2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4573467 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

başkanın helali var harbiden işini biliyo böyle ticaret adamlarına ihtiyaç var babasının parası gibi beşiktaşın parasını yiyenlere değil kişilik olarakta adam ya helal olsun başkana hem stad hemde transfer baskette güzel transferler var helal olsun  hep destek tam destek sonuna kadar fikret orman  :tabe: :tabe:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat

Bence doğru zaman bu sene alınırda tutarsa hem takıma alışır hemde geleceğin takımı kurulmuş olur
ama seneye stad açıldıktan sonra taraftarın sabrı olmayacak bu sene riske girilir bir oyuncu için bence değer bu riske
birde en önemli sağ bek atiba ön libero oynarsa veliyle ikisi göbeği kapatır önlerinde bileğine sahip bir on numara
harikalar yaratır geçen sene atiba resmen aptal olmuştu orada oyna burada oyna derken bu sene gerçek atibayı
seyrederiz ben stoperi gereksiz buluyorum tabiki sivok kalacaksa
bize lazım olan ortasaha kanat ve forvet.biz büyük takımız.ortasahada baskı kuracak oyuncular ileride iş bitirecek forvetler önemli.kale defans pedro motta tamamdır.diğer stoper ersan devamlı oynamaya başlayınca eski ersan olma yolunda ilerledi.neredeyse iki sezon oynamamış oyuncu için normal.defansif ortasahalarımız çok iyi.bir ortasaha yıldızı birde hem kenarda hem forvette oynayabilecek(samaras tipinde) bir oyuncu bize yeterli.ayrıca yine takas ile (holosko)akhisarlı niasse düşünülebilir.sağ bek takas formülüyle pektemek eskişehire verilip tarık ile halledilebilir.

Çevrimdışı Kemal

önder özen yerine daniel amokachı gelsin varya uçar takım :D nıjeryadan bjk ıcın ıstıfa eder o adam, İnönüye helikopterle inip renklilere boru döşemişliği vardır  :busted_cop: :icool:

Çevrimdışı Tolga

zaten ne kaybediyorsak böyle anlık düşündüğümüz için kaybediyoruz
lanzininin geleckte dünyanın en iyi on numaralarından biri olmayacağı ne malüm
almasak gelecekte iş bilmez olurlar ondan sonrada portekiz örneğini veriyorsunuz
bence her türlü riske değer tecrübesiz haliyle bile TR standartlarının çok üstünde olur
tamamen hücuma dönük bir takım kuruluyor gibi bu takımı bu sene seyretmek zevkli olacak
şu haliyle bile şampiyonluğun en büyük adayıyız :)
tamam da lanzinin gelip tutacağının da garantisi yok ben tecrübesiyle bize maç kazandıracak takıma liderlik yapacak bir oyuncuya ihtiyaç olduğundan bahsettim eğer bütçemiz fazla olsaydı lanzini de alınsın derdim ben kötü oyuncu asla demedim ama bizim bu sezon şampiyon olmamız lazım artık ve başarıya direk tecrübeli adamlarla gidersin her 2-3 sene de bir şampiyon olan bir takım olsak al lanzini bir sezon için dene derdim ama durumumuz şuan için öyle değil gerçekçi olmak lazım he alınırsa da bekleyip görecez
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

kale emin ellerde tolga ve cenk yeterli. sağ bek hala muamma ben serdara zerre kadar güvenmiyorum ama transfer bütçesi yetmiyorsa yapacak birşey yok. atiba orada da oynar. stoperde pedro-ersan idealdir sivok da yedekler. toraman kesinlikle gönderilmeli. başkan yalçın ayhan transferinden tepki alınacağını bildiği için caydı. çoğu beşiktaşlı toramandan zerre hazzetmiyor haberin olsun fikret orman. +1 stoper şart yabancı. sol bekte motta ve ismail yeterli. ön liberoda veli-atiba ve her ne kadar vasat olsa da necip yeterli gibi. ön orta sahaya transfer şart. bilic tahminim oğuzhanı biraz daha geride veliye yakın oynatacak. lanzini-oğuzhan-veli üçlüsü idealdir ama defansa yeteri kadar yardım ederlerse. kanatlarda olcay-töre-kerim ve cenk tosun fazlasıyla yeterli. forvete değinmeye gerek yok.

ideal onbirimiz;

tolga     -

-serdar(transfer yabancı) ------------pedro---------ersan-------------motta

---veli------- ----------------oğuzhan-------

--lanzini----

----töre                ----demba ba ----                     ----olcay---

acil alınması gerekenler; yabancı sağ bek, yabancı stoper, 10 numara.
yedekler; cenk gönen, serdar, sivok, ismail, kerim, cenk tosun

diğer topçular; atınç - necip- -pektemek-- ömer--

kiralıklar; mami, pektemek olabilir.

kesinlikle gönderilmesi gerekenler; gökhan süzen, toraman(başa bela bu adam), eneramo, holoşko, uğur boral..
Toraman konusuna yuzde yuz katılıyorum. Takımın havasını bozan bir tip artı futbolculugu vasat. Yalçın ondan iyi cok ayıp ettik Yalcına

Çevrimdışı ALDENYX

bjk tvde maç özetlerini izliyorum...SİVOKU hiçdüşünmem hemen satarım ne ederi varsa...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

Şampiyonluğun anahtarı; Lanzini(Ruiz), Merkez orta saha, yerli sağ bek ve yabancı stoper. Sivok ve Holosko da gönderilmeli. Yalçın gelmiyorsa da mecburen Toraman'ın affedilmesi lazım çünkü yerli alternatif stoper lazım.

Çevrimdışı hic2222

başkanın helali var harbiden işini biliyo böyle ticaret adamlarına ihtiyaç var babasının parası gibi beşiktaşın parasını yiyenlere değil kişilik olarakta adam ya helal olsun başkana hem stad hemde transfer baskette güzel transferler var helal olsun  hep destek tam destek sonuna kadar fikret orman  :tabe: :tabe:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ALDENYX

benimde beğendiğim oyuncu... MICHAEL BRADLEY tam bir 4 numara. veli-bradley-lanzini (oğuzhan)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

Kalou ismi geçiyor, hatta Töre ve Kalou birlikte gelicek şeklinde... Kalou nun maliyeti düşükmüş  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Trtspor barış yurdaseven'e göre lanzini'nin alternatifi zenitli danny imiş teklif yapmışız keşke alsalar çok kaliteli bir oyuncu  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Kalou ismi geçiyor, hatta Töre ve Kalou birlikte gelicek şeklinde... Kalou nun maliyeti düşükmüş  :alala:
Hocam benim kalbimden Nani'yle ilgilenildiği geçiyor istihbaratım yok ama hislerim kuvvetlidir 5-6 milyon Euro bonservise alınabilir. :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Açıkçası bu kritik sezon için lanzininin fazlasıyla riskli olacağını düşünüyorum. Eğer tutmazsa herkes başlayacak yine transferde hata yaptık muhabbetine. O yüzden sanki daha çok tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var gibi

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası bu kritik sezon için lanzininin fazlasıyla riskli olacağını düşünüyorum. Eğer tutmazsa herkes başlayacak yine transferde hata yaptık muhabbetine. O yüzden sanki daha çok tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var gibi
bende ısrarla bunu demek istiyorum ayrıca gelirse lanzinin üzerinde baya bir baskı da oluşacak gibi herkes şimdiden baya umutlu eğer olur da 3-4 maç kötü oynarsa bu baskının altında kalıp sezonun geri kalanını moralsiz devam edebilir.danny ismi gündemdeyse ben hiç düşünmem onu alırım adam gerçek bir lider  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Lanzini tarzı transferleri ekonomik olarak biraz güçlenince denesek daha iyi olur.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Haftasonu borsa kapalı olduğu için Pazartesiye mi kaldı töre transferi yoksa yarın açıklanabilir mi?

Çevrimdışı Tolga

Haftasonu borsa kapalı olduğu için Pazartesiye mi kaldı töre transferi yoksa yarın açıklanabilir mi?
açıklanabilir fakat bizim yönetim genelde kap bildirimlerini hafta içi yapıyor

Çevrimiçi kahyaoglueren

açıklanabilir fakat bizim yönetim genelde kap bildirimlerini hafta içi yapıyor
teşekkürler ama vaktimiz az keşke pazar antremanlara başlasa

Çevrimdışı forzatunga

KAP 7/24 açık

Çevrimdışı Tolga

teşekkürler ama vaktimiz az keşke pazar antremanlara başlasa
aynı fikirdeyim de bekleyecez artık belki bu arada töre ile de ufak tefek pürüzler halledilmiş olur

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada Bjk Tv de özetleri izliyorum bu sene hakemler en az 10-12 puanımızı direk yemişler 10 puanıdı dolaylı yemişler.Ama takımımız her maçta üstün oynamış saraçoğlundaki fb maçı hariç sadece sorunumuz kritik yerlerde sorun yaşamamız.Özellikle santrafor da.

Çevrimdışı eski inönü

Kalou bizi şampiyon yapar. Maliyetinin düşük oldugunu sanmam. En az Dembaba kadar vardır

Çevrimdışı eski inönü

benimde beğendiğim oyuncu... MICHAEL BRADLEY tam bir 4 numara. veli-bradley-lanzini (oğuzhan)

süper bir topcu :ok:

Çevrimdışı smtcglr

Bizde LAzzini geldi mi tamamdır  :super:

Çevrimdışı eski inönü

Bizde LAzzini geldi mi tamamdır  :super:
o da Lanzini'nin Laz kardeşi mi  :D