2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571543 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa.aslan

Oğuzhan varken lanziniye ne gerek var bize marin gibi demba yı besleyecek kanat lazım.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'nin bonservisini 4.2 milyon Euro'ya anlaşmışız doğru mudur?

Çevrimdışı canU

Oğuzhan varken lanziniye ne gerek var bize marin gibi demba yı besleyecek kanat lazım.
Ozzienin yedeği kim olacak? Ya da o pozisyonun yedeği kim olacak? Lanzini gelirse ozzie yedeğe geçer

Çevrimdışı Tolga

oğuzhanın olduğu bölgeye adam lazım ama bu lanzini mi olmalı emin değilim bize daha tecrübeli bir 10 numara lazım diye düşünüyorum zaten bütçemiz dar bari onu yerinde kullanalım.lanzini gelip genç oyuncu olarak birşey vermeyebilir ama tecrübeli bir ofansif orta saha sezon içinde takıma liderlik ederek birçok maçı lehimize çevirebilir diye düşünüyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Biz ciddiye alırsak Feyenoord'dan gol yemeden iki maçı da kazanırız. İçimden içerde 2-0 dışarıda 1-0 geçiyor. Dikkat etmemiz gereken bir kaç şey var.

Adamlar Hollanda Takımı. Öndeki 5 adamı bile satsa Hollanda Altyapı sisteminin getirdiği hücum varyasyonları her türlü oturmuş ancak zayıf karınları defans. Üstüne giden takım yetenekli oyuncuları varsa boğar Feyenoord'u. O yüzden bence tam Bilicin istediği kura geldi inanın Grasshopers filan gelse daha çok zorlanacaktık.

Forvetleri Pele , Sol stoper İndi gitti sap bek ve stoperleri de yolcu ve sadece 10 günde yeni adam alıp oturtmaları çok zor savunmaya korkmayıp üstüne gidersek her türlü vururuz.
Hocam keşke İndi gitmesiydi tam bir patlamaya hazır bir bomba gibi oynuyordu. :D

Çevrimdışı Anıl

Lanzini aynı zamanda bir kanat oyuncusu :ok: Lanzini'nin gelmesi demek bize yedek kulübesinden maçı çevirebilicek adam demek. Sadece ilk 11'in değil yedek kulübesinin de sağlam olması lazım ki sıkışan maçları çözebilelim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:11:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol kanat alınmazsa şöyle olacaktır.

Sol Açık Lanzini Yedeği Cenk

10 Numara Oğuzhan Yedeği Olcay

Sağ Açık Töre Yedeği Frei

Forvet Ba Yedeği Pektemek
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Biliç Kerim Frei da 10 numara gibi düşünüyor son hazırlık maçına bakınca.
Yalnız Gökhan Töre inşallah olur eski hamburg chelsea videolarını izleyin müthiş yetenekli Robben vari bir tarzı var yaşı da daha çok genç olgunlaştıkca daha iyi olacaktır.

Süper bir genç ve potansiyelli yerli jenerasyonumuz olacak yanlarına kaliteli yabancılarla 3-4 yıl içinde ben avrupa da başarı bekliyorum.

Çevrimdışı eski inönü

oğuzhanın olduğu bölgeye adam lazım ama bu lanzini mi olmalı emin değilim bize daha tecrübeli bir 10 numara lazım diye düşünüyorum zaten bütçemiz dar bari onu yerinde kullanalım.lanzini gelip genç oyuncu olarak birşey vermeyebilir ama tecrübeli bir ofansif orta saha sezon içinde takıma liderlik ederek birçok maçı lehimize çevirebilir diye düşünüyorum
aynısını düşünüyorum ama şu şekil. Lanzini de alınabilirse alınsın çünkü gercekten patlama potansiyeli olan bir çocuk. Ama onunla beraber merkez bolgesine çift yonlu oynayabilecek tecrübeli mümkünse 30 yaş üzeri bir maestro şefi alınsın. Hatta Cambiasso ornegini verdim adam boşta. Oyle bir adam alınırsa hem Lanzinin üzerindeki baskı kalkar hem de baskı altındaki maçların altından daha rahat kalkarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:13:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada yönetimin fazla açılacağını sanmıyorum ama bütçe olayını unutun para olmadığı içindi kısıtlı bütçe. 75 milyon dolar kredi alındı stad borçlar ve transfer için bu paradan 3 yılda vadeli olarak kullanılacak.

Yani bu sene 7 adam alıp seneye 2 adam da alınabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

aynısını düşünüyorum ama şu şekil. Lanzini de alınabilirse alınsın çünkü gercekten patlama potansiyeli olan bir çocuk. Ama onunla beraber merkez bolgesine çift yonlu oynayabilecek tecrübeli mümkünse 30 yaş üzeri bir maestro şefi alınsın. Hatta Cambiasso ornegini verdim adam boşta. Oyle bir adam alınırsa hem Lanzinin üzerindeki baskı kalkar hem de baskı altındaki maçların altından daha rahat kalkarız.
lanzini bütçemiz olsa alınmasına kimse itiraz etmezde dediğim gibi bütçeye göre olmuş oyuncuları almakta yarar var bu sezon ipi göğüslememiz lazım

Çevrimdışı forzatunga

Bu arada yönetimin fazla açılacağını sanmıyorum ama bütçe olayını unutun para olmadığı içindi kısıtlı bütçe. 75 milyon dolar kredi alındı stad borçlar ve transfer için bu paradan 3 yılda vadeli olarak kullanılacak.

Yani bu sene 7 adam alıp seneye 2 adam da alınabilir.

zaten artık öyle olması lazım yavaş yavaş atıyorum bu sene kadro tatmin etti ve başarı geldi sadece marka bir sağ bek ile adam yiyen cinsten yine kariyerli bir önlibero alırsın takım bir level daha atlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:19:04
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten artık öyle olması lazım yavaş yavaş atıyorum bu sene kadro tatmin etti ve başarı geldi sadece marka bir sağ bek ile adam yiyen cinsten yine kariyerli bir önlibero alırsın takım bir level daha atlar.

Aynen durum bu o yüzden bence stoper almasınlar seneye Sivok gider Dede gelir takım 1 sınıf daha atlar. 1 yıllık değil 3 yıllık planlama yaptığımız her dönem 3 yılda en az 1 kez şampiyon oluruz doğrusu da budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Sol kanat alınmazsa şöyle olacaktır.

Sol Açık Lanzini Yedeği Cenk

10 Numara Oğuzhan Yedeği Olcay

Sağ Açık Töre Yedeği Frei

Forvet Ba Yedeği Pektemek
eldeki malzemeyle en iyisini yapmışsın.  :ok: yalnız Ömer yine forma yüzü goremeyecek anlaşılan. Ya da Frei forvet arkasında tutarsa Ömeri sağ açığa evriltebiliriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:20:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre'nin en büyük önemi bu. Bize çekirdek yerli kadro lazımdı. Şimdi elimizde Tolga Ersan İsmail Veli Töre Oğzuhan Cenk var. Bundan sonra ligde sivrilen yerliyi hemen kaptmamız gerek yerlilerin en az 7-8 yıl oynayacak yaşta takımda. Aralarına serpiştir A Kalite 5 yabancı şampiyon olmaman kaçınılmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:21:51
  • Beşiktaş / Bodrum
eldeki malzemeyle en iyisini yapmışsın.  :ok: yalnız Ömer yine forma yüzü goremeyecek anlaşılan. Ya da Frei forvet arkasında tutarsa Ömeri sağ açığa evriltebiliriz

Aslında olabilir çünkü zayıflamış ve hızlanmış biraz şaşırttı beni. Ama çok kaliteli 8 hücumcu var hocam bir de Perisic gelirse aman ki ne aman daha seneye Muhammed gelecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dorx

G.töre bonservisi alarak iyi transfer ettik..! 4 m€
Kaynak ligtv

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:24:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş, Gökhan Töre transferinde sona yaklaşıyor. NTV Spor muhabiri Övünç Özdem, konuyla ilgili son gelişmeleri aktardı.

Başkan Fikret Orman Kazan'dan döndüğünü ve şu anda İngiltere'de olduğunu belirten Özdem konuyla ilgili, "Rubin Kazan'la büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Bu konunun tekrardan kiralama değil de bonservis konusunda bir anlaşmaya varıldı. Ancak şu an için rakam belirtmek doğru olmaz. Çünkü ödeme durumuna göre rakamın artıp azalacağı söz konusu. Gökhan transferi için verebileceğimiz durum, Rubin Kazan'ın bonservis bedeli olarak belirlediği 7,5 milyon euro'da indirime gittiği ve son rakamı kabul ettiği yönünde" dedi.

Transferdeki son durumun Beşiktaş'ın Gökhan ile anlaşmasına kaldığını vurgulayan Övünç Özdem, "Gökhan'la anlaşma konusunda biraz sıkıntı olacak gibi gözüküyor. Çünkü milli futbolcunun istediği rakam Beşiktaş'ın vermek istediği rakamdam yüksek. Şu anda oyuncuyla anlaşmaya varılmış değil. Beşiktaş, Gökhan ve menajeriyle masaya oturacaktır. Eğer anlaşma olursa transfer tam olarak gerçekleşti diyebiliriz" şeklinde konuştu.

İş bitti hayırlı olsun diyebilieiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Aslında olabilir çünkü zayıflamış ve hızlanmış biraz şaşırttı beni. Ama çok kaliteli 8 hücumcu var hocam bir de Perisic gelirse aman ki ne aman daha seneye Muhammed gelecek.
Zaten bizim kadromuz kötü degildiki. Gecen sene devre arası kritik bir iki mudaheleyle işi goturuduk biz ama olmadı malesef fernandese bel bagladılar silip atamadılar bir anda. Muhammeti kiraya verdiler mi ?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş, Gökhan Töre transferinde sona yaklaşıyor. NTV Spor muhabiri Övünç Özdem, konuyla ilgili son gelişmeleri aktardı.

Başkan Fikret Orman Kazan'dan döndüğünü ve şu anda İngiltere'de olduğunu belirten Özdem konuyla ilgili, "Rubin Kazan'la büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Bu konunun tekrardan kiralama değil de bonservis konusunda bir anlaşmaya varıldı. Ancak şu an için rakam belirtmek doğru olmaz. Çünkü ödeme durumuna göre rakamın artıp azalacağı söz konusu. Gökhan transferi için verebileceğimiz durum, Rubin Kazan'ın bonservis bedeli olarak belirlediği 7,5 milyon euro'da indirime gittiği ve son rakamı kabul ettiği yönünde" dedi.

Transferdeki son durumun Beşiktaş'ın Gökhan ile anlaşmasına kaldığını vurgulayan Övünç Özdem, "Gökhan'la anlaşma konusunda biraz sıkıntı olacak gibi gözüküyor. Çünkü milli futbolcunun istediği rakam Beşiktaş'ın vermek istediği rakamdam yüksek. Şu anda oyuncuyla anlaşmaya varılmış değil. Beşiktaş, Gökhan ve menajeriyle masaya oturacaktır. Eğer anlaşma olursa transfer tam olarak gerçekleşti diyebiliriz" şeklinde konuştu.

İş bitti hayırlı olsun diyebilieiz.
gökhan nevzat demir tesislerinde çalışıyor zaten iş ona kaldıysa bitti demektir bu transfer umarım en kısa sürede açıklanır ve gökhan töre de ingiltere kampına katılır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:30:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Zaten bizim kadromuz kötü degildiki. Gecen sene devre arası kritik bir iki mudaheleyle işi goturuduk biz ama olmadı malesef fernandese bel bagladılar silip atamadılar bir anda. Muhammeti kiraya verdiler mi ?

Aynen öyle hocam vermediler ama illaki verilir.

Bu arada ben hala Lanzini yerine Ruiz'i istiyorum. Ruiz gelsin Ba'nın arkasında 15 gol 15 asist yapar bizi de şampiyopn yapar Ba da 25'i bulur. Lanzini ya herro ya meroo olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada ben hala Lanzini yerine Ruiz'i istiyorum. Ruiz gelsin Ba'nın arkasında 15 gol 15 asist yapar bizi de şampiyopn yapar Ba da 25'i bulur. Lanzini ya herro ya meroo olur.
Ruiz gelirse şampiyon oluruz net.

Çevrimdışı forzatunga

evet lanzini baya baya risk ama potansiyeline çok güveniyorlar demek ki.Kemiksiz 10 gol 10 asist yapacak bir 10 numara aslında bu sezon şampiyonluk için önemliydi.Lanzini zannetmiyorum ilk geldiği sene takımı sırtlasın götürsün.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:39:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Ruiz gelirse şampiyon oluruz net.

Demba Ba 1.89

Bryan Ruiz 1.88

Kafa topları boy ortalaması bunlar çok önemli. Ve bu adamların ikisi de tabela adamı ikisi de karakterli adamlar. Bize net oyuncu lazım şuanda ne yapacağını bileceğimiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

evet lanzini baya baya risk ama potansiyeline çok güveniyorlar demek ki.Kemiksiz 10 gol 10 asist yapacak bir 10 numara aslında bu sezon şampiyonluk için önemliydi.Lanzini zannetmiyorum ilk geldiği sene takımı sırtlasın götürsün.
işte bende bundan bahsediyorum bize takımı sırtlayacak bir oyuncu lazım en azından tecrübesiyle takıma sahada liderlik edecek bir oyuncuya ihtiyaç var