2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562002 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Alıntı
elimdeki listede messi yazmıyor benim :bawling:

bide transferler hakkında bilgim yok diyosun abi  :iscrewy:

bilgin olsa nası olur acaba  :alala: :alala:

Çevrimdışı saricasi

Biz de Messi var ya 10 numara samet aybaba demedi mi Messi gelse bile olcayla forma yarısına girer diye :)  :ebebe:
doğru demiş valla olcay bu sende ilk 11 başlar,bzm messi farklı yerde oynucak.:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı onurt

@bjk_mabet
Bilmiyorsan da ugurlu geliyosun, sen boyle dedin ya, atlar gelir lanzini.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi ama sonra da bana sadece beton demir prekast sorun diyosun  :evillol:

çünki elimde ki listede beton demir prekast yazıyor :icool:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

çünki elimde ki listede beton demir prekast yazıyor :icool:
ama senin bu forumdaki statün çaycı kartal onu ne yapacaz  :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

ama senin bu forumdaki statün çaycı kartal onu ne yapacaz  :evillol:

sor niye o liste elinde diye...
çay dağıtırken şantiye şefinin odasını girdim şu listene fotokopi çektir taşeronlara dağıtıcaz dedi ordan biliyorum ...

Çevrimdışı Tolga

sor niye o liste elinde diye...
çay dağıtırken şantiye şefinin odasını girdim şu listene fotokopi çektir taşeronlara dağıtıcaz dedi ordan biliyorum ...
hehehehehe adamsın adam yakışır :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Geçen yıl Almeida ile tek forvet sistemle azımsanmayacak sayıda gol attı bu takım. Demba ba ile coşarız inşallah..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Geçen yıl Almeida ile tek forvet sistemle azımsanmayacak sayıda gol attı bu takım. Demba ba ile coşarız inşallah..
demba ba yı besleyecek iyi bir 10 numara şart
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ZEKI

@bjk_mabet ; yayalım mı tam konuş, bugün cekmişsin acı bademde saglık kontrolu fotosunu:)  khouma babacar konusunu da salladınız ama :(

@ZEKI ; C.Tosun'ada kıyamadığımdan çift forvete döndüm :)
@Kemal hocam ic sahada senin dedigin gibi oynayabiliriz. Allahtan pektemek i sevmiyorsunda 3 lü forvetle cikartmadin bizi :D :D

Çevrimdışı ZEKI

Baskan transferi ben yapiyorum yurutuyorum dedi :D
Basina da kızdı yaziyorsunuz ciziyorsunuz taraftari beklentiye sokuyorsunuz dedi :D
En az iki daha transferimiz olacak orta saha ve defansa dedi sonra sag.. sag strike.. gibi bir laf etti
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 00:06:49 ZEKI ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Baskan transferi ben yapiyorum yurutuyorum dedi :D
Basina da kızdı yaziyorsunuz ciziyorsunuz taraftari beklentiye sokuyorsunuz dedi :D
En az iki daha transferimiz olacak orta saha ve defansa dedi sonra sag.. sag strike.. gibi bir laf etti
sağ ön dedi bence öncelik 10 numara ve sağ ön olmalı hücüm zenginliği açısından stoper ihtiyacının o kadar elzem oldunu düşünüyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Melekcik

bende bir şeyler duydum. başkanın takımda istemiyorum dediği isim sivokmuş. en geç pazartesi lanzini ve balanta açıklanacakmış
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı EmreTkgz42

demba ba yı besleyecek iyi bir 10 numara şart
lanzini yolda %90  :D

Çevrimdışı ZEKI

sağ ön dedi bence öncelik 10 numara ve sağ ön olmalı hücüm zenginliği açısından stoper ihtiyacının o kadar elzem oldunu düşünüyorum
sag bek diyecek sandim bir anda :D :D ama sag bekte lazim serdar la olmaz..

Çevrimdışı okansosa

arkadaşlar aklıma bir şey takıldı bu sene afrika uluslar kupası var ve demba ba da senegal ile katılacak sanırım yaklaşık 2 ay kadar olmuyorlar türkiyede biz yine forvet sıkıntısı çekicez
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bende bir şeyler duydum. başkanın takımda istemiyorum dediği isim sivokmuş. en geç pazartesi lanzini ve balanta açıklanacakmış
balanta çok iyi bir stoper solak bir futbolcu tandem oynacak oyuncuların sağ ve sol stoper olması iyi olur

Çevrimdışı Hakan Bilgin

arkadaşlar aklıma bir şey takıldı bu sene afrika uluslar kupası var ve demba ba da senegal ile katılacak sanırım yaklaşık 2 ay kadar olmuyorlar türkiyede biz yine forvet sıkıntısı çekicez
olmazsa pektemek cenk şişmanoğlu var asıl fener düşünsün emenike webo sow gider afrika kupasına ve onlarda yerli santrafor seçenekleride yok

Çevrimdışı CanEmre

sag bek diyecek sandim bir anda :D :D ama sag bekte lazim serdar la olmaz..

Ben sağ bek ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum :biggrinking: (sağını solunu karıştıran adam)  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ZEKI

Balanta gelse keske insallah duyduklairn gerceklesir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yaabacı kontenjan sorunumuz olmadığından renklilere göre avantajlıyız aslında biz almaya onlar yollamaya çalışıyorlar

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Balanta gelse keske insallah duyduklairn gerceklesir.
neler duydun

Çevrimdışı Melekcik

balanta çok iyi bir stoper solak bir futbolcu tandem oynacak oyuncuların sağ ve sol stoper olması iyi olur

inşallah ikisi de gelir ama fiyat biraz fazla olacak galiba söylenen rakam ikisi toplam 15 milyon euro sade  bonservisine ikisinin maaşını da katarsak baya fazla olur. onun için forma kombine saldırmak lazım  sürekli istemek olmaz birazda verelim destek olalım
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALDENYX

başkanın ntv spordaki konuşmasına bakılırsa 2 yabancı transferi yapacaz dedi biri STOPER diğeri SAĞ AÇİK bu LANZİNİ transferi bence olmayacak gibi duruyor çok SÜPRİZ BİRİ GELEBİLİR ismi medyada çıkmamış biri olabilir.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı bjk_mabet

lanzini transferi ilgili haberler geliyor....