2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563464 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

7 numaralı forma al gururLAN  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ümer

İşin güzel tarafı Demba ba yıldız ama şımarık bir oyuncu değil..Düzenli hayatı ve iş ahlakıyla da mükemmel bir futbolcu..Yani yönetme sıkıntısı da olmayacak..Hem müslüman olması da büyük bir avantaj..
Dostum iyi bir yere temas ettin yıllarca disiplinsiz ve takımın önüne geçen futbolculardan çok çektik

Çevrimdışı mert_

Yıldız düşmanı olmaya gerek yok onları iyi yönetmeye bakacaksın sadece..

Sonra diyorlarki eski başkanı o transferlerde alkışladınız. Nasıl alkışlamayacaksın kardeşim. Demba Ba geldi başımız döndü. Bide diğer taraftan bak Almeida, q7, Simao, Guti, Fernades..  :D :D :D Şimdi olsa kalp dayanmaz :) :)

tekrar belirtmek lazım, sırf yıldız getireceğim diye kimseye ederinden fazla verilmesin demek yıldız futbolcu düşmanlığı demek değildir :) önceki dönemden saydığın futbolcular ederinden fazlasını kazanmış, kazandıkları kadar kazandıramamışlardır.

yıldızları yönetmek;  paralarını zamanında ödeyebileceğin, karakter sahibi yıldızları almakla olur. parasını ödeyemezsen, adamda da karakter yoksa işte öyle sakatım diye bir gider 3 ay sonra gelir :) ya da bilerek kırmızı kart gördüğünde para işareti yapar taraftara :)
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 20:24:55 kcptl ]

Çevrimdışı ümer

Lanzini de geliyor bi iki güne :bandit:
Bence lanziniden daha tecrübelisi lazım bize

Çevrimdışı Kemal

2 Hastane çıkışı ( bebek)  , 4 erkek T-shirt siparişi verdim , pazarteside 2 erkek 1 bayan forma siparişi verecem. Tüm Beşiktaşlılar Kartalyuvalarına. Yönetim üzerine düşeni yaptı sıra taraftarda.

Böyle bir transfere çok ihtiyacımız vardı, yıllardır özlemini çektiğimiz satrafor geldi, Allah sakatlık vermesin Almeidanın karşı karşıya kaçırdıklarını atsa 20 golü yakalar,29 yaşında dünya yıldızı getirmek zor iş, geçen sene Morinho'nun mobingine bile dayandı. Sahaya çıktığında da işini yaptı, Cl'de Chelsea'yi ipten aldı.  Galatasary'ın sneider transferi bizim Demba Ba'mız, artık 35 yaşındaki ölmüş eşşekleri getirmeyelim ülkeye. En güzel yanıysa Premier Lig'de sert futbola alışık.Emeği geçen herkese Beşiktaş taraftarı olarak teşekkür ederim.

İnşallah Lanzini-Marin veya diğer Kostalı 10 numarayıda bitiririz. Sağ bek olayında da bence Tarık Çamdal'da alınsa Şener'de alında, M.Pektemek kullanılmalı, Ertuğrul'da Şenol Güneş'te Mustafa Pektemeğe hayır demezler, bizimde hem sağbek krizimiz çözülür hemde Pektemeği seneye bedavaya göndermemiş oluruz.

Uğur Boral-Holosko-Eneramo-Sezer satılıp, Pektemek takasta kullanılıp, Mami- Atınç - Ümit kiralanmalı.

Geleneksel kadro kurma :)

Tolga
Şener(Tarık)  Ersan   Pedro  Köybaşı
                   Veli
Lanzini     Oğuzhan        Olcay
       Cenk T.  Dem BABA

Yedek: Cenk-Serdar-Sivok-Motta-Atiba-Kerim-Necip-Ömer Ş.

Dem BABA Transferinde ise en sevındıgım nokta kaybettıgımız prestıjımız yenilendi, artık butun trollerın dilindeydik, renklilerin dalga konusuyduk, yok şu dediler bu geldi, bu dediler şu geldi, Beşiktaş deyince akla Premier Ligin forveti alması gelir. Marka değeri denen bişey var ,şimdi transfer etmek isteğimiz kariyerli topçularada referans olacak bu olay ve birlikte oynamak isteyecekler. Şu yukarda yazdıklarım yapılsa ben CL'de gruplara kalacağımıza inanıyorum. Heleki stadımız tamamlanınca elleri ayakları titreyecek mabete gelirken. Şuan herkesin yüzü gülmeye başladı gerçekten buna çok ihtiyacımız varmış.

Çevrimdışı BesiktasliFirat41

Lanzini bu gece tamam diyolar alınsa süper olur  :D
Bir Gün Herkes Beşiktaşlı Olmasın,
Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın..

Çevrimdışı Deniz

Lanzini + sag bek alinsa keske
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

Buenos airesten türk hava yolları uçağı Türkiye saatiyle 04.40da kalkıyor. Sau paulo üzerinden geliyor
yarın aksam9.30 gibi İstanbulda olur Lanzini:)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Buenos airesten türk hava yolları uçağı Türkiye saatiyle 04.40da kalkıyor. Sau paulo üzerinden geliyor
yarın aksam9.30 gibi İstanbulda olur Lanzini:)

ciddiysen uçak takip etmeyide öğrendik, gece başlayalım nöbete

demba ba transferi dünkü gereksiz üzüntülerimizi dindirdi tamamen :D

inş. böyle kaliteli adamlar gelmeye devam eder.

Çevrimdışı onurt

ciddiysen uçak takip etmeyide öğrendik, gece başlayalım nöbete

Bir duyum yok arkadaslar, bu gece biter denince ilk uçağa baktım :)
Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Anket boşuna yapılmış bence :bandit:

Çevrimdışı capo di capi

Gökhan Keskin diyorlar. Faydalı olmaz bence. Yabancı dili bile yok.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi murat

lanzini açıkara önde gidiyor gelince kötülemeye başlarız :evillol:

Çevrimiçi murat

Anket boşuna yapılmış bence :bandit:
anketi koydum ki gelince laf edilmesin. :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

lanzini açıkara önde gidiyor gelince kötülemeye başlarız :evillol:
Ben kötüleme hakkımı saklı tutmak için gerçekleşmesi ihtimali en düşük olan brian ruiz'e oy verdim  :busted_cop:
Evet o 1 oy benim  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı onurt

Şu an en elzem ihtiyaç sağ açık bence.
Şu töreyle 1 yıl daha kiralık anlaşsaydık, 2 milyon kiralama bedeli, 3 milyon opsiyonlu, taksitle alır gibi?

İkinci en önemli ihtiyaç da 10 numara. Demba Ba'ya top çıkartmak lazım.
Sağ bek, stoper alınamasa da bir şekilde idare edebiliriz.
Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Şu an en elzem ihtiyaç sağ açık bence.
Şu töreyle 1 yıl daha kiralık anlaşsaydık, 2 milyon kiralama bedeli, 3 milyon opsiyonlu, taksitle alır gibi?

İkinci en önemli ihtiyaç da 10 numara. Demba Ba'ya top çıkartmak lazım.
Sağ bek, stoper alınamasa da bir şekilde idare edebiliriz.

sanırım törenin sözleşmesinin son yılı bu yüzden kiralama imkansız gibi bonservissiz olmuyor

Çevrimdışı onurt

sanırım törenin sözleşmesinin son yılı bu yüzden kiralama imkansız gibi bonservissiz olmuyor
15/16 sezonu sonuna kadar sözleşmesi var. 1 yılı kalmış olsa bu kadar yüksek bonserviste diretemezlerdi.
Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

@Kemal

Tolga
                   Veli
       Cenk T.  Dem BABA

Bu orta saha pres yapmayan bir orta saha bence veli nin yanina attibayi koymak Demba Ba yida tek forvet oynatmaliyiz.

Tolga
            Veli - Attiba
            Dem BABA

Çevrimdışı bjk_mabet

lanzini kesin bilgimi yayalım mı :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı eagleizm

lanzini kesin bilgimi yayalım mı :)
sen söyle yayalım mı :lol:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı bjk_mabet

sen söyle yayalım mı :lol:
ben anlamam transferden hep diyorum benim işim çay kahve kola soda :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.