2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587274 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı burakbaloglu

Valencia ricardo costanın sözleşmesini feshetmiş . Ne dersiniz ?? :icool:

Çevrimdışı karakartalım

kardeş espri babında yazdım ben onu ciddi anlama
yok ciddi almadım kardeşim  trnsferde yok baya bi gerginim  :s20: :s20: :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kemal

Tam diyorumki ben çok eleştirdim Başkanı bak dünya çapında çalışkan forvet geldi daha tükürüğüm kurumadan , ne Töre bitti ne Lanzini ne Marin ne sağ bek derken yunan artığı 33 yaşında biri gündeme düştü, arkadaşta saolsun yazıvermiş menajerinin kim olduğunu, her sene bişey çıkıyo bi sene Portekizlilere taktık bu senede Yunanlılara taktık , alamadılar Mitrobilmemne denen sakat forveti illa ıskarta bitane alacaklar, Yalçından vazgeçtiler dedik bu çıktı. Başkana bile Dünya Kupası favorisini soruyolar ''Komşumuz Yunanistan''diyo.

Tamam geçen seneye göre çok kan kaybetmedik az kan kaybettik gibi duruyoda arkadaşlar geçen sene 1 kulvarda oynuyoduk ondada Gs'nin 2.yarı deplasmanda puan alamadığı Ligde 3.olduk ve FB'nin Avrupa meni gibi motıve edici durum vardı. Şimdiye kadar Sağbek-Orta Saha-Sağaçık bitmiş olmalıydı, Feyenord maçındada favori falan değiliz kendinizi kandırmayın hiç, maç ortada.Bizde okadar Avrupa Kupası olsa kendimizi Real Madride eş tutarız.

Çevrimdışı saricasi

Beyler para olsada her mevkiye para harcıyabilsek Dembaba ya töreyi 10 numaraya iyi para veriyorsun sağ bek için fazla bütçene yok tecrübeli ve ucuz olan adam almak zorundasın.bazı şeylerden tatmin olucaksın seneyede sağ bek para dokersin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

@Kemal hocam, gazeteleirn haberlerine gore islem yapmayalim. Dereyi gormeden pacalari sivamayalim. İmzalar atilmadan ne sevinelim nede karamsarliga duselim. Maclar oynanmadan kazanilmiyor. Futbol bu bosuna demiyoruz top yuvarlak diye.
Bir gazeteye gore lanzini bu gece son maicna cikip sonrasinda ucaga atlayip geliyor bir digerine gore is yatmis. Hatirlayin Demba Ba transferindeki karamsarligi.

Çevrimdışı Kemal

@Kemal hocam, gazeteleirn haberlerine gore islem yapmayalim. Dereyi gormeden pacalari sivamayalim. İmzalar atilmadan ne sevinelim nede karamsarliga duselim. Maclar oynanmadan kazanilmiyor. Futbol bu bosuna demiyoruz top yuvarlak diye.
Bir gazeteye gore lanzini bu gece son maicna cikip sonrasinda ucaga atlayip geliyor bir digerine gore is yatmis. Hatirlayin Demba Ba transferindeki karamsarligi.

İnşallah hocam , inşallah senin dediğin şekil olur bende derimki Allah'a şükür Töre- Lanzini veya Marin veya daha faydalı isimler geldi, sağbek bütçe olanaksızlığı yüzünden takımda ıskartalar takasta kullanıldı faydalı genç sağbek aldık, bizde Basının kışkırtmasına ve transferlerin geç kalmasıyla celallendik ama Başkan en iyisini yaptı, inşallah burdan bunları yazmak nasip olur, sonuçta asıl hedef Takımımızın Ruhumuzun daha iyi yerlere gelmesi.

Çevrimdışı Anıl

Lanzini 5 yıllığına Beşiktaş'ta haberleri var...

Çevrimdışı Anıl

Lanzini 5 yıllığına Beşiktaş'ta haberleri var...
Bonservisi 5.2 milyon euro deniyor...

Çevrimdışı Anıl

Bonservisi 5.2 milyon euro deniyor...
Ödeme planı görüşülüyormuş şuan ama ödeme planında da anlaşma yakın deniyor...

Çevrimdışı sallapati

keşke lanziniye 5 verileceğine tarık Çamdala verilse.. elimizde Muhammed gibi bir potansiyel var

Çevrimiçi Necmi

keşke lanziniye 5 verileceğine tarık Çamdala verilse.. elimizde Muhammed gibi bir potansiyel var
tarıkmı adamın devre arasında gsye gitmek için yaptığı cambazlığı unuttunmu
Eskişehirle anlaşmıştık onunla anlaşamadık gsde futbolcuyu nasılsa ikna ettim sezon sonu bedava alırım dedi
bize koşarak gelecek adam lazım bence artık onun büyük takım yolu kapandı ya gs büyük paralar verir
alır yada eskişehirde devam eder bizim öyleleriyle işimiz olmamalı

Çevrimdışı Anıl

Yapma abi, Lanziniyi almayıp Muhammede güvenilir mi ? Kiralayacak takım bulamıyoruz. Lanzini iyi transfer hayırlı olsun. Yarın Töreyle birlikte açıklansa da bari gecede UEFA listelerinde yer alsalar :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Muhammed gitsin Halı sahada top oynasın

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Ayın 22 sine kadar transferler biterse gerek Avrupada gerekse Ligde çok büyük adımlar atarız demiştim.
Demba BA transfer çok doğru bir hamleydi.Emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım.
Ama 22 Temmuz 2014 tarihine kadar hala Gökhan Törenin bonservisinin alınamaması ,10 numara pozisyonuna alınacak oyunun netleşmemesi,Sağ bek ve stoper sorunsalı büyük hayal kırıklığı oldu.
Yarın UEFA ya listeleri verecez.Gelen transferlerin maça hazır olma şansı nerdeyse yok.
Bu sezon yapmamamız gereken hataları yaptık.Transfer işleri gereğinden fazla uzadı.Umarım pazarlığını yaptığımız 200-300 bin € yüzünden 10 milyon € şampiyonlar ligi bunusunu kaçırmayız.
Ben hala takımıma inanıyorum.Hala CL için şansımız var.En azından Feyenoordu geçecek gücümüz var.Ama keşke 10 milyonu bu kadar riske atmasaydık.Eğer o 10 milyonu kaybedersek Beşiktaşa yazık olur.İnşallah 3 kuruş için milyonlardan olmayız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Muhammed gitsin Halı sahada top oynasın

Katılıyorum bir türlü beklenen katkıyı veremedi. 2-3 senedir A takım düzeyinde oynamasına rağmen...

Çevrimdışı sallapati

tarıkmı adamın devre arasında gsye gitmek için yaptığı cambazlığı unuttunmu
Eskişehirle anlaşmıştık onunla anlaşamadık gsde futbolcuyu nasılsa ikna ettim sezon sonu bedava alırım dedi
bize koşarak gelecek adam lazım bence artık onun büyük takım yolu kapandı ya gs büyük paralar verir
alır yada eskişehirde devam eder bizim öyleleriyle işimiz olmamalı

abi belki kendisi GSlidir ama Tarık çamdal gerçekten çok iyi bir sağ bek ve taktik disiplini müthiş.. çok çok büyük katkı yapacaktır.. Ama dediğin gibiyse bilmem

Çevrimdışı sallapati

Katılıyorum bir türlü beklenen katkıyı veremedi. 2-3 senedir A takım düzeyinde oynamasına rağmen...

harcamayın hemen çocuğu.. 40-50 maç oynasın bakalım bir takımda. Muhammed müthiş bir oyuncu
ben katılmıyorum size. Bilic ona yeteri kadar forma vermedi.. tamam girdiği dakikalarda belki iş yapamadı ama genç oyuncu kötü oynasada oyundan almayacaksın.. bir 10-15 maç
 devamlı oynasın bakalım ne oluyor

Çevrimdışı sallapati

Lanzininin sevdiğim özelliği Boca maçlarında goller atmış.. demekki kendine güvenen bir topçu derbilerde bu kadar gol attığına göre.

Çevrimdışı Deniz

Batuhan karadenizin Beşiktaş altyapısında 200 küsür gol attığını biliyor musunuz?Yetenek var bir de o yeteneği kullanmak var .Muhammet bir Batuhan olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Audi arabayla şov yapması değil.Azıcık top oynayacan.Acil kiralanmasi lazım.Ya adam olur döner ya da orada kalır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

ayın 24 ü gece 24 e kadar süre varmış liste için

Çevrimdışı ZEKI

Batuhan karadenizin Beşiktaş altyapısında 200 küsür gol attığını biliyor musunuz?Yetenek var bir de o yeteneği kullanmak var .Muhammet bir Batuhan olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Audi arabayla şov yapması değil.Azıcık top oynayacan.Acil kiralanmasi lazım.Ya adam olur döner ya da orada kalır.
+1903
Onunde o kadar cok ornek varki.. Hala akillanamayanlardan, yetenegini kullanmayanlardan. Ama toplum olarak bizde de hata var. Simartmayi seviyoruz.

Çevrimdışı sallapati

Muhammedi koy Barcanın orta sahasına sırıtmaz. ama futbol futbolcuyla oynanır. Muhammedin sağına soluna 2-3 tane pas yapmayan kazma koyarsan Muhammed tek başına ne yapsın

Çevrimdışı sallapati

Muhammed in biraz fitness ve dayanıklılık çalışıp topsuz oyunda taktik disiplin öğrenmesi gerekiyor o kadar. Top Beşiktaştayken Muhammed kralıyla çıkar oynar

Çevrimdışı Volkan Başaran

Muhammedi koy Barcanın orta sahasına sırıtmaz.

Bundan sonrasını okumadım..

Hadi bizi geçtin Koskoca Barcelonaya bari ayıp etme arkadaşım

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Bundan sonrasını okumadım..

Hadi bizi geçtin Koskoca Barcelonaya bari ayıp etme arkadaşım

:kop: