2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586848 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

töre ve 10 numara transferinin halledilmiş olması gerekirdi çoktan feyenoord maçları için işimiz zor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Muhammedi koy Barcanın orta sahasına sırıtmaz. ama futbol futbolcuyla oynanır. Muhammedin sağına soluna 2-3 tane pas yapmayan kazma koyarsan Muhammed tek başına ne yapsın
Abi yapma, hazırlık maçlarında bile etkisi gösteremiyor. Bence de acilen kiralık gitmen gerekiyor...

Çevrimdışı sallapati

Bundan sonrasını okumadım..

Hadi bizi geçtin Koskoca Barcelonaya bari ayıp etme arkadaşım

ya abi sen Muhammedi üstüste kaç maç 90 dakika izledin. adama şans geldi mi? adam 20 dk oyuna giriyor.. acaba hata yapacak mıyım diye maça konsantre olamıyor.. çok kötü de oynasa 10 maç 90 dk oynasa Muhammed bambaşka bir oyuncu olur.

Ben Barçada oynar demedim.. sırıtmaz dedim.. 10 tane iyi oyuncuyla oynarsa rahatlıkla pas yapabilir ara pas vs atabilir.. Muhammed i bu kadar aşağılamayın..

Çevrimdışı CanEmre

Muhammed in biraz fitness ve dayanıklılık çalışıp topsuz oyunda taktik disiplin öğrenmesi gerekiyor o kadar. Top Beşiktaştayken Muhammed kralıyla çıkar oynar
Sorun da bu ya zaten adam çalışmıyor. Kaldı ki taktik, disiplin, vs altyapıda öğrenilmesi gerekiyor.
Biz de alt yapı zaten sıkıntılı bir de geleceğin yıldızı yakıştırması yaptın mı oyuncuya genç yaşta hep boşa çıkıyor beklentiler.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı altan0348

ya abi sen Muhammedi üstüste kaç maç 90 dakika izledin. adama şans geldi mi? adam 20 dk oyuna giriyor.. acaba hata yapacak mıyım diye maça konsantre olamıyor.. çok kötü de oynasa 10 maç 90 dk oynasa Muhammed bambaşka bir oyuncu olur.

Ben Barçada oynar demedim.. sırıtmaz dedim.. 10 tane iyi oyuncuyla oynarsa rahatlıkla pas yapabilir ara pas vs atabilir.. Muhammed i bu kadar aşağılamayın..

muhammed ergenlik dönemini sağlıklı atlatamadı. bu saatten sonra zor forma giyer. inşallah yanılan ben olurum.

Çevrimdışı Kemal

KAP'taki abuk subuk bildirimleri okumaktan gına geldi, hiç adını duymadığım ne çok Banka varmış, hepsini öğrendik şükür.

Manuel Lanzini ‏@LanziniOK 4 dk.

Mañana se va la segunda camiseta. Se anotan con RT, solo para seguidores. pic.twitter.com/PJPR1e5BDA
İspanyolca dilinden Bing ile çevrildi

Yarın ikinci gömlek olacak. Onlar sadece takipçileri için RT ile kaydetti.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 20:16:39 Kemal ]

Çevrimdışı sallapati

Ben bizim Beşiktaş taraftarını anlamakta güçlük çekiyorum abi , FB ve GS imrenerek  bakıyor Muhammed e Oğuzhana.. ama biz yerin dibine batırıyoruz. halı sahada oynar diyorsunuz. O yaşlardaki çocuğa haksızlık yapmıyor musunuz beyler. Adam harcamak kolay , adamı kazanmaya niye uğraşmıyoruz. Bu yorumları sosyal medyadan okumuyor mu sanıyorsunuz?

Çevrimiçi murat

Yaşamama şansımız varmı sence..

Bu tur artık çok zor kanaatimce..

Yaptığımız hazırlık maçları bile rezalet takımlar..

Nasıl planlama yapılmıuş nasıl bir sistem kurulmuş sezon öncesi anlamak güç

Önder özenin ayarladığı takım ancak bu kadar olur.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 00:56:50 MURAT ]

Çevrimdışı Deniz

Ben bizim Beşiktaş taraftarını anlamakta güçlük çekiyorum abi , FB ve GS imrenerek  bakıyor Muhammed e Oğuzhana.. ama biz yerin dibine batırıyoruz. halı sahada oynar diyorsunuz. O yaşlardaki çocuğa haksızlık yapmıyor musunuz beyler. Adam harcamak kolay , adamı kazanmaya niye uğraşmıyoruz. Bu yorumları sosyal medyadan okumuyor mu sanıyorsunuz?

Son 10 senede altyapıdan muhammet gibi onlarcası çıktı ama hiçbiri tutunamadı.Muhammed yeteneksiz diyen yok.Çok yetenekli .Ama o altyapıdan çıkan adamlar da çok yetenekliydi.çalışmazsan yok olur gidersin futbol böyle bir oyun.Çok uzağa değil,batuhan örneğine bak yeter.Altyapıda onun kadar gol atan topçu daha dünyaya gelmemiştir.Ama altına aldı Lamborghini sini 22 yaşında futbol hayatı bitti.

Bu işler böyledir.Kabul etsen de böyle etmesen de böyle.ya adam olur topunu oynarsın ya da o yeteneğinle şekersporda oynarsın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Abi o yaştaki diyorsun 5 ay sonra 20 yaşına giriyor. Biz şurda 21 yaşındaki Lanzini'yi 5 milyona zor alıcaz belki oda River Plate ekonomik sıkıntıda diye. Muhammed artık kendini göstermesi gereken yaşları geçiyor. İyi kullanması lazım yeteneğini oda kaybolur gider yoksa...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şunu diyeyim. Mesela oguzhan
Sanırım ilk 7 hafta oynamadı bizde samet aybaba döneminde. Ama girdi fark yarattı ve şu an oğuzhan için herkes övgüyle bahsediyor.

Mami için çok şans geldi ama bunu i kullanamadı. Biraz baksin kendine.

Ben. Artık yeteneklerinden de şüpheliyim ama o başka konu

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar hersey mentalite de,

Son 10 senede altyapıdan muhammet gibi onlarcası çıktı ama hiçbiri tutunamadı.Muhammed yeteneksiz diyen yok.Çok yetenekli .Ama o altyapıdan çıkan adamlar da çok yetenekliydi.çalışmazsan yok olur gidersin futbol böyle bir oyun.Çok uzağa değil,batuhan örneğine bak yeter.Altyapıda onun kadar gol atan topçu daha dünyaya gelmemiştir.Ama altına aldı Lamborghini sini 22 yaşında futbol hayatı bitti.

Bu işler böyledir.Kabul etsen de böyle etmesen de böyle.ya adam olur topunu oynarsın ya da o yeteneğinle şekersporda oynarsın

egitim vermezsen adam ne oldugunu anlamaz. 22 yasinda altina arabasini ceker, ama kimse ona bu yasta bu araba senin neyine demezse (ailesinden) adam simarir.
Ayni yaslarinda neden Metin, Ali, Feyyaz simarmadi. Hepsi okuyordu, universitede okuyorlardi. Rahmetli Erdogan Alkin hoca zorla Metini sinava sokmustu ve mezun olmasini saglamisti.
Oguzhan neden simarmiyor? Avrupada yetismis avrupa mentalitesini almis.
Bizde para kazanilinca ne yapilir once araba degisir, daha cok para kazanilinca ............... degisir.  :kop:
Rahmetli Yusuf Tuna, Sergen bunlar dunya capinda yildiz olabilecekken kafasizliklariyle yerli yildiz olmuslardir.
Muhammet eger yildiz olmak istiyorsa kafasini degistirecek.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim transferler netleşmedi mi hala

Çevrimdışı Anıl

Lanzini'nin Cuma günü İstanbul'da olması bekleniyormuş...

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Tolga

Lanzini'nin Cuma günü İstanbul'da olması bekleniyormuş...
öyle deniyor da resmi açıklama gelmeden beklentiye girmeyin derim ben
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Bu cuma :) Ben zaten geliyor demedim, Cuma İstanbulda olacak diyor haberlerini takip ettiğim bir kişi bende onu paylaştım :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu sistemsizlik ve mental eksikklikle altyapıdan adam çıkarabilmek için SERGEN gibi yetenekl birini bulmamız gerekiyor. Oda maalesef 40 yılda bir olur. Sorun tamamen bu ülkeye özgü sistemsizlikte. birkaç saat önce feyenorddan bahsederken bunu anlatmak istemiştim. Zaten milli takıma bakıldığında da bu apaçık ortada. 77 milyonlu Türkiyden milli takıma giden oyuncu sayısı avrupadaki 4-5 milyon Türkden daha az. Gurbetçiler olmasa neredeyse takım kuramayacağız. Örneğin muhammed futbola avrupada başlamış olsaydı şimdiye kadar çoktan değerini bulmuştu.

40 yılda bir avrupaya futbolcu satınca çok seviniyoruz. Aslında ağlanacak halimize gülüyoruz.

Çevrimdışı CanEmre

Bu sistemsizlik ve mental eksikklikle altyapıdan adam çıkarabilmek için SERGEN gibi yetenekl birini bulmamız gerekiyor. Oda maalesef 40 yılda bir olur. Sorun tamamen bu ülkeye özgü sistemsizlikte. birkaç saat önce feyenorddan bahsederken bunu anlatmak istemiştim. Zaten milli takıma bakıldığında da bu apaçık ortada. 77 milyonlu Türkiyden milli takıma giden oyuncu sayısı avrupadaki 4-5 milyon Türkden daha az. Gurbetçiler olmasa neredeyse takım kuramayacağız. Örneğin muhammed futbola avrupada başlamış olsaydı şimdiye kadar çoktan değerini bulmuştu.

40 yılda bir avrupaya futbolcu satınca çok seviniyoruz. Aslında ağlanacak halimize gülüyoruz.
+1903
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı forzatunga

mami mutlaka kiralık gitmeli hatta mümkünse ptt 1. lige

Çevrimdışı ilhan mansız

gökhan,veli,ersan,oğuzhan,kerim,cenk,olcay ilk aklıma gelenler. Acaba bizim altyapılarımıza gelen çocuklar daha mı az yetenekli? Hal böyle olunca lanzini peşinde koş bakalım. tam bir rezillik. Gerçekten merak ediyorum gurbetçiler olmasaydı acaba ne yapardık?

Çevrimdışı sallapati

gökhan,veli,ersan,oğuzhan,kerim,cenk,olcay ilk aklıma gelenler. Acaba bizim altyapılarımıza gelen çocuklar daha mı az yetenekli? Hal böyle olunca lanzini peşinde koş bakalım. tam bir rezillik. Gerçekten merak ediyorum gurbetçiler olmasaydı acaba ne yapardık?

yetenek var ama toplu ve topsuz oyunda nerde duracaklarını , taktik varvasyonları , pozisyon almayı vs genç yaşta öğrenmediklerinden büyük takımda oynayacak taktik disipline sahip olamıyorlar..

bir de ilk transfer paralarıyla bir tane araba alıp kız arkadaş buldumu hayattaki tüm hedefleri bitmiş oluyır.. genelde mantalite bu malesef..

Çevrimdışı ilhan mansız

yetenek var ama toplu ve topsuz oyunda nerde duracaklarını , taktik varvasyonları , pozisyon almayı vs genç yaşta öğrenmediklerinden büyük takımda oynayacak taktik disipline sahip olamıyorlar..

bir de ilk transfer paralarıyla bir tane araba alıp kız arkadaş buldumu hayattaki tüm hedefleri bitmiş oluyır.. genelde mantalite bu malesef..
yabancılarda araba alıp kız arkadaş buluyorlar. barlara da gidiyorlar. başka bir sorun var ve biz millet olarak hiçbir işi tam olarak analiz edip sistemli hale getirmediğiz gibi bu işi de bilmiyoruz. hırvatların futbol federasyonu başkanı davor şuker. bizim???

Çevrimdışı saricasi

Bjk River Plate aldığını borsaya bildircek yakında:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!