2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560193 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Bryan Ruiz alınacaksa Lanzini'den vazgeçilebilir hiç sorun değil.

Ruiz ihtimali var mı? Çok pahalı değil mi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 23:19:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu ruiz'i beğenmeyen bir benim sanırım, oğuzhan'dan fazlası olmayan hatta eksisi olan, çok top kaybı yapan ve çok kolay marke edilebilen bir oyuncu.

Çok da kolay gol atıyor ki en önemli nokta bu   :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 23:20:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ruiz ihtimali var mı? Çok pahalı değil mi?

Psv kiralamıi geçen sene biz de çok kolay opsiyonlu kiralarız istiyorsak gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mustafa1903

bibras nathko trabzonspor'a yakınmış ne güzel beleş adam niye almıyoruz?

nathko (noboa) , ba , marin, lanzini, töre, şener

nathko bedava o olmazsa noboa 1m , ba 2 taksit 6m bu sezon kasadan 3m çıksa, lanzini ve töreyi toplam 10m'e alsak veya töreyi 1 sene daha kiralasak, şener ise 2m falan geliyor..

u21 takımının sağ bek futbolcusu boştaymış misal onu dene kampta olmazsa bırakırsın seçenek çok..

Çevrimdışı Mustafa1903

Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen River Plate'in genç yıldızı Manuel Lanzini önemli bir açıklamada bulundu.
Adı Beşiktaş ile transfer dedikodularına karışan River Plate'in genç yıldızı Manuel Lanzini iddialara yanıt verdi. "Adın Beşiktaş ile anılıyor. Türkiye gibi fazla zorlu olmayan bir lige gitmeyi düşünüyor musun?" sorusuna;
" "Doğruyu söylemek gerekirse ne olacağını Tanrı bilir. Durumu değerlendirip kararımı vereceğim. Günümüz futbolu hemen hemen aynı seviyede oynanıyor ve her lig zorlu. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Şu anda River'ı düşünüyorum." "
Genç yıldız Beşiktaş'la ilgili iddiaları yalanlamazken Türkiye'yi küçük gören yorumlara katılmadığını belli ederek de siyah beyazlılarla görüştüğünü ve transfere sıcak baktığı izlenimini uyandırdı. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon River Plate'la 41 maçta 5 gol attı ve 9 asist yapmıştı.

Çevrimdışı forzatunga

Ruiz kısa vade de başarı için tercih edilebilir Lanzini de hot prospect  işte, alınmaz şimdi 2 seneye parlar kafayı taşlara vururuz diye korkuyorum gerçi fiziği filan baya zayıf ama.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 23:41:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Nathko 6 aydır bağırıyor ben buradayım diye niye ilgilenilmedi ben de bilmiyorum. Umarım Noboa filan düşünüldüğü içindir Aralık ayı için. Bir ortasaha lazım bunu göremiyor olamazlar değil mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MamiReyiz_39

19 numara Diego Costa'ya verildi :)) Demba baaa gelsin artik ıslak imzaaa :))
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Sedat

Küçük bir fısıltı duydum umarım doğrudur, yarın günlerden Demba Ba  :boxin:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Anıl

Küçük bir fısıltı duydum umarım doğrudur, yarın günlerden Demba Ba  :boxin:
Uyandığımızda bildirilmiş olsun artık KAP'a yoksa yine olumsuz düşünceler :by2:

Çevrimdışı Anıl

Bu arada ilgili bölüme yazdım ama kimse girmiyor sanırım Basketbol bölümüne :alala: Kerem Tunçeri Beşiktaş'ta :super:

Çevrimdışı salih

Bu arada ilgili bölüme yazdım ama kimse girmiyor sanırım Basketbol bölümüne :alala: Kerem Tunçeri Beşiktaş'ta :super:
çok iyi oldu loftonla anlaşmıştık herhalde yanılmıyorsamm dk itibari ile lofton çıkınca kerim devam eder ..sudan çıkmış balığa dönmez takımm ona çok sevindimm

Çevrimdışı Thuggie

Uyandığımızda bildirilmiş olsun artık KAP'a yoksa yine olumsuz düşünceler :by2:

Iyi olur, bildirildi mi diye 3 gündür erkenden uyaniyorum sitelere bakiyorum. Bildirilmedigini görüyorum uykum kaciyor  :s20:

Çevrimdışı Sedat

Birde Wigan maçını seyreden arkadaşlar Kerim nasıldı? Sürekli ilk 11i kaldırırmı ki fizik açıdan :alala:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı kahyaoglueren

Birde Wigan maçını seyreden arkadaşlar Kerim nasıldı? Sürekli ilk 11i kaldırırmı ki fizik açıdan :alala:
kerim kesinlikle çok iyiydi ortada oynadı top dağıtımı yerinde çalımları ve ikili mücadelerde ayakta kalması çok iyiydi kerim bugün.Ama takım cidden iyi çalışıyor bugün iyi oyun vardı o ilk 4 haftadaki oyuna yakın bir oyun vardı pres dışında.O da çok yormamak içindir sonuçta sabah antreman akşam maç sabah antreman.Takımda yardımlaşma,paslaşma,oyuna hakim olma üst düzeydeydi.Alan daraltma vs cidden iyi çalışmışlar.Ama 2-3 futbolcu takımın temposunu bozdu serdar Holosko ikinci yarı uğur.Yenilsiğimize bakma 3 tane yüzde yüzlük pozisyon kaçtı.Organizasyon iyiydi oğuzhan olmamasına rağmen.Benim görüşlerim bunlar.Beton etkisi yaratan futbolcuların yerine iyi transferlere iyi oluruz

Çevrimdışı salih

mustafa nın kaçırdığı golun başlangıcı ondan geldii frikden attığımız golün faul ona yapıldı yine frikten atacağımız kaleci kurtardı yine kerim vardıı ..şöyle söyleyimm kerim bu kadroda ben oynayacam dedi yanii

Çevrimdışı Sedat

Sağolun arkadaşlar  :)  Kerim'den gerçekten ümitliyim, keşke geçen sezon daha fazla forma şansını kapabilseydi.
Özeti izledim dediğiniz gibi oyunumuz şu zamanlara göre yerinde  :busted_cop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı CanEmre

Şöyle bir haber varmış ama site ne kadar güveniliri bilmiyorum  :alala:

http://www.chelseanews.net/demba-ba-to-join-besiktas-after-turkish-club-agree-fee-with-chelsea-for-striker/

Çarşamba biteblir diyor ama bir de  £8million diyor  :iscrewy:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mert_

http://www.chelseanews.net/demba-ba-to-join-besiktas-after-turkish-club-agree-fee-with-chelsea-for-striker/

bizim başkan o kadar parayı mümkün değil vermez hocam :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yabancı basından Demba ba bitmiş.Bide Bryan ruiz haberini yazmışlar.

Çevrimdışı salih

en iyi ih

timal 6 milyon oda 3milyon bi yarı   3 milyon diğer veya 7 milyon 3 bu sene 4 diğer sene   

Çevrimdışı Anıl

Kerimi gerçekten çok beğendim hiç geçen seneki gibi değil. Geçen sene süre aldığında adeta ne yapıcağını bilmiyordu sahada. Ama bugün sanki 27-28 yaşındaki bir 10 numara gibi oynadı. Ve ayrıca çokta koştu. Bu sene rahatlıkla oynar  :ok:

Çevrimdışı Anıl

çok iyi oldu loftonla anlaşmıştık herhalde yanılmıyorsamm dk itibari ile lofton çıkınca kerim devam eder ..sudan çıkmış balığa dönmez takımm ona çok sevindimm
Malesef Lofton olayı biraz farklı takımda kalmayacak sanırım  :by2:

Çevrimdışı forzatunga

Malesef Lofton olayı biraz farklı takımda kalmayacak sanırım  :by2:

Lofton 2 yıllık imzaladı.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan bu sene ne yapıp ne edip takıma kaliteli oyuncular kazandırması lazım çünkü kredisi bitti 2 yıl boşa geçti feday dı stadı falan bu sene de boşa geçer yönetimin sonu olur ayrıca demba ba 6 milyon Euro benim bildiğim 3 bu 3 de bir dahaki sene ödenecek. Ayrıca Chelsea ye Costa geldi Demba Ba nın formasını aldı 19 numarayı bu da transferin bitmesinin yakın olduğunu gösteriyo zaten kalırsa da Chelsea de 4.forvet olarak oynar Costai Schurlle, Torres var önünde.