2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586330 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

cenk yine attı 2-0
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı brci

bu takımla takım diye maçmı yapıyoruz biz ??? adamlar amatör bildiğin

Çevrimiçi Samet Ç

2-0 Cenk adamlar aşırı derecede amatör. :D

Mustafa Pektemek'den sonra Cenk Tosun'u izlemek murat 131den ferrariye binmek gibi birşey.

Çevrimdışı Tolga

yav benim anlamadığım sen ş.liginde oynayacaksın bu belliyken gidip böyle amatör takımlarla mı maç yaparsın çok saçma oynadığımız takımlar arasında 1 tane dişe dokunur takım yok böyle mi ş.ligi ön elemesine hazırlanıyoruz

yav benim anlamadığım sen ş.liginde oynayacaksın bu belliyken gidip böyle amatör takımlarla mı maç yaparsın çok saçma oynadığımız takımlar arasında 1 tane dişe dokunur takım yok böyle mi ş.ligi ön elemesine hazırlanıyoruz
Bence de.

Çevrimdışı Oğuzhan

Rakip bizim Mümin Abigilin halı saha tayfası.  :evillol:

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı saricasi

Tosun bgn hatrick yapar,buldu amatörü:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ALI RIZA

Mami iki kez çok güzel pas çıkardı savunma arkasına birinde Cenk  kontrol edemedi birinde de kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleciyi mükemmel çalımlayıp boş kaleye salladı. Yalnız kaleciyle alay etti resmen. :D
Geçen sene hazırlık maçlarının yıldızı ama ligde ortada yoktur fırsat geçtimi en iyi şekilde kullanacak artık

Sahada amatör futbolcu çok onlardan biri de Muhammed malesef.

Çevrimdışı capo di capi

Bu dandik takımlardan sonra Feyenoord, Real Madrid gibi gelecek bizimkilere.  :s20:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı brci

takıma bak anasnı satıym koşamıyolar :D

Çevrimdışı Anıl

takıma bak anasnı satıym koşamıyolar :D
Şu ana kadar maminin 3 pas hatası var,  böyle bir takıma karşı dakika 25.

Çevrimdışı Anıl

Bugün kü maç için eleştirmeyin, Notts County ile oynanacaktı normalde iptal oldu. Bugün son anda bu takım bulunmuştur  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Bugün kü maç için eleştirmeyin, Notts County ile oynanacaktı normalde iptal oldu. Bugün son anda bu takım bulunmuştur  :ok:
farkeden birşey olmazdı ki şuan 3-0 sa o zaman da belki 2-0 olurdu  :)

Anıl maşallah sanki bu takımın sportif drektörü sensin,  maşallah herşeyi biliyorsun.

Çevrimdışı brci

Şu ana kadar maminin 3 pas hatası var,  böyle bir takıma karşı dakika 25.

seneler önce hazırlık kampında gs nin bu tarz bi takıma karşı hazırlık maçı vardı 17-0 falan yenmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam ramon girsin orta sahaya bu takıma karşı mami çıksın zaten bişey olmaz mamiden artık başlamadan bitti adam

Çevrimdışı saricasi

Bu dandik takımlardan sonra Feyenoord, Real Madrid gibi gelecek bizimkilere.  :s20:
Abartmayın,geçen sene hazırlık maçlarında genelde yenemedik lig başlayınca farkımızı koyduk.resmi maçlar her zaman farklıdır.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı karakartalım

maçı internetten hangi siteden izleyebilirim
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Anıl

Anıl maşallah sanki bu takımın sportif drektörü sensin,  maşallah herşeyi biliyorsun.
Teşekkür ederim İsmail abi :) Sadece internette sürekli bilgi arıyorum ve buluyorum  :evillol: