2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561089 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 15:36:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi olamaz muhtemelen ama Lanzini ve Balanta birlikte Gelse Töre'yi de kiralasak bu iş tamamdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi olamaz muhtemelen ama Lanzini ve Balanta birlikte Gelse Töre'yi de kiralasak bu iş tamamdır.
Hocam Lanzini yakın, Töre inşallah tekrar kiralanır alınamıyorsa, Balanta değil de sanki Rolando gelecekmiş gibi bir his var içimde sağ bekide unutmamak lazım aslında Şener 'in bonservisi 5 milyon TL 2 milyon Euro'ya denk geliyor çok iyi transfer olur Şener.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 15:58:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam Lanzini yakın, Töre inşallah tekrar kiralanır alınamıyorsa, Balanta değil de sanki Rolando gelecekmiş gibi bir his var içimde sağ bekide unutmamak lazım aslında Şener 'in bonservisi 5 milyon TL 2 milyon Euro'ya denk geliyor çok iyi transfer olur Şener.

Sonunda o olacak zaten hocam Sefa'dan iyidir Şener ama Trabzon elleşmeden almak lazım.

Balanta müthiş transfer olur ama River yeterince pazarlık yaptı bizimle bana da zor geliyor Rolando gelirse kısa vadede o da çok iyi olur bu durumda Sivok evine döner.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sonunda o olacak zaten hocam Sefa'dan iyidir Şener ama Trabzon elleşmeden almak lazım.

Balanta müthiş transfer olur ama River yeterince pazarlık yaptı bizimle bana da zor geliyor Rolando gelirse kısa vadede o da çok iyi olur bu durumda Sivok evine döner.
Hocam Sivok aslında Şener transferinde değerlendirilebilir Sivok + 2 milyon Euro verilebilir hem böyle sağ bek pozisyonunu doldurmuş oluruz hemde 1 yabancıdan kurtulmuş oluruz. Devre arasında da Noboa'yı kadroya katabilsek tam olur .

Çevrimdışı Thuggie

Hocam Sivok aslında Şener transferinde değerlendirilebilir Sivok + 2 milyon Euro verilebilir hem böyle sağ bek pozisyonunu doldurmuş oluruz hemde 1 yabancıdan kurtulmuş oluruz. Devre arasında da Noboa'yı kadroya katabilsek tam olur .

Hocam şu oyuncu arti şu kadar para vs demek bizim icin kolay. Bursa'nin Sivok'u isteyecegi ne malum? Belki savunmalarina takviye yapmak istemiyorlar, zaten isteseler isteseler 11'imizde oynayan birini isterler sirf Sener'i vermemek icin.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şener iki sene önce bugsaşta oynarken baki mercimek önermişti aybaba da istemişti sonra ne olduda bursaspora kaçırdılar bilmiyorum şimdi almanın hesabındayız
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam şu oyuncu arti şu kadar para vs demek bizim icin kolay. Bursa'nin Sivok'u isteyecegi ne malum? Belki savunmalarina takviye yapmak istemiyorlar, zaten isteseler isteseler 11'imizde oynayan birini isterler sirf Sener'i vermemek icin.
Hocam Sivok'u Türkiye Liginde 3 büyükler dışında her takım ister bundan emin olabilirsin. Ama Bursa Şener'i satmak istemeyebilir. O konuda haklısın.

Çevrimdışı Mustafa1903

öyle bir fesih maddesi olduğunda federasyona işlemi yaptığında oyuncuyla anlaştığında bursanın diyeceği bişey kalmıyo diye biliyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 16:30:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Şener'i satmama şansları yok parayı bastıktan sonra kontratta var ama takasta Şenol Güneş yanaşmayabilir. Çünkü iyi stoperleri var ama iyi yerli oyuncuları az.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

öyle bir fesih maddesi olduğunda federasyona işlemi yaptığında oyuncuyla anlaştığında bursanın diyeceği bişey kalmıyo diye biliyorum
Evet 5 milyon TL'sını verdimi oyuncuyuda ikna ettikten sonra sıkıntı yok .

Çevrimdışı Mustafa1903

hiç haberi falanda geçmedi şenerin..  demba ba ön elemeye yetişir mi? oynar mı maçta sizce?

Çevrimdışı Thuggie

hiç haberi falanda geçmedi şenerin..  demba ba ön elemeye yetişir mi? oynar mı maçta sizce?

Asagi yukari 2 hafta var, yarin imzayi atar kampa uçar, oynar bence macta.

Çevrimdışı mert_

eğer cezalı vs. değilse rahat oynar hocam çünkü yanlış bilmiyorsam chelsea'nin sezon başı kampına katılmıştı.

Çevrimdışı Geovani

Cok şükür stad haricinde yüzümüzü güldürdü baskan...yapici elestiri her zaman olmalidir ve yapan diğer BEŞİKTAŞ li dostlarimizi otekilestirmemeliyiz....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı kahyaoglueren

Asagi yukari 2 hafta var, yarin imzayi atar kampa uçar, oynar bence macta.
zaten chealse de antremanlara başlamıştı diye biliyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 16:52:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Cok şükür stad haricinde yüzümüzü güldürdü baskan...yapici elestiri her zaman olmalidir ve yapan diğer BEŞİKTAŞ li dostlarimizi otekilestirmemeliyiz....

Kesinlikle en önemlisi bu.

Ba kesin oynayacaktır asıl mesele sağ kanatta kim oynayacak ön elemede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kahyaoglueren

kesinlikle izlemelisiniz Demba ba kendini formda tutmuştur bence ;-)

Çevrimdışı EmreTkgz42

Lanzini de geliyor bi iki güne :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 17:54:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir iki gün değil bu gece imzalayacağı söyleniyor kaldı Töre  ve sağ bek  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 17:55:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Haber1903'teki yorumlar 180 derece dönmüş sonra ergen diyince kızıyor bu arkadaşlar  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı melyet

arkadaşlar dembaba camiamıza hayırlar getirsin  şu üstümüzdeki kara bulutlar kara bomba ile dağılır inşallah
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı artem1997

bence sag bek alınmayacak bu sene 4-4-2 sistemine geciyoruz sag beke atiba gecer orta sahada veli ön libero oguzhan(lanzini) orta ofans eger gokhan töreyi sag acıga alırsak bu takım şampiyonlar lıgınde gruplarda 2 yada 3 olur avrupa lıiginde de ceyrek final bıle oynar agır sakatlıklar olmazsa

Çevrimdışı kahyaoglueren

Marko marinden vazgeçmeseydik bence iyi olurdu  açık için.Bu arada kerimi unutmayın kerim bu performansla bence 11 oynayabilir aman nazar değmesin :D

Çevrimdışı Tolga

aynen katılıyorum şu şeneri 2m euro verip alalım sağ beki yok bu takımın oraya da şu şartlarda yerli almak lazım tarık ve şener dışında orjin sağ bekte yok bence bu kesinlikle düşünülmeli ben gökhan gönül kadar katkı sağlayacağını düşünüyorum keşke gelse
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

aynen katılıyorum şu şeneri 2m euro verip alalım sağ beki yok bu takımın oraya da şu şartlarda yerli almak lazım tarık ve şener dışında orjin sağ bekte yok bence bu kesinlikle düşünülmeli ben gökhan gönül kadar katkı sağlayacağını düşünüyorum keşke gelse
Hocam zaten Türkiye'de Gökhan'dan sonra en iyi sağ bek Şener'dir. Bu arada Lanzini yarın açıklanabilir Ntvspor'da haberi çıktı anlaşılmış River Plate'le.