2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579563 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EmreTkgz42

modadan ziyade eldeki kadroya göre sistem yapmak gerekiyor.büyük takımlar özellikle kendi evinde çift santrafor deplasmanda ise kalabalık ortasaha ile oynamalı.defansa yığılmak zorunda kalmayan ortasahada baskı kurabilen defansa iş düşürmeyen bir takım kurulmalı.
Bence de çift forvet denemeliyiz tek forvet yeterince gol yükünü sirtlayamiyor ama bilic tek forvetten vazgeçmeyecek gibi

Çevrimdışı yatoraya

-------------------tolga----------------
        -----pedro        transfer        ersan----

olcay ---- -veli---------atiba-----motta

oğuzhan

transfer              transfer

bence çok iyi iki golcü ve bir ortasahaya birde her iki kanatta ileri geri oynayabilecek bir transfere ihtiyacımız var.tabi stoperede tecrübeli pozisyon bilgisi yüksek bir isim.

bende sistemimizin aynen bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı KUMANOVALI

-------------------tolga----------------
        -----pedro        transfer        ersan----

olcay ---- -veli---------atiba-----motta

oğuzhan

transfer              transfer

bence çok iyi iki golcü ve bir ortasahaya birde her iki kanatta ileri geri oynayabilecek bir transfere ihtiyacımız var.tabi stoperede tecrübeli pozisyon bilgisi yüksek bir isim.

murat hocam
yeni yeni dönülen 352 de en önemli konu sağ/sol stoperlerin bek oyanabilme özelliğinin olması
ersan kör topal sol bek aynamışlığı varda 
framco sağda olmaz , o ortada olur
sağa için kişisel görüşüm corluka  alabileydik ki imkna vermiyorum...  ( http://www.transfermarkt.com.tr/vedran-corluka/profil/spieler/34393  )

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı murat

murat hocam
yeni yeni dönülen 352 de en önemli konu sağ/sol stoperlerin bek oyanabilme özelliğinin olması
ersan kör topal sol bek aynamışlığı varda 
framco sağda olmaz , o ortada olur
sağa için kişisel görüşüm corluka  alabileydik ki imkna vermiyorum...  ( http://www.transfermarkt.com.tr/vedran-corluka/profil/spieler/34393  )

net hatırlamıyorum ama sanki pedronunda sağbek oynamışlığı var diye hatırlıyorum.ben daha çok olcayın sağbek sağ açık ve hatta ortasaha pas alışverişinde sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.olcayı çok beğenirim sadece burada ileri geri oynama konusunda sıkıntılı olacağını düşünüyorum.böyle bir ortasaha ve iki iyi golcüyle özellikle iç sahada stoperlere pek iş düşmez.bu sistemde en önemli mevkiler sağ ve sol kanat oyuncuları.motta bence tamamda diğer taraf biraz düşündürücü.srna gibi bir oyuncu lazım.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 11:59:54 muratkaya ]

Çevrimdışı denizaydogdu

bu hafta içi kesin bişeyler olması lazım ingilitere kampından once , yoksa Cl maçlarında ilk turda eleniriz :(
Kartal

Bende çok düzgün karakterliyim otur desen oturur kalk desen kalkarım, futbolculukta var yaşta genç. Holoskonun aldiginin yarisina oynarım başgan, al beni.

Çevrimdışı Tolga

Bende çok düzgün karakterliyim otur desen oturur kalk desen kalkarım, futbolculukta var yaşta genç. Holoskonun aldiginin yarisina oynarım başgan, al beni.
aynen beni de transfer etsinler para da almam kulüpten bizim kadrodaki oyuncular kadar oynarım en azından :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EmreTkgz42

Samaras diyorlar ne diyosunuz
Bence yine boş bi transfer olur

Çevrimdışı murat

Samaras diyorlar ne diyosunuz
Bence yine boş bi transfer olur
valla kim demiş bilmiyorum ama bence çok iyi bir transfer olur.özellikle çift santrafor oynarsak çok iyi olur.ayrıca kanatlarda top taşıma özelliğiyle sistemler arası geçiş yapmak içinde ideal bir oyuncu.haberin kaynağı nedir?

Çevrimdışı ALDENYX

valla kim demiş bilmiyorum ama bence çok iyi bir transfer olur.özellikle çift santrafor oynarsak çok iyi olur.ayrıca kanatlarda top taşıma özelliğiyle sistemler arası geçiş yapmak içinde ideal bir oyuncu.haberin kaynağı nedir?

Murat abi ben malum sitede gördüm haberi , birde yorumlara bakayım dedim yorumlardan hiç bir insanın midesi bulanırmı bilmiyorum ama.KAPADIM GİTTİ .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı EmreTkgz42

Malum site  :D
Istatistikleri pek güven vermedi abi tek forvette iş yapamaz gibi bilic tek forvet oynatiyo o forvet min 15 20 gol atmali

Çevrimdışı murat

Malum site  :D
Istatistikleri pek güven vermedi abi tek forvette iş yapamaz gibi bilic tek forvet oynatiyo o forvet min 15 20 gol atmali
büyük takım özellikle kendi sahasında kesinlikle çift forvet oynamalı.mitroğlu ile samaras arasında tercihim samaras olurdu.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı EmreTkgz42

büyük takım özellikle kendi sahasında kesinlikle çift forvet oynamalı.mitroğlu ile samaras arasında tercihim samaras olurdu.
Bence de çift forvet olmalı ama mitroglu samaras ve almeida arasında çok bi fark göremiyorum abi

Çevrimdışı murat

Bence de çift forvet olmalı ama mitroglu samaras ve almeida arasında çok bi fark göremiyorum abi
mitroğlu almeida 2.samaras top tutar top sürer.takımı 3. bölgeye taşır.havadanda yerdende iyidir.mitroğlu ceza sahası içi hariç etkili değildir.topu ona ulaştırmazsan maç içinde pek görünmez.almeidadan sadece ayağı biraz daha düzgündür.daha iyileri yokmu tabiki var?

Çevrimdışı Deniz

Anlaşma çerçevesinde AS Roma Kulübü Salih Uçan’ın 2014/2015 sezonunda kiralanması karşılığında 4.750.000 Euro ödeyecektir.

adamlar salihi bu paraya kiralamış yuh artık.Biz 500 bin € ya oyuncu satamıyoruz,eneramoyu vs beleşe karabüğe kiraladık.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Anlaşma çerçevesinde AS Roma Kulübü Salih Uçan’ın 2014/2015 sezonunda kiralanması karşılığında 4.750.000 Euro ödeyecektir.

adamlar salihi bu paraya kiralamış yuh artık.Biz 500 bin € ya oyuncu satamıyoruz,eneramoyu vs beleşe karabüğe kiraladık.
fulmine rovine di ferro mu başkanlarının ismi acaba?

Çevrimdışı EmreTkgz42

2. Yıl icin ücretsiz uzatma var ama iki yıl için de çok iyi para şöyle bi durum var tabiki 20 yaşında genç olunca fiyat artması dogal 30 yaşındaki adama göre

Çevrimdışı eski inönü

Sonunda akıllarına gelebildi mi Samaras. Hiç düşünmeden alsınlar bonservisi yok. Ama ayrıca forvet de alınmalı tabi. Samaras joker gibi kullanılır. Forvet arkası, sag acık, sol acık, 2. forvet. Samaras+Mitroglu+Lanzini+Töre+Defansif Ortasaha(Veli, Atiba'ya alternatif) bizim işimizi görür. Gerçi bizim Serdar Kurtuluş Tigana döneminde süper defansif ortasaha oynuyordu ama Bilic'in aklına gelir mi veya uygular mı bilmem. Serdar orta saha düşünülürse sag bekte Necip'i begeniyorum. Bir tane de yerli alternatif sagbek alınır tamam işte bu sene için daha ne olsun

Çevrimdışı eski inönü

güncel trasnfer soylentilerine gore bir kadro yaptım

http://lineupbuilder.com/?sk=3f4f

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 20:53:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Samaras büyük ziyan olur. Elinde aynı tip Ömer var. Bu adam 7 gol atmış İskoçya gibi ligde Rangers yokken yapmasınlar etmesinler.

3-5-2 konusunda da fikrim şu. Elinde iyi bekler yoksa değil iyi kanatlar yoksa 3-5-2 oynanır. Ama 3-5-2 kolay sistem değildir çok iyi iki ön libero çok becerekli bir 10 numara ve en az 20 tane bırakacak bir forvet gerekir. Sebepse şu elinizde kanat gücü olmayacak bu yüzden merkezdeki oyuncuların çok tecrübeli olması gerek Sergen ve İlhan gibi. Özetle mükemmellik ister. Olur mu? Bakalım.

Kalede Tolga

Üçlünün solunda Ersan Göbeğinde Yeni Stoper Sağında Pedro fena üçlü olmaz. Sol ve sağ stoperler bindirebilen oyuncular çünkü.

Ön libero da Veli ve Atiba kesinlikle 3-5-2i için YETMEZ. Pirlo gibi Giunti gibi çok iyi kateden ön libero gerekir yoksa ortasaha da ortada sıçan oynarsınız alan boşalmayacağı için. Kanat bekleriyle birlikte 6 adam olacak ortasahada o da sadece bizden!

Önlerinde Oğuzhan  Lanzini hızlı dikinie oynayan oyuncular  ama ikisi de Sergen gibi bitirici değil bu da sorun. Önde forvet ise en büyük sorun ne Pektemek Ne Cenk Ne gelirse Mitroglou olmaz. Öndeki adamın 1.80-1.88 arası güçlü atletik bitirici olması gerek. Emenikenin bitirici olanını düşünün Wilfried  Bony gibi.

O yüzden 3-5-2 nin tutacağını sanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

bu da yedek kadromuz;

http://lineupbuilder.com/?sk=3f4h

yedek kadromuz da hiç fena durmuyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 20:55:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu yüzden benim önerim 4-3-3 ama şuan oynadığımız gibi değil.

Solda Motta ve Sağ bek ikisi de hücumcu olacak ortasaha gibi oynayacaklar göbekte çakılı ön libero olan Atiba stoperlerin arasında gezip savunmayı 2.5'layacak. Böylece önündeki iki ortasah Oğuzhan ve Lanzini arkayı düşünmeden saldıracaklar.

Kant forvetleri ise Pektemek ve Cenk olacak. Ama ikisi de kanat gibi olmayacak. Forvetin yanına dalacaklar onların bölgesinde Motta ve Sağ bek gezinecek. Bize en uyam sistem bu. 4-2-3-1 den vazgeçmeliyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 20:59:48
  • Beşiktaş / Bodrum
samaras almeida 2

Samaras 1/2 Almeida bile olamaz ararız Almeida'yı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

hocam Ömer'le ne alakası var Samaras'ın allah aşkına. Son sezonunda 7 gol 10 asist yapmış az mı? Adamın oynamadıgı üst düzey organizasyon yok. Bizde kaç futbolcunun geçmişinde Dunya kupası Avrupa Kupası Şampiyonlar Ligi 6 adet Lig şampiyonlugu var?
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 21:03:35 eski inönü ]