
yani kazanla anlaşıldı deniyor daha sonra ödeme konusunda sıkıntı yaşandığı söyleniyor bir yandan töre ile yıllık maaş konusunda görüşmelerin devam ettiği söyleniyor yani töreyi de unutalım bir süre daha en azından feyenoord maçlarında o da yok öyle diyeyim

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı okansosa

3 puanın yaptığı habere beşiktaşlı bir avukat uyarıda bulunmuş
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ilhan mansız

bir adama sabitlendikmi ondan başka gözümüz bişey görmüyor.olmayınca da(ki olmaması normal para bu ) dünya başımıza yıkılıyor.
ayrıca çok isterdim olmasını ama mami den maalesef bişey çıkmaz .olsa olsa en fazla yasin sülün olur...daha ileri gidemez.sadece yanındakine pas ,ileriye isabetsiz ara pasları vs.yok  o ışığı göremedim .
Zaten büyük beklentiye girmemek gerek ama ben yine de oyuncu yetiştiremediğimizi ve asıl sorunun bu olduğunu düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam bilic de bir keresinde aynı şeyi söylemişti. Çok ciddi yetersizliklerimiz var. O yüzden meseleye kişisel gözle yani muhammed ahmet mehmet tarzının dışında bakmamız gerektiğini düşünüyorum