2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583286 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Celal Kolot denen kişi Beşiktaş Lanzini'yi alacağına Muhammed'i orada oynatsın paraları da ceplerinde kalsın diyor. Çok farklı bir kişi kendisi  :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

@bjk_mabet heryerde çok meşhur bir 10 numaradan bahsediliyor yokmu bir haber?
O 10 numara Belhanda olsa keşke :)

Çevrimiçi Samet Ç

Celal Kolot denen kişi Beşiktaş Lanzini'yi alacağına Muhammed'i orada oynatsın paraları da ceplerinde kalsın diyor. Çok farklı bir kişi kendisi  :kop: :kop:
Lanzini'de bende şüpheliyim ama Muhammed'den kaliteli oyuncu olduğu garantidir hocam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:19:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
DH deki de senmiydin durmadan noboayı alalım diyen valla gına geldi :)

:kop: :kop: :kop: Kesinlikle benim o adam buraya gelecek!  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Salih A.

Lanzini'de bende şüpheliyim ama Muhammed'den kaliteli oyuncu olduğu garantidir hocam.
celal kolota sağlam sövecem ama işte küfür yasak :) inş. lanzini olur genç olmasına rağmen tecrübeli bir isim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:20:49
  • Beşiktaş / Bodrum

Lanzini ile Muhammed'in potansiyeli aynı olsa da şuanki yetenekleri kıyaslanamayacak kadar fark var :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Nedense lanzini konusunda bende isteksizim arkadaşlar.
Biraz daha iki yönlü fizik gücü de yüksek birisine ihtiyacımız var gibi geliyor.
Ama ilede sağ bek.Lakin Takımda sağ bek transferi çalışması olduğuna dair hiçbir ışık yok.
Birazda bu tarz bir oyuncu gelirse ozi ve kerimin önü kapanır gibi bi duygusallıkta var gerçi
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Anıl

Benim Lanzini'de hiçbir şüphem yok kesinlikle gelmeli. Sonra ah vah diyeceğimiz bir oyuncu. (Bkz: David Ospina Arsenal'da)

Çevrimiçi Samet Ç

celal kolota sağlam sövecem ama işte küfür yasak :) inş. lanzini olur genç olmasına rağmen tecrübeli bir isim
Hocam o adama bende söveceğim programda gsli ve fbli adamlar Beşiktaş'ı celal kolottan daha iyi savunuyor . Çözemedim içimizdeki renkli tabiri bu adama çok uyuyor :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:22:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Ronaldinho konusunda ise şu kadarını söyleyeyim yönetim kendi ayağına sıkacak kadar sıyırmadı henüz :) Zidane dönecek bizde oynayacak deseler daha inandırıcı olur. Aslında 10 numara pozisyonunda fena da olmaz  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Yarım saat kadar önce aynı programda fb ve gs yorumcuları Fikret başkana helal olsun inönüyü yıktı çok güzel stad yapıyor diyolar.kolot efendide stadı herkes yapar diyor.
Şakamıdır nedir anlamadım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:23:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim Lanzini'de hiçbir şüphem yok kesinlikle gelmeli. Sonra ah vah diyeceğimiz bir oyuncu. (Bkz: David Ospina Arsenal'da)

Kardeşim Ospina o zaman neyse şimdi de o zaten yedek olarak aldılar şuan Tolga'ya tercih etmem ben mesela.

Ama Lanzini henüz 19 burada asıl sorulması gereken biz bu adamı geliştirip satabilecek miyiz? Ben adama güveniyorum da kendimize güvenmiyorum bu konuda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu celal kolot öğlen habertürke de çıkıp aynısını demişti lanzini konusunda her ne kadar şüpheli olsam da oynadığı maç sayısına bakarsak ve arjantin milli takımlarında oynadığını düşünürsek şu anda lanzini ile mami'yi kıyaslamak kadar saçma birşey olamaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:26:19
  • Beşiktaş / Bodrum
bu celal kolot öğlen habertürke de çıkıp aynısını demişti lanzini konusunda her ne kadar şüpheli olsam da oynadığı maç sayısına bakarsak ve arjantin milli takımlarında oynadığını düşünürsek şu anda lanzini ile mami'yi kıyaslamak kadar saçma birşey olamaz.

Hocam izleyenler izlemesin kimse izlemeese böyle saçma adamlar ekranda barınamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam izleyenler izlemesin kimse izlemeese böyle saçma adamlar ekranda barınamaz.
bu adamlara değil bunları programlara çıkaranlara kızmak lazım aslında

Çevrimdışı Salih A.

Hocam o adama bende söveceğim programda gsli ve fbli adamlar Beşiktaş'ı celal kolottan daha iyi savunuyor . Çözemedim içimizdeki renkli tabiri bu adama çok uyuyor :lol:
Ronaldinho konusunda ise şu kadarını söyleyeyim yönetim kendi ayağına sıkacak kadar sıyırmadı henüz :) Zidane dönecek bizde oynayacak deseler daha inandırıcı olur. Aslında 10 numara pozisyonunda fena da olmaz  :D
aslında bu durumun sorumlusu tff ve lig tv maç görüntülerini milletten esirgediklerinden beri  millet saçma sapan programlar yapar oldu. hocam yönetim akıllandı artık R10 u alıpta camia ya kendilerini rezil etmezler ama lanzini hem genç hemde birkaç seneye satarak çok iyi paralar kazanabiliriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:30:06
  • Beşiktaş / Bodrum
bu adamlara değil bunları programlara çıkaranlara kızmak lazım aslında

İzleniyor reklam alıyor ki çıkarıyorlar ben Güntekin , Ali Ece , Murat Kosova ve Okan Karacan dışında programları izlemiyorum şahsen vakit kaybı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Pirlo'ya ne diyorsun faydalı olabilir mi ? İstihbaratım yok aklımdan geçti sorayım dedim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:34:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam Pirlo'ya ne diyorsun faydalı olabilir mi ? İstihbaratım yok aklımdan geçti sorayım dedim.

O kadar faydalı olur ki bize vermezler hocam en az 2 yıl daha oynatır onu Juve. Bize şu haliyle 2 sınıf atlatır gönekte Veli ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Salih A.

pirlo :)))) adam emekli olmak için askerlik borçlanması yapıyor ne yapacaz pirloyu :)))
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 00:36:26 saliharik ]

Çevrimdışı ALDENYX

benden        : OBİ MİKEL,,,,,,
fotomaçtan : ROBİNHO,,,,,,,
(Küfür Yasak)₆            :VALBUENA,,,,,,
taraftar        : LANZİNİ,,,,,,,,
ÇAĞRI          :NABOA,,,,,,,,,,
süpriz           :BELHANDA,,,,
plase             :DANNY,,,,,,,,,

DİP NOT : :iscrewy:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

O kadar faydalı olur ki bize vermezler hocam en az 2 yıl daha oynatır onu Juve. Bize şu haliyle 2 sınıf atlatır gönekte Veli ile.
Hocam benim bildiğim Pirlo ayrılacak bu sene Juveden. Keşke olabilse diye düşünüyorum Pirlo ile ilerde top yapma sıkıntımızı aşarız düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler 10 numara konusunda ya Lanzini olacak ya da Ruiz olacak istihbaratını  aldım. 2-3 gün içinde bitebilirmiş. İngiltere'de yapılacak forma lansmanına yetiştirilecekmiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:39:10
  • Beşiktaş / Bodrum
pirlo :)))) adam emekli olmak için askerlik borçlanması yapıyor ne yapacaz pirloyu :)))

Onun emeklisi bu ülkede her ortasahayı toplar hocam rahat ol burada o tempoyla 2 yıl oynar rahat  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beyler 10 numara konusunda ya Lanzini olacak ya da Ruiz olacak istihbaratını  aldım. 2-3 gün içinde bitebilirmiş. İngiltere'de yapılacak forma lansmanına yetiştirilecekmiş.
tamam da bu dünyaca ünlü 10 numara nereden çıktı o zaman benim aklıma bir tek ronaldinho geliyor şu şartlarda başka futbolcu alabilirler mi sanki