2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571326 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Yavaş ama emin adımlarla gidiyoruz güzel oldu bu haber

Çevrimdışı Anıl

@Deniz bak dün sana 2 oyuncu söyledim biri bitti biri kaldı  :lol:
Öbürü benim sana sorduğum mu İsmail abi :ssss:

Çevrimdışı okilic

özellikle sağ bek olmazsa olmaz yerli ya da yabancı mutlaka bir sağ bek gerekli stoper de gerekli aslında ama bütçeden dolayı bir 10 numara bir de sağ bek şimdilik yeterli gibi  :ok:

Bende ayni seyi soyluyorum ama bu sene galiba serdar cok iyiymiş  :alala: Henüz izleme firsati bulamadim ama yorumlar hep bu yonde. Birde su Tanju niye yollandi anlamak mumkun degil hucumcu bir bek olurdu işte. Top tekniği surati cok iyiydi...

Defansa Lanzini ve balanta paket ıcınde olmasin.  :lol:

Holosko-Eneramo-Sivok kesinlikle bedava yollanmamalı sonucta kontenjan sıkıntımız yok.  Sıvok transfermark a gore 6 mılyon euro degerınde. Bu ucunden en az 2 mılyon Euro alınabilir ınsallah.

Ortasahaya Atibanın yerine  bir cıft yonlu oyuncu cok ama cok elzem bır transfer Dınamo moskova Noboa Essıen vb... en olmadı jones. Bu konuda bir cok kısı bana karsı biliyorum ama Atiba ve Olcay bu takımda ancak yedek olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 22:10:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yabancılar

Motta - Pedro - Atiba - Lanzini - BA - Stoper - Sol Açık

+1 Hakkımız var bu da Devre Arasında Noboa olursa  :super:

Seneye Atiba yerine Sissoko'yu alsınlar Newcastle'dan ben çıldırayım!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yabancılar

Motta - Pedro - Atiba - Lanzini - BA - Stoper - Sol Açık

+1 Hakkımız var bu da Devre Arasında Noboa olursa  :super:
Sivok-Holosko :by2:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 22:12:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivok-Holosko :by2:

İkisini de Bursa'ya iteleyip Şener'i alsak  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

O olucak mı peki fikrin ne ?

oldu bil, zamanı gelince açıklarlar

Çevrimdışı ilhan mansız

o kim? ben de oldu bilmek istiyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

Aktar,

Ben de bilmek istiyorum

Çevrimdışı Anıl

Oda olursa kadromuz mükemmel olucak :super:

Çevrimdışı KAP

Beyler tüm oyuncular vadeli alınıyor ben bir sürpriz bekliyorum.

Lanzini gelecek ama bir de sol kanat gelecek ve Holosko yollanacak bence.

Hocam ağzınızdan bal damlıyor birde sağ bek mis gibi :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı forzatunga

hedeflenen transferler bir bir gerçekleşiyor iyi hoş güzel de birde eldeki ıskartaları göndermek lazım.

Gökhan Süzen
Holosko
Eneramo
yabancı stoper gelecekse Sivok,
Hatta Sezer,Toraman,Uğur Boral'ı elden çıkarmamız halinde bir ton maaştan kurtulmuş oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 22:24:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Almeida Dünya kupasından sonra 3 kez Önder Özen'le konuşmak istemiş sözleşmesini mevcut şartlardan uzatmak için Önder Özen hayatında başarılar dilerim demiş  :bandit:

Ondan sona Türkiye'nin en büyük takımı galatasaray oluvermiş  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brci

Faik imizeee kavustukkkk  :super:

ins dogrudur toree :)

Çevrimdışı capo di capi

Başkan "haftaya netleşir" diye diye 4K Ultra HD yayına geçti.  :super:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada Musa Muhammed ile ilgili son durum nedir arkadaşlar

yaşı tutmdığı için kurallar gereği profesyonel olamıyor diye biliyordum en son

eğer sağ beke bu çocuğu monte edersek çok iyi bir iş yapmış oluruz.

Çevrimdışı okilic

Gokhan Tore nin bonservisi ile ilgili sorun kalmamiş ancak yıllık ücret 2 milyon euro ve mac bası 15 bin Euro istemiş. Bazı kaynaklarda 1.200 Euroyu kabul ettiği soyleniyordu ancak NTV kaynaklı son gelişme bu sekilde.  :alala: :alala:

Çevrimdışı Tolga

Gokhan Tore nin bonservisi ile ilgili sorun kalmamiş ancak yıllık ücret 2 milyon euro ve mac bası 15 bin Euro istemiş. Bazı kaynaklarda 1.200 Euroyu kabul ettiği soyleniyordu ancak NTV kaynaklı son gelişme bu sekilde.  :alala: :alala:
ahmet bulut'un geçen günkü açıklamalarından birinde beşiktaş r.kazan ile anlaşırsa bjk kulübü ile aramızda parasal sıkıntılar olmaz demişti bakalım görecez
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Töre transferi eğer bittiyse çok iyi olur. Ben şahsen diğer transferlerin feyenord maçına hazır olabileceğini düşünmüyorum. Ama çokta karamsar değilim çünkü stoperde bizi idare edecek sivok var şu anda orta sahada da oğuzhan olduğunu düşünürsek en zayıf halka serdar kalıyor. Serdarla bir şekilde bu maçı götüreceğiz anlaşılan. En önemliside bence bu takım beraber oynama alışkanlığı edindi artık bu yüzden umutluyum.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 22:41:53 scape_bjk ]

Çevrimdışı eski inönü

Töre'nin döndürülmesi süper oldu. 1 sene boyunca alıştı takıma bu sene patlama yapar.  Aynısı Motta için de geçerli. Cenk ve Dembabayla forvet problemi de kalmadı. Hep diyordum geç olsun iyi olsun iyi gidiyor. Bundan sonra öncelik verdigim 3 mevki 10 numara, merkez orta saha ve sag bek. ama görünen 10 numara sag bek ve stoper alacaklar.

Çevrimdışı Q

Beşiktaş'a Rusya'dan müjdeli haber geldi.

Siyah beyazlılar, Gökhan Töre için Rubin Kazan ile 4 milyon euroya el sıkıştı.

Geçen sezon kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta etkili bir performansa imza atan Gökhan Töre'nin bonservisinin alınma çabaları mutlu sona ulaştı. Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin, Rubin Kazan başkanıyla yaptığı 3 saatlik görüşmenin ardından 4 milyon euroya el sıkışıldı.

Gökhan Töre'nin, Beşiktaş'ın devam eden İngiltere kampına önümüzdeki günlerde katılması bekleniyor.

LigTv

Çevrimdışı eski inönü

Olcan Adın (yaş 28) = 4m€ + Salih Dursun

Gökhan Töre (yaş 21) = 4m€

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 22:55:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre 1.5 civarına imzlayacak Oğuzhan ile aynı rahat olun o da anladı Rusya'da pabuç pahalı :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli