2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588663 defa] 2014/15 Transfer Sezonu
eğer 1 yıldır takip edip almıyorlarsa demekki lanzinide iş yok bizde almayalım eğer alırlarsada yapacak brsy yok dortmundla şey yarıştıramayız  :D :D

Çevrimdışı ZEKI

eğer 1 yıldır takip edip almıyorlarsa demekki lanzinide iş yok bizde almayalım eğer alırlarsada yapacak brsy yok dortmundla şey yarıştıramayız  :D :D
Her klubun planlamasi farklidir, ihtiyaclari farklidir. Boyle dusunemeyiz. Gittiler immobile yi aldilar. Bence Dortmund'un gol yollarinda etkili olamayacak ama belli de olmaz.

Her klubun planlamasi farklidir, ihtiyaclari farklidir. Boyle dusunemeyiz. Gittiler immobile yi aldilar. Bence Dortmund'un gol yollarinda etkili olamayacak ama belli de olmaz.

Tabikide haklısın abi ben gırgır amaçlı söyledim yoksa böyle bir düz mantık olmaz zaten :)

Çevrimdışı ZEKI

Tabikide haklısın abi ben gırgır amaçlı söyledim yoksa böyle bir düz mantık olmaz zaten :)
:ebebe: :ebebe: :ebebe:  :lol:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

haklisin abi, bu is guiza olayine benzer bencede, bir sezon gol krali oldu diye illa öyle kalacak degil, immobile milli takimda vasatin üstüne cikamadi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı onurt

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Marin'in babası gerçekten oğlum İstanbul'a geliyor demiş mi? Doğruluğu nedir?

marin bizim 3.alternatifimiz ve anlaşılmış bu haber sabahta çıkmıştı haber şahsen doğru ama lanzini olmazsa tabi

Çevrimdışı Mustafa1903

gelirse lanzini marin töre birlikte gelsin holoskoyu göndersinler 1 yabancı sağ bek ve yabancı orta saha alıp transferi kapasınlar

Çevrimdışı onurt

Marin'in babası gerçekten oğlum İstanbul'a geliyor demiş mi? Doğruluğu nedir?
Dogrulugundan emin degilim, kulaktan dolma bir haber.
Ama marin bence faydalı olur, lanzini ve töre de gelirse ileri ucumuz çok iyi olur.
Bu kadar ofansif bir ileri uçla, mutlaka saglam bir stoper lazım takıma.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Mustafa1903

Besiktas_Transfer34 ‏@BJK_TRANSFER34  3 dk.
Son dakika #Riverplate teklifi kabul görmedi, Lanzini defteri bizim için kapandı. Alternatiflerimizi değerlendiriyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

marin bizim 3.alternatifimiz ve anlaşılmış bu haber sabahta çıkmıştı haber şahsen doğru ama lanzini olmazsa tabi
lanzini olmayacak gibi yönetim çok tolerans gösteriyor river plate , river plate de para yükseltmek için ağırdan alıyor.

Çevrimdışı Mustafa1903

sağ bek için martin linnes ismi geçiyor..

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler bundan sonra ya Marin gelecek ya Ruiz gelecek

sağ bek için martin linnes ismi geçiyor..

iyi güzel ama sağ bekin yabancı olmasını istemiyorum şahsen kontenjanda sıkıntıya sokar bizi helede 10 numara transferi yapılırsa

Çevrimdışı Mustafa1903

iyi güzel ama sağ bekin yabancı olmasını istemiyorum şahsen kontenjanda sıkıntıya sokar bizi helede 10 numara transferi yapılırsa

kuralı 5+3+1 yaptılar şu an 6 yabancımız var gerekirse motta yedek kalır, ismail iyi oynuyor..

çift forvete dönsek nasıl olur sizce forvetlerde formda ?

Çevrimdışı FARUK

çift forvete dönsek nasıl olur sizce forvetlerde formda ?

bilic bundan bahsetti ama defansa transfer olması lazım demişti galiba bakalım ne olacak

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

dikkatinizi çektimi basında o kadar töre ve lanziniyle ilgili haber çıktı klupten yalanlama gelmedi  :alala:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı CanEmre

dikkatinizi çektimi basında o kadar töre ve lanziniyle ilgili haber çıktı klupten yalanlama gelmedi  :alala:
ilginç aslında, gelişmeler olumlu da olumsuz da olsa Demba Ba da olduğu gibi bir açıklama neden yapılmadı ben de anlamadım  :alala:
1 Haftadır herkes bunları konuşuyor oysa ???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu saatten sonra yapılacak transferin feyenord maçına pek faydası olmaz. Yönetim maalesef geç kaldı. Çok büyük hata yaptık. Kadro çok yetersiz

Çevrimdışı Deniz

Lanzini isinden bugun olumlu donus olmazsa marin ya da ruize ibre donecek.river surekli anlastik diyor is imzaya gelince fiyat yukseltiyor.son olarak da bir sonraki satista %25 pay istemisler.yani lanziniyi 10m€ ya satsak 2.5 rivere gidecek.cidden isin b.ku cikti.bugun adam gibi bir gelisme olmazsa bu defter kapanir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Furkan Sarper

ben ısrarla lanzini yerine marini istiyorum. eğer marin töre gelirse koy kanatlara ortada ozi hiç sırıtmaz ilerde ba - hem çok hızlılar kontradan affetmezler hemde adam eksiltebiliyorlar. kapanan takımları açamıyoruz olcay çalım atamıyor defansa yardımcı oluyor diye kesikte yemiyor ama olcay frei yedek olursa sıkıntıya girdiğimizde klubedede adam olur. benim görüşüm bu yönde. ha derseniz ozi sakatlandığında nabıcaz,tosun pektemek olcay bunları oynatırız tamam oyun kurucu özellikleri yok ama sakatlandığında idare etmeye çalışırlar.

özetle töre-marin-sağ bek gelsin

Çevrimdışı Anıl

Ben 10 numara, Töre ve sağ bek kesin olarak gelicek diye düşünüyorum. O yüzden onlar hariç kesinlikle iki yönlü oynayan bir merkez orta saha(btb), ve stoper lazım kesinlikle.

Çevrimdışı AŞO

Sağ bek pozisyonu için Molde 'de oynayan Martin Linnes ismi ön plana çıkıyormuş.