2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588857 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı hic2222

Gece Lanzini bitti denilmiş ama Milliyette de şöyle bir haber çıkmış ?

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-marko-marin-i-bitirdi--besiktas-1915319-skorerhaber/
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Artık ne olacaksa olsun.Çok geç kalındı transferler için..

Bugün adam alsan gelmesi gitmesi 3 günü bulacak..

Ben yazılan Lanzini bitti şu bu haberlerine inanmıyorum açıkcası okumaktanda yoruldum..

Bitse açıklanır zaten. Tutarsa bak ben bildim, tutmazsa son anda pürüz çıktı :))

Kaynaklı ve en azından kamptaki gazetecilerin haberlerini paylaşırsak en azından tutma ihtimali daha fazla olur diye düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı hzr3088

bence hiç beklenmedik bi hamle gelecek yönetimden.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Sarp

Sağ bek gelsin benim için kafi  :bandit:

xuz

• Ziyaretçi

Bakıyorum yine bütün gece duyumculuk oynamışsınız.

İçim bayıldı yemin ediyorum her gün "hayırlı olsun, bu iş bitti :icool:" mesajları görmekten. Bir türlü bitemedi şu iş

Ben yazılan Lanzini bitti şu bu haberlerine inanmıyorum açıkcası okumaktanda yoruldum..

Bitse açıklanır zaten. Tutarsa bak ben bildim, tutmazsa son anda pürüz çıktı :))

Bırakalım da gençler eğlensin
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 12:02:32 xuz ]

Çevrimdışı FARUK

Biraz Takoz Bek te olabilir.

bizde onun kralı var abi :)

Çevrimdışı ZEKI

Hurriyete gore de 10 numara icin 3 aday var
1- Lanzini
2- Bryan Ruiz
3- Marko Marin

Çevrimdışı saricasi

Gece Lanzini bitti denilmiş ama Milliyette de şöyle bir haber çıkmış ?

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-marko-marin-i-bitirdi--besiktas-1915319-skorerhaber/
marin zaten cepte en kotu onu açıklarlar, bana kalırsada marin yararlı olur.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Bugün Töre yarın lanzini açıklanır gibi duruyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı saricasi

Gel be insafsız  :icool:

Çevrimdışı Anıl

Forma lansmanı İngiltere saati ile 14:00 da :) Bize göre 16:00 yani
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 13:04:48 anilt ]

Çevrimdışı FARUK

Forma lansmanı İngiltere saati ile 14:00 da :) Bize göre 17:00 yani
az kalmış :)

Çevrimdışı saricasi

Forma lansmanı İngiltere saati ile 14:00 da :) Bize göre 17:00 yani
ingilterede 14:00 deyse  bizde 16:00 olur :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Olmadı mı transfer..? gelmedi mi? açıklama da yok

Çevrimdışı brci

ne gelen var ne giden .. ne Faikten bi haber var ne lanzini den baydı artık yemin ediyorum bu takım çok önemli maça çıkacak 1 haftaya ama ses seda yok  :iscrewy:

Çevrimdışı saricasi

ne gelen var ne giden .. ne Faikten bi haber var ne lanzini den baydı artık yemin ediyorum bu takım çok önemli maça çıkacak 1 haftaya ama ses seda yok  :iscrewy:
feyenord un kadrosuna baktım,bzm yedekler değerinde neredeyse töre demba ba oynasın rahat geçeriz gibime geliyor,play off turuna kadar zaten transferi bitirriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 13:01:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
feyenord un kadrosuna baktım,bzm yedekler değerinde neredeyse töre demba ba oynasın rahat geçeriz gibime geliyor,play off turuna kadar zaten transferi bitirriz.

Malesef öyle olmuyor o iş :) Feyenoord'un  kadrosu bizimle baş eder çok sistemli takım orada 1-2 milyon değerindeki adam seneye muhtemelen 10 milyona transfer olacak adamdır
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brci

inşallah öyledir ... şu CL inde gruplara bi kalabilsek temiz gelir olacak bizim için bi nefes alırız inşallah

Çevrimdışı Anıl

ingilterede 14:00 deyse  bizde 16:00 olur :)
Doğru Sinan abi, düzelttim :)

@anilt transferlerde son durum nedir? Son dakika gelişmeleri var mı?

Çevrimdışı Anıl

@anilt transferlerde son durum nedir? Son dakika gelişmeleri var mı?
Gittikçe karışıyo İsmail abi. Töre bitti diyen var, daha Töreyle anlaşılamadı diyen var. Lanzini geldi diyen var, gelmedi diyen var :) Ama UEFA'ya listeleri bildirmek için son 36 saat  :by2:

Çevrimdışı sağduyu

Bu sabahki yabancı basındaki Lanzini haberleri;

"Tottenham in race with Besiktas, Lazio and Villarreal to sign River Plate's Manuel Lanzni"
Bu İngiliz basını ;

"Villarreal targeting River Plate playmaker Manuel Lanzini"
Bu da İspanyol ligi haberleri;

Şu manaya gelir, Lanzini Avrupa kulüplerinin transfer listesinin en üstlerinde.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökha Töre ile anlaşıldığı halde neden hala kapa bildirmedikleri konusunda hiç bir fikrim yok. Kafam çok karışık bizim bilmediğimiz bir şeyler dönüyor bu kulüpte.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

lanzini bir yildir borussia dortmund scout ekibinin takibinde'mis. umarim transfer etmek istemezler, yoksa hayatta biz gelmez.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ZEKI

lanzini bir yildir borussia dortmund scout ekibinin takibinde'mis. umarim transfer etmek istemezler, yoksa hayatta biz gelmez.
bir lanzini ile ilgilenmeye kalktik tum avrupa teklif eder oldu. Alsinlar Holoskoyu super bir acik iste  :ebebe: :ebebe: