2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582623 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bende Oktay Karacan'ın haberciliğine güvenirim aklıma bir anda 10 numara oynayabilecek Nani geldi. Nani olabilir mi ki kalbimden kaç aydan beri Nani geçiyor. Buraya da bir kaç kez yazmıştım.

Tek ihtimal geliyor aklıma o da BELLHANDA.

Nani olabileceğini pek düşünmüyorum Van Gaal ile yeni bir yapılanmaya girdi Man.Utd oyuncularını satmaya yöneleceklerini düşünmüyorum.Belhanda evet olabilir bir kaç ay önce ismi de geçmişti Diego Ribas'tan önce alınırsa çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Nani olabileceğini pek düşünmüyorum Van Gaal ile yeni bir yapılanmaya girdi Man.Utd oyuncularını satmaya yöneleceklerini düşünmüyorum.Belhanda evet olabilir bir kaç ay önce ismi de geçmişti Diego Ribas'tan önce alınırsa çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Hocam aksine Van Gaal geldikten sonra 11 oyuncu ayrılacak diye biliyorum United'dan

Çevrimdışı aa.aslan

Tepki verdiğimiz ne varsa gerçekleşti. Ne demiştik sezon başı?

Töre ve Motta alınsın öncelikle. ALINDI

İyi bir forvet alınsın. ALINDI

10 Numara gelsin. ALINMAK ÜZERE

Kaldı sağ bek stoper ve merkez ortasaha. Aciliyeti olan sağ bek ve ortasaha. Bece bu 3 transfer de gerçekleşecek. Demek ki olay vizyonsuzluk değil parasızlıkmış.

İyi gidiyor transferler bu liste bu şekilde kaliteli oyuncularla tamamlanırsa şampiyon oluruz. Inşallah 10 numara, sağ bek, stoper ve hatta birde orta saha şeklinde 3-4 kaliteli oyuncular ile çok fena kadromuz olur. Ba gibi töre gibi motta gibi ilk 11 oyuncuları lazım.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı eski inönü

Ben Lanzini konusunda netleştim. Alırsak çok iyi olur. David Silva stilinde bir oyuncu. Çok kolay kilit açar. Yaşına ragmen tecrubeli de bir adam. River'ın ilk 11 oyuncusu. Boca derbilerini de kaldırabilmiş goller atmış. Daha ne olsun. Bir genç anca bu kadar ışık verebilir. Daha fazlasını verseydi zaten adı bizimle anılıyor olmazdı.

Çevrimdışı eski inönü

Anderletch böyle oyuncuları nasıl çıkarıyor ben anlamıyorum bir wonderkid daha 17 yaşında 35 maça çıkmış 12 milyon bonservis!

http://www.transfermarkt.com/youri-tielemans/profil/spieler/249565

Belçika futbolu planlı yapılanmanın meyvelerini topluyor. Bikaç sene sonra Almanyayla yarışır duruma gelebilirler. Bizim Belçikadaki pilot takımımızı çok iyi kullanmamız lazım memba var orda

Çevrimdışı eski inönü

Noboa Ocak ayında  :D  :iblush:
sen Noboayı aldıracan sonunda Çagrı hocam.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Noboa lazım bencede ocak ayında bonservissiz kapmamız lazım

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hocam aksine Van Gaal geldikten sonra 11 oyuncu ayrılacak diye biliyorum United'dan

Hocam alınırsa Nani iş yapar fakat orjini kanat mevkiisi,Nani'yi alıp orta sahanın ortasında oynatmak ne kadar doğru olur bilemeyeceğim ama 11 oyuncu arasında Nani'nin kolay kolay satılacağını düşünmüyorum geçen yıl formsuz olsada özel bir oyuncu Nani gerek tekniği gerek oyun tarzı bakımından.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam alınırsa Nani iş yapar fakat orjini kanat mevkiisi,Nani'yi alıp orta sahanın ortasında oynatmak ne kadar doğru olur bilemeyeceğim ama 11 oyuncu arasında Nani'nin kolay kolay satılacağını düşünmüyorum geçen yıl formsuz olsada özel bir oyuncu Nani gerek tekniği gerek oyun tarzı bakımından.
Hocam alınabilirse 10 numara oynar sıkıntı yok da biraz tuzlu kaçabilir. Neyse her şeyi zaman gösterecek zaten.

Çevrimdışı KAP

Arsenal, Kolombiyalı kaleci David Ospina'yı renklerine bağladı. Nice ile 3.2 milyon avro karşılığında anlaşan Topçular ilerleyen günlerde Ospşna'ya imza attıracak.

vay be adamı geçen sene biz alacaktık son saniye oyunları olmasaydı
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Kemal

Khouma Babacar'ı unutmayalım , bakın Akhisar 250.000euroya aldı 5.500.000 euroya sattı , bizde Babacarı 5 e alıp 25 ye satarız, param olsa ben alacam takıma satarken 25 m ıcınden benım 5i mahsup edersınız seklınde sozlesme ekleyip. Satılmazsa riskine ben girecemde olmayınca ne edecen :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ortalıkta yine Ronaldinho haberleri dolaşıyor inşallah doğru değildir.

Çevrimdışı capo di capi

Ortalıkta yine Ronaldinho haberleri dolaşıyor inşallah doğru değildir.

Umarım bahsedilen 10 numara o karektersiz değildir.  :s20:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ALDENYX

ZAGO da Beşiktaş'a katılıyor :)

çeşki diyorum iNşallah diyorum...başkada birşey demiyorum ..
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 23:24:38 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Demirören yandaşı Celal Kolot çıktı tv ye stad da Demirören'in büyük katkısı var diyor :)

Çevrimdışı saricasi

Demirören yandaşı Celal Kolot çıktı tv ye stad da Demirören'in büyük katkısı var diyor :)
Celal Kolatın ne katkısı varmış onu merak ettim.:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar selam. Sadece inşaat forumunu takip ediyodum ama burda da güzel paylaşımlar varmış. Twitter da bi haber dönmeye başladı. Onun için buraya bakındım ama göremedim. Ronaldinho nun kadro dışı kaldığı ve bize gelme ihtimali olduğu söylentileri çıktı twitterda yaklaşık 1-2 saattir. Pek çok kişi de yalan haber diyor. Hiç bilgisi olan var mı bu konuda?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 00:06:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Biz sürekli dillendirelim o adam gelecek buraya hocam  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İşin garibi Fikret Orman'da öyle diyor, ilginç gerçekten yine birşeyler dönüyor  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

İşin garibi Fikret Orman'da öyle diyor, ilginç gerçekten yine birşeyler dönüyor  :alala:
Hocam o biraz Demirören yandaşlarını susturmak için söylenen bir şey gibi geldi bana

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar selam. Sadece inşaat forumunu takip ediyodum ama burda da güzel paylaşımlar varmış. Twitter da bi haber dönmeye başladı. Onun için buraya bakındım ama göremedim. Ronaldinho nun kadro dışı kaldığı ve bize gelme ihtimali olduğu söylentileri çıktı twitterda yaklaşık 1-2 saattir. Pek çok kişi de yalan haber diyor. Hiç bilgisi olan var mı bu konuda?
Kadro dışı kaldığı haberi doğru ama bizim böyle bir hata yapmayacağımıza güvenim sonsuz.  :ok:

Çevrimdışı empisayn

10 numarada gelse, tarıkla pektemek takas olsa, stoperede Rolando gelse  ; Sivok - Eneramo- Süzen- Holoşko satılıp, Boral- Üzülmezlede yollar ayrılsa, Mami - Ümit - Atınç kiralansa, halamında bıyıkları olsa amcam olsa istekler bitmiyo.

Üzülmez yıllardır bu klüpte değil ki abi , gönderilecek o kadar çok oyuncu var ki arada kaynadı heralde  :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı saricasi

Biz sürekli dillendirelim o adam gelecek buraya hocam  :ok:
DH deki de senmiydin durmadan noboayı alalım diyen valla gına geldi :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet heryerde çok meşhur bir 10 numaradan bahsediliyor yokmu bir haber?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Tolga

bu konuşulan 10 numara ronaldinho falansa şu saatten  sonra yararı olmaz o iş geçti artık umarım öyle bir hata yapmazlar zamanında bizi reddeden birinin artık bu kulüpte yeri yoktur olamazda
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...