2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4577947 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Samaras 1/2 Almeida bile olamaz ararız Almeida'yı.
yahu Almeidayla neden kıyaslıyorsunuz bu adam santrofor degilki. Hiç izlemediniz mi Samaras'ı. Orta saha ofans oynuyor. Sag acık sol acık orta ofans. Almeida direk pivot santrfor

Çevrimdışı frkndgnr

Samaras nedir abi ha holoskonun yerine olabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:05:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hocam Ömer'le ne alakası var Samaras'ın allah aşkına. Son sezonunda 7 gol 10 asist yapmış az mı? Adamın oynamadıgı üst düzey organizasyon yok. Bizde kaç futbolcunun geçmişinde Dunya kupası Avrupa Kupası Şampiyonlar Ligi 6 adet Lig şampiyonlugu var?

Hocam haklısın da önemli olan organizasyonda olması değil neden orada olduğu. Adamlarda forvet yok çünkü. İskoç ligi 38 hafta. 7 gol 10 asist ortasaha oyuncusu yapıyor Hibernian'da hem de. Ben Elmander gelir filan diye dalga geçiyordum Samaras Elmander'den de düz oyuncu. Yararsız olur demiyorum ama 1 numaraya alacağın adam değil bu. İnan bana her maç Ömer 11 çıksın 10 gol bırakır bizde rahat tercih meselesi sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:07:16
  • Beşiktaş / Bodrum
yahu Almeidayla neden kıyaslıyorsunuz bu adam santrofor degilki. Hiç izlemediniz mi Samaras'ı. Orta saha ofans oynuyor. Sag acık sol acık orta ofans. Almeida direk pivot santrfor

Hocam sen o pozisyona Lanzini ve Oziyi koyacaksın yani alacağın adam doğrudan bitirici olmak zorunda. 4-4-2 oynasak anlarım koy 2. forvete pres yapsın Elmander gibi alan açsın ama bizde tek forvette ezilir kalır olan o olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

@Çağrı hocam Samaras'ı alırlarsa santrofor olarak almazlar merak etme. Her halükarda bir tane golcu santrofor alacaklar. Salomon Kalu gelecekse eyvallah Samarası almasınlar ama Kalu da gelmezse kim gelebilir senin aklına gelen bir alternatif var mı mümkünse bonservisi elinde?

Çevrimdışı eski inönü

Hocam sen o pozisyona Lanzini ve Oziyi koyacaksın yani alacağın adam doğrudan bitirici olmak zorunda. 4-4-2 oynasak anlarım koy 2. forvete pres yapsın Elmander gibi alan açsın ama bizde tek forvette ezilir kalır olan o olur.
sen benim kurdugum kadroyu incelememişsin hocam . Santrofora Mitroglunu koydum Olcay'ın yerine Samaras'ı koydum saga da Toreyi koydum. Arkalarına da Lanzini

Çevrimdışı eski inönü

Mitroglou

Samaras                              Töre

Lanzini

Veli                      Atiba

İsmail                                            Necip
                Ersan         Franco   

TOLGA         
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 21:15:19 eski inönü ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:15:21
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı hocam Samaras'ı alırlarsa santrofor olarak almazlar merak etme. Her halükarda bir tane golcu santrofor alacaklar. Salomon Kalu gelecekse eyvallah Samarası almasınlar ama Kalu da gelmezse kim gelebilir senin aklına gelen bir alternatif var mı mümkünse bonservisi elinde?

Hocam 2 forvet alamaz yönetim bu transfer döneminde. Ben Samaras'ın topu alıp sağdan daldığını düşünemiyorum o ağırlıkla. Tatmin etmesi açısından söyleyeyim Kris Boyd bu sene o ligde 22 gol attı 5 asist yaptı ama Türkiye'den yaka paça kaçtı  o yüzden İskoçya Tore Andre Flo ve Henrik Larsson'dan beri forvet görmedi.

Forvet diyorsan alternatife gerek yok Samaras'a elimizdeki yerliler zaten alternatif. Ama Samarası sağ sol dış olarak düşünüyorsan verimi daha da düşecektir elindeki Holosko bile o bölgede daha fazla verim verir kanımca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:17:16
  • Beşiktaş / Bodrum
                       Mitroglou

Samaras                              Töre

Lanzini

Veli                      Atiba

İsmail                                            Necip
                Ersan         Franco   

TOLGA       

Hocam bu kadroda Samaras'a ihtiyacın yok ki zaten Olcay orada her sene 10 tane bırakıyor oyun olarak pek ışık vermese de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:18:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben biraz kafasızlığımızı göstermek adına bir şey yazayım. Kulübe geçen transfer dönemi 1onlarca mail attım Vladimir Weiss boşta alın şu adamı bedava 1 milyon euroya oynar diye. Muhtemelen çöp kutusuna gitti. O weissi olimpiakos aldı ve 1 sene sonra 6 milyon euroya araplara okuttu. Geçen sene elimizde Weiss olsaydı Weiss Töre inanılmaz hücum hattımız olurdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

@Çağrı hocam benim esas derdim orta sahaya Lanziniyle birlikte bir tane de tecrubeli kariyerli bir adam almaları. Alsınlarki o adam Lanzini'nin psikolojik yükünü azaltsın. Neden diyecek olursan tek Lanziniyi alıp koyacaklar oraya ondan sonra daha ilk maçtan butun gozler cocugun üstünde. Ooo Lanzini Oooo Lanzini.. Kaldıramayabilir o yükü. ki kaldıramaz da zaten bak gorursun

Çevrimdışı eski inönü

Biz derbileri neden kazanamıyoruz @Çağrı hocam? Lanzini derbi alabilir mi bana?

Samaras büyük ziyan olur. Elinde aynı tip Ömer var. Bu adam 7 gol atmış İskoçya gibi ligde Rangers yokken yapmasınlar etmesinler.

3-5-2 konusunda da fikrim şu. Elinde iyi bekler yoksa değil iyi kanatlar yoksa 3-5-2 oynanır. Ama 3-5-2 kolay sistem değildir çok iyi iki ön libero çok becerekli bir 10 numara ve en az 20 tane bırakacak bir forvet gerekir. Sebepse şu elinizde kanat gücü olmayacak bu yüzden merkezdeki oyuncuların çok tecrübeli olması gerek Sergen ve İlhan gibi. Özetle mükemmellik ister. Olur mu? Bakalım.

Kalede Tolga

Üçlünün solunda Ersan Göbeğinde Yeni Stoper Sağında Pedro fena üçlü olmaz. Sol ve sağ stoperler bindirebilen oyuncular çünkü.

Ön libero da Veli ve Atiba kesinlikle 3-5-2i için YETMEZ. Pirlo gibi Giunti gibi çok iyi kateden ön libero gerekir yoksa ortasaha da ortada sıçan oynarsınız alan boşalmayacağı için. Kanat bekleriyle birlikte 6 adam olacak ortasahada o da sadece bizden!

Önlerinde Oğuzhan  Lanzini hızlı dikinie oynayan oyuncular  ama ikisi de Sergen gibi bitirici değil bu da sorun. Önde forvet ise en büyük sorun ne Pektemek Ne Cenk Ne gelirse Mitroglou olmaz. Öndeki adamın 1.80-1.88 arası güçlü atletik bitirici olması gerek. Emenikenin bitirici olanını düşünün Wilfried  Bony gibi.

O yüzden 3-5-2 nin tutacağını sanmıyorum.

Söylediğin kadro yapısı bizde olsa 4 4 2 de mac kazandirir 4 5 1 de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:25:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı hocam benim esas derdim orta sahaya Lanziniyle birlikte bir tane de tecrubeli kariyerli bir adam almaları. Alsınlarki o adam Lanzini'nin psikolojik yükünü azaltsın. Neden diyecek olursan tek Lanziniyi alıp koyacaklar oraya ondan sonra daha ilk maçtan butun gozler cocugun üstünde. Ooo Lanzini Oooo Lanzini.. Kaldıramayabilir o yükü. ki kaldıramaz da zaten bak gorursun

Kaldıramayacak ki zaten hocam. Orayı kimi koysan kaldıramaz çünkü sistemin yanlış. Oğuzhan ve Lanzini'yi takıma aynı anda monte etmeden ne adamlar gelişir ne sen yol alabilirsin. Bir Oziyi eleştireceğiz bir Lanzini'yi bu sene o yapılır mı diye. O yüzden dedim 4-3-3 bir şekilde oturtulmak zorunda takıma ikisi birden oynasın. Birini 10 numara yapsan öbürü ben niye koşayım diyecek ki bunu diyen muhtemelen Oğuzhan olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:29:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz derbileri neden kazanamıyoruz @Çağrı hocam? Lanzini derbi alabilir mi bana?

Lanzini de alamaz Samaras da hocam derbi kazanmak iç sahada en başta atmosferle olan bir şey İnönü bitecek önce. Kronik sendromdan bahsediyorsan hep yarım adamlar alıyoruz ondan. Delgadoyu kral diye aldık Alex'in yanında prens olamazdı. Bobo keza. Beşiktaş'ın 10 yıldır ortasahası kalecisi ve forveti yok. Kale nihayet görüldü bakalım ortasahaya çift yönlü bir adam ne zaman alacağız. Keza defansa 1.90lık bir tecrübe de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:33:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu kadroya bakın bi.

Kalede Cordoba Önde İlhan Mansız Arkasında Sergen Göbekte Zago Ortada Giunti.

Bizi asıl şampiyon 5 adam bunlardır gerisi asker. Her bölgede bir tecrübeli savaşçı altın oyuncu var. Şuan Tolga dışında hangi oyuncu Winner?

Elinde winner yoksa tek bir şekilde kazanabilirsin çok iyi bir takım olarak. Bu da çok iyi savunma ve disiplinle olur. Bilic bunu deniyor ama malesef buna da oyuncu yapısı uygun değil. Oğuzhan , Almeida , Atiba hiçbiri savaşçı değil. Değildi.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 21:35:21 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Lanzini de alamaz Samaras da hocam derbi kazanmak iç sahada en başta atmosferle olan bir şey İnönü bitecek önce. Kronik sendromdan bahsediyorsan hep yarım adamlar alıyoruz ondan. Delgadoyu kral diye aldık Alex'in yanında prens olamazdı. Bobo keza. Beşiktaş'ın 10 yıldır ortasahası kalecisi ve forveti yok. Kale nihayet görüldü bakalım ortasahaya çift yönlü bir adam ne zaman alacağız. Keza defansa 1.90lık bir tecrübe de.
hocam bizde derbileri kaldırabilecek tecrubede oyuncular yok. Ben illa Melo veya Emre gibi çirkef olması anlamında soylemiyorum. Mesela eskiden Sergen vardı Şifo vardı. Yeni stad da çözüm olmaz. buyuk maçların havasını kaldırabilecek tecrubede ve kapasitede winner adamlara ihtiyacımız var. 1 tane bile boyle adam olsa çok farketirir. Bizim Olcaylar Töreler Oguzhanlar kaldıramaz bu işi. En kariyerli adamımız Uğur Boral ki onu da degerlendiremedik hiç. Baktınki önde oldugun maçta baskı yiyorsun al Uğur Boralı oyunu tutsun neden almıyorsun. Kac tane önde oldugumuz maç verdik gecen sene derbileri de geçtim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:41:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben en realistik şekilde bir kadro kurayım olursa öpüp başımıza koyalım.

Kalede Tolga

Solda Hücumcu Bek Motta Sağda Hucumcu Çakma Bek Atiba

Göbekte Ersan Pedro

Tek Ön Libero Veli ( Defansı üçleyecek öne top taşımayacak )

Önünde hücumcu ortasahalar Lanzini ve Oğuzhan ( İkisi de 10 numara oynamayacak ikisi de dikine şut ara pas arayacak )

Önde Mitroglou Solunda İçe Kateden Cenk Tosun Sağında Çizgiden İnen Gökhan Töre

İşler yolunda gider de devre arasına kafa kafaya girersek Noboa bedava alınır iç sahada Lanzi ozi göbekte oynar dış sahada Noboa Ozi ortada ikinci yarı Lanzini Ozi yerine girer. Atiba bek oynayacağı için bir ortasaha şart rotasyon için o da Noboa olacak.

Kadro maliyeti : 5 Lanzini 5 Töre 10 milyon euro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:43:17
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam bizde derbileri kaldırabilecek tecrubede oyuncular yok. Ben illa Melo veya Emre gibi çirkef olması anlamında soylemiyorum. Mesela eskiden Sergen vardı Şifo vardı. Yeni stad da çözüm olmaz. buyuk maçların havasını kaldırabilecek tecrubede ve kapasitede winner adamlara ihtiyacımız var. 1 tane bile boyle adam olsa çok farketirir. Bizim Olcaylar Töreler Oguzhanlar kaldıramaz bu işi. En kariyerli adamımız Uğur Boral ki onu da degerlendiremedik hiç. Baktınki önde oldugun maçta baskı yiyorsun al Uğur Boralı oyunu tutsun neden almıyorsun. Kac tane önde oldugumuz maç verdik gecen sene derbileri de geçtim.

Hocam kesinlikle haklısın ona ititrazım yok benim. Yusuf bile derbi aldı bize Ernst ile takımda lider yok. Ama Samaras da değil o adam onu anlatmaya çalıştım o da şekinik karakter çok izledim Samaras ve malesef tam bir odun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:45:15
  • Beşiktaş / Bodrum
İşin özü en iyisini alamıyorsak almayalım. Bu sene mesela stoper olmayacak 2 2 daha 4 almasınlar kalsın sivok seneye Dede'yi alsınlar. Bıktık artık çürük adamları bu sene alıp öbür sene para verip göndermekten. Ne dertliymişim arkadaş  :evillol:

2 senede şöyle birkadro kursak kim itiraz eder?

Tolga - Motta - Tarık - Dede - Pedro - Noboa - Oğuzhan - Lanzini - Töre - Cenk - Mitroglou.

Takımda en az 4 winner olacak bu şekilde.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 21:46:46 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Hocam kesinlikle haklısın ona ititrazım yok benim. Yusuf bile derbi aldı bize Ernst ile takımda lider yok. Ama Samaras da değil o adam onu anlatmaya çalıştım o da şekinik karakter çok izledim Samaras ve malesef tam bir odun.
bak ben hiç Samaras demedim dikkatini çekeirm :D yukarda kurdugun kadro eldekilerle yapılabilecek en iyi kadro bir tek Motta yerine İsmail daha iyi hücumcu bence. boylece 1 yabancı daha kullanabilirsin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:47:49
  • Beşiktaş / Bodrum
bak ben hiç Samaras demedim dikkatini çekeirm :D yukarda kurdugun kadro eldekilerle yapılabilecek en iyi kadro bir tek Motta yerine İsmail daha iyi hücumcu bence. boylece 1 yabancı daha kullanabilirsin

:D :D Motta'ya sempatim var bizim ruhu taşıyor keşke sağ ayaklı olsaydı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu kadroya bakın bi.

Kalede Cordoba Önde İlhan Mansız Arkasında Sergen Göbekte Zago Ortada Giunti.

Bizi asıl şampiyon 5 adam bunlardır gerisi asker. Her bölgede bir tecrübeli savaşçı altın oyuncu var. Şuan Tolga dışında hangi oyuncu Winner?

Elinde winner yoksa tek bir şekilde kazanabilirsin çok iyi bir takım olarak. Bu da çok iyi savunma ve disiplinle olur. Bilic bunu deniyor ama malesef buna da oyuncu yapısı uygun değil. Oğuzhan , Almeida , Atiba hiçbiri savaşçı değil. Değildi.
ben geçen gün kadro kalitemiz fb ve gsyın altında dediğimde itiraz etmiştin şimdi sende benim dediğime geldin biz bu oyuncu kadrosuyla fb ve gs ile mücadele edemeyiz hele hele deplasman derbilerinde o tarz havayı çok kez solmuş oyunculara ihtiyaç vardır biz bu yüzden son dönemde derbi kazanamıyoruz büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır lafı bu yüzden çok doğru ve tabiki sürekli başarılarda iyi oyuncularla olur bu kadro 10 sene de belki 1 kez şampiyon olur ama devamlı olamaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 21:59:14
  • Beşiktaş / Bodrum
ben geçen gün kadro kalitemiz fb ve gsyın altında dediğimde itiraz etmiştin şimdi sende benim dediğime geldin biz bu oyuncu kadrosuyla fb ve gs ile mücadele edemeyiz hele hele deplasman derbilerinde o tarz havayı çok kez solmuş oyunculara ihtiyaç vardır biz bu yüzden son dönemde derbi kazanamıyoruz büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır lafı bu yüzden çok doğru ve tabiki sürekli başarılarda iyi oyuncularla olur bu kadro 10 sene de belki 1 kez şampiyon olur ama devamlı olamaz

kadro kalitemizin kötü olduğununa karşı gelmedim 2-3 gömlek altında demene karşı gelidm hatırlarsın öyle bir fark yok çünkü ortada. Ama evet büyük maç büyük oyuncuyla ya da çok iyi takım oyunuyla kazanılılır. Bunun en güzel örneiğini de Atl. Madrid verdi bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 22:02:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada ne zaman konuşsak işin ucu Holosko'ya dokunuyor gerçekten üzülüyorum adama  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli