2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587990 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 22:43:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Geçen yıl necipi sağ bek ve stoper oynatmak zorunda kaldığımız anlar oldu. Bu yıl inşallah bu duruma düşmeyiz. Çok ciddi sıkıntı olur. Bilicin hakettiği kadro bu değil kesinlikle. Ayrıca oğuzhanın da zaman zaman 90 dk yı çıkarmakta zorlandığını unutmamak gerek.

Çevrimdışı Anıl

Sağlam yalan dostum :)
Peki öyle olsun  :) Ama ben görüşüldüğünü kendi adım gibi net biliyorum  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 22:45:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki öyle olsun  :) Ama ben görüşüldüğünü kendi adım gibi net biliyorum  :tabe:

Ben de Türkiye'ye adım bile atmayacağını adım gibi biliyorum :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 22:47:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Jimmy Durmaz 2 milyon euroya Olimpiakos'a gitmek üzereymiş Cavcav bize olsa 6 ister 4 e inerdi en fazla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ronaldinho'nun menajeri. Ve hesap gerçek.

Çevrimdışı capo di capi

Jimmy Durmaz 2 milyon euroya Olimpiakos'a gitmek üzereymiş Cavcav bize olsa 6 ister 4 e inerdi en fazla.

Aynen öyle ama artık eskisi gibi değiliz.  :ok: Başkan bu konuda Allah için çok iyi.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı matias

Umarım doğru değildir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla bilmiyorum. Yine kombinemizi aldık bekliyoruz ama bu kadro yapısıyla geçen yılki sıralamayı bile tutturmamız zor. Feyenordla oynayacağız. Bu takımla çok zor. Hala töreyi aldık mı almadık mı belli değil. Adam sezon başı kampına katılmadı. Bu işler sezon ilerledikçe sorun yaratır.

Çevrimdışı Anıl

Umarım doğru değildir.
Olur olmazı bilmiyorum ama ilk olarak Ronaldinho tarafı temasa geçmiş bizimkilerle gelmek istediğini söylemiş. Ve görüşmeler var gerisini bilmem  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

Alternatif Ronaldinho olsa bile ben Lanzini'yi tercih ediyorum  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah ronaldinho doğru değildir. Bu takımın şu anda şovmen ihtiyacı yok. Büyük hata olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı ZEKI

ayhan yesilbas gercek dediginiz hesabin tek twiti var ve o twit..
herseye inanmamak lazim. Ben acikcasi Ronaldinho 'yu bu yaptigi hareketten sonra istemem. Klubun kapisindan iceri sokmam.
Sokarlarsada ................. bu nasil bir Besiktaslilik durusu. Benim gozumde Baskanin Kredisi biter yeminle

Çevrimdışı Anıl

ayhan yesilbas gercek dediginiz hesabin tek twiti var ve o twit..
herseye inanmamak lazim. Ben acikcasi Ronaldinho 'yu bu yaptigi hareketten sonra istemem. Klubun kapisindan iceri sokmam.
Sokarlarsada ................. bu nasil bir Besiktaslilik durusu. Benim gozumde Baskanin Kredisi biter yeminle
Zeki abi twitter'da herkes önce fake(faik :evillol:) dedi ama sonradan gerçek olduğu söylendi  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi twitter'da herkes önce fake(faik :evillol:) dedi ama sonradan gerçek olduğu söylendi  :ok:
Anil'cim adamin tek twitteri var ..Ben cok inanmiyorum, Ronaldinho yuda istemiyorum. Dunya Kupasinda oynayacagim diye gelmedi. Devre arasinda gelseydi belkide sampiyonlar ligine direkt gidiyorduk. Bizi kullandilar.

Çevrimdışı ALI RIZA

İnşallah ronaldinho doğru değildir. Bu takımın şu anda şovmen ihtiyacı yok. Büyük hata olacağını düşünüyorum
Şhowmen mi Ronaldinho yu dünyada istemeyen tek taraftarlar bizleriz sanırım...!  :iscrewy: Futbol bu show a dayılı..!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:06:39
  • Beşiktaş / Bodrum

Menajerin şu cümlesinden ötürü adın gibi emin değilsindir umarım çünkü başka yerli mesajerlere göre Töre'yi Gs almak üzereydi Lanzini'yi Dortmund istiyordu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Bari çok para vermeseler. Geçen yıl 5-6 milyon euro deniyordu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:08:08
  • Beşiktaş / Bodrum
İhtimal vermiyorum ama kesinlikle katılıyorum bütün yaptığı işlerin içine etmiş olur yönetim 35 yaşında göbekli seni daha önce kullanmış adamın adı bile geçmemeli seninle para verip almak bir yana.

7-8 yıl önce 33 yaşında Sergen'i emekli ettirmeye çalışıp bu adamı almaya çalışmak geçen sene bile büyük hataydı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Anil'cim adamin tek twitteri var ..Ben cok inanmiyorum, Ronaldinho yuda istemiyorum. Dunya Kupasinda oynayacagim diye gelmedi. Devre arasinda gelseydi belkide sampiyonlar ligine direkt gidiyorduk. Bizi kullandilar.
Sen ben dahil herkes oynayacak diye biliyorduk Brezilya teknik direktörü sağolsun adamı cacık etti...! onla birlikte Kaka pato robinho Rafael vs gibi oyuncuları da cacık etti..! genç diye diye tutturdu 7 tane yedi..! şimdi de istifa...!
Ronaldinho devre arasın da almayan BJK di kalde Koç vs resmen para döküler alınması için...! ama malesef Yöneticilerimiz almamakla israr ettiler

Çevrimdışı Anıl

Menajerin şu cümlesinden ötürü adın gibi emin değilsindir umarım çünkü başka yerli mesajerlere göre Töre'yi Gs almak üzereydi Lanzini'yi Dortmund istiyordu :)
Yok yok ben sadece gördüm atiyim dedim :) Görüşüyorlar  :tabe:

Çevrimdışı KAP

Trabzon alsın ronaldinho yu uzak kalmayız hem izleriz arada:) Töre'yle ilgili her akşam kesin anlaşıldı haberi çıkıyor bu nasıl kesinlik böyle :) Feyenoord maçı da yaklaşmış 1 hafta kalmış şurada transfer olmayacaksa da beklentiye sokulmasın
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden