2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563765 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Dembaba'ya şarkı buldum. Hani Çelik'in bir şarkısı vardı ya Dum ka ka diye. Onu Dembabaya uyarlayılm tribune oyle cagıralım.  :D :D

Çevrimdışı mert_

Dembaba'ya şarkı buldum. Hani Çelik'in bir şarkısı vardı ya Dum ka ka diye. Onu Dembabaya uyarlayılm tribune oyle cagıralım.  :D :D
:D :D :D

Çevrimiçi murat

başkanın ntv spordaki konuşmasına bakılırsa 2 yabancı transferi yapacaz dedi biri STOPER diğeri SAĞ AÇİK bu LANZİNİ transferi bence olmayacak gibi duruyor çok SÜPRİZ BİRİ GELEBİLİR ismi medyada çıkmamış biri olabilir.
en az iki oyuncu alacağız merkeze bir oyuncu stoper e bir oyuncu ve bir de sağ öne bir oyuncu dedi.

Çevrimiçi murat

lanzini transferi ilgili haberler geliyor....
nereden geliyor :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

marin haberleride geliyor ....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

başkanın ntv spordaki konuşmasına bakılırsa 2 yabancı transferi yapacaz dedi biri STOPER diğeri SAĞ AÇİK bu LANZİNİ transferi bence olmayacak gibi duruyor çok SÜPRİZ BİRİ GELEBİLİR ismi medyada çıkmamış biri olabilir.
hocam aynı konuşmayı bende dinledim omurgaya alacağız bir on numara bir stoper dedi belki duruma göre sağ ön dedi yanlışın var hocam
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

yoksa uçakmı geliyor :alala: bu saate kadar o haberler gelmiştir zaten :D

Çevrimdışı Tolga

bekliyoruz üstad  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

çaycımısın mühendismisin yoksa transfer komitesimisin anlayamadık
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yoksa uçakmı geliyor :alala: bu saate kadar o haberler gelmiştir zaten :D
sabah ba nın uçağının radardan izledik verin uçuş kodunu bunada bakalım bu arada abi kırmızı sana yakışmış

Çevrimiçi Necmi

Allah Allah senin ikiz kardeşin falanmı var :alala: @bjk_mabet

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimiçi murat

ikisi bir arada mı geliyor mabet (haber)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

marin gecen sene ispanyadaydı biraz ispanyollara ilgisi var gibi mabedin ondan dır belki  :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

yok @Necmi abi bi tane kareşim var o da asker de şimdi neden ki?
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yok @Necmi abi bi tane kareşim var o da asker de şimdi neden ki?
senin maaşı yiyen kardeş mi o hayırlı teskereler

Çevrimdışı okilic

Bu ruiz'i beğenmeyen bir benim sanırım, oğuzhan'dan fazlası olmayan hatta eksisi olan, çok top kaybı yapan ve çok kolay marke edilebilen bir oyuncu.

Yok tek degilsin Ruizin bir numarasi yok. Arjantin ligini surekli takip ediyorum Lanzini oguzhandan cok daha iyi bir oyuncu...
Atiba bu takima yeterli bir oyuncu degil bana gore kesinlikle yerine iki yonlu bir oyuncu lazim veli ile ikisi oynayinca cok defansif oluyor on taraf marke edilince mac cozemiyoruz. Ozzy Veli olmaz ortasaha yol gecen hani olur.
Tore mutlaka alinmali bence.
Sag bek ihtiyacini uskudardan bakan goruyor bizim yonetim nasil gormez  :s20: :s20:

Ba
Marin     Lanzini       Tore

Veli     Essien         

ismail Franco Ersan Sener ( Tarik )

Tolga

Çevrimdışı Tolga

mabet maşallah her yere yetişiyorsun kaç kolun var senin öyle  :lol:

Çevrimiçi murat

Beşiktaş transferde 2. büyük bombasını da patlatmak üzere. Siyah-beyazlılar Arjantin ekibi River Plate ile Manuel Lanzini'nin transferi için anlaşmaya vardı. 4 milyon 500 bin Euro'da anlaşan iki taraf şu anda ödeme şartlarını konuşuyor ve burada da birbirlerinden uzak değiller.

Lanzini ile de 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Arjantinli oyuncu yılda 1 milyon 500 bin Euro olacak.

Demba Ba transferini bitiren Beşiktaş, Lanzini transferini de cuma gününe kadar tamamlayıp KAP'a bildirmeyi planlıyor.

Çevrimdışı ZEKI

marin gecen sene ispanyadaydı biraz ispanyollara ilgisi var gibi mabedin ondan dır belki  :biggrinking:
ama marin alman belki almancasida vardir  :kop:

lanzininin ucagi mactan sonra kalkiyormus madrid aktarmali gelecekmis :D

Çevrimdışı Deniz

Marin %90 lanzini %98 bitmis.marinle ucret konusunda bir anlasmazlik var.lanzini ucreti tamam vergi isinde son 50 bin € konusuluyor ama cuzi bir miktar.lanzini ye hayirli olsun diyelim mi? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Hangi uçakta abi söyle ona göre takip edicez :D

Çevrimiçi murat

ama marin alman belki almancasida vardir  :kop:

lanzininin ucagi mactan sonra kalkiyormus madrid aktarmali gelecekmis :D
ispanyollar kapmasınlar havaalanında :D

Çevrimdışı Tolga

Marin %90 lanzini %98 bitmis.marinle ucret konusunda bir anlasmazlik var.lanzini ucreti tamam vergi isinde son 50 bin € konusuluyor ama cuzi bir miktar.lanzini ye hayirli olsun diyelim mi? :)
umarım en yakın zamanda açıklanır bu transferlerde şöyle gelecek sezonun kadrosunu az çok netleştirmiş oluruz  :)

Çevrimiçi murat

kaynak