2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581486 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Verilir çok iyi stoper çünkü biz vermesek mutlaka veren çıkar Bruno Alves'ten kaliteli oyuncu şuanda 1.90 ama baya çabuk stoper
katılıyorum çok kaliteli bir stoper portoda ilk gördüğümden beri beğenirim gelirse çok iyi transfer olur
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa.aslan

Kaliteli stoper lazım bence alınsın.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 20:17:33 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 20:24:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Anderletch böyle oyuncuları nasıl çıkarıyor ben anlamıyorum bir wonderkid daha 17 yaşında 35 maça çıkmış 12 milyon bonservis!

http://www.transfermarkt.com/youri-tielemans/profil/spieler/249565
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek için Tarık düşünülüyormuş. Tarık'ın başarılı olacağını sanmıyor. Şener'le sırf Bursa - Beşiktaş gerginliği yüzünden ilgilenilmiyorsa yazık olur takıma.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler bir şey soracağım Londra'da yapılacak forma lansmanı Bjk Tv'de yayınlanır değil mi?

Çevrimdışı okansosa

Töre yarın imzalayacak deniliyor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı saricasi

Ntvspor sondakika geçti,4 yıllığına anlaştık töreyle hayırlı uğurlu olsun.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı salih

bonservis filan bilgi verildimi dostumm

Çevrimdışı Anıl

Sinan abi ben 2-3 saat önce söyledim, faik muamelesi mi yapıyosun bana :kop:

Çevrimdışı brci

OOOOoooooOOOo Faik Töre oleeeyyyy Faik töre oleeeyy Faik töre oley Faik Töree oleeeyyyyyy  :)

Çevrimdışı Salih A.

bonservis filan bilgi verildimi dostumm
bjk int te 4 milyon a anlaşıldığı yazıyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı saricasi

Sinan abi ben 2-3 saat önce söyledim, faik muamelesi mi yapıyosun bana :kop:
Alacağımızı zaten biliyorum :) ntvspordaki Son dakikasını soylemek ayrı bir zevk :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı salih

bjk int te 4 milyon a anlaşıldığı yazıyor
7 ler konuşuluyodu ilk zaman bence makul fiyat 4  :ok:

Çevrimdışı Kemal

10 numarada gelse, tarıkla pektemek takas olsa, stoperede Rolando gelse  ; Sivok - Eneramo- Süzen- Holoşko satılıp, Boral- Üzülmezlede yollar ayrılsa, Mami - Ümit - Atınç kiralansa, halamında bıyıkları olsa amcam olsa istekler bitmiyo.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Lig Tv'nin sitesinde kısa bir kesit yayınlanmış Oktay Karacan,başkanımızın verdiği iftarda gazeteci muhabir ile konuştuklarına kulak misafiri olmuş isim vermedi kendi sözlerinde ama dünyaca ünlü bir 10 numarayı anlatmış gazeteci muhabire,Oktay Karacan'a göre yarın bir transfer açıklanabilirmiş.

Çevrimdışı Salih A.

7 ler konuşuluyodu ilk zaman bence makul fiyat 4  :ok:
abi başkan pazarlığa oturdumu kalkmak bilmiyor mübarek :) zaten töre nin imkanı yok 7 etmesinin. 4 te kabul edilerbilir fakat töre için bence fazla bir rakam
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı aa.aslan

10 numarada gelse, tarıkla pektemek takas olsa, stoperede Rolando gelse  ; Sivok - Eneramo- Süzen- Holoşko satılıp, Boral- Üzülmezlede yollar ayrılsa, Mami - Ümit - Atınç kiralansa, halamında bıyıkları olsa amcam olsa istekler bitmiyo.

Aynen katılıyorum.  Çok istek gibi geliyor ama bunların hepsi yapılmalı. Bazı arkadaşlar iyimser bana göre bu hareketler yapılmalıki taş gibi takım olalım.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Lig Tv'nin sitesinde kısa bir kesit yayınlanmış Oktay Karacan,başkanımızın verdiği iftarda gazeteci muhabir ile konuştuklarına kulak misafiri olmuş isim vermedi kendi sözlerinde ama dünyaca ünlü bir 10 numarayı anlatmış gazeteci muhabire,Oktay Karacan'a göre yarın bir transfer açıklanabilirmiş.
Kim olabilir ki dünyaca ünlü ileride satınca para kazanılacak .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 22:06:02
  • Beşiktaş / Bodrum
ZAGO da Beşiktaş'a katılıyor :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hocam bende gerçekten çok merak ettim şimdi.Oktay Karacan futbol bilgisi iyi ve güvenilir bir kişi diye düşünüyorum yanlış bir şey söyleyeceğini sanmıyorum böyle bir şey de varsa umarım yarın açıklanır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 22:08:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Tepki verdiğimiz ne varsa gerçekleşti. Ne demiştik sezon başı?

Töre ve Motta alınsın öncelikle. ALINDI

İyi bir forvet alınsın. ALINDI

10 Numara gelsin. ALINMAK ÜZERE

Kaldı sağ bek stoper ve merkez ortasaha. Aciliyeti olan sağ bek ve ortasaha. Bece bu 3 transfer de gerçekleşecek. Demek ki olay vizyonsuzluk değil parasızlıkmış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 22:10:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Tek ihtimal geliyor aklıma o da BELLHANDA.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam bende gerçekten çok merak ettim şimdi.Oktay Karacan futbol bilgisi iyi ve güvenilir bir kişi diye düşünüyorum yanlış bir şey söyleyeceğini sanmıyorum böyle bir şey de varsa umarım yarın açıklanır.
Bende Oktay Karacan'ın haberciliğine güvenirim aklıma bir anda 10 numara oynayabilecek Nani geldi. Nani olabilir mi ki kalbimden kaç aydan beri Nani geçiyor. Buraya da bir kaç kez yazmıştım.

Çevrimiçi Samet Ç

Tek ihtimal geliyor aklıma o da BELLHANDA.
Belhanda iyi olur ama çok pahalı gelir hocam. Ben Lanzini'nin olmayacağı kanaatindeyim hala böyle bir şey varsa hiç düşünülmeden Belhanda alınmalı zaten