2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561680 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Önder Özen'in istifa etmesi çok kötü oldu bu takımda profesyonel olarak bir tek Önder Özen vardı.İnşallah kulübümüz için hayırlısı olur. Bir de Demba Ba konusunda da gelişme var bonservisi için 13 milyon Euro'dan pazarlık yapmaya başlanılmış şu an için 5-6 milyon Euro'lara indiğini söyleyebilirim.

Çevrimdışı forzatunga

Önder Özen büyük kayıp oldu.Ancak kendi verdiği sözü de tutamadı 18 ay görev yaptıktan sonra değerlendiricem kendimi demişti.Pes etmemesi mücadele etmesi gerekiyordu .

Çevrimdışı scape_bjk

Önder Özen büyük kayıp oldu.Ancak kendi verdiği sözü de tutamadı 18 ay görev yaptıktan sonra değerlendiricem kendimi demişti.Pes etmemesi mücadele etmesi gerekiyordu .
Başarısız olursam en fazla 18 ay kalırım daha fazla işgal etmem bu makamı anlamında söyle.

Çevrimdışı saricasi

Beyler Dembabayı özen istemedi diyorlar,eğer öyleyse gittiği iyi olmuş yıllardır Dembaba gibi adamın gelmesini bekliyorduk forvete.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı scape_bjk

Aslında bi takımın başarısının bence büyük çoğunluğu teknik direktöre bağlıdır ama bir düzen açısından ve sistemin sürekli işlemesi ve kalıcı olması açısından bir sportif direktöre ihtiyaç vardır.

Çevrimdışı salih

Beyler Dembabayı özen istemedi diyorlar,eğer öyleyse gittiği iyi olmuş yıllardır Dembaba gibi adamın gelmesini bekliyorduk forvete.
SERGEN ALİ ECE METİN TEKİN ALİ GÜLTİKEN SİZCE KİM GELSİNN

Çevrimdışı frkndgnr

Ali ece güzel olur o oşmassa sergen

Çevrimiçi Samet Ç

Alıntı
Alıntı
Bu kulüpte Demba Ba yı isteyen iki kişi vardı biri Bilic biri de Önder Özen'dir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Metin Tekin...

Çevrimdışı salih

Metin Tekin...
GÖKHAN KESKİN DİYORLAR tabi kesin değill adaylar arasında

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah Ali Ece gelir ama Ali Ece'ye görev vereceklerini sanmıyorum .

Çevrimdışı salih

bende metin tekin derim bu durumda sergen filan gelse herhalde o da çok durmaz biliyoruz biraz huyunu fazla sıkıntılı durumlara gelemiyor direk rest çeker
metin tekin biraz daha deneyim ve tecrübe rahatlık varr

Çevrimdışı SDemirsoy

GÖKHAN KESKİN DİYORLAR tabi kesin değill adaylar arasında
İnşallah Ali Ece gelir ama Ali Ece'ye görev vereceklerini sanmıyorum .
Gökhan Keskin Zannetmiyorum.. Ali Ece bana göre yapamaz Beşiktaş da o görevi

benim görüşüm Metin Tekin Yada Sergen Yalçın

Çevrimdışı kara_kartal

Tabi ki Ali Ece ama imkansız bir olay ... Sergen Yalçın ile anlaşacaklarını sanıyorum...

Çevrimdışı saricasi

Bu kulüpte Demba Ba yı isteyen iki kişi vardı biri Bilic biri de Önder Özen'dir.
Medya bjk düşmanı diyoruz bn dediğim gibi haberler çıkartıp bjkı tutmuş olmuyorlarmı.

Çevrimdışı forzatunga

Tabi ki Ali Ece ama imkansız bir olay ... Sergen Yalçın ile anlaşacaklarını sanıyorum...

Sergen'in ipiyle kuyuya inilmez ya antepde bile 4 defa istifa etti.

Çevrimdışı scape_bjk

Sergen teknik direktörlük yapmak istediğini söylemişti daha önceki açıklamalarında ki bence bu işte iyi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Sarp

6.5 milyon euro deniyor demba ba için. Lanzini içinde 5'in altında rakamlar telaffuz edilmiyor. Arkadaş Ribas'ı neden kaçırdık kesenin ağzını çılgınca açtıysak...

Çevrimdışı hic2222

Daha sağduyulu, şartlara göre hareket edebilme kabiliyeti, daha sakin ve ılımlı yapısı vesair itibariyle Metin Tekin olabilir.
Sergen gelirse herkesi döver :) İşin şakası Sergen Yalçın organize eden, yöneten kişi pozisyonu için biraz agresif yapılı birisi.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı karakartalım

orda o işi yapacak yumuşak ve akıllı yapabilecek tek adam var oda SARI FIRTINA  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı saricasi

6.5 milyon euro deniyor demba ba için. Lanzini içinde 5'in altında rakamlar telaffuz edilmiyor. Arkadaş Ribas'ı neden kaçırdık kesenin ağzını çılgınca açtıysak...
Güzel bir yere değindin özen yönetimin bu tarzda tutarsızlığına istifada etmiş olabilir.

Çevrimdışı scape_bjk

diego'nun yıllık maliyeti 5 milyon Euro'dan fazla Kap'a yaptığı açıklamaya bakma imza parasıyla rakam dediğim gibi

Çevrimdışı salih

dostum sadece imza parası 5 istedi fazla değilmi sence bide yıllık 3.5 ..allahtan stadımızıda istemediii

Çevrimdışı salih

beyler derbilerin hepsii ilk maç olimpiyatta ikinci yarı deplasman ..vodofone arenada oynardık belki ikinci yarıı şansızlıkk

Çevrimdışı Anıl

beyler derbilerin hepsii ilk maç olimpiyatta ikinci yarı deplasman ..vodofone arenada oynardık belki ikinci yarıı şansızlıkk
Şanssızlık mı :):):)