2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582517 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:39:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocam benim bildiğim Pirlo ayrılacak bu sene Juveden. Keşke olabilse diye düşünüyorum Pirlo ile ilerde top yapma sıkıntımızı aşarız düşünüyorum.

Yok hocam Gs istedi vermediler oynatacaklar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Salih A.

Onun emeklisi bu ülkede her ortasahayı toplar hocam rahat ol burada o tempoyla 2 yıl oynar rahat  :)
geçen sene FM oyunlarından dolayı özellikle takip ettiğim liglerden biri italya ligi patlar elimizde. genç ve yetenekli başkan olayı anlamış sanırım genç ve yetenekli alırım oynatıp satarım derdinde açıklamalarıda onu gösteriyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Samet Ç

tamam da bu dünyaca ünlü 10 numara nereden çıktı o zaman benim aklıma bir tek ronaldinho geliyor şu şartlarda başka futbolcu alabilirler mi sanki
Hocam o dünyaca ünlü 10 numara olayı çok gizli bir olay isim alamadım da Ronaldinho değil onda hemfikirim. Belki Belhanda olabilir.Düşüncem bu yönde Belhanda olursa süper olur çok yetenekli bir futbolcu fb alamadı diye çok sevinmiştim zamanında.

Çevrimiçi Samet Ç

Yok hocam Gs istedi vermediler oynatacaklar
Tmm dır o zaman Noboa olsun bari devre arası :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:43:03
  • Beşiktaş / Bodrum
geçen sene FM oyunlarından dolayı özellikle takip ettiğim liglerden biri italya ligi patlar elimizde. genç ve yetenekli başkan olayı anlamış sanırım genç ve yetenekli alırım oynatıp satarım derdinde açıklamalarıda onu gösteriyor

Ona kimsenin itirazı yok da tecrübeli en az 4 oyuncu tutman gerek ilk 11 de onlarda bu tarz oyuncular Giunti gibi hayran bırakır bizi de imkansız işte
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam o dünyaca ünlü 10 numara olayı çok gizli bir olay isim alamadım da Ronaldinho değil onda hemfikirim. Belki Belhanda olabilir.Düşüncem bu yönde Belhanda olursa süper olur çok yetenekli bir futbolcu fb alamadı diye çok sevinmiştim zamanında.
tamam da belhanda da dünyaca ünlü bir oyuncu değilki tamam kaliteli oyuncu ama dünyaca ünlü bir oyuncu eğer oysa diyorum tabi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

tamam da belhanda da dünyaca ünlü bir oyuncu değilki tamam kaliteli oyuncu ama dünyaca ünlü bir oyuncu eğer oysa diyorum tabi
Hiçbir bilgim yok hocam gazetecilere hiç sizin üstünüzde durmadığınız bir oyuncu alabilirim demiş.Benim aklıma Belhanda geldi bir anda

Çevrimdışı Tolga

Hiçbir bilgim yok hocam gazetecilere hiç sizin üstünüzde durmadığınız bir oyuncu alabilirim demiş.Benim aklıma Belhanda geldi bir anda
ben ya lanzini ya da ruiz olacak diye düşünüyorum yani öyle dünyaca ünlü bir oyuncu falan alabileceklerini sanmam şu anki bütçeyi düşünürsek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:49:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir isim daha vereyim ama pek ihtimal vermiyorum.

KAGAWA
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

KAGAWA
he bak o olsa futbol piyasasında baya tanınan biri olduğu için söylenen kritere uyuyor  :)

xuz

• Ziyaretçi

KAGAWA

Ağlarım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:53:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında 12-13 milyon opsiyonla 2-3 milyona kiralasalar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

KAGAWA
11 forma bir de alırım Kagawa gelirse hocam keşke. 7-8 milyon eurodur bonservisi onun

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında 12-13 milyon opsiyonla 2-3 milyona kiralasalar  :evillol:
o kadar edeceğini sanmıyor 7 ile 9 milyon Euro arasında bonservisi vardır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:54:59
  • Beşiktaş / Bodrum
11 forma bir de alırım Kagawa gelirse hocam keşke. 7-8 milyon eurodur bonservisi onun

8 olsa yarın imzalar Çebi hoca :D En az 15 isterler ama dediğim gibi opsiyonlu filan bir şeyler denenebilir
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

8 olsa yarın imzalar Çebi hoca :D En az 15 isterler ama dediğim gibi opsiyonlu filan bir şeyler denenebilir
öyle diyorsan öyledir hocam keşke olabilitesi olsa diyorum .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:57:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında haberler çıkmıştı Şubatta ama çok çok zor yani. He şu var Lanzini'ye 6 verebiliyorsan çıkar Kagawa'ya 10 milyon artı Bonus koy olmadı kirala Kagawa ihya eder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında haberler çıkmıştı Şubatta ama çok çok zor yani. He şu var Lanzini'ye 6 verebiliyorsan çıkar Kagawa'ya 10 milyon artı Bonus koy olmadı kirala Kagawa ihya eder.
katılıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Ben oyumu ruizden yana kullanıyorum,neden mi
1.bize hem maddi hem Moral açıdan başarı kısa vadede lazım
2.ruiz tecrübeli bir isim
3.yaşı en İdeal yaş 28
4.bitiriciliği daha iyi
5.asist sayısında da lanzini den daha iyi
6.ingiltere,Hollanda ve Belçika liglerinde kendisini ispat etmiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

aslında hep söylüyorum kiralıkta olsa zenitten danny alacaksın şu ligin tozunu attırır müthiş katkı sağlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 01:02:15
  • Beşiktaş / Bodrum
En azından Sezer Mi Yasin mi değil konu artık arkadaşlar kim gelse içimiz kalmaz. Ruiz gelse hemen oynayacak , Lanzini gelse heyecanlandıracak , Kagawa gelse 300-500 kişi kalp krizi geçirebilir her türlü Bilic'e yarıyor  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

ronaldinho yine kasıtlı olarak ortaya atılmaya başlandı bence başkan röportajda birebir kapının önünden bile geçemez bir daha dedi
lanzini yada ruiz ikilisinden birisi olur bence

Çevrimiçi Samet Ç

aslında hep söylüyorum kiralıkta olsa zenitten danny alacaksın şu ligin tozunu attırır müthiş katkı sağlar
hocam Danny gündem de ama zenit çok para istiyorumuş

Çevrimdışı ahmetx

Ayrıca şunu söyleyeyim,ruizd gelirse demba ba dan daha fazla gol atar.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 01:07:29 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Celal Kolot Töre'yi istemiyormuş. Hemen vazgeçiyoruz Muhammed'i oynatıyoruz. :D