2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587672 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

Transferlerin geç kalmasından yönetimi eleştiremiyorum çünkü para olsa koyarlar masaya bu kadar pazarlık yapmaya çalışmazlar ama  ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum açıkcası

Çevrimdışı ilhan mansız

Dostum galiba yaşça küçüksün. Bu işler ruhla muhla olmaz. Bir kere ruhla olur 99 kere kaybedersin. Ne ruhu profesyonel hayatta böyle şeyler olmaz. Kendin yazmışsın feyenordun kaç futbolcu sattığını. Son 10 yılda acaba biz kaç futbolcu sattık aradaki farkı buradan bile anlaman lazım.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Nevzat demirde çalışıyordu yazılıyor,yerde farketmez eğer çalışmalara başlamışsa bence oynar. sonuçta arkasındaki ve yanındaki adamlar değişmedi uyum sorunu yok hatta almeida kalasından kurtulup yenisini aldık. bugun yarın açıklanırda listeye bildirilirse ben oynar diye düşünüyorum. böyle olmazmı?

Çevrimdışı scape_bjk

Nevzat demirde çalışıyordu yazılıyor,yerde farketmez eğer çalışmalara başlamışsa bence oynar. sonuçta arkasındaki ve yanındaki adamlar değişmedi uyum sorunu yok hatta almeida kalasından kurtulup yenisini aldık. bugun yarın açıklanırda listeye bildirilirse ben oynar diye düşünüyorum. böyle olmazmı?
Ben oynayabileceğini zannetmiyorum açıkcası 2. maçta oynar oynasa bile. Kaldı ki Demba ba bile hazırlık maçına çıkmadı iyi performans gösterebileceğini zannetmiyorum ilk maçta.

Çevrimdışı ZEKI

Gecen seneye gore kan kaybetmisiz takim gecen seneye gore cok geride diyen arkadaslara. Gecen seneden kim eksik allahinizi severseniz. Ferdi mi? Gecen sezon ikinci yari hic oynamadi. Oynadigi maclarda etikili oldugu mac 5 i bulmaz. Buyuk kayip Almeida mi ? Yerine daha iyisi geldi. + Cenk geldi.Gecen seneden geriye gittigimiz yer neresi allahinizi severseniz. Jones mu dur eksik olan ?
Evet transferde gec kaldik kabul, ama takimida bu  kadar kucultmeyin lutfen

Çevrimdışı ilhan mansız

Transferlerin geç kalmasından yönetimi eleştiremiyorum çünkü para olsa koyarlar masaya bu kadar pazarlık yapmaya çalışmazlar ama  ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum açıkcası
yönetimi sonuna kadar destekliyorum o ayrı bir konu. Ama mantık sınırları içinde her zaman eleştirmeliyiz. Benim esasen söylemek istediğim şey bu konuda başka birşeydi. Karşımızdaki takımın yerleşik futbol kültüründen bahsettim. Acı ama gerçek şu ki bu adamlar 6-7 futbolcu satsalar bile güçlerini koruyabiliyorlar. Son 10 yılda yaptığımız transferlerin neredeyse hiçbirinden para kazanamadık ve hala gerçek bir sisteme sahip değiliz

Çevrimdışı karakartalım

eğer 1 yıldır takip edip almıyorlarsa demekki lanzinide iş yok bizde almayalım eğer alırlarsada yapacak brsy yok dortmundla şey yarıştıramayız  :D :D
başlarım dortmuntuna bizim takımımızda beşiktaş biz takımımıza destek verdikten sonra bırak dortmuntu madridle şey yarıştırırız
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş sağ bekini İspanya'da buldu. Siyah beyazlı takım Levante'nin Yunan savunma oyuncusu Loukas Vyntra'yı kadrosuna katmak istiyor.

Teknik direktor Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Levante Kulübü ve Loukas Vyntra ile temasa geçti.

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonu bitecek 33 yaşındaki futbolcuyu 1 yıl bedelsiz olarak kiralamak istiyor.

Eğer Vyntra 25 maçta forma giyerse, siyah-beyazlı takım deneyimli oyuncunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak.

Anlaşma sağlanırsa Vyntra'nın Beşiktaş'tan yıllık 500 bin euro alacağı da gelen haberler arasında. Geçtiğimiz sezon Levante formasıyla La Liga'da 33 maça çıkan Vyntra, 2 gol atmıştı

Ntvspor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

xuz

• Ziyaretçi

Beşiktaş sağ bekini İspanya'da buldu. Siyah beyazlı takım Levante'nin Yunan savunma oyuncusu Loukas Vyntra'yı kadrosuna katmak istiyor.

Teknik direktor Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Levante Kulübü ve Loukas Vyntra ile temasa geçti.

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonu bitecek 33 yaşındaki futbolcuyu 1 yıl bedelsiz olarak kiralamak istiyor.

Eğer Vyntra 25 maçta forma giyerse, siyah-beyazlı takım deneyimli oyuncunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak.

Anlaşma sağlanırsa Vyntra'nın Beşiktaş'tan yıllık 500 bin euro alacağı da gelen haberler arasında. Geçtiğimiz sezon Levante formasıyla La Liga'da 33 maça çıkan Vyntra, 2 gol atmıştı

Ntvspor

HAHAHAHAHA REZALET

Çevrimdışı ilhan mansız

Kimseyi küçülttüğümüz yok. Geçen yıl sadece Türkiye ligi varken bile necipi sağbek stoper oynatmak zorunda kaldığımız anlar oldu. Bu kadro yapısıyla bu yıl çok zorlanırız. Bunu görmek ve önlemini almış olmak gerek. Sonra üzülen yine biz olacağız

Çevrimdışı Sedat

Şuanki kadro geçen seneye göre daha geride diyen arkadaşları anlıyorum.
Kabaca demek istediği daha alternatifsiz kadro oluştu ve kadro daraldı. Misal Veli sakatlansa alternatifsiz Atiba,Oğuzhan vs vs (Tolga sakatlanmasın sakın  :director:)
2. maça en az 2 transfer yetişir düşüncesindeyim.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ilhan mansız

Şu hale bak. Şampiyonlar ligi elemesi geldi arkadaşlar. Çok geç kalıyoruz. İnşallah sıkıntı yaşamayız

Çevrimdışı Anıl

Gecen seneye gore kan kaybetmisiz takim gecen seneye gore cok geride diyen arkadaslara. Gecen seneden kim eksik allahinizi severseniz. Ferdi mi? Gecen sezon ikinci yari hic oynamadi. Oynadigi maclarda etikili oldugu mac 5 i bulmaz. Buyuk kayip Almeida mi ? Yerine daha iyisi geldi. + Cenk geldi.Gecen seneden geriye gittigimiz yer neresi allahinizi severseniz. Jones mu dur eksik olan ?
Evet transferde gec kaldik kabul, ama takimida bu  kadar kucultmeyin lutfen
Zeki abi imzamı atıyorum. Ama Jones tarzı bir adam lazım bu su götürmez bir gerçek  :)

Çevrimdışı CanEmre

24'ünda uefa'ya vereceğimiz liste 2. maç için de bağlayıcı olmayacak mı? bugün yarın transferler bitti biti, bitmedi elimizdekilere kaldık feyenoord'a karşı
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Şuanki kadro geçen seneye göre daha geride diyen arkadaşları anlıyorum.
Kabaca demek istediği daha alternatifsiz kadro oluştu ve kadro daraldı. Misal Veli sakatlansa alternatifsiz Atiba,Oğuzhan vs vs (Tolga sakatlanmasın sakın  :director:)
2. maça en az 2 transfer yetişir düşüncesindeyim.
aynen, kaldı ki Oğuzhan'ı örnek vermek gerekirse geçen yıl 90 dk yı tam kapasite çıkaramadığı maçlar olmuştu. Bu yıl geçen yıla göre daha çok maç yapacağız bunu anlatmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı Sedat

24'ünda uefa'ya vereceğimiz liste 2. maç için de bağlayıcı olmayacak mı? bugün yarın transferler bitti biti, bitmedi elimizdekilere kaldık feyenoord'a karşı
Beynimde sirenler çaldı abi  :bawling:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şu hale bak. Şampiyonlar ligi elemesi geldi arkadaşlar. Çok geç kalıyoruz. İnşallah sıkıntı yaşamayız

Yaşamama şansımız varmı sence..

Bu tur artık çok zor kanaatimce..

Yaptığımız hazırlık maçları bile rezalet takımlar..

Nasıl planlama yapılmıuş nasıl bir sistem kurulmuş sezon öncesi anlamak güç
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ilhan mansız

Beynimde sirenler çaldı abi  :bawling:
valla ben mantık çerçevesinde izah etmeye çalıştım. Herkes istediği gibi düşünür. İnşallah olimpiyattan ağlaya ağlaya dönmeyiz

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi imzamı atıyorum. Ama Jones tarzı bir adam lazım bu su götürmez bir gerçek  :)
Jones tarzi bir transferi bende isterim. Savasci topa basan pas yapan bir adam ama boyle bir adami bulmakda kolay degil. Ruiz gelse guzel olur.

Çevrimdışı saricasi

Şu kadro feyenordu elicek güçte, elenirsekde oyuncu alınmadığından değil yanlış taktikler dolayı eleniriz.play off yetişir en geç tüm transferler
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

xuz

• Ziyaretçi

33 yaşındaki sağbekin menajeri bilin bakalım kim çıktı?  :tabe:

başlarım dortmuntuna bizim takımımızda beşiktaş biz takımımıza destek verdikten sonra bırak dortmuntu madridle şey yarıştırırız
kardeş espri babında yazdım ben onu ciddi anlama

?

Çevrimdışı FARUK

ahmet bulut ? :) her yerden çıkıyor adam mübarek dünya menajerler birliği başkanı