2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586847 defa] 2014/15 Transfer Sezonu
Muhammed hatalı pas 5 oldu yanında boş adam var ona bile atamıyor topu.  Insallah gider Kayseri Erciyese de akıllanır biraz.

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar transfer haberleri bölümünde transfeir konussak,
maclari da http://besiktasarena.com/index.php?topic=167.100 bölümünde tartissak

Çevrimdışı brci

yav serdar git₁ şu takımdan yaaa mahalle takımına karşı bile orta yapamıyoooooooo  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Anılın Hakkını vermek lazım @aktar_ismail Abi @Deniz  :friendship:
@aktar_ismail @anilt @El irtibat3 onu da Obitaş grubuna kazandırmalıyız  :bandit:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Muhammed hatalı pas 5 oldu yanında boş adam var ona bile atamıyor topu.  Insallah gider Kayseri Erciyese de akıllanır biraz.
artık benim muhammed'den bir beklentim yok açıkçası biz bence gereksiz şekilde üzerinde düşüyoruz bu saatten sonra kendini geliştirip bu takımın kadrosunda yer alabileceğini sanmıyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

Teşekkür ederim İsmail abi :) Sadece internette sürekli bilgi arıyorum ve buluyorum  :evillol:

Geçen oynadığımız belçika takımı kaçıncı lig takımıydı.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Serdar topçu değil aga valla değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Geçen oynadığımız belçika takımı kaçıncı lig takımıydı.
2. ligmiş. Ama bunlar gereksiz bilgi  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

@aktar_ismail @anilt @El irtibat3 onu da Obitaş grubuna kazandırmalıyız  :bandit:

Ben Beşiktaş İnşaat A.Ş. tarafındayım iki firmaya da eşit uzaklıktayım  :bigstar:

Çevrimdışı saricasi

Bnde o yuzden bilmiyorum :)

Lanzini ve Gökhan Töre yarın imza atarsa bayram hediyeniz olur mu ?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Lanzini twitter hesabinda yarin ikinci formam geliyor gibilerinden bir tweet atmis.

Çevrimdışı Thuggie

Ostende 1nci lig takimi :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

Lanzini twitter hesabinda yarin ikinci formam geliyor gibilerinden bir tweet atmis.
lanziniOK sa o hesap fake

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Lanzini ve Gökhan Töre yarın imza atarsa bayram hediyeniz olur mu ?
çok iyi olur da pek sanmıyorum  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Gol 1 :

Gol : 2

Gol :3

Çevrimdışı Kemal

Yav bu oynadığımız takımın ambleminde koyun varmış ya la:) resmen koyun diyolar   :icool:

Çevrimdışı brci

lig başlasın görücem ben cenk ile pektemeği böyle leblebi gibi atabilcekler mi ? inşallah utandırırlar beni inşallah

Çevrimdışı JusTDaqqeR

lig başlasın görücem ben cenk ile pektemeği böyle leblebi gibi atabilcekler mi ? inşallah utandırırlar beni inşallah
+1903

Çevrimdışı saricasi

1. ligmiş  :ebebe:
sn nasıl sportif direktorsun brz dikkat :D

Çevrimdışı Anıl

sn nasıl sportif direktorsun brz dikkat :D
İleride olurda Beşiktaşın Sportif Direktörü olursam eğer sizlere istediğiniz Beşiktaş'ın sözünü veriyorum buradan  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

ligimizin defansı böyle ya :) hazırlık macı ciddi rakiple oynamadıgımız sürece aldanmayalım :) 10 tane atsakta boş...! antrenman yapmış olsunlar...!