2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572720 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

önümüzdeki 5 sene takımımızın çekirdegini oluşturacak genç futbolcularımız: Cenk, İsmail, Motta, Pedro, Ersan, Necip, Oguzhan, Veli, Frei, Töre, Cenk Tosun, Pektemek, Ömer, Muhammet Demirci, Musa Muhammed. Onun için diyorum alacagımız yabancılar az olsun öz olsun

Çevrimdışı Tolga

önümüzdeki 5 sene takımımızın çekirdegini oluşturacak genç futbolcularımız: Cenk, İsmail, Motta, Pedro, Ersan, Necip, Oguzhan, Veli, Frei, Töre, Cenk Tosun, Pektemek, Ömer, Muhammet Demirci, Musa Muhammed. Onun için diyorum alacagımız yabancılar az olsun öz olsun
aynen hocam bende hep bunu diyorum 5 tane alacağımıza bütçemiz dahilinde 2 tane alalım ama gerçekten takıma katkı sağlayacak isimler olsun
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

aynen hocam bende hep bunu diyorum 5 tane alacağımıza bütçemiz dahilinde 2 tane alalım ama gerçekten takıma katkı sağlayacak isimler olsun
Dembaba super transfer. 2 tane daha bu ayarda transfer yap tamam işte.

Çevrimdışı balerion

beyler şu videoda demba ba nın çalıştığı refleks butonlarını nerde bulabilirim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:54:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son Bulut açıklamalarına inanmayın bu arada Töre ile buradayken anlaşıldı. Töre için son 24 saat  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Allah'ım inşallah suprız cıkmazda Pazartesi Töre kampa katılır, CL elemesinde zor kura çektik sağ kanatta takıma adapte Beşiktaşlı kanat oyuncusu alınması o maça + olur.

Şimdi Başkanın elini çabuk tutup orta saha Ruiz yada Lanziniyi hafta başı bıtırmesı demek, maça az kaldı, sağ bekte de Atiba - serdar oynar şu gruplara kalabilsek..

Seneyede Musa Muhammed pilot takımdan gelir sağ bek sorunumuz çok uzun zaman için çözülür.

10 numaramız çok önemli, hem kanat hemde ileri dönük forvet arkası oynayabilen Lanzini veya Ruiz, hafta başı acilen bitmeli ve iç transfere dönülüp safralardan acilen kurtulmalıyız. Ulan umutlanıyorum şu Feyenord maçına be- hüsran olacam yine çok üzülecem ama tutamıyorum kendimi umutlanıyorum  :icool:

Çevrimdışı Thuggie

Allah'ım inşallah suprız cıkmazda Pazartesi Töre kampa katılır, CL elemesinde zor kura çektik sağ kanatta takıma adapte Beşiktaşlı kanat oyuncusu alınması o maça + olur.

Şimdi Başkanın elini çabuk tutup orta saha Ruiz yada Lanziniyi hafta başı bıtırmesı demek, maça az kaldı, sağ bekte de Atiba - serdar oynar şu gruplara kalabilsek..

Seneyede Musa Muhammed pilot takımdan gelir sağ bek sorunumuz çok uzun zaman için çözülür.

10 numaramız çok önemli, hem kanat hemde ileri dönük forvet arkası oynayabilen Lanzini veya Ruiz, hafta başı acilen bitmeli ve iç transfere dönülüp safralardan acilen kurtulmalıyız. Ulan umutlanıyorum şu Feyenord maçına be- hüsran olacam yine çok üzülecem ama tutamıyorum kendimi umutlanıyorum  :icool:

Feyenoord'u gözünde cok büyütmüssün sen hocam veya Besiktas'i cok kücültmüssün. Basar geliriz evde disarda, rahat ol sen. Feyenoordu yenemiyorsak zaten ŞL işimiz ne?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:17:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Feyenoord'u gözünde cok büyütmüssün sen hocam veya Besiktas'i cok kücültmüssün. Basar geliriz evde disarda, rahat ol sen. Feyenoordu yenemiyorsak zaten ŞL işimiz ne?

Aynen Öbür Turda Tanrı Arsenal'den Korusun  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:23:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Cayır cayır ön libero ihtiyacı olacak sakatlıkta eğer Noboa planı yoksa Kuzmanovic Inter'den kiralanabilir.

Çok büyük potansiyeldi orada kaldı ama +3'e fazla maliyeti olmayan iyi bir yedekleme olur.

Stoper olaraksa bence Rolando alınamayacaksa gerçekten gerek yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:24:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunun endamına bakın!

http://www.transfermarkt.com.tr/dede/profil/spieler/113094

Katil bu katil Zago'dan da iyi olur ama işte..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

takım geçen sene oturdu artık bu sene patlama senesi. Mösyö Bilic'i gorecez bakalım

Çevrimdışı scape_bjk

Cayır cayır ön libero ihtiyacı olacak sakatlıkta eğer Noboa planı yoksa Kuzmanovic Inter'den kiralanabilir.

Çok büyük potansiyeldi orada kaldı ama +3'e fazla maliyeti olmayan iyi bir yedekleme olur.

Stoper olaraksa bence Rolando alınamayacaksa gerçekten gerek yok.
Töre alındıysa eğer şu aşamada en büyük eksiğimiz sağ bek gözüküyor diğerlerinde oynayabilecek oyuncularımız var fakat alternatif yaratmak için transfer gerekiyor.

Çevrimdışı Necmi

oğuzhanın olduğu bölgeye adam lazım ama bu lanzini mi olmalı emin değilim bize daha tecrübeli bir 10 numara lazım diye düşünüyorum zaten bütçemiz dar bari onu yerinde kullanalım.lanzini gelip genç oyuncu olarak birşey vermeyebilir ama tecrübeli bir ofansif orta saha sezon içinde takıma liderlik ederek birçok maçı lehimize çevirebilir diye düşünüyorum
zaten ne kaybediyorsak böyle anlık düşündüğümüz için kaybediyoruz
lanzininin geleckte dünyanın en iyi on numaralarından biri olmayacağı ne malüm
almasak gelecekte iş bilmez olurlar ondan sonrada portekiz örneğini veriyorsunuz
bence her türlü riske değer tecrübesiz haliyle bile TR standartlarının çok üstünde olur
tamamen hücuma dönük bir takım kuruluyor gibi bu takımı bu sene seyretmek zevkli olacak
şu haliyle bile şampiyonluğun en büyük adayıyız :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:27:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre alındıysa eğer şu aşamada en büyük eksiğimiz sağ bek gözüküyor diğerlerinde oynayabilecek oyuncularımız var fakat alternatif yaratmak için transfer gerekiyor.

Oraya Sefa ya da Tarık olacak bence  ben sürpriz beklemiyorum her türlü pek sinmeyecek içimize
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Siz tabi 3-0 den 10 dakikada 3-3- olan maçları hatırlamıyosunuz yaş icabı, tetenek olduk tetenek , 10.lig takımı çıksa şöle ayak uzatıp maç izleyemıyoruz ergenlikte bozdular Valerenga maçlarıyla ayarımızı @Thuggie@Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:31:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Siz tabi 3-0 den 10 dakikada 3-3- olan maçları hatırlamıyosunuz yaş icabı, tetenek olduk tetenek , 10.lig takımı çıksa şöle ayak uzatıp maç izleyemıyoruz ergenlikte bozdular Valerenga maçlarıyla ayarımızı @Thuggie@Çağrı

Ben hatırlıyorum abicim gayet iyi hem de  :D Carew'in bizi duman ettiği maç son 15 dk içinde :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

:D :D :D :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:34:13
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten ne kaybediyorsak böyle anlık düşündüğümüz için kaybediyoruz
lanzininin geleckte dünyanın en iyi on numaralarından biri olmayacağı ne malüm
almasak gelecekte iş bilmez olurlar ondan sonrada portekiz örneğini veriyorsunuz
bence her türlü riske değer tecrübesiz haliyle bile TR standartlarının çok üstünde olur
tamamen hücuma dönük bir takım kuruluyor gibi bu takımı bu sene seyretmek zevkli olacak
şu haliyle bile şampiyonluğun en büyük adayıyız :)

@Necmi abi haklısın da iki ucu değnek misali şuan. Bizim şampiyon olmamız gerek Ruiz çok hazır adam dan dun sokar topu içeri Lanzini ya süper olacak ya Delgado gibi çürük çıkacak bu riski almak için doğru zaman mı asıl mesele buna karar vermek sanırım. Şampiyonluk konusuna katılıyorum bence de 2 transferle biz de ortağız diyebiliriz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Birde unutamadığım 100. yılımızda şamp. ligi grubundan çıkacakken son maçta gol farkıyla çıkamadığımız maç yok mu :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:38:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Birde unutamadığım 100. yılımızda şamp. ligi grubundan çıkacakken son maçta gol farkıyla çıkamadığımız maç yok mu :s20: :s20:

Prag'ın son dakika golü  :s20: Lucescu kalp krizi geçirecek sanmıştım  : :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:39:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de Feneri 2-1 yeniyorken Almeida ayısının topu Volkan'a bombaladığı devamında gol yiyip 4-2 maçı kaybedip muhtemelen şampiyonluğu kaybettiğimiz maçı hatırladım şuan..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

2003-2004 sezonuydu. Biz son macta Chelsea'ye 2-0 yenildik son 10-15dk'da yedigimiz gollerle. Son dakikalari izlerken hic unutmuyorum Prag-Lazio macini da ekranin kosesinde ufak bir karede veriyordu. O mac bitti ciktik gruptan derken Pragli futbolcularin gol sevincini hatirliyorum. Gol olup bitmisti mac 1-0. Besiktas taraftari olarak 30 yasini gormemiz bile mucize  :D 
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 00:48:49 EagleForce ]

Çevrimdışı altan0348

kale emin ellerde tolga ve cenk yeterli. sağ bek hala muamma ben serdara zerre kadar güvenmiyorum ama transfer bütçesi yetmiyorsa yapacak birşey yok. atiba orada da oynar. stoperde pedro-ersan idealdir sivok da yedekler. toraman kesinlikle gönderilmeli. başkan yalçın ayhan transferinden tepki alınacağını bildiği için caydı. çoğu beşiktaşlı toramandan zerre hazzetmiyor haberin olsun fikret orman. +1 stoper şart yabancı. sol bekte motta ve ismail yeterli. ön liberoda veli-atiba ve her ne kadar vasat olsa da necip yeterli gibi. ön orta sahaya transfer şart. bilic tahminim oğuzhanı biraz daha geride veliye yakın oynatacak. lanzini-oğuzhan-veli üçlüsü idealdir ama defansa yeteri kadar yardım ederlerse. kanatlarda olcay-töre-kerim ve cenk tosun fazlasıyla yeterli. forvete değinmeye gerek yok.

ideal onbirimiz;

tolga     -

-serdar(transfer yabancı) ------------pedro---------ersan-------------motta

---veli------- ----------------oğuzhan-------

--lanzini----

----töre                ----demba ba ----                     ----olcay---

acil alınması gerekenler; yabancı sağ bek, yabancı stoper, 10 numara.
yedekler; cenk gönen, serdar, sivok, ismail, kerim, cenk tosun

diğer topçular; atınç - necip- -pektemek-- ömer--

kiralıklar; mami, pektemek olabilir.

kesinlikle gönderilmesi gerekenler; gökhan süzen, toraman(başa bela bu adam), eneramo, holoşko, uğur boral..

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi haklısın da iki ucu değnek misali şuan. Bizim şampiyon olmamız gerek Ruiz çok hazır adam dan dun sokar topu içeri Lanzini ya süper olacak ya Delgado gibi çürük çıkacak bu riski almak için doğru zaman mı asıl mesele buna karar vermek sanırım. Şampiyonluk konusuna katılıyorum bence de 2 transferle biz de ortağız diyebiliriz :)
Bence doğru zaman bu sene alınırda tutarsa hem takıma alışır hemde geleceğin takımı kurulmuş olur
ama seneye stad açıldıktan sonra taraftarın sabrı olmayacak bu sene riske girilir bir oyuncu için bence değer bu riske
birde en önemli sağ bek atiba ön libero oynarsa veliyle ikisi göbeği kapatır önlerinde bileğine sahip bir on numara
harikalar yaratır geçen sene atiba resmen aptal olmuştu orada oyna burada oyna derken bu sene gerçek atibayı
seyrederiz ben stoperi gereksiz buluyorum tabiki sivok kalacaksa

Çevrimdışı saricasi

Lazioya çeyrek finalde elendiğimiz maçta ağladığımı hatırlıyorum, ah ah bu lazio bize az çektirmedi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!