2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569622 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

İşte Beşiktaş'ın yeni bombası
Chelsea'nin Senegalli yıldızını kadrosuna katarak golcü sorununu çözen Beşiktaş'ın yeni hedefi belli oldu

Bir türlü gerçekleşmeyen transferler nedeniyle zor günler geçiren ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in istifasıyla sarsılan Beşiktaş, Demba Ba transferiyle derin bir nefes aldı.

Chelsea'nin Senegalli yıldızını kadrosuna katarak golcü sorununu çözen Siyah-Beyazlılar'ın yeni hedefi Ivan Perisic...

Teknik direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda Hırvat yıldız için kulübü Wolfsburg ile görüşmelere başlayan Beşiktaş yönetimi transferde kiralık ve satın alma opsiyonu üzerinde duruyor.

Vatandaşı Perisic için '2014 Dünya Kupası'nda Hırvatistan'ın en iyisiydi' diyen Bilic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da "Onu geçen sezonun devre arasında kiralık olarak transfer etmeye çok yakındık. Ancak Wolfsburg'un bir oyuncusu sakatlandı ve göndermediler" şeklinde konuşmuştu.

MARIN'E BILIC VETOSU
Bu arada Beşiktaş yönetiminin Demba Ba'nın yanı sıra Chelsea'den Marko Marin'i transfer etme isteği ise teknik direktör Slaven Bilic'e takıldı.

Hırvat teknik adam, sağ bacağında kronik sakatlığı bulunan Marko Marin için 'Bedava verseler de istemem" değerlendirmesinde bulununca transfer deyim yerindeyse masada kaldı

Çevrimdışı Gokhan_1903

Demba ba kampa katıldı neden sözleşme şartları halen kapa bildirilmedi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 21:20:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın yeni bombası
Chelsea'nin Senegalli yıldızını kadrosuna katarak golcü sorununu çözen Beşiktaş'ın yeni hedefi belli oldu

Bir türlü gerçekleşmeyen transferler nedeniyle zor günler geçiren ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in istifasıyla sarsılan Beşiktaş, Demba Ba transferiyle derin bir nefes aldı.

Chelsea'nin Senegalli yıldızını kadrosuna katarak golcü sorununu çözen Siyah-Beyazlılar'ın yeni hedefi Ivan Perisic...

Teknik direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda Hırvat yıldız için kulübü Wolfsburg ile görüşmelere başlayan Beşiktaş yönetimi transferde kiralık ve satın alma opsiyonu üzerinde duruyor.

Vatandaşı Perisic için '2014 Dünya Kupası'nda Hırvatistan'ın en iyisiydi' diyen Bilic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da "Onu geçen sezonun devre arasında kiralık olarak transfer etmeye çok yakındık. Ancak Wolfsburg'un bir oyuncusu sakatlandı ve göndermediler" şeklinde konuşmuştu.

MARIN'E BILIC VETOSU
Bu arada Beşiktaş yönetiminin Demba Ba'nın yanı sıra Chelsea'den Marko Marin'i transfer etme isteği ise teknik direktör Slaven Bilic'e takıldı.

Hırvat teknik adam, sağ bacağında kronik sakatlığı bulunan Marko Marin için 'Bedava verseler de istemem" değerlendirmesinde bulununca transfer deyim yerindeyse masada kaldı

Perisic çok iyi de umarım sol kanat içindir. Olcay'ın yerinde oynuyor çünkü sol forvet o zzaman Ba Töre Perisic Ruiz inanılmaz bir hücum hattı olur. Sanırım yönetim krediyi çekti  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Eyvah Samet abiden de ses çıkmıyor, yattı galiba Lanzini işi :by2: @El irtibat3

Çevrimdışı forzatunga

Demba ba kampa katıldı neden sözleşme şartları halen kapa bildirilmedi?

söylendiğine göre diğer oyuncular imzalamadan demba ba 'nın  şartları öğrenilmesin diyeymiş.fiyat arttırırlarsa diye yani

Çevrimdışı Anıl

Bryan Ruiz'in ismi çok fazla geçmeye başladı. Ruiz'i 10 numara olarak, Lanzini yi de kanat olarak alsak :ssss: Ama illa ki ikisinden biriyse ben Lanzini diyorum...

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Bryan Ruiz'in ismi çok fazla geçmeye başladı. Ruiz'i 10 numara olarak, Lanzini yi de kanat olarak alsak :ssss: Ama illa ki ikisinden biriyse ben Lanzini diyorum...
Ruiz kanatta oynamıyor mu ?

Çevrimdışı ZEKI

Baskan Kazandan Gokhan Tore ile birlikte Londraya lansmana ve kampa gidecek. Londrada Lanzinide onlara eslik edecek bir yere not edin :D :D

Çevrimdışı Anıl

Baskan Kazandan Gokhan Tore ile birlikte Londraya lansmana ve kampa gidecek. Londrada Lanzinide onlara eslik edecek bir yere not edin :D :D
22 sinde kesin var mı lansman ? Varsa eğer bu resmi hesabın dediği yeni görseller çıkar mı acaba orada :ssss:

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah yarın ki kuradan Ael Limassol çıkar da ilk turu geçeriz. Yoksa transfer lazım Feyenoord'u falan geçmek için.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 23:46:17
  • Beşiktaş / Bodrum
İnşallah yarın ki kuradan Ael Limassol çıkar da ilk turu geçeriz. Yoksa transfer lazım Feyenoord'u falan geçmek için.

Feyenoord'u geçeriz en önemli iki oyuncusunu satıyor birini sattı. Kurada bizi terse yatıracak iki takım Dnipro ve Grasshopers.

Grass hücum versiyonları çok gelişti Skibbe ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Feyenoord'u geçeriz en önemli iki oyuncusunu satıyor birini sattı. Kurada bizi terse yatıracak iki takım Dnipro ve Grasshopers.

Grass hücum versiyonları çok gelişti Skibbe ile.
Dinipro ve Feyenoor'dan korkuyorum hocam.

Çevrimdışı hic2222

TRTSPordaki SporArtı Porgramında Az nce Barış YURDUSEVEN, başkanın Rubin Kazanın Davetiyle gittiğini söyledi.
Kazan Galasaray ve Fenerbahçenin istekli olduğu dönemde piyasayı yükseltmek istediğini Fenerin ilgilenmediği açıklaması GSninde Olcan transferinden sonra Töreyi bıraktığını gördükten sonra böyle yaptığı söyledi. Beşiktaş artık Töreyi isteyen tek takım ve Başkanın eli daha kuvvetli.Sayın Orman çok akıllı bir transfer politikası izledi ve bu işi muhtemelen bitirip dönecektir dedi.

Lanzini konusunda ise Beşiktaşın teklifini artırdığını ve artık bana göre bu işi bitti dedi.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada Chelsea çok yanlış yaptı bana göre. Dembaba'yı yolladı bi dunya para verip Diego Costayı aldı. Dembaba Costadan çok daha üstün bir forvettir.

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKIKA|
Beşiktaş Lanzini,Gökhan Ve Marko Marini Bu Hafta Sonunda Bitiricek.

(Lig Tv Gün Sonu Programı)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 01:09:11
  • Beşiktaş / Bodrum
SON DAKIKA|

Lanzini Töre bence de 2 güne biter ama Marin yerine daha iyisi alınabilir illa sol açık alınacaksa. Perisic ismi geçiyor olur , Danny olur.

Ne kadar harcayacağız belli değil ama sağ bek stoper ve merkez ortasaha da gerekiyor bunlardan kaçı alınacak göreceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

SON DAKIKA|

bunların 3 üde gelirse satışlar artar.marin denildiği gibi kronik sakat değilse bence çok faydalı olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini Töre bence de 2 güne biter ama Marin yerine daha iyisi alınabilir illa sol açık alınacaksa. Perisic ismi geçiyor olur , Danny olur.

Ne kadar harcayacağız belli değil ama sağ bek stoper ve merkez ortasaha da gerekiyor bunlardan kaçı alınacak göreceğiz.
Hocam Marin'e bende sıcak bakmıyorum. Dany'de bize gelmez ama Perisic konusunda hem fikirim. Töre biter hafta sonu zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 01:11:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Chelsea çok yanlış yaptı bana göre. Dembaba'yı yolladı bi dunya para verip Diego Costayı aldı. Dembaba Costadan çok daha üstün bir forvettir.

Katılıyorum ama tip olarak Dambe tarzı forvet sevmiyor Mourinho. Ona bitirici lazım ama bu adam Costa da değil bu sene anlayacak hayattao parayı etmez Costa. Atletico'da öyle bir ortsaha var ki Demba'yı koy o da atardı 30 tane.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 01:13:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam Marin'e bende sıcak bakmıyorum. Dany'de bize gelmez ama Perisic konusunda hem fikirim. Töre biter hafta sonu zaten.

Perisic de Wolfsburg'a bağlı hocam. Bn wolfsburg'un nasıl bir takım olduğunu 10 yıldır çözemedim. 3 sene hiç adam almıyorlar düşmeye oynuyorlar sonra bir transfer döneminde 80 milyon harcıyorlar. Wolkswagen'in kar marjına göre değişiyor sanırım transfe politikaları. Aama her türlü tok satıcı bonservisini almak çok zor. Lukaku'yu almak üzereler opsiyonlu kiralasak kafi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Perisic de Wolfsburg'a bağlı hocam. Bn wolfsburg'un nasıl bir takım olduğunu 10 yıldır çözemedim. 3 sene hiç adam almıyorlar düşmeye oynuyorlar sonra bir transfer döneminde 80 milyon harcıyorlar. Wolkswagen'in kar marjına göre değişiyor sanırım transfe politikaları. Aama her türlü tok satıcı bonservisini almak çok zor. Lukaku'yu almak üzereler opsiyonlu kiralasak kafi.
Aynen kiralık olabilir Perisic.

Çevrimdışı eski inönü

Katılıyorum ama tip olarak Dambe tarzı forvet sevmiyor Mourinho. Ona bitirici lazım ama bu adam Costa da değil bu sene anlayacak hayattao parayı etmez Costa. Atletico'da öyle bir ortsaha var ki Demba'yı koy o da atardı 30 tane.
aynen bravo guzel yakaldın :ok:

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar bugün yollardaydım bir türlü giremedim var mı transferlerle ilgili somut adımlar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

arkadaşlar bugün yollardaydım bir türlü giremedim var mı transferlerle ilgili somut adımlar
büyük ihtimal lanzini olacak onun haricinde 4-5 isim dolaşıyor ortalıkta.başkan kazan ile görüşmeye gitmiş.töre de gelebilir.

Çevrimdışı Tolga

büyük ihtimal lanzini olacak onun haricinde 4-5 isim dolaşıyor ortalıkta.başkan kazan ile görüşmeye gitmiş.töre de gelebilir.
bilgiler için teşekkürler neyse bekleyip görecez  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...