2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572663 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı berk_bjk

Tam aradığımız adamın Gary Medel olduğunu düşünüyorum hem ön libero hem stoper oynayabiliyor yırtıcı da bir adam. Bu sene 3 5 2 oynayacaksak eğer top rakipteyken stoper bizdeyken orta saha oynayabilecek bir adam keşke gelse... :s20:

Çevrimdışı eski inönü

Tam aradığımız adamın Gary Medel olduğunu düşünüyorum hem ön libero hem stoper oynayabiliyor yırtıcı da bir adam. Bu sene 3 5 2 oynayacaksak eğer top rakipteyken stoper bizdeyken orta saha oynayabilecek bir adam keşke gelse... :s20:
onu alamayız hocam çok para isterler

Çevrimdışı Q

Bir futbolcu bizi şampiyon yapmaz arkadaş..
- ha maç kurtarabilir fakat öyle istikrarlı süper kahramanlar gibi futbolcu yoktur!
- dünya kupalarında da gördük ki Almanya takım olarak kazandı!
- gereksinim gören yerlere doğru transferler bizi güçlü kılacaktır sanırım... toraman aff olacak töre tamam ba tamam lanzini nin gelmesini bende çok istiyorum ama ronaldinho gibi çok ister olduk doğru adım ile bize sağlam bir solbeg yeterli olur değil?  :busted_cop:

Çevrimdışı forzatunga

galiba gökhan töre nin bonservisi tamam ama kendisi sıkıntı çıkarıyormuş

Çevrimdışı Thuggie

Hocam benim kalbimden Nani'yle ilgilenildiği geçiyor istihbaratım yok ama hislerim kuvvetlidir 5-6 milyon Euro bonservise alınabilir. :D

Aman hocam, Portekizlilerden kurtulduk, Nani Mani gelmesin zaten Quaresma gibi topcu. Gelecek iki mac oynayacak, iki calim atacak sonra yatacak. Gönderildiginde de yönetime düsman kesilecek Nani'ciler.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bak dün sana 2 oyuncu söyledim biri bitti biri kaldı  :lol:
@aktar_ismail 2 tane daha söyle bari  abi  totem olsun :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

yav adam sorunçıkaracak olsa neden nevzat demirde çalışşın, ben Tr de Bjk den baska yerde oynamam desın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kendisi sıkıntı zaten... İlk geldiğinde bir röpotaj verdi. Chelsea de bir oyuncuyla sürekli cumaya gidiyorduk falan filan (Müslüman Fransız, bize gol attı, hatta eliyle gol attı. adını unuttum) Sonra bir bakıyorsun gece kurşunlanıyor adam. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş. Tamam ibadetin yeri başka ama ibadetini söyleyip sempati yaratmaya çabalıyor. Karakter tam oturmamış sonuçta genç çocuk ama ben bu sene fazla şans bulamaz diyorum. Çünkü sezon başı hazırlığı da yapmamış olacak. Halen sakat çünkü. Keşke alternatifini alsalar. Kimse artık?

tolga   

yabancı     pedro     ersan   motta

veli               atiba
                 oğuzhan
 töre                           kerim frei   

demba ba           
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 09:51:51 aktar_ismail ]

Bizim en büyük transferimiz eğer giderse Mustafa Pekmetek olur, yemin ediyorum halı saha maçı olsa çağırmam.
Almanya kadınlar futbol liginde bile çok daha iyi futbolcular var.

@aktar_ismail 2 tane daha söyle bari  abi  totem olsun :evillol: :evillol:

2 taneyi bir sonraki yıl için söyleyebilirim.
1. Borja Valero
2. Camilo Zuniga

Çevrimdışı mert_

mustafa pektemek'in futbolunu ben de beğenmiyorum hatta baba ve tosun'un ardından  3. forvet olmak için ömer'le çekişir benim gözümde ama adamdır, yüreklidir, lafta değil gerçekten formasını kanıyla ıslatmışlığı vardır. bu, Beşiktaş'ta oynamak için yeterli değildir elbette ama saygı duymak için yeterlidir.

Çevrimdışı Kemal

Saygı duyuyoruzda hocam seneye  beleşe Feneve gidecek, bizede dıyecek ki 500.000 TL alacağım var onları talep etmiyorum, aynı kazığı yemekten bıkmadık, verin Ertuğrul'a yada Güneş'e, ya Bursaspor sağbek ile yada Tarıkla takasta kullanalım. 2 teknik adamda kaparlar, allayıp pullayıp Türk Forvetsiz Fenere itelerler nasılsa, bunun farkındalar. Ama anca biz Holoskoyu takas öneriyoruz, adam bela işte gitmiyo İstanbul dışına verin Pektemeği gitsin, Ömer ondan iyidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Mustafa Pektemek yetenekli ve iyiniyetli bir oyuncu. Maçlarda genellikle çok az zaman aldığı için az zamanda çok iş başarma gailesiyle zaman zaman hatalar yaptı. Bunlar normaldir. Ayrıca bence müthiş bilekler sahip. Adamın ayaklar neredeyse 360 derece dönebiliyor. Asla satmazdım.

Çevrimdışı mert_

Saygı duyuyoruzda hocam seneye  beleşe Feneve gidecek, bizede dıyecek ki 500.000 TL alacağım var onları talep etmiyorum, aynı kazığı yemekten bıkmadık, verin Ertuğrul'a yada Güneş'e, ya Bursaspor sağbek ile yada Tarıkla takasta kullanalım. 2 teknik adamda kaparlar, allayıp pullayıp Türk Forvetsiz Fenere itelerler nasılsa, bunun farkındalar. Ama anca biz Holoskoyu takas öneriyoruz, adam bela işte gitmiyo İstanbul dışına verin Pektemeği gitsin, Ömer ondan iyidir.
hocam satılması ya da takasta değerlendirilmesi olayına bir itirazım yok :)

Çevrimdışı Kemal

O zaman Besiktasarena yönetimi olarak önayak olun , yönetimle görüşün , artık çıldıracağuk  :busted_cop: :D :icool:

Çevrimdışı quentine83

pektemek e haksızlık etmeyin bence.tamam biraz bencilce davranıp top ezdiği doğrudur.ama oda tamamen yeterli süre verilmediğinden ve kendini ispatlama çabasındandır.açın bakın istatistikleri kaç maç kaç dakika süre almış.ben pektemek gibi yüreğiyle oynayan oyunculara ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum.onda ilhan mansız ruhu görüyorum.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Kemal

Yav yüreğiyle nerde oynayacak hocam, Dem BABA 1. forvet , arkasında Tosun Paşa deli gibi çalışıyo yedeği Tosun, Ömerde büyük gelişme varmış , yani tek forvet sisteminde oynayan Beşiktaşımızda seneye sözleşmesi biten Pektemek beleşe başka takıma gidecek yine avcumuzu yalayacaz.

Biz hiçbir zaman futbolculara saygısızlık yapmamaya çalışıyoruz taraftar olarak,
Fakat bir de onlara bakın, bizim hayatımız boyunca kazanamayacağımız parayı 2-3 ayda kazanıyorlar, kazansınlar helal olsun ona bir sözümüz yok fakat bu parayı hak etmek için ne kadar çalışıyorlar onu bir sorgulamak lazım.
Kimisi geceleri bardan çıkmaz,
Kimisi kendisine bakmaz,
Kimisi kendisini geliştirmek için antremanlar yapmaz,
Vs vs vs,
Aldıkları paranın karşılığında bir sorumlulukları olmalı, bu sorumluluklardan bir tanesini bile yerine getirmeyen futbolcuya ben saygı duymam. Bu kadar basit.

Çevrimdışı Kemal

Eneramo- Uğur Boral - Süzen - Pektemek - Sezer Öztürk - Sivok -Holosko,  ACİLEN ELDEN ÇIKARTILMALIDIR. Başkanda belirtti zaten gitmesi gerekenleri, listesi inşallah budur. Şu futbolcular bize kaliteli bir sağ bek ve stoper aldırır, Töre nin bittiğini varsayarsak, kaliteli 10 numarada biterse transferi kapatıp, şampiyonluğu ve CL grupları çok rahat kovalarız.

Çevrimdışı mert_

Biz hiçbir zaman futbolculara saygısızlık yapmamaya çalışıyoruz taraftar olarak,
Fakat bir de onlara bakın, bizim hayatımız boyunca kazanamayacağımız parayı 2-3 ayda kazanıyorlar, kazansınlar helal olsun ona bir sözümüz yok fakat bu parayı hak etmek için ne kadar çalışıyorlar onu bir sorgulamak lazım.
Kimisi geceleri bardan çıkmaz,
Kimisi kendisine bakmaz,
Kimisi kendisini geliştirmek için antremanlar yapmaz,
Vs vs vs,
Aldıkları paranın karşılığında bir sorumlulukları olmalı, bu sorumluluklardan bir tanesini bile yerine getirmeyen futbolcuya ben saygı duymam. Bu kadar basit.
kişiliksiz ve sorumsuz futbolcuya kimse saygı duymaz. elmalarla armutlar farklıdır ismail hocam :)
sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştığı halde sınırlı yetenekleri veya gerçekten şansız sakatlıkları yüzünden başarılı olamayanlarla, sorumluluklarını yerine getirme imkanı olduğu halde çabalamayanları aynı keyfeye koymamak lazım. ha yok ben yine de saygı duymam diyene de sözümüz yok elbette :)
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 11:06:11 kcptl ]

kişiliksiz ve sorumsuz futbolcuya kimse saygı duymaz. elmalarla armutlar farklıdır ismail hocam :)
Mustafa Pektemek benim gözümde yeteneksizin önde gidenidir. Beşiktaş'ta aldığı süre ve attığı goller ortada, oranladığınızda dünyanın en düşük ortalamalarından birine sahiptir. Ömer Şişmanoğlu çok daha az süre alıyor ve gol atabiliyor.
Mustafa Torres gibi, zamanında çok parlak bir oyuncuydu fakat son 3 yıldır tamamen hikaye. Bu düşüşte kendisini  bir sorgulamalı çünkü elbette onun da hatası var.

Çevrimdışı Kemal

Biraz hayal kurayım :=)

Eneramo = 1m euro Karabük
Süzen = 500.000 euro Anadolu
Sivok = 1.5m euro Anadolu
Holosko = 1m euro Başakşehir
Sezer Öztürk = 1.5m euro
Uğur Boral = 500.000 euro Anadolu

------------------------------+
6m euro = çok kaliteli yabancı stoper

Pektemek = Tarık veya Bursa sağbeki takas

Motta + Demba Ba + Töre + 6m euro sağlam stoper + sağbek takası + Lanzini  = Şampiyonluk + CL gruplar + Maaş şişkinliği bitişi

Hayalsizde yaşanmıyo işte  :icool:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 11:16:27 Kemal ]

Çevrimdışı mert_

Mustafa Pektemek benim gözümde yeteneksizin önde gidenidir. Beşiktaş'ta aldığı süre ve attığı goller ortada, oranladığınızda dünyanın en düşük ortalamalarından birine sahiptir. Ömer Şişmanoğlu çok daha az süre alıyor ve gol atabiliyor.
Mustafa Torres gibi, zamanında çok parlak bir oyuncuydu fakat son 3 yıldır tamamen hikaye. Bu düşüşte kendisini  bir sorgulamalı çünkü elbette onun da hatası var.
hocam yetenek ve Beşiktaş'ta oynayabilme düzeyi hakkında sıkıntıları var elbette, ben orasında değilim ama mustafa sahada olduğunda elinden gelen her şeyi yapan bir futbolcudur. adamı Beşiktaş'ta oynatıyorlar bu onun suçu değil ki :) Beşiktaş forması verilen hiçbir futbolcu yok ben oynamıyorum demez, şu dünyada kaç kişiye nasip oluyor o forma? :) 2 tane harbiden çok ağır sakatlık geçirdi ve arkasına düzenli oynayamadı hiç, yaşadığı düşüş normal. mustafa o sakatlıkları maçtan önceki gece alemlere aktığı için yaşasa doğru ama gerçekten iyi niyetle mücadele eden bir kardeşimiz. ha Beşiktaş'ta oynamak için yeterli mi diye sorarsan bana göre de yeterli değil.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 11:33:13 kcptl ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla Mustafa Pektemek in yeteneksiz olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Bi arkadaşın yazdığı gönderilmesi gereken futbolcular listesinde talibi olan tek oyuncudur ve bence kesinlikl çok yetenekli ayrıca iş ahlakı da üst düzeyde. Çok az süre aldığı için birşeyler yapmak için çaba gösterdiğinden zaman zaman hatalar yaptı. Bu takımda satılacak son futbolculardndır. Takım çift forvt aynatılırsa değeri ortaya çıkar.