2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559077 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 20:11:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
töre ba lanzini sefa.. bunlar hiçbir şeye yetmez.. ba ve lanzini cezalı duruma düştü veya bişiy oldu yine geçen seneki kadro.. değişen bişey yok..

E hocam yedeğin kim olacak Sneijder mi? Hiçbir takımın yedekleri aslarıyla örtüşmüyor. Lanzini Oğuzhan aynı seviyede Ba sakatlanırsa Cenk Türkiye'nin en iyi yerlisi orada sıkıntı yok.

Asıl sıkıntı Veli sakatlanırsa ne olur..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Allah utandırmasın  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yıldız severler susacak kesin. Ama bu düzende başarı gelmesi çok zor. demba ba güzel transfer ama sen projeni bitirdin bugün sonunu getirmesine izin vermeden. Kimi getirsen boş.
Dembaba yıldız değil...! Chealse yedek oyunucusu ! bazılarımız susacagız nedeni ise bize atletik hızlı oyuncu olmalı Nouma gibi..! başkan zaten her acıklamasıyla sonu hazırladı bugün de sıvadı...!

Çevrimdışı canU

Dembaba yıldız değil...! Chealse yedek oyunucusu ! bazılarımız susacagız nedeni ise bize atletik hızlı oyuncu olmalı Nouma gibi..! başkan zaten her acıklamasıyla sonu hazırladı bugün de sıvadı...!
kesinlikle. cl ne ki ya rakiplerimiz ligde transfer yapmadı. Bizim de acele etmemize gerek yok zaten fb gs ile kadromuz denk ne kasıcaz da para harcayacağız. 1-2 oyuncu yollamak istiyormuş, sezerle ibrahimi de alır kadroya oh mis gibi kadro. Cl önelemelerini kesin geçeriz.

Çevrimdışı forzatunga

Amokachi gibi demek istedin herhalde

Çevrimdışı Anıl

Chelsea taraftarları #daretodemba tagi ile Demba Ba'ya veda mesajları yolluyor.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 20:27:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba 6 milyon euro'nun bir kısmı sponsordan kalan miktarın yarısı şimdi yarısı sonra olacakmış. Başkan az daha zorlarsa Chelsea'den para alacak  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

messi ile ronaldo gelse çöp olur bizim taraftarın gözünde.daha geçen haftalarda  demba ba diye ortalık yıkılıyordu demba ba tapon oldu sıra marko marin veya lanzini.birde töre alınsın bakalım neler söylenecek.

Çevrimdışı okilic

Madem yıldız transferı pesınde kosucaktı baskan madem Onder Ozen den vazgecılecektı ne dıye 2 senemızı FEDA YAPILANMA dıye HEBA ettı. Adam BJK nın basına gelmıs en olumlu olaydı atletık departman kurucaktı rakım odası ımalatına baslamıstı pılot klupler uzerınden projelerı yuruyordu sımdı tum bunları Demba Ba mı yapacak. Bız ne ıcın sabrettık uzun vadelı basarı ıcın degılmı...

Çevrimdışı salih

messi ile ronaldo gelse çöp olur bizim taraftarın gözünde.daha geçen haftalarda  demba ba diye ortalık yıkılıyordu demba ba tapon oldu sıra marko marin veya lanzini.birde töre alınsın bakalım neler söylenecek.
dembaba diyorlar alınıyor bu sefer de pahalı maxsimum 2 eder diyolar amma boş traftarımızda var yanii olcan 6 7 ediyor tarık kapıyı kaçtan açıyolar allah bilir..2 ye veriyolarda yok biz 6 verelim mi diyo başkan

Çevrimdışı cartographer

Günü kurtarmak adına yapılmış transferler gözüyle bakarım, kalitelerine hiçbir sözüm yok, hatta takıma faydalı olacaklarından da eminim, diğer yandan İbrahim Altınsay, Önder Özen gibi isimleri kaybetmek Beşiktaş'ın yarınlarını kaybetmektir, öz kaynak düzeninin çanına ot tıkamaktır, halbuki Önder Özen projelerini hayata geçirirken bir yandan da bu transferler yapılabilirdi, ha neden yapılamadı o suçlu bu suçlu demiyorum, ama Beşiktaş iyi yönetilmiyor bu açık . Şimdi hal böyleyken demba ba, marin ve lanzini transferleri 2 gün önceki heyecanı yaşatmıyor bana açık konuşmak gerekirse.

Çevrimdışı balerion

Türkiye nin en iyi forveti bizde orta sahaya yaratıcı bir transfer ve gökhan töre ile uçarız. önder özen nin gitme sebebi belli oldu mu?

Çevrimdışı Tolga

istediğini alsın bu yönetim benim için farketmez çünkü meselenin hala transferler olduğunu zannediyorsunuz.fikret orman döneminde stad konusuna girmiyorum hadi sponsorları da es geçelim bunun haricinde ortada yapılan amatörce hatalar ve yönetme anlamında yaşanan sıkıntılar son günlerde bariz şekilde ortaya çıkmıştır ve ben bu tarz sıkıntıların daha da devam edeceğinden eminim.her seferinde yd dönemini eleştiren fikret orman benzer transfer hatalarını yapıyor ydnin son dönemini çıkar nerede bjk formasını giymemesi gereken futbolcular varsa hepsi bu kulübün formasını giydi aynı şeyi daha az para harcayarak fikret orman yapıyor.yani bir başkan diğer başkandan daha az para harcayınca mı daha başarılı oluyor ?
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mustafa1903

E hocam yedeğin kim olacak Sneijder mi? Hiçbir takımın yedekleri aslarıyla örtüşmüyor. Lanzini Oğuzhan aynı seviyede Ba sakatlanırsa Cenk Türkiye'nin en iyi yerlisi orada sıkıntı yok.

Asıl sıkıntı Veli sakatlanırsa ne olur..

marin veya bir başkası bölgede oynayabilecek birinin alınması lazım olcayın tarafına.. orta sahanın ortasında necip veli atiba var 3 kulvarı götürmesi çok zor, oğuzhanı da sayarsak 4 desek oraya da kesin biri lazım.. defansa o kadar ihtiyacımız yok sivokla devam edilsin misal..

Çevrimdışı Mustafa1903

Şanlı Beşiktaş ‏@SanliBesiktas_  şimdi
Manuel Lanzini: "Aimar ile oynamaktan mutlu olurum, o benim için bir idol, sadece mevkisel rekabet değil ondan öğreneceğim çok şey var."

lanzini bile olacak gibi değil

Çevrimdışı Mustafa1903

lanzini den vazgeçildi dedikoduları var ://

Çevrimdışı Anıl

Önder hocanın istifasıyla birlikte Lanzini'den vazgeçilmiş...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben yönetimden sabri hamlesi bekliyorum. tam fikret ormanlik bir transferi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı CanEmre

ben yönetimden sabri hamlesi bekliyorum. tam fikret ormanlik bir transferi.
Bu tartışılır, Dany'deki Önder Özen ve Bilic Payı daha fazla diye biliyorum ben  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı hic2222

istediğini alsın bu yönetim benim için farketmez çünkü meselenin hala transferler olduğunu zannediyorsunuz.fikret orman döneminde stad konusuna girmiyorum hadi sponsorları da es geçelim bunun haricinde ortada yapılan amatörce hatalar ve yönetme anlamında yaşanan sıkıntılar son günlerde bariz şekilde ortaya çıkmıştır ve ben bu tarz sıkıntıların daha da devam edeceğinden eminim.her seferinde yd dönemini eleştiren fikret orman benzer transfer hatalarını yapıyor ydnin son dönemini çıkar nerede bjk formasını giymemesi gereken futbolcular varsa hepsi bu kulübün formasını giydi aynı şeyi daha az para harcayarak fikret orman yapıyor.yani bir başkan diğer başkandan daha az para harcayınca mı daha başarılı oluyor ?

Sayın Orman göreve geldiğinde beşiktaşın mevcut tüm gelirleri borçlara bağlanmıştı.Zaten YD  döneminin önemli bir kısmı da böyleydi.O nedenle YD hep cebinden para harcıyor o nedenle de hep kulübü kendine bağlıyordu.Sayın orman yaratabildiği ek kaynaklar, sponsorluklar vesair ile küçük bütçeler oluşturabildi ve manevrası kısıtlı şekilde bir taraftan borç ödeyip bir taraftan kulübü ayakta tutmaya çalıştı.Bu ikisi arasında ciddi farklılıklar var.Ve Sayın ORMAN baktıki mevcut şartlarda kulüp irtifa kaybedecek ivedilikle stad inşaatına yöenldi ki ek kaynaklar çıkartabilsin.Bir taraftan da düşük maliyetli mümkün olduğunca gençlerle futbol takımını yönetmeye çalıştı.Yani Sayın Ormanınki bir yönetim tercihi değil mecburiyetti.Bu kadar net bir fark var aralarında
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 22:49:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Bryan Ruiz alınacaksa Lanzini'den vazgeçilebilir hiç sorun değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 22:51:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Necip nasıl bu kadar mandofonlaştı bu çocuk böyle değil Yasin Sülün'ün bile gerisnde kaldı nerdeyse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bende kendimce bişeyler karalayayım ,

1- Gökhan Töre konusu ; ben kesinlikle alınmaması taraftarıyım, kiralık adamın clublerde locası var ve mutlaka takımdan 3-4 oyuncu peşine takıp sabaha kadar takılıyor, huyu pis napacaksın , milli takımda-bizde olan olaylar aşikar. Ayrıca showlar falanda yapmadı bizde. Bence Olcay- Marin- Kerim Frei bizi götürür ( Lanziniden vazgeçildi iddaalarınla yazıyorum)

2-Demba ba geldiğinde, forvet nefes alır, ne kadar Chelsea'de tutulmasada kaliteli isim ve Türkiye'de tutar, özellikle dinsel yönü vs.. bence 2. Pascalımız olabilir, biz sevince çünkü semte Belediye Başkanı bile yaparız öyle bağlanıyoruz, değerini bilecek biri hissi uyandırıyor.  Khouma Babacarıda alsalar ne güzel olurdu :)

3- Kesinlikle kaliteli sağbek şart çünkü, domino etkisi yaratırsak sağ açıktada 3lü opsiyonla değerlendirdik, sağ bekimiz sağlam olmalı,sağ açığa 1. derece etkisi olsacak.

4- stoperde yeterli olabilir, Sivok - Ersan-Pedro -Toramanda af görecek gıbı duruyor. Çok Çok extrem durumda Necip 1yıl stoper oynadı 1-2 rahat maç idare eder 5. stopere kalırsak.

5-Önder Özen iyiki gitti, yoksa Gs ve Fb'nin 30 yaş üstü çöplüğü yapacaktı takımı, Danny dıye tutunmustu kavga gurultu aldırdı , şimdide Yalçın dıye tutundu . Tamam güzel projeleri söz konusuydu ama 111 yıllık koca çınar, söz konusu projeleri yürütecek güçte.

6. Şuan yapılması gereken ( Sezer- Holosko- Eneramo- Uğur Boral  vb.) gıbı topçuların yollanması ki başkan bugun bunu teyit etti, kaliteli sağ bek alınmalı , Marin - Demba açıklanmalı , hele Kosta Rikanın 10 numarasıda gelirse tadından yenmez. Özenin boşalan yerine kaliteli biri gelmeli , Allah Sinan Engin denen Fb'liden korusun .

Ben çoğu yaızmda Başkanı eleştirirdim, şu son 2 hareketiyle Yalçın ve Özen , umutlandım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 23:00:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim savunduğum hep şudur göbeğin sağlam olsun takım en azından yarışır.

Bakın göbek dediğim kale 1 stoper 1 ortasaha 1 forvet. Bu 4'ü çok iyi olmalı. Şuan atanla tutan winner. Kaldı bir stoper bir 10 numara. Stoper alınamayacak gibi duruyor Sivok'a katlanacağız seneye Dede gelse tadından yenmez yeni Zago olur.

Göbeğe bence Lanzini Oğuzhan'ın aynısı olur. Hiç fark yaratmaz gelişir ama bizi tepeye oynatmaz. Oraya da Ruiz'i çakarsak al sana bir winner daha. En az 10 gol 10 asist yapar tabelana. İçerde Veli Oğuzhan oynayıp sağ beke Atiba sola Motta'yı attığın zaman bir de Töre gelirse bu takım iç sahada 17 maçın en az 14'ünü alır bu da bizi potaya sokar çünkü deplasmanda zaten en iyi takım biziz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cartographer

Bryan Ruiz alınacaksa Lanzini'den vazgeçilebilir hiç sorun değil.

Bu ruiz'i beğenmeyen bir benim sanırım, oğuzhan'dan fazlası olmayan hatta eksisi olan, çok top kaybı yapan ve çok kolay marke edilebilen bir oyuncu.